レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heel slecht er was een lek in een huur woning waar ik woonde. Het kwam door duidelijk door slijtage en ik moest van de verzekering betalen waar heb je anders een voor!! Ze zeggen allemaal iets anders... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Avis : Mon expérience avec AG Insurance a été extrêmement difficile pendant plusieurs années. J’ai dû faire face à un manque de réponses claires, à des démarches interminables et à un véritable... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Cours Forrest cours et ne te retourne surtout pas!!! Si vous tenez à votre fric vous savez ce qui reste à faire ! On cotise des années pour pouvoir bénéficier d’un maigre complément de rente d'invali... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険䌚瀟
  2. 自動車保険代理店
  3. 保険代理店
  4. 保険ブロヌカヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

AG Insurance biedt verzekeringen aan in België: autoverzekering, hospitalisatie, brandverzekering, familiale, en meer.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

What a company you are?

What a company you are! You wait 20-30 minutes on the line, and then I reject your call or close you without the next person picking you up. I've been waiting for someone to answer for more than half a day. I do not recommend this company.

2026幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Avis :Mon expérience avec AG Insurance a été extrêmement difficile pendant plusieurs années.

Avis :
J’ai dû faire face à un manque de réponses claires, à des démarches interminables et à un véritable parcours entre différents bureaux et agents. Les informations fournies étaient souvent floues et il était trÚs compliqué d’obtenir une réponse précise à mes questions.
La communication a été particuliÚrement frustrante : on vous renvoie d’un service à l’autre sans solution concrÚte. Malgré mes nombreuses démarches, j’ai eu l’impression que mon dossier n’était jamais réellement pris en charge.
Aujourd’hui encore, alors que mes assurances ont été résiliées, un prélÚvement a été effectué sur mon compte. Cela donne l’impression que l’administration interne n’est pas correctement suivie.
AprÚs toutes ces années de difficultés administratives, mon expérience globale avec cette assurance est trÚs négative.

2026幎3月5日

Not fit for purpose

They took over a company pension 20 years ago. It is now worth what it was valued at in 2003. To claim the pension, they have managed to concoct numerous admin hurdles and reasons not to pay out. The saga continues. Avoid at all costs.

2026幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

TrÚs mauvaise expérience avec cette assurance.

Suite à une fuite, l’assurance a mandaté un intervenant qui s’est contenté de remplacer une petite section du tuyau. Résultat : quelques mÚtres plus loin, une nouvelle fuite est apparue. Une réparation clairement non durable et réalisée sans réelle analyse du problÚme global.

La fuite initiale a endommagé l’ensemble des canalisations concernées. Malgré cela, l’assurance refuse aujourd’hui de prendre en charge le remplacement complet des éléments détériorés, alors que les dégâts sont directement liés au sinistre déclaré.

On parle ici d’un manque évident de professionnalisme dans le choix des prestataires, ainsi que d’un refus d’assumer pleinement les conséquences du sinistre.

2026幎2月24日
5぀星のうち1の評䟡

Ik moet een ster geven om een review te

Ik moet een ster geven om een review te schrijven. Anders was het 0. Ik raad mensen aan om niet via providis te werken. Zorg dat je een aparte rechtsbijstand hebt. Hun streefdoel overstijgt jouw belangen. Dus wanneer je dossier aanvaard wordt, zal je zien dat de grootste energie van Providis naar het beperken van de scope gaat. Of beperken van het probleem. Dus werkt steeds in het nadeel van de klant. Ze creëren bewust frustraties, Het gaat echt wel ver. Jij als klant zit op dat moment gevangen met deze partners die niet in uw belang werken. Dus bezint eer ge begint.

2026幎1月8日

NEEM GEEN AG!

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dat.
Auto werd normaal gemaakt bij de gangsters Van Mossel Peugeot Hasselt. Dit was afgesproken tussen verzekeringskantoor Laevers Diest die samenwerken met AG Insurance en de garage Van Mossel Peugeot Hasselt. De takeldienst komt aan met mijn wagen bij Van Mossel, Van Mossel weigert de wagen wegens ‘een volle parking van de NIET rijdende wagens’. Auto moet ergens anders naartoe getakeld worden. Mijn verzekeraar geeft toestemming om de wagen mee te nemen naar een andere garage. Nu krijg ik de rekening van €250 takeldienst voorgeschoteld. Door een communicatiefout tussen Van Mossel Hasselt - Verzekeringskantoor Laevers Diest moet ik nu gaan opdraaien voor €250. Erg onbeleefd aan de telefoon!!! Ik dacht dat AG een uitstekende verzekeraar was maar niets is minder waar, mij zien ze niet meer terug.

2026幎1月5日

Ik heb 2 jaar geleden een vraag gesteld

Ik heb 2 jaar geleden een vraag gesteld via e-mail over mijn fietsverzekering. Na een paar maanden geen antwoord te krijgen heb ik hen via 2 verschillende telefoonnummers proberen bereiken met deze vraag. 1 van beide werkte helemaal niet en het via het andere kreeg ik na een lange tijd wachten iemand aan de lijn, maar werd bij het doorverbinden naar een andere dienst de lijn verbroken. Ik heb sinds toen nog verschillende e-mail adressen geprobeerd en af en toe proberen bellen. Uiteindelijk heb ik een jaar laten beslist om de verzekering stop te zetten omdat ik het bedrijf niet meer vertrouwde. Ook dit bleek echter moeilijk omdat ik weer niemand aan de lijn of e-mail kreeg. Uiteindelijk is het dan gelukt om een antwoord via e-mail te krijgen, maar mijn vertrouwen was al weg. Ik moet nu via aangetekende brief mijn verzekering stopzetten, maar ondertussen hebben ze ook al een incassobedrijf ingezet om mijn rekening voor dit jaar te betalen (ook al heb ik al duidelijk gemaakt dat ik de verzekering niet meer wil). Nu blijkt het ook moeilijk om hun adres te vinden waarnaar ik de zending moet sturen. De chatbot op hun website doet het ook niet...

2026幎1月30日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte verzekering betalen zelfs niet

Slechte verzekering betalen zelfs niet de schade gevallen niet uit. En als je ze op hun plichten weist gaan ze u uitschrijven ookal heb je genoeg betaald voor de BA te behouden schrijven ze u uit alles dus het enige dat ze willen is hun eigen zakken vullen in plaats van de wet na te leven dus als ik u een goede raad kan geven ga niet naar AG want je betaald te veel al op de eerste plaats en als ze moeten uit betalen doen ze dat niet dus is uw geld niet waard

2025幎1月30日

Zeer teleurstellende ervaring met AG

Zeer teleurstellende ervaring met AG Insurance.
Een eenvoudig schadegeval heeft bijna 1 jaar aangesleept door trage communicatie, tegenstrijdige informatie en foutieve beloftes. Ik moest zelf constant bellen en mailen om fouten recht te zetten.

Er werden duidelijke beloftes gemaakt (o.a. over bonus-malus en aansprakelijkheid) die later ontkend werden. Een laattijdige en foutieve expertise werd gebruikt om mij richting een 50/50-regeling te duwen, terwijl mijn eigen bewijsmateriaal (dashcambeelden) niet ernstig werd bekeken.

Pas na maanden aandringen werd de schade uiteindelijk 100% vergoed, maar zonder enige vorm van tegemoetkoming voor de stress, tijd en mentale impact. AG erkent zelf dat er fouten zijn gemaakt, maar neemt hier geen verantwoordelijkheid voor.

Ik zou AG Insurance op basis van deze ervaring absoluut niet aanraden.

Dit dossier heeft mij maanden stress bezorgd en toont hoe moeilijk het is om als klant je recht te halen zonder alles zelf op te volgen.

2025幎3月20日

Hier WEGBLIJVEN

Zelfs 1 ster is veel te veel!
Zijn ten eerste veel en veel te duur! Heb hetzelfde nu bij andere verzekering met minder als de helft!
Ben jaren lang klnt geweest bij AG tegen beter weten in!
Mensen kijk elders neem zeker NIET AG,veel en veel te duur,service is ronduit slechter dan slecht,te mottig om te antwoorden,zegd dus genoeg aan wat soort ....volk daar werkt.
Jaren lang hebben ze hun zakken goed kunnen vullen...dus mensen blijf hier weg alleen al voor de ronduit schandalige service en al zeker voor het geld elders pakken beterkoop voor identhiek hetzelfde!laten bedotten en in het zak zetten kan je overal!

2025幎11月7日

1 ster omdat 0 sterren niet kan: dossierbehandeling onder de maat

Ik kocht AG Care Hospitalisatie voor de “reputatie”, maar mijn ervaring is ronduit schokkend en extreem frustrerend.

Mijn dossier over een geplande hospitalisatie (orthognathische TRIMAX – functionele indicatie, AZ Sint-Jan Brugge) werd niet beoordeeld op basis van een werkbare medische dialoog, maar geblokkeerd door één onuitvoerbare eis: AG bleef een extra “omstandig verslag” vragen dat het ziekenhuis mij schriftelijk bevestigde preoperatief niet af te leveren. Toch kreeg ik daarna een definitieve weigering met het label “voornamelijk esthetisch”, zonder dat er een echt tegensprekelijk traject werd aangeboden (bv. gerichte arts-tot-arts vragen, waarvoor ik expliciet toestemming gaf).

Wat dit in de praktijk betekent: standaard/robotantwoorden, kernvragen blijven onbeantwoord (registratie, derdebetalersregeling/Medi-Assistance), en als patiënt zit je wekenlang in stress en onzekerheid richting een zware ingreep.

Tip aan iedereen: vertrouw niet op mooie marketing. Vraag alles schriftelijk, vraag duidelijke termijnen, en escaleer meteen via de officiële klachtenprocedure en de Ombudsman van de Verzekeringen als je merkt dat je dossier “procedurieel” wordt vastgezet. Op basis van mijn ervaring: niet aan te raden.

2026幎1月5日

Overdreven dure autoverzekering

Overdreven dure autoverzekering! Ik heb alles opgezegd en nieuwe verzekering laten maken aan mijn nieuwe bank. Alle opties die ik had op verzekering van AG zijn overgenomen en nu is het maar de helft dat ik moet betalen! Andere verzekeringen zijn misschien wel voordelig maar ik raad autoverzekering bij AG ten strengste af! 4 jaar zo veel betaald voor niets!! Hetzelfde geldt voor hospitalisatieverzekering... je betaald extra voor de naam.

2025幎10月11日

Alles ging mis

Alles ging mis. We moeten alles zelf doen en dan indienen in een soort black box. Hopelijk komt der dan na 3 à 4 maanden ooit eens een terugbetaling. Gewoon een grote schande dat deze maatschappij nog mag bestaan.

2025幎8月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ