Frændes Madværk レビュー 29

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig dejligt sted at komme. Bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Glad personale. God service. Utrolig lækkert mad og så er det gammeldags 👍. Vi kommer bestemt igen.

5つ星のうち5の評価

Vi afholdt en mindehøjtidlighed . Der var super god service under hele forløbet . Yderst venligt og sødt personale . Et sted der også kunne rumme at man afholdt en mindehøjtidlighed -

5つ星のうち5の評価

70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰 Jeg havde en meget dejlig fødselsdag i Teatercafeens smukke rammer. Vi fik lækre, lidt anderledes tapas og lækre desserter. Meget fint samarbejde op til festen og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg holdt min fødselsdag i Håndværkerforeningens Cafe. Lokalet er smukt, opsætning og opdækning var fint ifølge aftale. Personalet var imødekommende og observante fra vi ankom før gæsterne og... もっと見る

企業情報

1. 仕出し業者
  2. イベント会場
  3. ファンクション ルーム施設

当該企業による記述

Hos Frændes Madværk er vores mission at skabe de bedste rammer for netop din fest. Vi har alt fra barnedåbe, konfirmationer og bryllupper til konferencer, møder og mad ud af huset! Chris har en stor passion for mad, er udlært fra Jørgensens Hotel i Horsens, og lover derfor mad af høj kvalitet og god smag. Han går ikke på kompromis! Lad os sammen skabe det arrangement, som DU drømmer om.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god service

Vi afholdt en mindehøjtidlighed .
Et sted der også kunne rumme at man afholdt en mindehøjtidlighed -

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Alt var glimrende - vi var velkomne og fik fuld opmærksomhed under hele arrangementet.

Vi holdt julefrokost for ansatte og frivillige i HH Elite

2025年12月16日
5つ星のうち5の評価

Flotte lokaler, god mad og god service

Jeg holdt min 70 års fødselsdag i de flotte gamle lokaler, der har masser af sjæl, men alligevel også er velegnede.
Maden var rigtig god, og både Chris og de ansatte gjorde alt for at det skulle blive som jeg havde ønsket.
Gode parkeringsforhold for min gæster.
Det hele til en fair pris.

2025年11月30日

Singleevent

Vi have et singleevent hos jer, og hvor var det bare en god oplevelse! Alle hyggede sig og personalet var så søde og maden helt fantastisk! Varme anbefalinger herfra!

2025年9月14日
5つ星のうち5の評価

Super service og kvalitet for pengene

Vi har fået super god service i hele processen op til afholdelsen af begge vores to fester (konfirmation i 2024 og rund fødselsdag 2025). Priserne er attraktive Lokalerne giver nogle smukke og anderledes rammer. Og så var maden bare lækker og veltillavet. Glade gæster = glade værter!

2025年9月12日

Vi havde en super fest

Vi havde en super fest!

Serviceniveauet var i top!
Maden var virkelig lækker og velsmagende!
Der var pyntet virkelig flot op og det var en befrielse at holde en fest og vide at alt egentlig var sørget for.

2025年9月20日

70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰

70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰

Jeg havde en meget dejlig fødselsdag i Teatercafeens smukke rammer. Vi fik lækre, lidt anderledes tapas og lækre desserter. Meget fint samarbejde op til festen og under festen. - Har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne efterfølgende. Kan varmt anbefale det hvis man har noget at fejre - kommer gerne igen 👍👍👍👍👍

2025年8月31日
5つ星のうち5の評価

Eventyrlig bryllup i Håndværkerforeningen.

Vi valgte at holde vores bryllup i Håndværkerforeningen i Horsens, og det var uden tvivl den bedste beslutning vi kunne have taget!
Fra aller første møde var JA-hatten solidt plantet på deres hoveder. Vi fik rig mulighed til at tilpasse fest og pynt til vores ønsker, med en masse gode ideer og tanker fra deres ekspertise og erfaring. Dette gjorde at vi kunne tilpasse pynt, mad, vin, champagne, cocktails osv til vores præferencer og at det blev gjort til vores helt eget.
Vores gæster blev taget godt imod til reception i Cafeen, som er et flot lyst lokale. Her var tjener holdet klar med en fantastisk champagne og lækker mad. Til aften rykkede selve festen ovenpå ind i Teatersalen, som klart er stedets helt store WOW-factor! Denne sal er så smuk og fyldt med charme, den skabte de perfekte rammer for vores drømmebryllup!
Vi havde en lille sjov drøm om at vores forret blev serveret til sangen “vær vor gæst.” Heidi, den utrolige dygtige overtjener var ikke bare klar på ideen, men hjalp med at få det hele udført til perfektion. Der var både latter og klapsalver da hele tjener holdet kom ind i salen perfekt i takt med musikken!
Da maden så blev serveret var det Chris’ kærlighed for mad der virkelig skinnede igennem. De utrolig flotte anretninger og deres sans for detaljer blev der virkelig lagt mærke til! Og ikke nok med det, smagte maden også som en drøm. Mere mørt oksekød skal man virkelig lede længe efter!
Dette er kun et lille udpluk af øjeblikke fra vores dag. De har taget imod vores detaljerede tidsplan og mapper med alt planlagt ned til mindste detalje og udført alt til perfektion! Skulle vi fortælle om det hele, kunne vi sagtens skrive en mindre roman.

Vi vil klart anbefale at man går ind på Frændes Madværks instagram profil for at se flere billeder af deres utrolige smukke lokaler.

Alt i alt har Chris, Heidi og hele Frændes Madværk gjort vores drømme bryllup til en virkelighed. Alle vores ønsker og ideer blev ført ud i livet med utrolig passion og nøjagtighed, og vi ville aldrig kunne takke dem nok for alt!

2025年8月16日

Rigtig god mad.

Vi har haft en dejlig middag i Håndværkerforeningen, i forbindelse med afslutning på et kørekort hold. Lækkert, mørt og rigeligt med kød, kartofler, salat og meget mere.
Jimmykørelærer.dk er yderst tilfreds 😊

2025年6月6日