レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Uffe er et fantastisk menneske, yderst omsorgsfuld og professionel, følte mig fra starten af tryg og genfandt min ro og kunne sove igen, efter første møde. Kan på det varmeste anbefale Uffe som din g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fra uoverskuelig gæld til gældfri Jeg tjente engang rigtig gode penge som fisker, men da indkomsten faldt, fortsatte min livsstil desværre i samme høje gear. Det endte med dyr og uoverskuelig g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bente, som hjalp mig gennem hele min sag. Hun var utrolig venlig, professionel og tog sig tid til at lytte og besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt info... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bente gjorde det igen…. det kan jeg læse i de tidligere anmeldelser Rolig, afbalanceret, faglig, kompetent…. Jeg kunne bliv’ ved…. Efter vi har fået endelig kendelse om gældssanering fra skifte... もっと見る

企業情報

1. クレジット カウンセリング サービス
  2. ・
  3. 金融コンサルタント
  4. 経済コンサルタント

さまざまな外部ソースから提供された情報

Har du nogle økonomiske udfordringer, du har svært ved at se løsningen på, er vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har egen virksomhed eller er lønmodtager. Vi tager gerne al kontakt med dine kreditorer/långivere og forhandler med dem. Vi har kontor såvel på Sjælland som i Jylland. Kontakt os og lad og helt uforpligtende drøfte hvorledes vi kan hjælpe.

4.7

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 21件

レビューを書く

hjælp til pension

Tusind tak for både professionel og forståelig hjælp til at finde ud af hele min økonomiske situation i forbindelse med at jeg skulle overgå til folkepension. Jeg kunne på ingen måde overskue noget af det selv - men fik en helt igennem super konstruktiv hjælp til alt hvad jeg havde brug for i den forbindelse, af Jesper Thorslund som formåede at skære tingene ud i pap, så selv jeg kunne forstå det. jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden jeres hjælp og vil til hver en tid anbefale at tage kontakt til Aktiv Finans, hvis der er ting i "regnskabet" som er svære. så 1000 tak til Jesper

2024年5月2日

AktivFinans からの回答

Hej Susanne. Tak for de flotte ord og anbefaling. De varmer både Jesper og hans kolleger Dejligt at Jesper har kunnet give dig indblik i betydningen af at du overgår til folkepension.

Tusind tak!

Tusind tak!
Jeg syntes jo slet ikke at min økonomi hang sammen, og følte ikke jeg brugte særlig mange penge
Jeg havde heldigvis ikke underskud eller hvad man skal sige hver måned.
Bente forklarede mig virkelig godt hvordan jeg skulle lave budget, og hvad jeg skulle sætte af osv
Vi fik sat rigeligt af til hver måned, og alligevel kommer der et fint overskud til opsparingen!
TAK

2024年5月28日

AktivFinans からの回答

Hej Maia. Stor tak for de flotte ord - de varmer både Bente og hendes kolleger. Det er så dejligt når vi mærker vores råd og vejledning gør en forskel.

5つ星のうち1の評価

De lover de kan en hel masse

De lover de kan en hel masse, jeg fik en ud der fra og de kunne det hele og det var ik noget problem, men 4 dage efter så siger de at de ik kan gøre noget, jeg betale selvfølgelig den regning og er ked over at miste så mange penge til ingen ting, men det stopper ik her de sender regningen hver måned selvom de ik kan gøre mere, og de slæber en i retten for noget de aldrig har gjort, jeg har selv taget kontakt til mine kreditor og de har aldrig hørt noget fra dem selv om de siger de har snakket med dem... Og de er ik billige i timeløn...

2023年5月15日

Kære Lars

Jeg er selvfølgelig blevet ked af at læse din anmeldelse, hvor jeg dog ikke er enig i din beskrivelse af forløbet, herunder er det lidt ærgerligt, at du ikke har reageret overfor os på den faktura vi har sendt til dig pr. mail i juli 2022

Vi holdt det første møde hos dig den 25.1.22, hvor vi drøftede din situation og foreslog at vi forsøgte at finde et pantebrevslån, der dels kunne bruges til at indfri dine kreditorer samt løse det fælles ejerskab med din ex. til huset. Den 26.1.22 sendte vi en bekræftelse på samarbejdet og vedhæftede en fuldmagt til underskrift, hvor vi også beskrev, at vi skulle betales efter vores tidsforbrug. Du underskrev fuldmagt til os den 26.1.22.

I perioden 1.2.22 til 8.2.22 var vi – via email – i kontakt med 8 af dine kreditorer, hvorfor det undrer mig, at du skriver, vi ikke har været i kontakt med dem. I februar måned er vi i dialog med 3 forskellige pantebrevsselskaber, der desværre alle meddeler, at de ikke kan løse opgaven. Du oplyse min kollega i starten af marts 2023, at du ønsker vi stopper samarbejdet.

Jeg sender dig vores faktura pr. mail den 3.7.22 og en rykker pr. mail 25.2.23. Du bliver faktureret for 3 timers arbejde, hvor du undervejs har betalt for 1. Da jeg fortsat ikke hører fra dig, sætter jeg vores rykkerprocedurer i gang, hvorefter der bliver indkaldt til møde i fogedretten den 12.12.23. Jeg ved ikke, hvad du mener med vi sender regning hver måned. Vi har fra starten aftalt, at du skulle indbetale kr. 1.280 i månedligt acontobeløb, hvilket du gør en gang, men derudover har vi alene sendt dig fakturaen de 3.7.22.

Aktivfinans

Jeg vil gerne takke aktivfinans og særligt Bente, for en rolig og professionel behandling. Jeg blev guidet godt igennem alle paragrafferne.

2023年7月6日

AktivFinans からの回答

Hej Maiken. Stor tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du har følt dig trygt og professionelt behandlet Med venlig hilsen Flemming Thorslund

5つ星のうち5の評価

De bedste anmeldelser her fra

De bedste anmeldelser her fra. Kontakt AktivFinas hvis du har økonomiske problemer. En særlig tak skal gå til Bente for hendes store hjælp fra start til slut.

2024年4月15日

AktivFinans からの回答

Hej Carsten Stor tak for dine flotte ord - det glæder både Bente og hendes kolleger. Med venlig Hilsen Flemming Thorslund

5つ星のうち5の評価

Jeg synes , det var en fornøjelse.

Jeg synes, Aktivfinans leverer et rigtig godt, solidt og konstruktiv vurdering og rådgivning Vedr. økonomiske udfordringer og fejlbehandlinger. De er ærlige og åbne rådgiver, der virkelig kender deres fag. Jeg havde en telefonisk samtale på 30 minutter og de vidste præcis, hvad jeg skulle gøre. Jeg vil sikkert anbefale dem til andre borgere i tilfælde af finansielle udfordringer.

2024年4月10日

AktivFinans からの回答

Kære Sadri. Tak for de flotte ord, dejligt at høre, at du har kunnet bruge vores råd. Held og lykke fremover. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Fantastisk vejledning. AF UFFE

Uffe gav fantastisk vejledning. Og virkelig gode råd. Dygtig og forstående.

2024年4月9日

AktivFinans からの回答

Kære Sloth. Stor tak for din anmeldelse - dejligt at du har kunne bruge de råd og vejledning, du har fået fra Uffe. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

5つ星のうち5の評価

Efter rigtig mange år med at få en…

Efter rigtig mange år med at få en aftale i stand med min kreditforening efter en tvangsauktion, fandt jeg Aktiv Finans. Henrik har været min uvurderlige hjælp gennem hele processen og han er lykkedes med at få en aftale i stand, så jeg nu kan se fremad og betale min gæld. Så hvis du står i en situation, hvor det er svært at se lyset for enden af tunnelen, så kontakt Aktiv Finans. Henrik vil gøre alt for at hjælpe netop dig.
Og hvis du som jeg syntes det er svært at tage kontakt for at få hjælp, så tro mig, du behøver ikke sige ret meget før end du bliver mødt med støttende ord og smil. Det er i virkeligheden det som betyder allermest.
Tak Henrik.
Mvh
Carina B.

2024年3月22日

AktivFinans からの回答

Kære Carina Stor tak for dine kommetarer. Rigtig dejligt at høre du er landet på benene og igen kan se lyst på fremtiden. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Af hjertet TAK!!!

For mig var min gæld blevet fuldstændig uoverskuelig og vidste egentlig ikke hvor jeg skulle starte min "oprydning". Tog derfor kontakt til Aktiv Finans og blev ringet op af Bente. Bente tog straks hånd om sagen og der blev hurtigt ansøgt om gældssanering. Bente hjalp med alt.. ansøgning, retsmøder osv. Godt Små 11 mdr. efter fik jeg gældssanering og har fået styr på min økonomi. Det er min bedste beslutning ever.
Jeg takker Bente og Aktiv Finans af hele mit hjerte.
Varme anbefalinger herfra!!!
Hilsen Charlotte

2023年7月5日

AktivFinans からの回答

Kære Charlotte. Dejligt at høre at du er landet på benene og igen kan se frem af.

5つ星のうち1の評価

Mere useriøs og uengageret skal man…

Mere useriøs og uengageret skal man lede længe efter.
Mine penge er spildt... øhh, og nååh ja, det er trods alt kun kr 4.485 der røg ud på det som jeg selv havde fundet på 10 minutter på Skat's hjemmeside.
Vi fik kontakt i oktober 2023 og løfter om øjeblikkelig handling er ikke sket siden - trods adskillige henvendelser fra min side. Ikke een eneste gang er jeg blevet kontaktet af AktivFinans's medarbejder, H
Hvis du er glad for seriøsitet og dine penge, så brug dem er andet sted.

2024年3月16日

Kære Mads Poulsen

Tak for din anmeldelse, selvom jeg selvfølgelig bliver trist, når dine oplevelser af et samarbejde med os giver anledning til en et stjernet anmeldelse. Du henvendte dig til os via Facebook den 21.9.23 og der blev afholdt et møde hos dig den 28.9.23. Efter mødet fremsendte vi en bekræftelse på samarbejdet, herunder en oversigt over hvilke oplysninger vi havde brug for samt en vejledning i hvorledes du gav os de oplysninger. Disse oplysninger var først på plads i starten af december. I perioden fra 28.9.23 og indtil starten af december har der været dialog med dig pr. telefon og sms. Vi har forstået, at du ønskede hjælp til dels at skabe et overblik over dine forpligtelser samt nogle aftaler omkring afvikling.

Nu kan jeg ikke gennemskue, hvilken oplysning det er, du har fundet på Skats hjemmeside i løbet af 10 min, der har løst opgaven.

Vi har kontaktet dine kreditorer den 18.12.23 og anmodet om informationer og den 1.2.24 fremsendte vi en oversigt over dine forpligtelser til dig. Vi har medio februar 24 tilbudt dine kreditorer -excl. en enkelt - en løsning med en engangsbetaling. Vi har fået forhandlet os frem til, at betaling af 70% af din gæld vil fjerne disse kreditorer helt – svarende til en ”rabat” på 30 %, der i kroner er betydeligt højere end det du har betalt til os. Jeg har forstået på rådgiveren hos os, at du ikke var tilfreds med størrelsen på denne ”rabat” .

Jeg kan derfor ikke genkende dit udsagn om useriøsitet og manglende engagement fra vores side.

Når jeg kigger ind af, er det muligt at vi har fejlet i relation til den løbende information, hvor vi i denne opgave og i de fleste tilfælde først informerer, når vi kan præsentere det fulde overblik. Her er vi tidsmæssigt afhængig af, hvornår de forskellige kreditorer vælger at besvare vores henvendelse.

5つ星のうち5の評価

Fra første kontakt med Aktivfinans blev…

Fra første kontakt med Aktivfinans blev jeg lyttet til og fik en virkelig god behandling. Jeg talte med Bente, der straks tik mig til at føle mig i gode og sikre hænder, med kompetent rådgivning der 100% var tilpasset min situation. Bente ringede endda til mig, efter aftale,kl. 19.30 og gav mig den rådgivning jeg havde brug for på lige netop det tidspunkt. Jeg vil helt sikkert kontakte aktivfinans og Bente hvis jeg skulle få brug for rådgivning igen. Mvh Rolf Skausig

2024年3月5日

AktivFinans からの回答

Kære Rolf. Tak for de flotte ord - de varmer både Bente og hendes kolleger. Dejligt at vi har kunnet hjælpe. Du ønskes alt vel fremover. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

5つ星のうち5の評価

Virkelig kompetent rådgivning helt i…

Virkelig kompetent rådgivning helt i top, tak for det 🙂

2024年3月4日

AktivFinans からの回答

Hej Adam Stor tak for din anmeldelse - det varmer altid når kunderne giver udtryk deres tilfredshed med rådgivningen. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse lige fra første…

Rigtig god oplevelse lige fra første samtale, vi får rigtig god rådgivning og sparring af Jesper Thorslund både telefonisk, via mail og fysiske møder. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse og glade for den hjælp vi får.

2023年11月21日

AktivFinans からの回答

Hej Andreas. Tak for de flotte ord - dejligt at høre I er glade for den hjælp vi yder. Det glæder både Jesper og hans kolleger

5つ星のうち5の評価

Jeg kontaktede AktivFinans i…

Jeg kontaktede AktivFinans i forbindelse med skilsmisse, og fik en fantastisk hjælp af Flemming Thorslund. Jeg vil til hver en tid anbefale AktivFinans til venner og bekendte som måtte havne i økonomiske vanskeligheder.

2023年6月1日

AktivFinans からの回答

Hej Bettina. Dejligt at høre, at du er landet på benene ovenpå en turbulent periode. Jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe dig i processen.

5つ星のうち5の評価

efter en svær periode i mit liv…

efter en svær periode i mit liv kontaktede jeg Aktiv Finans og fik Jesper som gældsrådgiver regnede ikke med at jeg ville få det store ud af det men Jesper fra Aktiv Finans er helt fantastik og jeg har nu udsigt til en lysere fremtid .
så 1000tak til Aktiv Finas og10000 tak til Jesper

2023年12月11日

AktivFinans からの回答

Hej Michael. Tak for dine flotte ord - dejligt at vi har kunnet medvirke til, at du igen kan se lyst på fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Jeg har været igennem en svær periode…

Jeg har været igennem en svær periode ,med salg og overdragelse af min ejendom.Jeg vil give stor ros til Aktiv Finans, for alt den hjælp og super god rådgivning jeg har fået.Så alle der skal have den bedste rådgivning,vil jeg med glæde anbefale Aktiv Finans, de klarer det hele,Erik Jørgensen.

2023年12月2日

AktivFinans からの回答

Hej Erik. Tak for ordene - det varmer rigtig meget, når vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

5つ星のうち5の評価

Jeg har kun positivt at sige om Aktiv…

Jeg har kun positivt at sige om Aktiv Finans, og ikke mindst Henrik.
Så professionelt, og møder mennesket bag den pågældende situation
Jeg er altid helt tryg ved min situation, så længe jeg har aktiv finans til at rådgive og faktisk mere eller mindre styre min gæld, og gøre det på en måde så min hverdag stadig hænger sammen økonomisk, men på samme tid hurtigst muligt får mig på rette vej👍😃

2023年11月9日

AktivFinans からの回答

Hej Anne Stor tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du føler dig godt behandlet og tryg i Henriks hænder - det betyder meget for både Henrik og hans kolleger.

5つ星のうち5の評価

Da vi stod med en stor gæld.

Da vi stod med en stor gæld efter vi havde solgt vores hus. Hvor vi skulle betale 5000,00 hver måned og det gjorde vi i 10 år.
Da vi kontaktede AktivFinans De økonomiske rådgiver.
Blev vi ringet op af Finansrådgiver Uffe Rosenvinge Stigaard.
Han kom og hjalp os med den gæld vi havde og rådgav os hvordan det skulle forløbe frem over.
Gik i retten for os og fik gælden nedsat så vi kom ud af gælden inden for 4 år.
Vi står med en stor tak til dig Uffe. Vi glemmer aldrig dig Uffe.
Kærlig hilsen Hazel og Benny

2023年11月8日

AktivFinans からの回答

Kære Hazel og Benny. Tak for ordene - de varmer både Uffe og hans kolleger. Dejligt at det er lykkedes at få etableret nogle aftaler, hvor I også kan se en ende på jeres gældsproblemer.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。