レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Uffe er et fantastisk menneske, yderst omsorgsfuld og professionel, fÞlte mig fra starten af tryg og genfandt min ro og kunne sove igen, efter fÞrste mÞde. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Uffe som din g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra uoverskuelig gÊld til gÊldfri Jeg tjente engang rigtig gode penge som fisker, men da indkomsten faldt, fortsatte min livsstil desvÊrre i samme hÞje gear. Det endte med dyr og uoverskuelig g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bente, som hjalp mig gennem hele min sag. Hun var utrolig venlig, professionel og tog sig tid til at lytte og besvare alle mine spÞrgsmÃ¥l. Jeg fÞlte mig godt info... もっず芋る

Bente gjorde det igen
. det kan jeg lÊse i de tidligere anmeldelser Rolig, afbalanceret, faglig, kompetent
. Jeg kunne bliv’ ved
. Efter vi har fÃ¥et endelig kendelse om gÊldssanering fra skifte... もっず芋る

䌁業情報

1. クレゞット カりンセリング サヌビス
  2. ・
  3. 金融コンサルタント
  4. 経枈コンサルタント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Har du nogle Þkonomiske udfordringer, du har svÊrt ved at se lÞsningen på, er vi klar til at hjÊlpe dig, uanset om du har egen virksomhed eller er lÞnmodtager. Vi tager gerne al kontakt med dine kreditorer/långivere og forhandler med dem. Vi har kontor såvel på SjÊlland som i Jylland. Kontakt os og lad og helt uforpligtende drÞfte hvorledes vi kan hjÊlpe.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Fra Þkonomisk ruin til styr på

Fra Þkonomisk ruin til styr på Þkonomi

Kan kun anbefale med de stÞrste rosende ord AktivFinans.

I den tid Henrik har hjulpet mig med at få handlet fuldstÊndig fantastiske forhandlinger med kreditorer igennem som har gjort at jeg gik fra 7 års betaling til en lille straks overfÞrsel og dermed afsluttet sag.

Henrik laver nu mit regnskab i firmaet til fuld tilfredshed. Altid klar på at man kan ringe. Og de fleste gange så har han fundet svar på spÞrgsmål til dagen efter hvis han ikke lige kan svare på stående fod.

Den klareste anbefaling herfra og et kÊmpe 13 tal herfra

2025幎2月1日

AktivFinans からの回答

Hej Åke. Tak for de flotte ord - de glÊder bÃ¥de Henrik og hans kolleger i Aktivfinans. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Stor tak for hjÊlpen fra aktivfinans

Stor tak for hjÊlpen fra aktivfinans kan varmt anbefale dem til alle . Henrik har hjulpet mig rigtig meget min fremtid sÃ¥ meget dÃ¥rlig ud ! Ind til jeg fik taget hul pÃ¥ alt det dÃ¥rlige jeg var rodet ud i Henrik har taget sig godt af mig han er rigtig sÞd og god til at forklare sÃ¥ man fÞler sig i gode hÊnder . Min fremtid ser rigtig god ud og lyset for enden er nÊr 😀 kÊmpe tak Mvh NH

2024幎4月3日

Mega stor hjÊlp

Jeg troede jeg havde en stor gÊld og var bange for at jeg aldrig ville komme ud af den .
Men så fik jeg kontakt til Henrik og han var rigtig sÞd og hjalp mig mig med at få styr på min gÊld og nu er jeg gÊldfri.
Min kÊreste fik også hjÊlpe af Henrik og han er nÊsten gÊldfri.
Og jeg har anbefalet Henrik til andre da han er mega sÞd og forklare ting så man forstår det .
Leila og Michael

2024幎10月10日

Jeg kan STORT anbefale AktivFinans

Jeg kan STORT anbefale AktivFinans.

Da jeg endte i en Þkonomisk "ruin" måtte jeg orientere mig efter hjÊlp til denne uholdbare situation.
Via en Google sÞgning, fandt jeg AktivFinans, hvem jeg efterfÞlgende tog kontakt til.
Jeg fik Þjeblikligt en rigtig god fÞlelse af forståelse for, og meget omsorgsfulde tilgang til mig og min situation. Jeg valgte da at tage et mÞde med dem, hvilket er den bedste beslutning jeg har taget. Det bekrÊftede den ovenstående fÞlelse. Rådgiverne er meget professionelle og meget kompetente. Da jeg kÞrte derfra, fÞlte jeg mig 10 kilo lettere og skuldrene havde allerede sÊnket sig, vÊsentligt. Jeg er stadig i forlÞb, hvor Henrik, min rådgiver allerede har sparet mig for mange hundredetusinde kroner, ved hjÊlp af de forhandlinger, han meget kompetent har forhandlet på mine vegne. Derudover tager han fogedretsmÞderne, hvilket for mig betyder alverdens!!!

Derfor mine bedste anbefalinger til AktivFinans, deres fantastiske rådgivere og utrolig kompetente rådgivning!!!

2024幎10月24日

5 ud af 5

Fik hjÊlpe af Henrik Thougaard til min gÊld og ville ikke kunne komme i mål uden hans hjÊlp. Han var med hele vejen og selvom det var en lang sej kamp kan jeg nu endelig se en ende på det hele.
Selvom man jo betaler for deres hjÊlp Synes jeg hele forlÞbet har vÊret betryggende. Det at man ligesom har ro på mens der er nogle der knokler på dine vegne. I dag har jeg styr på min gÊld og hele mit budget og kan fokusere på andre ting. Stor tak til Henrik

2025幎2月21日

AktivFinans からの回答

KÊre anonym. Stor tak for dine flotte ord - ja det er en forretning vi driver, men det er mindst lige så vigtigt for os at vi kan hjÊlpe og gÞre en forskel, så vores kunder på en god måde kan komme videre i livet.

Flemming Thorslund

Kan på bedste vis anbefale Flemming og

Kan på bedste vis anbefale Flemming og Bente der har hjulpet mig til en gÊldssanering med den stÞrste empati og venlighed.
De er begge meget kompetente i deres viden samt rådgivning
Mit forlÞb har varet siden 2018 og er nu afsluttet her i dec 2024.

2024幎12月5日

AktivFinans からの回答

Hej Charlotte. Tak for de flotte ord - det er jo rigtigt dejligt, at nå i mål - også selvom det har taget lang tid.

Flemming Thorslund

Kan kun varmt anbefale aktivfinans

Kan kun varmt anbefale aktivfinans.
Uffe rosenvinge har vÊrt en stor hjÊlp for mig og har gjort så jeg kunne slappe af i min kamp. Uffe har hjulpet mig, til at jeg kan sige, at jeg er gÊldfri i dag.

2024幎12月3日

AktivFinans からの回答

Stor tak for de varme ord. Det er mindst lige så vigtigt for os, at vores kunder også kommer videre som menneske og ikke blot på det Þkonomiske plan.

Hold jer langt vÊk

Hold jer langt vÊk, uprofessionelt og fuld af fejl da de skulle hjÊlpe i retten. Ågerpriser og giver kun Þget gÊld. Nu hvor vi har betalt dem vil de ikke give en bekrÊftelse pÃ¥ alt er betalt og forlÞbet afsluttet. Efter retten sagde de, vi ringer om en uge for at finde en anden lÞsning, vi hÞrte aldrig fra dem fÞr der kom en mega regning for ingen hjÊlp.

2024幎11月1日

KÊre Pia

Jeg har fuld forståelse for, at man bliver skuffet, når tingene ikke går som man Þnsker. Det viste sig under mÞdet i Retten, at I - uden vi var opmÊrksomme på det - lige havde kÞbt sommerhus, hvilket var en vÊsentlig årsag til I ikke fik den Þnskede gÊldssanering. I var i retten den 23.2.24 og jeres rådgiver ringede til jer den 3.3.24, hvor hun talte med din mand, der ville ringe tilbage - siden hÞrte vi ikke noget. Det er korrekt, at I har betalt jeres regning den 6.11.24 - tak for det. Vi kvitterer ikke automatisk for betalinger, der overfÞres via bankoverfÞrsel, idet der er herved er kvitteret for betaling, men jeg har dd. bekrÊftet betalingen pr. mail.

Bente KruhÞffer

Jeg er blevet hjulpet af Bente kruhÞffer fra Aktivfinans.
Det har vÊret en meget positiv og varm oplevelse.
Bente er top professionel og har en bred erfaring indenfor Þkonomisk rådgivning.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bente KruhÞffer og Aktiv finans.

2024幎5月30日

AktivFinans からの回答

Hej Christian. Tak for de flotte ord. Selvom det er en forretning, er det vigtigste for os, at vi kan gÞre en forskel for kunden.

Fantastik hjÊlp og service

Fantastik hjÊlp og service
Kan kun anbefale AktivFinans og Bente :)

2024幎8月15日

Hej Maria

Stor tak for din anmeldelse - det er sådejligt at få bekrÊftet at vores - og ikke mindst Bente's indsats - er vÊrdsat.

Har vÊret pÃ¥ besÞg hos Bente KruhÞffer

Har vÊret på besÞg hos Bente KruhÞffer fra Ringsted.
Har virkelig fået en fÞrsteklasse behandling.
Hun gav sig god tid og kom med mange gode råd.
Virkelig professionel behandling.
Kan kun varmt anbefalede Bente.

2024幎10月8日

Hej Laila

Stor tak for dine varme ord - det er glÊdeligt ikke mindst for Bente, at få en tilbagemelding og ikke mindst når den er så positiv.

Aktiv Finans

Aktiv Finans og specielt Uffe har hjulpet mig fra en umulig livslang gÊld til en gÊldssanering. Det har vÊret guld vÊrd at have en livslinie som kunne hjÊlpe mig til hver en tid.
Jeg giver Aktiv Finans min allerstÞrste anbefaling.

2024幎9月21日

AktivFinans からの回答

KÊre Louise. Tak for de flotte ord, De varmer både Uffe og hans kolleger. Det er altid en stor glÊde, når vi kan gÞre en forskel for kunden. Med venlig hilsen

Økonomisk rådgivning

Jeg har oplevet en god og kompetent Þkonomisk rådgivning.
Transparent og resultatorienteret.
Kan varmt anbefales.

2024幎9月2日

AktivFinans からの回答

Hej Peter Tak for de flotte ord - det er jo rigtig dejligt med tilfredse kunder. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Ansvar min bare

Jeg har har heldigvis ikke haft stÞrre kontakt end at AKTIVFINANS - har vÊret rådgiver for en debitor hos mig, men den sparsomme kontakt har vÊret decideret amatÞragtig og fyldt med ansvarsfralÊggelse og dårlige undskyldninger - standart efterhånden - Flemming som ejer AF har personligt via telefon og e-mail dokumenteret betaling - hvilket aldrig er sket og trykket lidt på maven / kritiseret - så lukkes dialogen ned med manglende forståelse for frustration . Din kunde har altid ret - klart . Men du er fuld af varm luft . Held og Lykke . Vh Cphsign

2024幎7月15日

KÊre Thomas Lund.

Ja det har vÊret et forlÞb, der ikke har vÊret tilfredsstillende for nogle af os. Jeg er dog nÞd til at korrigere en oplysning i din anmeldelse. Jeg har IKKE på noget tidspunkt hverken pr. telefon eller email forsÞgt at dokumentere, at der er sket betaling, men alene stillet dig i udsigt, hvornår jeg forventede at din debitor - min kunde - forventede at kunne betale, hvilket desvÊrre endnu ikke er sket.

Meget professionelt.

Jeg har vÊret i et forlÞb med AktivFinans, som har hjulpet mig rigtig godt. SÊrligt deres evne til at vÊre til rådighed hele tiden og svarer hurtigt tilbage hver gang.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.

2024幎7月8日

AktivFinans からの回答

Hej Anders. Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du har kunnet bruge vores råd og vejledning. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Super god rådgivning

Super god rådgivning - Jesper er den bedste 👍

2024幎7月1日

AktivFinans からの回答

KÊre Anders. Stor tak for din anmeldelse - tilfredse kunder er vores vigtigste aktiv. Med venlig hilsen Flemmiung Thorslund

Min oplevelse med Jesper Thorslund fra Aktivfinans

Jeg sad i flere år med en gÊld som jeg aldrig nogensinde troede jeg ville komme ud af. En depression og en kÊmpe angst som kom tidligt i en alder af blot 20 år. Så blev jeg 23 år og begyndte at tÊnke mere over livet og tog derefter kontakt til Aktivfinans, hvor jeg blev ringet op af verdens bedste rådgiver og han hed Jesper Thorslund. Han tog den direkte styring og lavede den perfekte plan for hvordan jeg kunne se en fremtid, som jeg ellers aldrig havde en idé om ville komme tilbage. Han var 100% på min side og der var ingen negativ holdning til hvordan jeg var endt ud i den gÊld som jeg nu havde. Jeg kan med rigtigt stor tilfredshed skrive her nu at Jesper har Êndret mit liv og jeg kan ikke takke ham eller Aktivfinans nok for alle de krÊfter og den tid de bruger på alle de menensker som har det rigtigt skidt. Jeg er lykkelig over at der findes personer som jer på denne planet. Tusinde mange gange tak og isÊr til dig Jesper Thorslund.

2024幎6月14日

AktivFinans からの回答

Hej Nicolai. Stor tak for din flotte anmeldelse. Det er jo rigtigt dejligt at hÞre, når vores mission med virksomheden bliver realiseret - at yde hjÊlp til mennesker, så de kan se lys for enden af tunnelen og kommer videre i livet.

Flemming Thorslund

Det bedste der er sket for mig i nyere

Det bedste der er sket for mig i nyere tid er at Bente er kommet ind i mit liv
Hun har hjulpet og stÞttet mig og mine piger så vi nu kan få en helt ny begyndelse og liv
Hun er det stÞrste guld og en kÊmpe stjerne og jeg kan kun anbefale at alle der har brug for Þkonomisk råd og hjÊlp kontakter hende for i vil aldrig fortryde tvÊrtimod i vil vÊre hende evig taknemmelig resten af jeres liv
Hun kommer selv om du bor i Jylland
De stÞrste stjerner og hjerter til BENTE❀
Fra Frederikke Sommer❀

2024幎5月17日
自発的なレビュヌ

Jeg har et stÞrre landbrug og har haft

Jeg har et stÞrre landbrug og har haft et Þnske om at udvide mine marker med et stÞrre solcelleanlÊg, i den forbindelse har jeg brugt Flemming som rådgiver, overfor kommunen, investorer og andre interessenter.

Flemming’s erfaring rÊkker vidt og man bliver konstant overrasket over hvor vidt hans kompetencer rÊkker, alt fra udfordringer med en lejer, til bestyrelsesarbejde og meget store finansieringer og investeringer.

De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎6月3日

AktivFinans からの回答

Hej Christian. Tak for de meget flotte ord - dt glÊder mig at du er tilfreds med samarbejdet. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Jeg har brugt Flemming fra Aktivfinans

Jeg har brugt Flemming fra Aktivfinans, siden jeg åbnede min virksomhed tilbage i 2019. Jeg må bare konkludere, at der ikke er en finger at sÊtte på hverken hans arbejde eller hans humÞr! Jeg er glad og tilfreds!

2024幎5月30日

AktivFinans からの回答

Hej Mathias Tak for dine flotte ord. Det er dejligt at hÞre du er tilfreds med vores arbejde.