äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
zarobiÅem juÅŒ powyÅŒej 80,- moÅŒe to nieduÅŒo ale jak to nic to wyÅlij mi takÄ kwotÄ na konto. KupujÄ kody podarunkowe, pÅacÄ kartÄ kredytowÄ np. ING, Citi,(SCB nie dziaÅa!) a na allegro (nie tylko) m... ãã£ãšèŠã
jestem zadowolony z wyników! DziÄki tej stronie udaÅo mi siÄ zaoszczÄdziÄ na wielu zakupach online, szybko znajdujÄ c kody rabatowe i oferty cashback. Interfejs jest intuicyjny i Åatwy w obsÅudze, a d... ãã£ãšèŠã
Alerabat to Åwietna platforma, która naprawdÄ uÅatwia zakupy online! Oferuje szeroki wybór produktów w atrakcyjnych cenach, co pozwala zaoszczÄdziÄ nie tylko pieniÄ dze, ale i czas. Interfejs jest przy... ãã£ãšèŠã
OszczÄdzaj przy kaÅŒdych zakupach! Z alerabat.com odzyskasz czÄÅÄ pieniÄdzy wydanych podczas zakupów w ponad 3500 sklepach. ZaufaÅo nam juÅŒ 3 miliony uÅŒytkowników w Polsce â doÅÄ cz i przekonaj siÄ, ile moÅŒesz zyskaÄ.
Fabryczna 22, 40611, Katowice, ããŒã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
duze transakce czesto sa odrzucane, czasami akceptuja tylko czesc zakupow, tj. tylko jedna pozycje - zakupy na allegro. Procent zwrotu bardzo niewielki. reklamowali ze daja bardzo duzy zwrto za temu a w praktyce to niewiele ponad 1%. Niepolecam

zarobiÅem juÅŒ powyÅŒej 80,- moÅŒe to nieduÅŒo ale jak to nic to wyÅlij mi takÄ
kwotÄ na konto.
KupujÄ kody podarunkowe, pÅacÄ kartÄ
kredytowÄ
np. ING, Citi,(SCB nie dziaÅa!) a na allegro (nie tylko) moÅŒna skorzystaÄ z dodatkowych przez poÅredników (LetySchop,Goodie). SprawdziÅem kody do Biedronki, Kauflandu - pÅacÄ zrzutem z ekranu przy kasach samoobsÅugowych i Allegro j/w.
To nie reklama, niestety nie mogÄ dodaÄ adresu e-mail ale doÅÄ
czony jest facebook.A nr konta chÄtnie podam...
Dopóki kupujesz, polecasz znajomym to jesteÅ klientem OK. Ale jak próbujesz wypÅaciÄ Årodki to znajdzie siÄ paragraf, ÅŒeby Ci nic nie zapÅaciÄ. OT caÅa prawda. PolecaÅem, a teraz przestrzegam i odradzam. Strata czasu

alerabat.com ããã®åç
dramat, weryfikujÄ kilka miesiÄcy pojedyncze transakcje, odrzucajÄ i po napisaniu odwoÅania, nagle moje dotychczasowe Årodki wpadÅy do wygasÅych. po weryfikacji jako negatyw mimo podania zdjÄÄ faktur, odinstalowujÄ wtyczkÄ.

alerabat.com ããã®åç
Alerabat przy zamówieniach na mniejsze kwoty dziaÅa dobrze, jeÅŒeli jednak chodzi o zamówienia przy których doszÅo do zapÅacenia wiÄkszych kwot cashback siÄ nie naliczyÅ. Po kilku dniach skontaktowaÅem siÄ z supportem który zamiast naleÅŒnego cashbacku 10% - 50zl daÅ mi mnie niÅŒ 1% - okolo 1.5 zÅ. To jest jawne oszustwo i wyzysk na klientach
Nie zgadzam siÄ z odpowiedziÄ
alerabatu - cashback powinien byÄ kilkukrotnie wiÄkszy a kontakt nic nie przyniósÅ

alerabat.com ããã®åç
CzÄsto mam problem z niezaliczonym cashbackiem, mimo, ÅŒe kupuje przez ich wtyczkÄ. Mam wyÅÄ
czone adblocki itd. nie wypÅataÅem jeszcze wiÄc ciÄÅŒko mi oceniÄ jak wyglÄ
da kwestia wypÅaty ale mogliby daÄ wiÄcej info czemu moÅŒe nie zaliczaÄ.
Ps. majÄ
fajne ceny na vouchery akurat wiÄc daje 3/5

alerabat.com ããã®åç
ChciaÅem dzis pierwszy raz skorzystaÄ z zakupu karty podarunkowej. Karta na niÅŒsza kwotÄ przyszÅa od razu, karta na wyÅŒsza kupiona wczeÅniej nie przyszÅa do teraz, a w miÄdzyczasie moje konto zostaÅo zablokowane/wylaczone. NIE POLECAM

alerabat.com ããã®åç
Na karcie rabatowej z Biedronki zostaÅo mi okoÅo 3 zÅ. NastÄpnego dnia tych pieniÄdzy juÅŒ nie byÅo !!!!!! KtoÅ kradnie. To staÅo siÄ s moim przypadku juÅŒ drugi raz wiÄc uwaÅŒajcie na aplikacjÄ alerabat !!!!!!

alerabat.com ããã®åç
Platforma jest bardzo intuicyjna i uÅatwia korzystanie z promocji podczas zakupów online. DziÄki niej zawsze mogÄ znaleÅºÄ aktualne kody rabatowe bez ÅŒadnych problemów.
Jestem bardzo zadowolona i nie przypuszczaÅam ÅŒe skorzystam,ale naprawdÄ jest mega super.
Åwietna apka duzo produktów na których moÅŒna oszczÄdzaÄ polecam
Jestem bardzo zadowolony z tej platformy, dziÄki niej mogÄ zaoszczÄdziÄ pieniÄ dze na zakupach online,dobry interfejs, aktualizowane kody rabatowe , wszystko czego potrzeba
GorÄ
co polecam alerabat
Spoko cashback'i
Åwietna apka udaÅo juÅŒ siÄ trochÄ przy oszczÄdziÄ polecam
Przestrzegam- do czasu jak korzystaÅem ze sklepów na groszowe kwoty wszystko byÅo okej (nie byÅo ÅŒadnych problemów z ciasteczkami, czy adblockami), kiedy zakupiÅem drogi sprzÄt komputerowy, z którego zwrot byÅby wiÄkszy- Alerabat nie zadziaÅaÅ mimo, ÅŒe siÄ uruchomiÅ i naliczyÅ rabaty (!). Na reklamacjÄ teÅŒ nie odpowiedzieli, pomimo, ÅŒe pisali, iÅŒ odpowiedzÄ
w 72 godziny.
Ja dziÄkujÄ wszystkim nieuczciwym portalom. Nie ze mnÄ
! KasujÄ u nich konto! ODRADZAM!!!

alerabat.com ããã®åç
Mimo informacji w wtyczce ÅŒe "cashback zostaÅ aktywowany" nalicza tylko niektóre transakcje. PrzewaÅŒnie im mniejsze transakcja, tym wiÄksza szansa ÅŒe zostanie naliczona. A jeÅli chodzi o wiÄksze pÅatnoÅci to nie wiem czy kiedykolwiek mi je naliczyÅo.
Support umywa rÄce i wszystko zgania na swoich "partnerów" lub bÅÄ
d uÅŒytkownika.
WiÄc jeÅli robicie tylko zakupu po kilkadziesiÄ
t zÅotych to moÅŒna ÅmiaÅo korzystaÄ, ale jeÅli kupujecie coÅ droÅŒszego to lepiej skorzystajcie z innego cashbacku bo tutaj nic nie dostaniecie.
A jeÅli chodzi o kody w wtyczce, to przewaÅŒnie sÄ
one przeterminowane i finalnie trzeba samemu rÄcznie wprowadzaÄ aktualne kody rabatowe, o których alerabat oczywiÅcie nie wie.

alerabat.com ããã®åç
Korzystam od dÅuÅŒszego kresu wszystko byÅo ok wraz z kontaktem kiedy tranzakcie nie byÅy zaliczane na moim koncie z późniejszym dodaniem po interwencji obsÅugi. Tym razem kilkukrotna próba kontaktu zakoÅczyÅa siÄ brakiem jakiejkolwiek odpowiedz ze strony alerabat.
W odpowiedzi do alerabat opinie wystawiÅem po 48 od próby nawiÄ
zania kontaktu. Moja wiadomoÅÄ równieÅŒ byÅ kierowana do wskazanego dziaÅu

alerabat.com ããã®åç
DziaÅa bez zarzutu, sporo kaski juÅŒ wróciÅo.
Dzisiaj ruszyÅa kampania mailowa z alerabat, w której karta podarunkowa na Zalando, miaÅa mieÄ cashback 8%, ale juÅŒ przy zakupie cashback pojawiÅ siÄ w wysokosci 7%. Czy to liczenie na to, ÅŒe Klient to idiota i nie potrafi odróŌniÄ 7% od 8%??

alerabat.com ããã®åç
Przy uzyciu wtyczki wykonywaÅam dwa zakupy w sklepie Hebe. ZostaÅa zarejestrowana tylko transakcja z mniejszÄ
wydanÄ
kwotÄ
. PróbowaÅam reklamowaÄ, ale bezskutecznie, pomimo wysyÅania maili potwierdzajÄ
cych zakup i paragon.
Odpowiedz na komentarz AleRabat: trudno, aby sklep zaakceptowal czy odrzuciÅ cashback, skoro to z panstwa strony ten cashback nie zostaÅ zarejestrowany na stronie. WykonywaÅam dwa zamówienia, a na swoim koncie mam zarejestrowane jedno (te z niÅŒszÄ
kwotÄ
). PrzesyÅam potwierdzenie zamówienia, paragon kilkukrotnie poprzez reklamacjÄ, a ta transakcja do tej pory nie zostaÅa na moim koncie zapisana.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã