Bureaustoel gekocht maar was op zicht voor iemand anders gereserveerd. Netjes een telefoontje gehad en afgewacht op telefoontje of het weer beschikbaar was. Netjes weer terug gebeld en stoel door de... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik was op zoek naar een bureaublad van 90 cm diep en kwam bij Albeka uit. Ze hadden precies wat ik zocht, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben er super blij mee! Daarnaast 6 sterren voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lang gezocht naar type stoelen ivm enige beperkingen.albeka had ze nu.ondanks onze onduidelijkheden in communicatie alle medewerking, snelle kijkoptie en het zelf kunnen meenemen geregeld. En ook n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã£ã¹å®¶å ·åº
- ãªãã£ã¹æ©åšã¬ã³ã¿ã«æ¥
- ãªãã£ã¹æ©åšæäŸæ¥è
- ãªãã©ãŒã æ¥è
- äžå€ãªãã£ã¹å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Boven verwachting
Typ dit nu vanaf mijn net geleverde bureau.
Had niet verwacht dat de chauffeur (Ricardo) het bureau kwam instaleren.
Zelfs de zolder was geen probleem. Wat een service, fantastisch!

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair ããã®åç
Prima advies in de showroom enâŠ
Prima advies in de showroom en duidelijkheid bij bezorging.

Zeer vlotte site
Zeer vlotte site , gemakkelijk bestellen, snelle levering, zeer vriendelijke chauffeur! Een echte aanrader!

Tevreden klant
Alles keurig op tijd geleverd en goede kwaliteit

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair ããã®åç
Snelle en correcte levering inclusiefâŠ
Snelle en correcte levering inclusief montage.

Betrouwbaar en klantvriendelijk
Prettig contact, goede communicatie, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Ballenkast
Mooie kast kunnen kopen voor onze vereniging tegen een scherpe prijs.
Netjes bezorgd en op de juiste plaats gezet.
Complimenten.

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair ããã®åç
Mooi aanbod, betrouwbare levering en producten zoals omschreven
Breed aanbod op de site en voorkeuren zijn eenvoudig in te stellen. Bestelling en levering is prima verlopen. Goede informatie tijdens het leverproces waardoor je niet een hele ochtend of middag vast gekluisterd bent op de afleverlocatie.
Producten zien er goed uit, zoals aangegeven op de site. Kortom, tevreden over het bedrijf, hier ga ik zeker meer spullen kopen.

Verkeerd product geleverd gekregen
Verkeerd product geleverd gekregen, na contact is dit prima en snel opgelost.
Hartelijk dank!

Netjes op tijd
Netjes op tijd, goede communicatie vooraf, prettig omgegaan met een ongelukje bij vorige levering. Prima, aanrader!

2de hands Bureaustoel defect
2de hands Bureaustoel gekocht er bleek een hendel te zijn afgebroken. Na contact te hebben gehad direct met een oplossing gekomen om de stoel om te wisselen thuis. Een week later een ânieuweâ 2de hands stoel ontvangen. Top service

Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, ook toen het even anders moest.

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair ããã®åç
Alles ging voorspoedig en er is altijdâŠ
Alles ging voorspoedig en er is altijd ruimte voor verbetering vandaar mijn 4 sterren en geen 5 :-)

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair ããã®åç
Mooie spullen geleverd door keurige jongen
keurige jongen, alle afval meegenomen.
Duidelijke omschrijving voor zelf montage

mooie tweedehands stoelen
Kwaliteit conform foto's en omschrijving, tweedehands maar nog heel goed. Bezorging perfect op tijd en een vriendelijke medewerker.

Een Zeer Goede Service
Zeer fijn geholpen door Diederick van Wingerden,een goede service,duidelijke afspraken via de mail,en een degelijke uitleg over de stoelen.
De chauffeurs zeer vriendelijk en zeer service gericht.

Alles precies zoals afgesproken
Alles precies zoals afgesproken. Klantenservice goed benaderbaar, plezierige mensen bij levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã