Jeg har tidligere vÊret rigtig glad for servicen, men nu er det ikke til at komme i kontakt med virksomheden lÊngere. Det virker ogsÃ¥ til, at deres hjemmeside er nede. Jeg har en vare, det skal return... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil til hver en tid anbefale Albertine! Jeg elsker mine kjoler derfra, sÃ¥ behagelige, smukke og i helt fantastiske tekstiler huden kan Ã¥nde i! Kundeservicen er i top, man fÃ¥r hurtigt svar hvis... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var ogsÃ¥ hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage. Kjol... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte den smukkeste Clara kjole i sort med blonder fra Albertineshop. Kjolen sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er helt i top, og prisen er sÊrdeles overkommelig. Ros til Albertineshop, som lav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Albertine er et dansk modebrand, med et Þget fokus på lÊkre og naturlige kvaliteter. Vores udvalg består primÊrt af kjoler i de mest behagelige og blÞde kvaliteter, lÞse silhuetter og nÞje udvalgte farver.
é£çµ¡å
HÞjstrupvej 11, 7120, Vejle Þst, ãã³ããŒã¯
- mail@albertineshop.com
- albertineshop.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fine kjoler, vil helt sikkert handle her igen
Super fine kjoler. God information om stÞrrelsen på hjemmesiden. Hurtig levering og fin indpakning.
Kommer helt sikker til at kÞbe der igen, og har allerede anbefalet shoppen til en veninde.
Super god service
Super god service. Ville Êndre min bestilling til en anden kjole og fik nemt og hurtigt hjÊlp. Er meget glad for min nye kjole. Ser ud som på billedet og er i rigtig god kvalitet.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Der var bÞvl med min ordrebekrÊftelse, så jeg ringede til kundeservice og fik super god hjÊlp via telefonen. Så sÞd og imÞdekommende. Handler 100% her igen :-)
Dejlige kjoler i god kvalitet.
Jeg har vÊret godt tilfreds med bÃ¥deâŠ
Jeg har vÊret godt tilfreds med bÃ¥de handel og serviceð jeg er isÊr glad for at der er god beskrivelse om pasformen- det betyder meget for migððŒ
Hurtig levering og altid et sÞdt kortâŠ
Hurtig levering og altid et sÞdt kort og retur label med. Har fÞr kÞbt og ingen problemer med at returnere til anden str Der svares hurtigt og altid på kontakt.
Super sted at handle
Super sted at handle, det fineste tÞj og hurtig levering ð¥°
En rigtig god kvalitet af varen jegâŠ
En rigtig god kvalitet af varen jeg bestilte og hurtig levering
Hurtig Levering
Super fin skjortekjole og meget hurtig levering. Love it !
Hurtig levering, super smukke kjoler og rigtig god kvalitet.
Super
Hurtig levering og hurtig returnering. Pengene retur meget meget hurtigt.
- super lÊkker kvalitet på kjolen jeg bestilte, meget flot- desvÊrre passere den ikke til den begivenhed den var bestilt til
Jeg kommer til at bo i den fine AmalieâŠ
Jeg kommer til at bo i den fine Amalie slÃ¥ om kjole hele sommeren â€ïžð
Jeg fik tilsendt min bestilling rigtigâŠ
Jeg fik tilsendt min bestilling rigtig hurtig. Eftersom den ikke passede til min krop, sendte jeg den retur og modtog pengeneefter et par dage. Utrolig god service og fine tekstile produkter. Mine bedste anbefalinger.
Dejlige kjoler og rigtig god service.
Mere end forventetâŠ..
Meget hurtig levering og nogle fantastiske bukser som mere end håbet, levede op til forventningerne. Holder helt sikkert Þje med Albertine shop og vender med glÊde retur.
Hurtig levering og returlabel vedlagtâŠ
Hurtig levering og returlabel vedlagt super nemt ðflotte skÞnne produkter i god kvalitet og god stil ðð
Jeg er super tilfreds med min oplevelseâŠ
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var også hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage.
Kjolen var lige så smuk og flot som på billedet og af lÊkkert materiale.
Jeg kan varmt anbefale Albertineshop og vender helt sikkert tilbage.
Hurtig levering. Varer levede op til forventning.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering - sådan.
Kjolen var leveret under 24 t efter bestillingð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹