Banner for Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair

3,783
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Bureaustoel gekocht maar was op zicht voor iemand anders gereserveerd. Netjes een telefoontje gehad en afgewacht op telefoontje of het weer beschikbaar was. Netjes weer terug gebeld en stoel door de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een bureaublad van 90 cm diep en kwam bij Albeka uit. Ze hadden precies wat ik zocht, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben er super blij mee! Daarnaast 6 sterren voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lang gezocht naar type stoelen ivm enige beperkingen.albeka had ze nu.ondanks onze onduidelijkheden in communicatie alle medewerking, snelle kijkoptie en het zelf kunnen meenemen geregeld. En ook n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. オフィス機噚レンタル業
  3. オフィス機噚提䟛業者
  4. リフォヌム業者
  5. 䞭叀オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.

連絡先

(3,783)

過去12か月のレビュヌ数: 181ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en conform afspraak.

2025幎7月28日

Beste Jos,

Bedankt voor de 5-sterren! En heel veel plezier van uw aankoop. 😄

snelle levering

snelle levering, compleet en gemonteerd.

2025幎7月29日

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Alles liep gesmeerd

Alles liep gesmeerd. Van bestellen tot levering.
Wij hebben al eerder zaken gedaan met Albeka en altijd goed verlopen en goede spullen.

2025幎7月25日

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review en de positieve reactie. We worden erg blij van zulke tevreden klanten! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop.😀

goede info vooraf

goede info vooraf, vraag werd onmiddellijk goed beantwoord. Erg vriendelijke bezorger die zin in zijn werk heeft

2025幎7月21日

Beste Renier,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren beoordeling! We worden blij van tevreden klanten. Heel veel plezier van je aankoop ☺

5぀星のうち5の評䟡

Nette levering van het ladenblok

Nette levering van het ladenblok. Fijn om een tweedehands ladenblok te kunnen kopen bij een net bedrijf, die ook bezorgen.

2025幎7月7日

Beste Manuela,

Fijn zo'n tevreden klant! Bedankt voor de 5-sterren en heel veel plezier van uw ladeblok ☺

Vriendelijke medewerkers,bezorging via

Vriendelijke medewerkers,bezorging via Track &Trace live te volgen,fijn i.v.m.bezorgmoment.Ook telefonisch bij vragen prima bereikbaar.Heb al een complete inboedel bij elkaar gescharreld...dus ook geschikt als gewoon meubilair voor woninginrichting!Super tevreden als klant,blijf zeker bij jullie terugkomen Ún maak goede reclame voor jullie Albeka,als bedrijf met fijne medewerkers.Betrouwbaar,correcte efficiënte dienstverlening en Tweedehands,Super kans.Klustip:met een kastroede maak je van een kantoorkast een prima kledingkast.En een locker kast voldoet ook als badkamerkast.Een wat groter formaat waar al je handdoeken,douche zeep etc makkelijk in kwijt kan.Ze hebben ook een ruime keuze in fauteuils, bankstellen,tv-meubels,dressoirs,kapstokken.En een magazijnstelling met metalen planken is ideaal in voorraadkast/berging/keuken.

2025幎7月4日

Beste Klant,

Bedankt voor de 5-sterren! En wat superleuk om te lezen dat u zo positief bent, we zijn daar erg blij mee en we helpen u graag een volgende keer weer! Heel veel plezier van uw nieuwe meubilair :)

Albeka the place to be

De service en begeleiding in de showroom was al geweldig en de levering van onze nieuwe bureaustoelen kon snel en verliep soepel.

2025幎7月4日

Beste Erich,

Bedankt voor uw positieve review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop! 😊

Goede gebruikte kantoor meubels

De geleverde bureaustoel ziet er netjes uit maar het geleverde bureau had wel wat meer afgestoft kunnen worden en er ontbraken twee schroeven van de rechter poot.
We zijn er verder tevreden mee.

Beste klant,

Bedankt voor uw 5-sterren review. We vinden het vervelend om te horen dat er 2 schroeven missen. Mijn collega zal contact met u opnemen om dit op te lossen. Heel veel plezier van uw aankoop.

Chair purchase

The product is perfect and delivered in good condion and timely.

Dear Eyob,

Thank you for the positive review and the 5 stars! Very nice to read that you liked our service. We wish you a lot of fun with your purchase :)

Kind regards,

5぀星のうち4の評䟡

Al een aantal keren bij Albeka

Al een aantal keren bij Albeka bureaustoelen besteld. Goede service, snelle levertijd en de prijs/kwaliteit van de bureaustoelen is goed. Wel miste ik dit keer een beschrijving bij de stoelen. Gelukkig had ik die nog van de vorige bestelling.

Beste klant,

Bedankt voor de 4-sterren review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de levertijd en de prijs/kwaliteit verhouding. En fijn dat u de beschrijving van de vorige bestelling nog had! Heel veel plezier van u nieuwe stoelen.

5぀星のうち5の評䟡

goed naar mijn extra vragen geluisterd

goed naar mijn extra vragen geluisterd, zeer correcte track en trace bezorgd en top kerels bij plaatsing en levering!
Een echte aanrader!

2025幎6月25日

Beste Michael,

Dankuwel voor de positieve review en de 5-sterren! Erg fijn om te lezen dat onze service goed bevallen is. We wensen u veel plezier met de aankoop :)

klantvriendelijk

klantvriendelijk, snel en volgens afspraak

2025幎6月25日

Beste Martin,

Bedankt voor de positieve review en de 5-sterren. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Het was goed geleverd

Het was goed geleverd. Vriendelijke bezorgers.

2025幎6月19日

Beste Dries,

Bedankt voor de 5-sterren review, dat is mooi om te horen☺ Heel veel plezier van met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Zowel in het voortraject als na de aanschaf van het nieuwe kantoormeubilair, heeft Albeka ons voorzien van goed advies om één en ander te optimaliseren.

2025幎6月18日

Beste Esther,

Bedankt voor de positieve review. Erg fijn om terug te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe kantoormeubilair ☺

5぀星のうち5の評䟡

Fijne monteurs die het bureau netjes

Fijne monteurs die het bureau netjes geplaatst en in elkaar hebben gezet.

2025幎6月18日

Beste Klant,

Bedankt voor de positieve review en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is geleverd en gemonteerd. Veel plezier gewenst van uw aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Goede onderlinge samenwerking,kennis van zaken en mensen

En ook nog even tijd genomen ons te begrijpen.
Als dat geen samenwerking is moet je ergens anders gaan. Fam Jacobs

2025幎6月10日

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair からの回答

Beste Rob, wat een positieve review! Bedankt daarvoor, en heel veel plezier met de stoelen.

5぀星のうち4の評䟡

Heeft iets langer geduurd maar prima

Heeft iets langer geduurd maar prima service.

2025幎6月11日

Beste Peter,

Bedankt voor de 4 sterren en uw geduld. Fijn om te horen dat u blij bent met onze service, veel plezier met uw aankoop :)

betrouwbare firma.

het plaatsen van de bestelling heeft wel wat voeten in de aarde gehad.
Maar dank zij Diederick van Wingerden is alles toch vlot verlopen.
De stoelen zijn vanmorgen geleverd door een vriendelijke jongeman.
marie

2025幎6月11日

Beste Marie,

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat het is goed gekomen. Veel plezier van uw nieuwe stoelen.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke communicatie en op tijd

Duidelijk communicatie, fijn dat zo ver van tevoren het aflevermoment al bekend is. De dag van levering was de bezorger ook keurig op tijd en vriendelijk.

2025幎6月5日

Beste Roos,

Bedankt voor de 5 sterren en de positieve review! Heel veel plezier met uw aankoop :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。