4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

Tine har vÊret helt fantastisk som min

Tine har vÊret helt fantastisk som min advokat. Hun er skarp, professionel og samtidig utrolig menneskelig i sin tilgang. Jeg har fÞlt mig tryg og i de bedste hÊnder hele vejen igennem forlÞbet. Jeg kan varmt anbefale Tine til alle, der har brug for en kompetent og engageret advokat

2026幎2月3日

Den varmeste anbefaling

Jeg har to gange fået hjÊlp af Advokat og Familie til en sag i Familieretten. Begge gange har jeg benytte mig af Tine. Jeg har vÊret yderst tilfreds med vores samarbejde. Hos Tine har jeg fÞlt mig mÞdt, hÞrt og stÞttet. Jeg har fået den kompetente hjÊlp, man kan have brug for, når man står en kaotisk situation. Tine er lÞsningsorienteret, hjÊlpsom, skarp og har blik for hele sagen. Hun har både det store overblik, og bevarer samtidig blikket for detaljen. Det har vÊret en helt uvurderlig hjÊlp at have Tine at stÞtte mig til, både ved såvel mÞder i Familieretshuset, samt i retten. Jeg kan på det varmeste anbefale Tine som advokat.

2025幎10月9日

God advokat

Tine Hessner Prip er en dygtig og professionel advokat som har styr på tingene.
Man fÞler sig i trygge hÊnder hos hende.
Mange tak for hjÊlpen med min sÞns sag.👍😊

2025幎2月26日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for det fantastiske arbejde, som min advokat Tine Prip har udfÞrt i forbindelse med min sag. Fra start til slut har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. Min advokat har vÊret utrolig professionel, beroligende og har altid taget tingene med ro og overblik.

Kommunikationen har vÊret klar og tydelig, og jeg har altid fÞlt mig opdateret og involveret i processen. Min advokat Tine har vist en stor forståelse for min situation og har kÊmpet ihÊrdigt for mine rettigheder.

Jeg kan varmt anbefale (Tine hessner prip) til andre, der har brug for en dygtig og engageret advokat. Din stÞtte og ekspertise har gjort en stor forskel, og jeg er meget tilfreds med resultatet.🙏🏌😊

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

Tine er en advokat i verdensklasse

Tine er, i min optik, en advokat i verdensklasse. Jeg fÞler altid, at mine behov og bekymringer bliver mÞdt uden tÞven. Tine er super kommunikativ og virkelig dygtig til sit arbejde. Hun er altid god til forventningsafstemning og opretholder konstant kontakt, hvilket sikrer en klar formidling af ens sag. Hun belyser alle ens rettigheder og leverer exceptionel juridisk rådgivning.

Jeg er utrolig glad for at have haft hende som min eneste advokat gennem de sidste fem år. For fem år siden, efter flere mÞder med andre advokater, var der ingen tvivl om, at det skulle vÊre hende.

2024幎6月14日

Yderst dygtig advokat

Advokat og familie viste sig at vÊre meget dygtige, professionelle og kompetente. Fra start til slut blev der taget grundigt hånd om sagen og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Kan give Tine mine varmeste anbefalinger!

2024幎2月8日

Fremragende advokat

Tine, har vÊre min advokat i en sag ingen andre end hende kunne se var muligt at vinde.
Jeg har nu vundet min sag i retten, og Tine har intet andet end vÊret professionel og faglig dygtig. Jeg har på intet tidspunkt ikke fÞlt mig hÞrt.
Jeg vil varmt anbefalede Tine til alle.

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

Tine er den bedste er de bedste

Tine er den bedste er de bedste advokater man kan finde i Danmark, hun håndtere en meget svÊr sag på så en fin og professionel måde, jeg vil klart siger hun har reddet mig, for en meget svÊr sag.

En hver skulle vÊlge Tine uden at tvivl 2 sekunder.

2023幎8月11日
自発的なレビュヌ

I want to transmit to Tine a huge thank

I want to transmit to Tine a huge thank you for nothing.
Thank you for not really reading my case and for your general and irelevant questions(even the judge told you how irrelevant your questions are).

You had so much information in the emails i wrote to you and you used nothing at the process. Even more, you told me to stick to giving short answers to your general questions, so that you don't get confused.
In the end i got confused over what should i say or not, because you were constantly telling me how irrelevant everything is for the judge.
Because everything was irrelevant for you, you lost a case against a drug addict who after 7 years is now allowed to have a child sleeping at his place. Congratulations!!

You once ignored my email, didn't attach all the documentation and most of the times i felt that you were not even listening to what i had to say; useful information for the case.

I think is terrible that you accept cases where you don' t care to involve. It looks like your main goal is to fill up your pockets.
Of course, maybe i am wrong and you gave all your best. But if this is the maximum level you could reach....
I should have read all the reviews before choosing you as my lawyer, not just the positive ones on your site.

2022幎11月16日
自発的なレビュヌ

Tine er meget empatisk og faglig stÊrk.

Tine er meget empatisk og faglig stÊrk.
Hun er meget professionel, fordi hun har styr på hvad der skal til for at komme igennem retten på den bedste, tryggeste og mest konfliktnedtrappende måde. Jeg har vÊret glad for Tine, på grund af hendes gode råd, gode argumenter og stÞtte i en meget svÊr sag.

2022幎9月23日

Helt igennem fantastik advokat

Helt igennem fantastik, yderst professionel og skarp advokat. Tine er ikke en advokat der går ind for konfliktoptrapning eller modarbejdelse af modparten tvÊrt imod. Hun har fokus på samarbejde og barnets tarv. Hendes priser er så fair samt, at hun gÞr meget ud af, at forklarer og redegÞre, så man ikke pludselig får en uventet regning, som klient er man selv med hele vejen. Mine opkald bliver besvaret lyn hurtigt samt mails bliver besvaret samme dag. Virkelig prisvÊrdig service. Det har vÊret de bedste snart 5 års samarbejde.
Mine varmeste anbefalinger går til Tine og hendes ansatte.

2022幎6月28日

Ovenud tilfreds med Advokat og Familie

Jeg har flere gange benyttet mig af Tines rådgivning og er ovenud tilfreds. Hun er kompetent og dygtig, og man kan virkelig mÊrke en stor erfaring med bÞrneområdet. Hun appellerer altid til nedtrapning af konflikter, og hun forholder sig sagligt og professionelt, når jeg benytter mig af hendes rådgivning.
Jeg vil på det kraftigste anbefale Advokat og Familie.

2022幎6月28日

Ren penge afpresning

FÞrste samtale der var de eksperter og kun det hele men de skulle have 6000kr for at tag ens sag så fik de pengede og begyndt og trÊkke i land der var ikke så meget og gÞre lige nu osv så de var til ingen hjÊlp efter 8 dage krÊvet de flere penge fordi de skulle skrive til en Advoket det vil have 2500kr ex moms for at skrive en lille mail til ham for at aftale samvÊr Êrligt har aldrig set en såden dårlige Advoket firma der kun tÊnker på at presse penge ud af folk så de blive hurtig fyret og så beholdt de min penge så jeg ingen ting fik ud af hold her vÊk fra dem

2021幎6月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ