Advokatfirmaet Lynggaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en super oplevelse hos Advokatfirmaet Lynggard med god og professionel hjÊlp og vejledning. De hjalp os med testamente, samejekontrakt og kÞb af bolig. Vi har vÊret i de bedste hÊnder og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 Ã¥r, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid i gode hÊnder med boligkÞb Thomas og Maria har virkelig vÊret gode at have pÃ¥ sin side under boligkÞb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, bÃ¥de pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. カりンセラヌ
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. 財産管理専門匁護士
  4. 䞀般匁護士
  5. 法埋事務所
  6. 䞍動産専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tryg og professionel bolighandel. Gratis formÞde. Ingen handel - ingen regning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Very professional services

Very professional services. Being as a foreigner it was very confusing and difficult for me to understand the process but they helped me a lot. All my queries were addressed with great patience and i have been guided step by step through the process. The turn around time of response was super quick.
Highly impressed with the services. Thanks for all the help.

2023幎1月16日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hello Ravi. Thank you so much for this fine review! We are happy to have been of service to you! Kind regards, Thomas Hjorth

Som jeg skrev for et par år siden

Som jeg skrev for et par år siden. Vi kom tilbage til Thomas for at få hjÊlp igen til at kÞbe vores forhåbenligt drÞmmehus.
Endnu engang et perfekt, hurtigt og dejlig professionelt arbejde udfÞrt af Thomas!
Vi kan kun anbefale at bruge ham til at hjÊlpe jer igennem jeres huskÞb!!

2022幎7月18日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Pelle. Det er super dejligt at lÊse. Tak for at vi endnu engang måtte bistå dig i en ejendomshandel, og tak for den meget fine anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Kompetent og god hjÊlp i forbindelse

Kompetent og god hjÊlp i forbindelse med ejendomskÞb. Altid hurtige til at svare på telefon og e-mail. Meget fair og konkurrencevenlige priser. Klar anbefaling herfra!

2022幎8月14日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Louise. Vi siger mange tak for den fine anmeldelse og de pÊne ord! Mvh Thomas Hjorth

Professionelle

Venlig og hurtig svar på alle spÞrgsmål, meget professionelt.
Rigtig gode service 😊👌

2022幎11月17日

KÊre Petru. Tusind tak for din pÊne anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Venlig og professionel

Venlig og professionel. Hurtige svar på mail og opringninger.
Både til testamente og kÞb af sommerhus! Anbefaler!!

2022幎11月16日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Tanja. Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Mvh Thomas Hjorth

Kan varmt anbefales

Vi fik hurtig, kompetent og personlig hjÊlp til vores bolighandel. Det er anden gang vi benytter Lynggaard, og vi gjorde det gerne igen en tredje gang.

2022幎11月15日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Laura. Tusind tak for den pÊne anmeldelse! Vi står naturligvis til rådighed tredje gang også :) Mvh Thomas Hjorth

Rådgivning i forbindelse med kÞb af ejendom

Vi brugte Advokatfirmaet Lynggaard i forbindelse kÞb af vores nye hus.
Rådgivningen vi fik specielt fra Thomas Hjorth var yderst professionelt og meget tryghedsskabende. Dette var isÊr perfekt for os, da vi var fÞrstegangskÞbende

Vi kan varmt anbefale dem til rådgivning ved kÞb af ejendom!

2022幎10月7日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Jesper. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vores rådgivning har gjort en forskel for jer! Mvh Thomas Hjorth

KÊmpe hjÊlp hele vejen igennem huskÞb

KÊmpe hjÊlp hele vejen igennem huskÞb både dem der fejlede og den der lykkedes! Kan virkelig anbefales!

2022幎10月4日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Casper. Vi siger mange tusind tak for de pÊne ord og den flotte anmeldelse! Dbh Thomas Hjorth

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Jeg var meget usikker og nervÞs, men jeg blev vejledt og rådgivet så jeg kunne forstå det.
Kan varmt anbefales.

2022幎5月6日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Hans. Det glÊder os, at du har vÊret tilfreds med forlÞbet! Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Effektiv hjÊlp med tvist efter huskÞb

Thomas Lynggaard hjalp med at afklare en tvist med sÊlger vedr. vores huskÞb. Selve kÞbet var formidlet af en anden advokat, men vi vil helt sikkert vÊlge Thomas nÊste gang, da han i hele forlÞbet har ageret hurtigt og professionelt, således vi hele tiden har fÞlt os i trygge hÊnder.

2022幎9月7日

KÊre Brian. Tusind tak for den pÊne anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

God sparring og rådgivning hele vejen i mål..👍😀

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale advokatfirmaet Lynggard og Thomas som var vores kontakt
 Professionel styring og gode rÃ¥d hele vejen i forbindelse med kÞb af bolig og udarbejdelse af lejekontrakt
 sÃ¥ helt klart 5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐  det kan ikke vÊre anderledes 👍😃

2022幎8月14日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Robert. Jeg siger mange tusind tak for de flotte anmeldelse og de rosende ord. Det er stÊrkt vÊrdsat! Dbh Thomas Hjorth

Amazing service with quick answers

Amazing service with quick answers - Sylvester and Thomas have helped us extremely well while buying our first property. They answered within minutes, and we're still surprised about the amount of service they gave within their basic package. Would highly recommend Lynggaard Laywers when buying a house!

2022幎8月12日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Dear Iwo. We are very grateful for your kind words. Thank you so much! BR Thomas Hjorth

Fremragende rådgivning og

Fremragende rådgivning og sagsbehandling. Meget dedikeret og grundigt, selvom det blot var en almindelig bolighandel. Blev fulgt fra start til slut.

2022幎7月22日

KÊre Morten. Tusind tak! Det er jo en ren fornÞjelse af lÊse. Mvh Thomas Hjorth

Stor anbefaling

Vi har benyttet Thomas som vores boligadvokat i en mere end 2 år lang fÞljeton ifm. boligkÞb, hvor der var en byggesag på boligen, som trak ud. Selv til den faste pris lagde Thomas adskillige timer og god sparring med os i hele processen med sÊlger. Så vi giver en stor anbefaling til Thomas og teamet.

2022幎7月5日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Christian. Ja, det var en hård nÞd at knÊkke, men vi kom heldigvis i mål. Tusind tak for jeres pÊne ord og flotte anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Jeg fik meget god hjÊlp af Thomas og

Jeg fik meget god hjÊlp af Thomas og Sylvester i forbindelse med kÞb af bolig. Kan varmt anbefale Advokatfirmaet Lynggard! Meget tilfreds!!

2022幎6月20日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Ingrid. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores bistand, og vi siger mange tak for den pÊne anmeldelse! God sommer! Mvh Thomas Hjorth

De er super professionelle

De er super professionelle, fÞler de er på opgaven og meget grundige.

Meget behagelige at tale med.

Jeg vil til enhver tid anbefale dem.

2022幎6月16日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Pia-Emilie. Dejligt at hÞre! Vi siger tusind tak for de rosende ord. Mvh Thomas Hjorth