Nachdem DHL das Paket geschrottet und umgepackt hat hat, dann mit 2 Tagen Verspätung auch noch unvollständig geliefert hat. Teile gingen bei der Umverpackung offensichtlich verloren, hat Alberenz eine... もっと見る
企業が回答しました
Dik tevreden over Alberenz. Ik kocht een monitor verhoger. Ze hadden een actie waarbij ik een (klein) item er gratis bij kreeg. Die zat niet bij de zending van mijn monitor verhoger. Na contact met de... もっと見る
企業が回答しました
De telefonische bereikbaarheid is niet zo optimaal, maar de service is uitstekend zodra je eenmaal contact hebt. Omdat het artikel niet bleek te passen in mijn specifieke opstelling, moest ik het ret... もっと見る
Het is even paar cent ga niet twijfelen als ik jou was. Ik heb dit product gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. Alberenz® monitorarm 3 schermen (t/m 27 inch) - Monitorbeugel drie beeldschermen m... もっと見る
Alberenz designs premium ergonomic gear that transforms busy desks into clean, comfortable workspaces. Our gas-spring monitor arms bring effortless height, depth and tilt adjustment, VESA-ready mounting, and secure desk clamp or grommet installation. The result is more free desk space, better posture and quick angle changes that help reduce glare. For hybrid and creative workflows our laptop arms keep your notebook close and secure while matching your monitor height. If you love a crafted look, choose our wooden monitor risers in oak or walnut. They lift the screen to eye level and add under-shelf storage so keyboards, notebooks and hubs stay organized. Whether you run a single screen, a dual setup or an ultra-wide, we focus on stability, clean cable routing and a tidy aesthetic that fits the modern office or home studio. Every product ships with a 5-year warranty and free shipping and returns, backed by fast, personal support from our Netherlands team. Rated Excellent on Trustpilot, customers praise our build quality, smooth movement and friendly service. Upgrade your desk with Alberenz and enjoy a workspace that stays neat, ergonomic and ready for anything.
Wolvenplein 25, 3512 CK , Utrecht, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na mijzelf veel te lang geërgerd te hebben aan een wiebelende monitor arm van slechte makelij eindelijk de trekker overgehaald en een goede besteld. Wat een verademing is dit!!
Deze monitor arm is snel geleverd, netjes verpakt. Benodigde schroeven en pluggen allemaal erbij. Maar het belangrijkste is toch wel. Het is een kwaliteitsding. Weg scheve monitorarmen die je niet meer durft te bewegen omdat het je dan weer een half uur aan het hannesen bent om het waterpas te krijgen.
Voor mij nooit meer een andere monitorarm dan een van Alberenz.
Ik was sceptisch om iets te kopen via facebook. Toch gedaan en ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Snelle levering en betaalbare kwaliteit. Kortom, top product en leverancier!
Bestellprozess und Lieferzeit waren top. Genau, wie während der Bestellung prognostiziert. Die Verpackung könnte besser verklebt sein. Bei meinem Paket war eine Ecke beschädigt und der Deckel war seitlich komplett geöffnet. Es fehlte zum Glück nichts, da die Verpackung im inneren sehr gut ist und die Kleinteile in Tütchen in einer separaten Kiste verstaut waren.
Na een tijd van gebruik de laptop mount weer uit de kast gehaald, maar er bleek een plastic onderdeel gebroken te zijn, welke niet los te verkrijgen is. Één mailtje naar Alberenz was voldoende om geholpen te worden. En razend snel! Echt een uitmuntend goede service. Kunnen veel bedrijven iets van leren. Bedankt!
Meine Fragen per Mail zu dem Laptoparm vor dem Kauf wurden umgehend kompetent und ausführlich beantwortet.
Der Bestellvorgang ist unkompliziert und die Lieferung schnell eingetroffen.
Der Laptoparm ist sehr stabil, sehr einfach zu montieren und durch das "Stecksystem" der beiden Arme, die auch einzeln verwendbar sind, fexibel in der Positionierung.
Jederzeit gerne wieder.
Die Lieferung kam schnell und vollständig. Meine Frage wurde kurzfristig und kompetent beantwortet.
Snel geleverd en de chat functie ook goed en snel.
Echter de kleur is bijna kersen maar product nog steeds heel goed en blij mee.
Top quality shopping experience. Seamless online purchasing experience and fast dispatch of the items. Prompt follow-up to investigate a delivery issue due to the postal services disruptions.
Uitstekende kwaliteit en eenvoudig te monteren
Ik heb de Alberenz® Laptop Monitorarm Zwart gekocht en ben er zeer tevreden over. De bestelling verliep vlot en de levering was snel. Het product is eenvoudig te monteren, voelt stevig aan en is mooi afgewerkt. Voor deze prijs krijg je een monitorarm van degelijke kwaliteit die perfect doet wat hij belooft. Een absolute aanrader!
Heel mooi product voor een fijne prijs. Snelle levering en goede after sales! Compliment :)
Professionele en goede kwaliteit en een klantenservice die direct gelijkt gereageerd :)
Schnelle, professionelle und transparente Abwicklung.
Hochwertige und funktionale Ware
Goede laptop- en monitor-arm gekocht. Zonder gasveer, werkt perfect. Heel eenvoudig in elkaar te zetten paar items uit de doos. Meteen in gebruik genomen. Snelle verzending, goede service. Aanrader.
Monitor arm voor 2 schermen besteld. Werkt heel goed, heel stabiel en superblij mee.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。