Enormt god behandling hos AEM Bilpleje. Ahmed tog sig god tid i telefonen til at gennemgÃ¥ de forskellige behandlinger og forklare forskellene, sÃ¥ jeg fÞlte mig helt tryg ved mit valg. Ved af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âââââ Fantastisk service og flot resultat! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos dette klargÞringsvÊrksted. Fra start til slut var servicen professionel, imÞdekommende og effektiv. Bilen bl... ãã£ãšèŠã
Har i dag afhentet min nye Polestar 2, efter en luksus polering, efterfÞlgende blev lak & alt plastik beskyttet med Crystal Pro+ Nano epoxy coating som er en permanent beskyttelse - Alt trim + fÊlge... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for det flotte arbejde âŠ
Tak for at shine vores lille sommerbil , Mercedes SLK fuldstÊndig op. Den blev kÞbt brugt og sÃ¥ lidt kedelig ud. Nu skinner den og jeg elsker, at kÞre rundt i den og bemÊrker ikke at den er 20 Ã¥r gammel. ðtak for god service og fantastisk arbejde.
PERFEKT JOB ð€ðªð»
PERFEKT JOB ð€ðªð»
Denne virksomhed lever og Ã¥nder for kvalitet og glade kunder ð€ 100% iorden HVER GANG!
Altid klar til at svarer på spÞrgsmål
Altid klar til at svarer pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, ogsÃ¥ selv om man har mange.ð
og super dygtige til deres arbejde!
Min bil har vÊret pÃ¥ meget tiltrÊngtâŠ
Min bil har vÊret pÃ¥ meget tiltrÊngt âwellness opholdâ hos AEM bilpleje, og var som ny da jeg hentede den ððð
Stor tak til teamet, for super godt arbejde âïž
God service og var som at fÃ¥ en ny bilâŠ
God service og var som at få en ny bil tilbage igen
Jeg afleverede en nÞgbeskidt bil hos AEM Bilpleje - og fik nogle timer senere en dejlig ren og velduftende bil tilbage. Super flot arbejde til en god pris.
Forlygterne ser ud som nye igen!
Min bil blev kasseret til syn pga. matte forlygter. Min mekaniker mente, at jeg var nÞdt til at skifte lygterne, da de ville vÊre for svÊre at ordne, men AEM tog bilen ind med det samme og polerede lygterne op på en halv time, så de nu ser ud som nye (: Venlig og god service!
PPF folie på front og bagdÞre
PPF folie på front og bagdÞre. Caramisk coating, og hjul og ruder fik også coating. Super flot resultat. Super service og priser meget rimelige.
Det er 2. Bil som AEM har under behandling, og kun positiv oplevelser!
Kan varmt anbefales herfra .
5 stjerner herfra.
Fik rengjort vores bil der sku afleveres hos Leasing selskabet..Super service fra start til slut og et flot resultat..De fÃ¥r de bedste anbefalinger herfra og vi kommer helt sikkert igen..ð€ª
De er top professionelle
De er top professionelle! Min bil er fuldstÊndig som ny igen ð
Mega fin service hos AEM bilpleje.
Mega fin service hos AEM bilpleje.
Buleopretning må man sige de kan finde ud af.
Super personale og hurtig service.
Varm anbefalelse herfra! ðªðŒ
Polering og coating
Aem bilpleje er et dybt professionelle
Har fået poleret og coatet min bil med et 1 klasses resultat
Alt fra kontakt til modtagelse var perfekt og med et smil
Kan kun anbefale AEM
Det bliver ikke sidste gang jeg bruger AEM ð€ðððð
Grundigt arbejde!
Grundigt arbejde, og mere end tilfreds ð
Virkelig godt arbejde med vores bil
Virkelig godt arbejde med vores bil. God kontakt undervejs. Når de ringer og spÞrger om de må beholde den lidt lÊngere for at gÞre den helt perfekt, så er det helt ok.
Godt arbejde, god betjening og service samt fair priser.
Rigtig god service.
Wahooo en oplevelse !
Har haft min gamle camper til en kÊrlig behandling.
Den har fået en QC Coating hos AEM Bilpleje.
Det er bare blevet en helt anden bil, dyb og flot lak der kommet frem på en ellers gammel bil fra 1986.
Jeg er vild med resultatet og kan kun give min varmeste anbefaling.
Super service, gode priser, utrolig behaglig betjening.
Derfor giver jeg max stjerner !
Rigtig god service og resultat der erâŠ
Rigtig god service og resultat der er ikke er til at sÊtte en finger på. Klar et sted at komme igen!
Har fået lavet coating på min nye bil
Har fået lavet coating på min nye bil. Super flot arbejde. Super hÞflig betjening hele vejen.
Super god service!
Jeg har fÃ¥et lavet keramisk coating pÃ¥ min bil. Lige fra den fÞrste kommunikation med AEM Bilpleje, til jeg fik overdraget bilen igen efter proceduren, har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder og kompetent rÃ¥dgivet. Resultatet var da ogsÃ¥ virkelig flot! - Faktisk ser bilen bedre ud nu end da jeg hentede den fabriksny hos forhandleren. EnestÃ¥ende service hele vejen. âThumbs upâ ððð»
God og venlig betjening
God og venlig betjening
Vores campingvogn ser ud som ny, rigtig godt arbejde.
Vh
Alf KÀhler