Jeg har tidligere vÊret rigtig glad for servicen, men nu er det ikke til at komme i kontakt med virksomheden lÊngere. Det virker ogsÃ¥ til, at deres hjemmeside er nede. Jeg har en vare, det skal return... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil til hver en tid anbefale Albertine! Jeg elsker mine kjoler derfra, sÃ¥ behagelige, smukke og i helt fantastiske tekstiler huden kan Ã¥nde i! Kundeservicen er i top, man fÃ¥r hurtigt svar hvis... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var ogsÃ¥ hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage. Kjol... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte den smukkeste Clara kjole i sort med blonder fra Albertineshop. Kjolen sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er helt i top, og prisen er sÊrdeles overkommelig. Ros til Albertineshop, som lav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Albertine er et dansk modebrand, med et Þget fokus på lÊkre og naturlige kvaliteter. Vores udvalg består primÊrt af kjoler i de mest behagelige og blÞde kvaliteter, lÞse silhuetter og nÞje udvalgte farver.
é£çµ¡å
HÞjstrupvej 11, 7120, Vejle Þst, ãã³ããŒã¯
- mail@albertineshop.com
- albertineshop.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fint design og lÊkker kvalitet
Har netop kÞbt min Albertine kjole nummer seks. Jeg er vild med de kjoler. Perfekte til brug på mit job, hvor det er super praktisk for mig med lommerne.
Jeg elsker også de kjoler der er lÊngere bagpå end foran!
God information og at handle i shoppen
God information og at handle i shoppen. Dejligt shop og god overblik.
Fine produkter.
Igen den fineste service og hurtigâŠ
Igen den fineste service og hurtig levering.
Vi âsesâ igen igen
HÞj kvalitet
Hurtig levering, tÞj i rigtig god kvalitet, virkelig lÊkker.
Kan kun anbefale andre at handle ved Albertineshop.
Dejligt design af tÞj.
SkÞnne varer
SkÞnne varer, hurtig levering.
Nemt og enkelt ðŒ
SkÞn kjole
Helt igennem god oplevelse, god hjemmeside, hurtig levering, skÞn kjole i god kvalitetð glÊder mig til et stÞrre udvalg, kÞber hel sikkert ved Albertine igen
Hurtig levering af en smuk kjole lavetâŠ
Hurtig levering af en smuk kjole lavet i lÊkkert stof
De varmeste anbefalinger
Har nu flere erfaringer med vidunderlige kÞb, som alle er blevet store garderobe-favoritter! Fantastiske pasfomer, materialer og kvalitet generelt :)
Herudover er det så positivt med gode kunde-rabatter og lynhurtig ekspedition. Jeg glÊder mig allerede til fremtidige kollektioner og til at handle hos Anne-Sofie igen! :)
Hurtig levering og god kvalitet
Fantastisk god oplevelse at handle på Albertine shop! Bestilte fredag formiddag og modtog lÞrdag formiddag den fineste kjole i super lÊkker kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
LÊkre produkter og hurtig levering â€

Albertineshop ããã®åç
SkÞn service og rigtig god kvalitet
SkÞn service og rigtig god kvalitet. Kan helt klart anbefale Albertine ðð»
Rigtig fin kvalitet
Jeg har haft kÞbt en sommerkjole fra Albertine, som virkelig sidder fint og er i meget lÊkker kvalitet. Leveringsservicen var helt i top.
Jeg kan klart anbefale brandet :-)
Fremragende service og hurtig levering!
Fantastiske god kvalitet og god service
Jeg har kÞbt både skjorte, bukser og kjole fra Albertine. Kvaliteten er fantastisk lÊkker og det sidder så godt. Det er de fineste varer. Jeg havde behov for en ombytning af stÞrrelsen og servicen var helt i top. Hurtig levering og hurtig ombytning. Alt i alt virkelig en rigtig god oplevelse.
God kvalitet
KÞbte to flotte kjoler, som begge er super behagelige at have på og i lÊkker kvalitet. Hurtig levering. Vil anbefale Albertine.
Jeg vil klart anbefale Albertine
LÊkkert tÞj fra Albertine. Jeg har både kÞbt kjole, skjorte og bukser fra shoppen. Kvalitet og pasform levede op til mine forventninger. Jeg lever i min Aida kjole. Jeg fik hurtig svar, da jeg havde brug for at bytte til en anden stÞrrelse. Billederne at tÞjet er virkelighedstro.
Lige kÞbt 2 kjoler. Hurtig levering og fruen var tilfreds :)
De varmeste anbefalinger
Hurtig levering, meget fin indpakning og sublim kundeservice, da jeg havde behov for at bytte til anden stÞrrelse.
TÞj i kvalitetsmateriale, der holder pasform og kvalitet også efter mange vaske.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Albertine - det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har kÞbt tÞj derfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ