AK Aesthetics レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den bedste klinik og den bedste service. Alle sygeplejersker er meget omsorgsfulde. SekretÊrene er sÞde og smilende. Jeg er blevet reopereret 2 gange. Anden gang af kirurg Jesper Trilingsgaard.... もっず芋る

Min oplevelse hos Ak Aesthetics har vÊret fantastisk, takket vÊre Michael! Han har vÊret sÃ¥ behagelig, og jeg har fÞlt mig sÃ¥ tryg under hele mit forlÞb. Han tager ens Þnsker seriÞst, men er samtidig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret til konsultation hos fire forskellige kirurger, men jeg fik ikke fÞlelsen af tryghed og ro hos nogen af dem. Dette var min sidste chance, og jeg var nÊsten ved at give op. Jeg havde... もっず芋る

Professionelt, trygt og et flot resultat. Jeg har fÃ¥et lavet et ansigtslÞft af Jesper og er meget tilfreds. Hele teamet fra sygeplejersker til kirurgen er yderst kompetente, og resultatet er blev... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 圢成倖科クリニック

AK Aesthetics に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et hÞjt niveau af ekspertise. Vi tilbyder Êstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.

Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gÞr, at vi kan vÊre på forkant med udviklingen. Vores stÞrrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af hÞjeste kvalitet.

Hos AK Aesthetics mÞder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tÊt sammen med hudlÊger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gÞr os i stand til at tilbyde dig en skrÊddersyet helhedslÞsning inden for skÞnhed og velvÊre.

AK Aesthetics var blandt de fÞrste danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som lÊbeforstÞrrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfÞrer årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de stÞrste aktÞrer på markedet indenfor brystkirurgi.

Tryghedspakker hos AK Aesthetics

Op til 8 års tryghedspakke på implantater

Op til 8 års tryghedspakke på implantater
Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for gratis korrektion og evt. komplikationsoperationer, hvis der skulle opstå utilsigtede fÞlger af din operation med brystimplantater.

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de fÞrste 12 måneder efter din primÊre operation.

8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dÊkket i 8 år efter operationen.

Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du vÊre langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 177ä»¶

レビュヌを曞く

Meget glad

En degligt oplevelse, og jeg er meget tilfreds med resultatet af brystforstÞrrelsen. En stor tak til kirurg Jacob og alt personalet på Nygart. De var alle sÞde og hjÊlpsom jeg anbefaler Nygart og Jakob Astrup

2025幎10月6日
自発的なレビュヌ

Jeg er blevet taget godt imod fra start

Jeg er blevet taget godt imod fra start til slut. Mikkel har virkelig forstået at lytte til mine Þnsker om et helt naturligt udseende bryst, har fået super god vejledning både fÞr under og efter operationen. De bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv.

2025幎10月1日

Super kompetente personaler

⭐⭐⭐⭐⭐
En oplevelse jeg aldrig vil glemme tusind tak, Nygart

Mit forlÞb hos Nygart har betydet mere for mig, end jeg kan beskrive med ord. Fra fÞrste kontakt inden operationen fÞlte jeg mig mÞdt med Êgte omsorg, forståelse og respekt. Jeg blev lyttet til, taget alvorligt og guidet trygt igennem hele processen, hvilket fjernede meget af den nervÞsitet, jeg havde.

På operationsdagen blev jeg mÞdt af et fantastisk team, som udstrålede ro, professionalisme og varme. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen og havde fuld tillid til dem, der tog sig af mig.

Efter operationen og under min overnatning blev jeg passet utrolig godt. Personalet var nÊrvÊrende, opmÊrksomme og meget omsorgsfulde. Jeg fÞlte mig aldrig alene eller utryg kun i gode hÊnder.

Jeg er dybt taknemmelig for mit forlÞb hos Nygart og kan på det varmeste anbefale dem. Det er tydeligt, at de ikke bare er dygtige fagligt, men også brÊnder for deres patienter.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Fjernelse af implantater og stort brystlÞft

Har fået fjernet mine implantater og lavet et stort brystlÞft af Jesper d. 22-12-25 kan selfÞlgelig ikke bedÞmme det fÊrdige resultat endnu, men er ovenud tilfreds med det forelÞblige resultat , jeg havde slet ikke regnet med at det kunne blive så fint. Ud over Jespers fine arbejde har jeg stor ros til sygeplejersken som har vÊret med i hele forlÞbet hun har vÊret sÞd, imÞdekommende, professionel mv. lige som det Þvrige personale har vÊret sÞde og smilende. Jeg har virkelig fÞlt mig i gode hÊnder både får operationen , under operationen og nu her efter operation. Kan varmt anbefale dette sted til andre. Så 5 STORE stjerner herfra mvh. Randi

2025幎12月22日
自発的なレビュヌ

Min valg af Ak Nygart har vÊret meget vellykket og med stor tilfredshed

Min valg af Ak Nygart har vÊret meget tilfredstillende. Der har fra start vÊret en god og meget tryg kommunikation, der gjorde at jeg ikke opsÞgte andre steder. Personligt blev jeg modtaget godt på klinikken af alle og fik en rigtig fin vejledning af min lÊge-hvordan han kunne forstille sig, at min operation kunne hjÊlpe mig. Jeg fÞlte mig hÞrt og forstået og samme lÊge fortog indgrebet. Appen der efterfÞlgende fulgte op på operationen og de tiltag man skal fÞlge, er meget beskrivende og tryg i efterforlÞbet. Selve mit indgreb er virkelig blevet flot, det er blevet meget Êgte på min krop og jeg er overrasket over, hvor hurtigt det er healet og blevet en naturlig del af mig. Så jeg vil altid anbefale Nygart som et sted, hvor man skal tage sin fÞrste samtale.

2025幎12月28日

BFO hos AK nygart 🍒

Jeg fik lavet en BFO hos AK nygart i KÞbenhavn d. 6. Oktober 2025, og jeg er rigtig glad for resultatet🥰mine bryster er blevet sÃ¥ flotte og den perfekte stÞrrelse og fylde. Jeg fik 350cc HP implants. Jeg blev opereret af Anders Ulrik. Han er rigtig venlig, behagelig at snakke med, forstÃ¥ende og udfÞrer et fantastisk arbejde. Han forstod prÊcis hvad jeg Þnskede mig, og det fik jeg også🥹

I dag er det 3 mÃ¥neder siden min operation, og til min kontrol i dag var alt som det skulle vÊre, ingen problemer, ingen komplikationer pÃ¥ noget tidspunkt andet end de forventelige smerter osv. i starten 😊

Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit forlÞb, og er rigtig glad for at jeg valgte AK nygart som klinik og Anders Ulrik som kirurg☺
Alt det personale som var inde over mit forlÞb var ogsÃ¥ fantastiske, sÃ¥ tusinde tak til alle☺

Jeg vil klart anbefale dem❀

2026幎1月6日

En kÊmpe anbefaling herfra

En kÊmpe anbefaling herfra. Fra forundersÞgelse til operation og efterundersÞgelse. Anders skabte professionalisme og tryghed under hele forlÞbet. Det var tydeligt at han var ude på at skabe det bedst mulige resultat og var tydelig omkring forventelige resultater.
Udover at vÊre en virkelig dygtig kirurg er han et yders behageligt menneske, der ikke kun har fokus på dig som patient, men som menneske.
Fem Êgte stjerner herfra ⭐

2025幎6月3日

Varm anbefaling

Rigtig god vejledning. Får en til at fÞle sig tryg. Kan varmt anbefale at hente deres app som fortÊller dig hvad du kan undervejs i dit forlÞb efter operationen. Venligt personale.

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

Tak til Jesper trillingaard og nygart!!

Har endelig fÃ¥et de bryster jeg drÞmte om!! Tusind tak til Jesper Trillingsgaard og AK Nygart. Jeg har vÊret tryg hele vejen igennem og er bare sÃ¥ glad for resultatet. OgsÃ¥ super smart med en app der informere inden og efter operationen. FÞlte mig generelt rigtig godt informeret under hele forlÞbet. Kan klart anbefale Jesper !! Han er meget dygtig og har bare givet mig de fineste bryster og ekstra selvtillid. Og ogsÃ¥ stor ros til personalet som mÞder en med et smil i receptionen og tager godt hÃ¥nd om en pÃ¥ opvÃ¥gningen. Tak 🙏🏌😍

2025幎9月9日

Meget tillidsvÊkkende SÞde forstÃ¥ende

Meget tillidsvÊkkende SÞde forstående og meget opmÊrksomme personale.
Super god oplevelse.
Syntes det er dejligt med beskeder i aftercare. Det er meget betrykkende at få beskederne omkring hvad man kan. ForvÊnte og hvad der er normalt på givne tidspunkt.
Dem ville jeg ikke undvÊre.

2025幎11月17日

Fint

Det er nu gået et år siden min BFO. Jeg valgte (hvad jeg troede) var den mest erfarne kirurg og de dyreste implantater med henblik på at få et flot resultat. Kirurgen har desvÊrre placeret implantaterne for lavt (har fået second opinion hos anden kirurg), så jeg ikke har fået sÊrlig meget fylde over brystet, og man kan se overgangen fra implantatet og eget brystvÊv under brystet. Har desuden på nedsat fÞlesans på halvdelen er brysterne, hvilket dog er normalt. Jeg er 28 og havde et lille alm. bryst som udgangspunkt. Ville vÊre pengene vÊrd, hvis de havde kostet 30.000 men 48.000 for et utilfredsstillende resultat er Êrgerligt. Arrene blev også Êrgerligt nok 4 cm og ikke 2,7/2,5 som de fleste andre kirurger kan lave med de blÞdeste implantanter, som jeg fik.
Jeg har vÊret til flere kontroller efter, men de tilbyder kun at tage dem ud.
Sygeplejersker og receptionister har vÊret skÞnne!

2025幎12月4日
AK Aesthetics ロゎ

AK Aesthetics からの回答

Hej. Jeg er ked af at hÞre at behandlingen ikke levede op til det forventede. Vil du ikke tage kontakt til os på info@aknygart.dk Att. Marie MÞller Hansen så vi kan blive lidt klogere på din situation. Mvh Ak Nygart

Jeg har fået lavet både BFO og

Jeg har fÃ¥et lavet bÃ¥de BFO og brystlÞft hos Ak Nygart, og jeg er SÅ glad for hele forlÞbet. Alle var virkelig sÞde og tog sig god tid til mig, sÃ¥ jeg fÞlte mig tryg fra start til slut. Hvis der var noget, jeg var i tvivl om, blev det forklaret pÃ¥ en rolig og forstÃ¥elig mÃ¥de.
Jakob Astrup – han var super professionel, rigtig behagelig og gav en virkelig tryg fÞlelse under hele processen.
Resultatet er blevet så flot, og jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse. Kan helt klart anbefale Ak Nygart til andre!

2025幎9月2日

Tryg og rar oplevelse

Tryg og rar oplevelse
Jeg har fået foretaget et brystlÞft og fået implantater.
Under hele processen har jeg fÞlt mig kyndig vejledt af Anders.
Jeg har fÞlt mig lyttet til og forstået af ham.
Jeg er virkelig tilfreds med mit resultat og kan kun anbefale andre at tage til AK Nygart.

2025幎10月9日
自発的なレビュヌ

AK Nygart har vÊret en super positiv

AK Nygart har vÊret en super positiv oplevelse fra start til slut.
Jeg blev opereret af Anders Ulrik ( fik fjernet mine brystimplantater) han er så dygtig og enorm behagelig, og man fÞler sig i virkelig i trygge hÊnder. Tak for et flot resultat!
En varm anbefaling herfra.

2025幎8月26日