Den bedste klinik og den bedste service. Alle sygeplejersker er meget omsorgsfulde. SekretÊrene er sÞde og smilende. Jeg er blevet reopereret 2 gange. Anden gang af kirurg Jesper Trilingsgaard.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min oplevelse hos Ak Aesthetics har vÊret fantastisk, takket vÊre Michael! Han har vÊret sÃ¥ behagelig, og jeg har fÞlt mig sÃ¥ tryg under hele mit forlÞb. Han tager ens Þnsker seriÞst, men er samtidig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret til konsultation hos fire forskellige kirurger, men jeg fik ikke fÞlelsen af tryghed og ro hos nogen af dem. Dette var min sidste chance, og jeg var nÊsten ved at give op. Jeg havde... ãã£ãšèŠã
Professionelt, trygt og et flot resultat. Jeg har fÃ¥et lavet et ansigtslÞft af Jesper og er meget tilfreds. Hele teamet fra sygeplejersker til kirurgen er yderst kompetente, og resultatet er blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
AK Aesthetics ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et hÞjt niveau af ekspertise. Vi tilbyder Êstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.
Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gÞr, at vi kan vÊre på forkant med udviklingen. Vores stÞrrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af hÞjeste kvalitet.
Hos AK Aesthetics mÞder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tÊt sammen med hudlÊger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gÞr os i stand til at tilbyde dig en skrÊddersyet helhedslÞsning inden for skÞnhed og velvÊre.
AK Aesthetics var blandt de fÞrste danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som lÊbeforstÞrrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfÞrer årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de stÞrste aktÞrer på markedet indenfor brystkirurgi.
Tryghedspakker hos AK Aesthetics
Op til 8 års tryghedspakke på implantater

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de fÞrste 12 måneder efter din primÊre operation.
8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dÊkket i 8 år efter operationen.
Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du vÊre langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk personale
Fantastisk personale! Professionelle hele vejen igennem.
Michael har givet et trygt og informerende forlÞb!
Det har vÊret et rigtig trygt og godtâŠ
Det har vÊret et rigtig trygt og godt forlÞb hele vejen igennem.
Ingen komplikationer og god service â€ïž
Kirurg Jakob er virkelig sympatisk ogâŠ
Kirurg Jakob er virkelig sympatisk og rolig og god til at forklare. EfterforlÞbet har vÊret godt og trygt. Jeg har fået flere konsultationer pga et af arrene vÊskede og jeg var en del hÊvet. Har på intet tidspunkt fÞlt mig utryg
Mega glad og tilfreds med min nye mave.
Mega glad og tilfreds med min nye mave.
Det er nu 3 uger siden jeg fik fortaget min lille maveplastik & fedtsugning af mine dansehÃ¥ndtag hos kirurg Michael Josiassen og wow sikke en KÃMPESTOR forskel. Jeg kan allerede nu se at mit resultat bliver over al forventning - sÃ¥ jeg er super glad og tilfreds. Michael er virkelig sÞd, rar og imÞdekommende, sÃ¥ derfor har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder fra start til slut. En stor anbefaling herfra ð€©
Kun kÊmpe anbefaling herfrað¥³
Kun kÊmpe anbefaling herfrað¥³
Fra fÞrste mÞde med kirurg ( Mikkel) fÞlte jeg mig set, hÞrt og forstÃ¥et. De mange muligheder omkring valg af implantat gjorde at jeg i sidste ende valgte at stole pÃ¥ de kompetencer Mikkel besidder. BÃ¥de med valg af mÊrke af implantat og ml udfra mine Þnsker - dette har jeg ikke fortrudt ð
I dag er det 3 uger siden, jeg blev opereret, alt er gået efter planen og jeg glÊder mig til at se det endelige resultat.
KÊmpe anbefaling til AK Nygart ( Mikkel) og den ligesÃ¥ skÞnne sygeplejerske Christina.ð«¶ð»
Sikke en fantastisk oplevelse
Sikke en fantastisk oplevelse, jeg har haft hele forlÞbet igennem hos Nygart. Lige fra mit fÞrste mÞde med lÊge Jakob Astrup, til opholdet med de sÞde sygeplejersker og personalet i det hele taget. Hyggelige omgivelser âºïž
Men det bedste af det hele er, det flotte resultat jeg har fÃ¥et efter min maveskinsoperation. Jeg er SÃ
glad og har aldrig haft så flot en mave fÞr. Jakob har virkelig lavet et FLOT stykke arbejde.
Jeg fik stedet anbefalet af min veninde som ogsÃ¥ har vÊret under kniven hos Nygart og ogsÃ¥ er vÊldig begejstret for sit resultat ð€© Alt i alt en god, god oplevelse. Jeg fÞlte mig tryg og i gode hÊnder, sÃ¥ af hjertet TAK â€ïž Lisbeth
Det Bedste Privathospital Med Det Bedste Personale â€ïž
Jeg har netop lige fået lavet et brystlÞft hos AK Nygart.
Det hele har virkelig vÊret så gennemfÞrt. Allerede inden min forundersÞgelse, fik jeg beskeder i appen både fra operationslÊgen Jesper og sygeplejersken , hvilket har gjort mig tryg hele i forlÞbet.
På min operationsdag blev jeg mÞdt, af de sÞdeste sygeplejersker og receptionist.
Både narkoselÊgen og min operationslÊgen var Jesper Mega dygtige, allerede 14 dage efter, er resultatet virkelig flot.
Alle medarbejdere er yderst professionelle, klinikken og operationstuerne er pÊne og sterile.
Da jeg vågnede blev jeg opvartet af 2 sÞde og omsorgsfulde sygeplejersker Tina og Hanne.
Tusind tak til alle medarbejdere i fortjener kanelstang hver dag â€ïž
Jeg vil til Hver en tid anbefale AK Nygartâ€ïž
KÊrligst Jane Yamini
BrystforÞgelse
Jeg fik lavet en BFO hos Nygart start september 2025 og det er simpelhen den bedste beslutning jeg har taget. Anders Ulrik opererede mig og sammen med de super sÞde og kompetente sygeplejsker, fÞlte jeg mig tryg og i gode hÊnder, hele vejen igennem forlÞbet. De har min varmeste anbefaling.
Resultatet er blevet helt fantastisk og lige som jeg Þnskede det.
Deres app, hvor man får alt info både fÞr og efter operationen, om hvad man må hvornår osv, er virkelig et godt redskab og gÞr at det er så nemt at holde sig opdateret.
Tusind tak AK Nygart.
Jeg fik lavet en mommy make-over hosâŠ
Jeg fik lavet en mommy make-over hos AK-Nygart, hvor Michael Josiassen var min kirurg. Jeg fik brystreduktion og fik rettet mine skilte mavemuskler og fjernet overskydende hud fra maven.
Det var en utrolig tryg og rar oplevelse fra start til slut. Michael var meget omsorgsfuld og professionel, og hele personalet på klinikken var helt fantastisk. Jeg fÞlte mig virkelig godt passet på gennem hele forlÞbet.
Resultatet er helt perfekt â jeg er sÃ¥ tilfreds og glad for, at jeg valgte AK-Nygart og Michael Josiassen. Kan varmt anbefales.
SÃ¥ tryg og glad for mit valg hos AK Nygart!
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte AK Nygart til min brystforstÞrrende operation. Hele forlÞbet har vÊret trygt og professionelt fra start til slut. Jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder hos bÃ¥de kirurgen Mikkel, sygeplejerskerne og narkoselÊgen â alle var utroligt dygtige og imÞdekommende. Servicen var i top, og jeg fÞlte mig godt informeret hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale AK Nygart til andre, der overvejer en brystoperation!
BrystforstÞrrende operation
Jeg blev opereret af Anders Ulrik og oplevelsen kunne ikke have vÊret bedre han var sÞd og imÞdekommende og han får en til at fÞle sig i trykke hÊnder og så er resultatet også blevet lige som jeg ville have det.
Fantastisk oplevelse hos AK Nygart iâŠ
Fantastisk oplevelse hos AK Nygart i KÞbenhavn.
Jeg fik foretaget en lille maveplastik hos AK Nygart den 21/7, og hele oplevelsen har vÊret intet mindre end fremragende. Allerede fra starten blev jeg mÞdt af et meget professionelt og imÞdekommende personale.
Kirurgen var utrolig dygtig og kompetent, og resultatet taler for sig selv â jeg er super tilfreds! Jeg har ikke haft nogen komplikationer, og allerede dagen efter operationen kunne jeg gÃ¥ 8 km, og 11 km to dage senere â det havde jeg aldrig forventet.
Jeg kan varmt anbefale AK Nygart til alle, der overvejer en kosmetisk behandling. De leverer hÞj faglighed, tryghed og flotte resultater. Jeg kommer helt sikkert tilbage i det nye år for at få lavet flere behandlinger.
Tusind tak til hele teamet hos AK Nygart!
Perfekt på alle fronter
Perfekt på alle fronter - kompetente mennesker og flot resultat!
BFO operation
Alt var godt, lige fra forundesÞgelse, operation og efterfÞlgende. Anders Ulrik har vÊret rigtig god til at vejlede om str. og profil og har lavet et rigtig flot stykke arbejde.
Kan ikke anbefalesâŠ
Fik lavet coolsculpting under hagen/på halsen og det hjalp SLET ikke - har ikke kunne se nogen forskel og betalte 8.500kr som ikke er muligt at få refunderet på nogen måder. Vil derfor anbefale et andet sted, hvor handlingen lever op til prisen

AK Aesthetics ããã®åç
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg fik lavet mine bryster hos AK Nygart i Aarhus i september, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hele oplevelsen har vÊret tryg fra start til slut. Personalet var professionelle og helt nede pÃ¥ jorden â kirurgen lyttede virkelig til mine Þnsker og guidede mig, sÃ¥ resultatet passede til min krop og mine proportioner.
Selve operationen forlÞb roligt og uden stress, og efterforlÞbet har vÊret langt bedre, end jeg havde forestillet mig. Sygeplejerskerne var sÞde, tjekkede og altid klar med svar på spÞrgsmål. Resultatet er blevet naturligt, smukt og prÊcis som jeg drÞmte om.
Jeg kan kun anbefale AK Nygart i Aarhus â de ved, hvad de laver, og man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, jeg har fået suget 1600 ml i nedre og Þvre mave. Og har aldrig vÊret under narkose, blevet opereret eller noget lign. Men har aldrig fÞlt mig mere tryg ved noget jeg ikke har prÞvet fÞr!
Derudover har Ak Nygart også vÊret gode til at dele information, og hjÊlpe med helingsprocessen
Alt har vÊret godt
Alt har simpelthen vÊret over al forventning hos AK Nygart i Aarhus! Fra fÞrste mÞde til sidste kontrol har jeg fÞlt mig set, hÞrt og i trygge hÊnder. Personalet er oprigtigt rare og tager sig tid til at vejlede på en Êrlig og professionel måde.
Jeg er isÊr vild med deres aftercare-program og app â de smÃ¥ daglige opdateringer giver virkelig ro og tryghed i hele forlÞbet.
En kÊmpe varm anbefaling herfra til Mikkel og hele det fantastiske team hos AK Nygart
Fantastisk og omsorgsfuldt personaleâŠ
Fantastisk og omsorgsfuldt personale som gjorde det hele fÞltes trygt for mig. Appen der medfÞlger er en god tryghed efter operationen, da den lÞbende opdatere på ens forlÞb. Jeg er glad for mit resultat og glad for, at jeg stolede på lÊgens vurdering og anbefaling.
Positiv og tryk oplevelse
Det er 6 uger siden jeg fik lave bryster. Jeg var virkelig, virkelig nervÞs. Men jeg har hele vejen igennem fÞlt mig super tryk og tager godt af. Jeg blev opereret af Anders FrÞkjÊr Ulrik og det er blevet super flot og jeg er indtil videre meget positiv. Jeg glÊder mig til det enlig resultat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã