企業が回答しました
En helt igennem fantastisk oplevelse i Drivhuset i AKKC! Drivhus-konceptet i AKKC er intet mindre end genialt. For en helt utrolig billetpris fik vi både lækker aftensmad og en magisk koncerto... もっと見る
企業が回答しました
Fri bar til 500,- pr snude .. og så skulle man vente en lille halv time på en flaske hvidvin .. Ikke ok, Men så så en anmeldelse fra 2022 Kilkenney aften på kun en stjerne??. Det var ikke vores opl... もっと見る
企業が回答しました
Det vigtigste, du skal vide om AKKC er, at der ikke er noget, vi holder mere af end at skabe gode oplevelser – både for vores kunder og gæster i huset! Med flere end en halv million gæster årligt til musik, teater, messer, udstillinger, møder og kongresser er vi et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Derudover er vi stolte af at være certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events – som det første eventsted i Danmark.
Europa Plads 4, 9000, Aalborg, デンマーク
Vi spiste til kvalitetskonference aftens menu. Desserten blev serveret i syltetøjsglas, hvor der på mit desværre var slået glas af, som var endt i desserten som små splinter, som jeg nåede at spise før jeg opdagede det, hvilket jeg blev bekymret over. Vi fik straks fat i tjener, og intet skete andet end tilbud om ny dessert! Ingen beklagelse eller er du ok? Vi er med på det er sådan noget der kan ske, men burde man ikke have vist at man var ked af det skete og lidt bekymring. Virkede ikke særlig professionelt håndteret.

Akkc からの回答
En helt igennem fantastisk oplevelse i Drivhuset i AKKC!
Drivhus-konceptet i AKKC er intet mindre end genialt. For en helt utrolig billetpris fik vi både lækker aftensmad og en magisk koncertoplevelse med Østen og Ella Augusta.
Stemningen var intim og uformel – vi kom virkelig tæt på kunstnerne, og det skabte en helt særlig stemning, som jeg sjældent har oplevet andre steder.
Tak for en skøn oplevelse – vi kommer helt sikkert igen!

Akkc からの回答
Jeg havde fornøjelsen af at optræde i Aalborg Kongres & Kultur Center – og jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger.
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af et utroligt professionelt og serviceminded personale, der virkelig formår at få både gæster og artister til at føle sig velkomne. Alt fra teknik til backstage-faciliteter fungerede snorlige, og der var tænkt på hver eneste detalje.
Stemningen i huset var fantastisk, og det var tydeligt, at alle – både ansatte og publikum – brænder for kulturen og de oplevelser, stedet skaber.
En særlig tak til Susanne Dahl og det tekniske hold, der gjorde mit arbejde som performer nemt og sjovt. Og lad os ikke glemme maden – den var simpelthen i en klasse for sig.
Jeg glæder mig allerede til næste gang. Tak for en uforglemmelig oplevelse!
– Peter Nørgaard, syngende bugtaler

Akkc からの回答
Vi har i flere år lejet lokale 1.04 til vores arrangementer. Lokalet er flot og AKKC er simpelthen så nemme at arbejde sammen med og smadderkompetente. Vi har aldrig oplevet problemer eller udfordringer med samarbejdet selvom det er frivillige, som er tovholdere på arrangementerne. Generelt er vi bare superglade.

Akkc からの回答
Podium - restauranten i AKKC - er intet mindre end fremragende. Brugte den i påsken til stor familie brunch. Fås ganske enkelt ikke bedre i Aalborg - udvalg, smag, mængder, betjening, miljø og stemning - alt spiller - både ved bordet og ved keglebanerne.

Akkc からの回答
Vi mødte op til Mick Øgendal i aften fredag d. 7/3. Vi havde set forkert på billetten. Troede det var klokken 20. Opdagede det og var der kl. 19,20. Fantastisk personale viste os på plads med det samme. Så vi fik næsten det hele af det fantastiske show. Sikke en service. Tak for jer 👍👍
Restaurant podium var en skøn og lækker oplevelse. Spændende og velsmagende mad og en fantastisk vinmenu til. Vi valgte "aftenmenu". Tjeneren var dygtig og serveringstjeneren gemytlig. Vi kommer gerne igen.

Akkc からの回答
Men så så en anmeldelse fra 2022 Kilkenney aften på kun en stjerne??. Det var ikke vores oplevelse, maden den aften var fremragende, kødet kunne tykkes med øjenbrynene, sovsen.. jeg ku ha drukket den lige fra gryden og tilbehøret var frisk fersk og lige i skabet, Vi bad faktisk den super behagelige og nærværende betjening ved bordet om at overbringe vores kompliment til køkkenet .. det var til mimimum 5 danske eller 2 michelin stjerner den aften

Akkc からの回答
Skønt mad, men i aller højeste grad den skønne betjening af det gode tjener team.
3 timers bass fest men 1 times kø. Det var simpelthen for ringe AKKC. Vi stod i kø i en time for både jakke og bar og kom først ind i salen til koncerten en time efter. Der må i ku gøre bedre ellers var det sidste gang jeg køber billet hos jer

Akkc からの回答
Vi var til min søns og svigerdatters bryllup i går. Hold da op noget fint mad, og top proff personale. Vi var 82 gæster, og alle fik varm mad. Godt gået til jer.
Vælger at skyde fyrværkeri af på en mandag, og være til gene for hele byen. Godt arbejde fjolser.
Vi har i WellB samarbejdet med AKKC gennem flere år og har været utroligt tilfredse. Deres venlighed og service i øjenhøjde det vigtigste for vores samarbejde. Udover dette fungere alt som aftalt når vi har arrangementer hos dem.

Akkc からの回答
Jeg så på TV at i december 2023 ville musicallen Jersey Boys komme på Akkc. Jeg skyndte mig at bestille billetterne, så tidligt som den 5-11-22. Den 9-11-22 var vi, sammen med et hold venner, inde i Akkc og se Pretty Woman og her fik vi udleveret en flyer hvoraf fremgik at ved tidlig køb inden den 28-11-22 ville man få en rabat på 15% ved køb af billetter til Jersey Boys.
Jeg ringede den efterfølgende dag til Akkc's billetkontor for at gøre opmærksom på at vi ikke havde fået de 15% ved tidligt køb, de sagde at de ville undersøge sagen og vende tilbage, det gjorde de ikke, så jeg kontaktede herefter billetkontoret, der oplyste at de desværre ikke kunne gøre noget, vi havde været for hurtigt ude. Jeg bad herefter billetkontoret om at komme til at tale med en højere i systemet, jeg blev så efterfølgende ringet op af Gitte Krogh fra Akkc, der prøvede at overbevise mig om at det var uheldigt at jeg havde bestilt billetter fire dag for tidligt.
Jeg føler mig uretfærdigt behandlet og betragter det som dårlig markedsføring.

Akkc からの回答
Hej var til julefrokost i lørdags først kom Sussie og Leo ikke derefter var der for lange køer ved tagselvbordene snapseglas kold det skal den ikke så var der musikken den var alt for høj så folk gik udenfor salen for at kunne tale sammen og mange forlod festen med kommentar her kommer de ikke igen håber i kan rette fejlen til en anden gang

Akkc からの回答
Man kan ikke købe 2 sæder ved siden af hinanden, når der er 3 ledige! Man kan godt når der er 5 ledige. 🤦
Istedet skal man købe de 3 sæder, og bagefter fortryde det ene sæde. Der skal så lige udfyldes formularer og bla bla for at få pengene retur for det overflødige sæde.

Samarbejde uden ansvar
Denne anmeldelse er egentlig rettet mod Ticketmaster, men da AKKC er arrangør på arrangementet, synes jeg også at de har en stor del af ansvaret. Jeg ville give mindre end en stjerne, men det kan man desværre ikke - selvom det ville have været mere retvisende.
Jeg har som en del andre købt billet til AKKC's arrangement "Lord of the Rings and the Hobbit in concert". Jeg glædede mig rigtig meget til dette og til at dele oplevelsen med min kæreste. Derfor blev vi begge slemt skuffet, da vi modtog en mail fra AKKC (her er det vigtigt at fremhæve at AKKC sendte denne) der forklarede at arrangementet var aflyst og garanterede at vi ville modtage vores penge retur inden for en måned, da vi havde købt billetter fra Ticketmaster og slet ikke skulle foretage os noget.
Mailen fik vi d. 25. April. Måneden gik og pengene kom aldrig ind på kontoen. Jeg forsøgte godtroende at kontakte Ticketmaster (som AKKC jo garanterede ville refundere mine penge). Nu bruger jeg ikke ordet inkompetent ofte, men efter at have ringet 20 gange om dagen ved flere lejligheder til Ticketmaster uden overhovedet at komme igennem til deres telefonline (ganskevist inden for deres telefontid) og efter en grundig søgen på deres hjemmeside efter en måde at kontakte dem på, sidder jeg med en følelse af, at jeg er et offer for svindlere.
Jeg, naiv som jeg er, tænker at en ansvarsbevidst og troværdig virksomhed som AKKC (der jo også er arrangør på koncerten og vel og mærke garanterede mig mine penge tilbage) nok vil kunne hjælpe mig ud af dette dilemma. Desværre vaskede de kort sagt deres hænder omkring det hele og gav mig følgende ord med på vejen "Penge skal nok komme, Ticketmaster har en dårlig kundeservice". Fair tænker jeg, igen naiv, og giver dem lidt mere tid. Nu er der gået omkring 21 dage siden jeg skulle have haft mine penge tilbage - og jeg føler mig til rådvild. AKKC og Ticketmaster har solgt mig et produkt som jeg har betalt for, aflyst dette og derefter undladt at betale mig pengene tilbage. Det føles en smule som tyveri ved højlys dag. Og det er vel og mærket Ticketmaster - men AKKC er partner med dem og arrangør på dette og burde holdes ansvarlige for at man som kunde fik sine penge tilbage.
Da det er umuligt at komme i kontakt med Ticketmaster over telefonen besluttede jeg mig for en uge siden for at sende dem en mail hvor jeg i en rolig men bestemt tone bad om mine penge tilbage. Jeg venter stadig på svar. Jeg ved godt, at det ikke er alverdens penge det har kostet mig, men det er mere princippet i det. Og for AKKC og Ticketmaster (men nok i mindre grad Ticketmaster) burde det være et spørgsmål om deres image og deres troværdighed over for kunderne. Denne troværdighed er i hvert fald mindsket i mine øjne. Jeg føler mig hjælpeløs og ser det som min eneste mulighed at kontakte forbrugerankestyrelsen og se om de kan få AKKC og Ticketmaster til at tage ansvar i denne sag.

Akkc からの回答
Sidder i Ålborg Kongres & Kultur Center.
Vi skal se The Kilkennys her i aften og har glædet os til at fejre svigermor med dejlig mad og hygge.
Vi havde bestilt billetter med spisning.
Kl 1730 blev der serveret et stykke senet kød på en bund af noget pure 🤔 og det var så alt for 175 kr for "maden" 😡😡😡😡😡
Musikken går så på kl 20 og vi sidder her og glor i 2 timer inden musikken, hva fan tænker de på ??????
Total dårlig arrangement 😡😡😡😡😡
Håber musikken er ok, men absolut sidste gang i kommer til koncert her med spisning.
Henrik Voersaa

Akkc からの回答
Vi har givet min mor 1 oplevelse med spisning og The Kilkenney Show, men er utroligt skuffede over at maden serveres kl. 17.30 og serveringen var meget lille, kødet var fyldt med sener og efter spisning, kunne vi vente næsten 2 timer inden show. Forkælelsen og den fulde oplevelse var ikke tilstede. Vi blev placeret ved 1 bord hvor der kun var dækket til 2, vi havde reserveret til 3. Vi havde en forventning om runde borde med hygge, hvilket på ingen måde holdt stik med langborde og samlebåndservering.
Det er 1. Og eneste gang vi køber fuld oplevelse herfra.
Winnie og Henrik samt fødselar Jonna

Akkc からの回答
Et dejligt sted, med god betjening. Drikkevarerne er til gengæld i den dyre enden.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。