レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We entrusted K13 with planning our entire wedding, and they exceeded every expectation we had. With 120 guests and a full day to coordinate, it was no small feat - but K13 made it look effortles... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi holdte bryllupsmiddag og fest på Afkrog og havde vores livs fest! Vores eventarrangør var Ana, som havde styr på alt fra planlægning til afholdelse og ændringer undervejs. Vi havde den bedste oplev... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fantastisk bryllup i kælderen13! Hyggelig stemning i Moulin rouge stil Maden og bryllupskagen var meget velsmagende, intet at sætte en finger på! De 3 piger der afholdt arrangementet var enormt... もっと見る

企業情報

1. イベント管理会社
  2. 会議室レンタル サービス
  3. 会議場
  4. イベント プランナー
  5. イベント会場
  6. ウェディング サービス

当該企業による記述

Kælderen13 afholder events i alle former og afskygninger. Unikke arrangementer, du sent vil glemme.

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vi havde en helt uforglemmelig fest på…

Vi havde en helt uforglemmelig fest på Vandværket den 2/4, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse fra start til slut. Selvom vi var sent ude med planlægningen, var stedet heldigvis i stand til at imødekomme vores behov for at afholde en større personalefest for 80 personer. Fra første kontakt har vi oplevet en service i absolut topklasse. Zoe, som var vores eventplanner, var intet mindre end en drøm at arbejde sammen med. Hun er utroligt serviceminded, imødekommende og gjorde hele processen både nem og fornøjelig. Ingen af vores ønsker var for store eller for små, og hele aftenen forløb helt uden problemer – alt var gennemtænkt ned til mindste detalje. Maden, som de også stod for, var fantastisk og gav en ekstra dimension til festens succes. Jeg kan på det varmeste anbefale K13 og Vandværket, hvis du står og planlægger en større fest – de leverer virkelig en oplevelse udover det sædvanlige!

2026年4月2日

Thank you!

We entrusted K13 with planning our entire wedding, and they exceeded every expectation we had. With 120 guests and a full day to coordinate, it was no small feat - but K13 made it look effortless.

A huge shoutout to Christoffer, Juliane, and the rest of the team who went truly above and beyond. Their dedication, warmth, and attention to detail made all the difference, and it was clear throughout that they genuinely cared about making our day perfect.

From start to finish, they handled absolutely everything, and the result was beyond anything we could have imagined. Every detail was thoughtfully considered, every moment flowed perfectly, and the atmosphere they created was truly magical. As a couple, we were able to be completely present and enjoy our day without a single worry, and that is priceless.

If you're looking for a team that will take your vision and turn it into something even more beautiful than you dreamed, K13 is the answer. We cannot recommend them highly enough. Thank you for giving us the most incredible day of our lives!

2025年8月16日
5つ星のうち5の評価

Vi havde den mest fantastiske aften på…

Vi havde den mest fantastiske aften på Vandværket. Sammen med venner og familie fejrede vi kærligheden. Vi blev gift i de bedste omgivelser, spiste virkelig god mad. Ikke mindst havde vi en tryg fornemmelse fra start til slut takket være Vic, som med sin venlighed, overblik og ekspertise bidrog til alt vi kunne drømme om.

2025年12月20日
5つ星のうち1の評価

Useriøs ejer og virksomhed - overholder ikke aftaler!

Ejeren holder overhovedet ikke hvad man indgår af aftale.

Jeg har siden juni måned haft en aftale med K13 events om at holde 30 års fødselsdagsfest den 29. August med både mad og drikke - så altså om én uge.

Jeg aftaler med ejeren Christoffer om at ringes ved torsdag d. 21. August, for at få alle detaljer på plads.
Da jeg ringer til Christoffer på aftalte tidspunkt, så får jeg smækket i hovedet “at han er på vej ind i et andet møde”. Totalt useriøst at glemme en aftale først og fremmest.
Dernæst spørger han hvad jeg overhovedet vil snakke om, hvortil jeg tænker “hvad er det for en måde at kommunikere med en kunde på?”.

Når jeg spørger ind til deltaljerne for den aftale der var blevet lavet, som jeg desuden også har sort på hvidt på skrift, så er det tydeligt at han bakker fuldstændig ud af den oprindelige aftale, og kommer med undskyldninger og forklaringer på hvorfor dette ikke kan lade sig gøre længere.. 1 uge før min fest!!

Jeg vælger at aflyse min fest hos dem, da jeg nægter at lægge mine penge så useriøst og inkompetent sted..

Hold jer væk, og hold jeres fest et andet sted.

2025年8月21日
K13 Events ロゴ

K13 Events からの回答

Hej Büsra,

Først og fremmest vil vi fastslå, at det er vores eventkoordinatorer som afvikler og koordinerer alle vores arrangementer, og ikke ejer af virksomheden. Vi beklager, hvis du har misforstået dette.

Du havde, som du ved, fået en vennepris på et arrangement. Det er vores oplevelse at dine forventninger til arrangementet var for høje, sammenholdt med det budget du havde afsat. Vi forslog da, at du kunne få pengene tilbage for dit arrangement - dette da vi ikke kunne levere et arrangement ud fra dine ønsker, med det budget du havde på 8.000 kr.

Vi var dog villige til alligevel at afholde dit arrangement, men med justeringer i forhold til dine forventninger kontra budget. Du ønskede dog selv at få pengene tilbage og aflyse arrangementet.

Vi har derfor tilbageført hele beløbet retur til dig.

Vi ønsker dig en god fødselsdag.

Mvh.
K13 Events

Fantastisk konfirmation

Tusind tak for en fantastisk konfirmation i jeres skønne lokaler i Vandværket. Lokalet var helt perfekt især med terrassen i solskinnet, og der var intet at sætte finger på med maden og servicen. Vi havde den skønneste fest og konfirmanden var ovenud glad og tilfreds med dagen.

2025年5月31日

K13 Event leverede en uforglemmelig fest

Vi havde en fantastisk oplevelse med K13 Event, som sørgede for et veltilrettelagt arrangement af højeste kvalitet. Alt fungerede – fra start til slut.

Maden var virkelig lækker og blev serveret af et smilende og imødekommende personale. En særlig ros skal lyde til vores eventafvikler, Oliver, som styrede slagets gang med smil og overblik. Det gav os en dejlig fornemmelse af, at alt var under kontrol, så vi bare kunne nyde aftenen.

Vi holdt festen på Vandværket, med de smukke rammer og en skøn atmosfære. Teknikken spillede perfekt, tjenerne var opmærksomme, bartenderne leverede lækre cocktails – intet var overladt til tilfældighederne.

K13 Event gjorde det nemt at være vært, og vi kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en fejring uden bekymringer og med kvalitet i alle detaljer.

2025年4月12日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse med K13 Events!Jeg kan varmt anbefale K13 Events til…

Jeg kan varmt anbefale K13 Events til alle, der ønsker en professionel, kreativ og pålidelig eventpartner. De leverede en topklasse service fra start til slut, og deres sans for detaljer gjorde hele forskellen.

Kommunikationen var klar og imødekommende hele vejen igennem, og det var tydeligt, at de virkelig brænder for at skabe unikke og mindeværdige oplevelser. Alt forløb gnidningsfrit, og både vi og gæsterne var mere end tilfredse med resultatet.

Tusind tak til hele teamet hos K13 – vi glæder os allerede til næste samarbejde!

2025年1月24日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk samarbejde med K13 Events!

Vi har som virksomhed benyttet os af K13 Events de sidste tre år for at sikre, at vores julefirmafest bliver en uforglemmelig oplevelse – og de leverer hver gang!
Christoffer og hele hans team er ekstremt professionelle, kreative og detaljeorienterede. De formår at skræddersy arrangementet præcis efter vores ønsker og behov, samtidig med at de bringer nye, spændende idéer til bordet. Alt fra planlægning til afvikling kører gnidningsfrit, og vi kan altid stole på, at alt bliver håndteret med højeste kvalitet.
K13 Events skaber ikke bare en fest – de skaber en oplevelse, som vores medarbejdere taler om længe efter. Vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen og igen, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!

2025年1月24日

Fantastisk event firma

Vi skulle holde vores forsinket julefrokost her i Januar for 160 personer. Jeg ringede rundt til forskellige firmaer, indtil jeg endte med at have Christoffer i røret. Det må siges at blive et super samarbejde. Jeg elskede at alt kunne lade sig gøre, der var ikke meget nej hat at finde nogen steder men tvært imod et kæmpe gåpåmod om at ramme det vi som kunder ønskede for en julefrokost.

Vores ønsker blev fuldt ud mødt og man følte sig tryg hele vejen igennem.

Da man møder resten af holdet bliver man mødt med smil og varme og meget engagerede medarbejder helt fra køkken til tjenere og eventkoordinatorer.

På selve dagen spillede alt. Tidsplan, bordene var smukt pyntet, humøret var højt, dejlig mad, super service og hele aftenen igennem sørgede Andreas (eventkoordinator) for at jeg følte mig tryg og havde en go to person der seriøst sørgede for det hele hver gang der var det mindste.

Jeg fik helt lyst til at blive en del af deres team!

Så jeg vil give mine varmeste anbefalinger til K13 Events til alle slags arrangementer. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

2025年1月17日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk firmaarrangement fra start til slut!

Vi har netop haft vores firmaarrangement med 135 deltagere afholdt af K13, og det kunne ikke have været bedre!

Fra den første kontakt til afslutningen af aftenen blev vi mødt med professionalisme, fleksibilitet og en ægte passion for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Vores koordinator, Andreas, var intet mindre end fantastisk – han havde styr på alle detaljer og var hele tiden tilgængelig for at sikre, at alt gik som planlagt.

Lokationen, Vandværket, var imponerende og perfekt til vores større selskab. Deres dygtige tjenere og bartendere sørgede for smil, effektiv service og en fantastisk stemning hele aftenen. DJ’en skabte en fest på dansegulvet, og musikken passede perfekt til vores gruppe.

Drikkevarer og mad overgik vores forventninger. Vi nød en lækker 3-retters menu, velkomstbobler og en fri bar, der blev udvidet med skønne drinks senere på aftenen.

Jeg kan kun anbefale K13 til alle, der ønsker et velorganiseret og mindeværdigt arrangement. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.

Tusind tak til Andreas og hele teamet for at gøre vores firmafest til noget helt særligt. Vi kommer helt sikkert til at samarbejde om næste arrangement!

2025年1月10日
5つ星のうち5の評価

Vi holdt vores firmajulefrokost på…

Vi holdt vores firmajulefrokost på Kælderen 13 og kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse! Fra start til slut var arrangementet professionelt, festligt og helt igennem vellykket.

Lokalerne var smukt dekorerede med juletema, der straks satte os i den rette stemning. Der var god plads til både middag og dans, og belysningen var tilpasset, så den gav en hyggelig og festlig atmosfære.

Buffeten var i særklasse – et skønt udvalg af klassiske julefavoritter og moderne retter, som alle blev rost til skyerne af vores kollegaer. Der var også en imponerende vin- og cocktailmenu, der passede perfekt til aftenen.

Vores indgående møde med Chrisoffer fra K13events var virkelig behageligt og vi har følt os trygge hele vejen.
Personalet på aftenen var utrolig opmærksomme og imødekommende. De sørgede for, at alt forløb glat, og vi manglede aldrig noget ved bordene. Deres venlighed og professionelle tilgang gjorde en stor forskel for oplevelsen.
Vi havde booket live musik og DJ, som skabte en fantastisk stemning på dansegulvet. Kombinationen af hyggelig baggrundsmusik under middagen og festlige hits senere på aftenen var perfekt.

Alt i alt var det en fremragende oplevelse, og vi kan varmt anbefale kælderen 13 til andre virksomheder eller private, der leder efter det perfekte sted til deres næste arrangement. Vi glæder os allerede til at komme tilbage!

5/5 stjerner herfra🤗

– tak for en uforglemmelig aften!:)

2024年12月14日
5つ星のうち5の評価

Vi havde fornøjelsen af at holde en…

Vi havde fornøjelsen af at holde en 60-års fødselsdag hos Kælderen 13, og det var en uforglemmelig oplevelse fra start til slut. Alt levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til.

Maden var ganske enkelt udsøgt – smukt præsenteret, fyldt med smag og tilberedt med en tydelig passion for gastronomi. Hver eneste ret blev nydt af vores gæster, og det var tydeligt, at kvalitet og omtanke var prioriteret i hver eneste detalje.

Betjeningen var venlig, professionel og altid opmærksom på vores behov. Personalet bidrog til den hyggelige stemning og sikrede, at arrangementet forblev problemfrit og vellykket. De var til stede uden at være påtrængende og altid klar med en løsning eller et smil.

Planlægningen af arrangementet fortjener særlig ros. De var kreative, idérige og lyttede til vores ønsker, så festen blev skræddersyet til vores behov. Der blev skabt rammer, som både var smukke, funktionelle og tilpasset lejligheden, hvilket gjorde festen til en stor succes.

Kælderen 13 tilbyder helt utrolig gode rammer for private fester og professionelle arrangementer. Vi kan varmt anbefale dette sted til alle, der ønsker en uovertruffen oplevelse med fantastisk mad, sublim service og et professionelt team, der tager sig af alle detaljer.

Tak til Kælderen 13 for at gøre denne fødselsdag til noget helt særligt. Vi ser frem til at vende tilbage til jer igen!

2024年8月17日
5つ星のうち1の評価

HOLD DIG VÆK!

Dette sted er under alt kritik.
Jeg blev hyret ind som DJ til at underholde et julefrokost selskab i november 2024 og sendte efterfølgende en faktura til betaling. Pengene er dog udeblevet og der er absolut ingen responds fra dem når jeg skriver mails, sender sms’er eller ringer til dem! De få gange hvor der er kommet lyd fra dem, har det været svar med henblik på at holde mig hen.

Så gør dig selv den tjeneste og ikke lav forretning med dem.

2025年1月5日
K13 Events ロゴ

K13 Events からの回答

Hej Dennis,

Jeg kan forstå, at der har været en langsom kommunikation mellem dig og vores DJ-booker. Vi har i højsæson mere end 13 DJ's booket samme aften, fordelt på vores forskellige lokationer.

Vi har betalt din løn, lige så snart vi blev gjort opmærksomme på at den manglede. En grund til den længere svartid, er at vi har haft lukket fra d. 13/12 til 6/1.

Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse. Men det drejer sig om en let forsinket betaling for et job til 2000 kr., som du i øvrigt ved dato for din anmeldelse var betalt for.

Det anbefales at du fremadrettet indgår en aftale om betalingsfrist, da vi som udgangspunkt altid betaler vores DJ-leverandører i slutningen af måneden. Dette da vi i højsæson, som tidligere nævnt, booker rigtig mange DJ's.

Jeg er uforstående over din anmeldelse, da du har fået betaling for dit job. Du er desuden forsøgt kontaktet flere gange telefonisk uden svar, forud for din anmeldelse.

Du ønskes god vind fremadrettet. Jeg vil nok anbefale at håndterer kommunikation med din fremtidige samarbejdspartnere anderledes.

Mvh.
Christoffer Søgaard Jindyl