ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nowoczesna platforma, która zbiera zniŌki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaŌe w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.
é£çµ¡å
05, Warsaw, ããŒã©ã³ã
- goodie.pl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na papierze wszystko wyglÄ
da super â wtyczka pokazuje fajny cashback, wiÄc robisz zakupy z myÅlÄ
, ÅŒe coÅ odzyskasz.
A potem rzeczywistoÅÄ: dostajesz kilka razy mniej niÅŒ byÅo pokazane (u mnie 15 zÅ zamiast 100-150 zÅ). Wszystkie warunki speÅnione, a i tak koÅczy siÄ rozczarowaniem.
Najlepsze jest to, ÅŒe przy próbie wyjaÅnienia sprawy support sugeruje ânieuczciwÄ
praktykÄâ. Serio? UÅŒytkownik robi wszystko zgodnie z instrukcjÄ
i jeszcze jest traktowany jakby coÅ kombinowaÅ.
WyglÄ
da to tak, jakby pokazywane kwoty cashbacku byÅy po prostu przynÄtÄ
, a potem system âmagicznieâ nalicza mniej.
JeÅli liczysz na konkretny zwrot â lepiej siÄ nie nastawiaÄ.
Dostaniesz 10- 60gr max
OczywiÅcie, ÅŒe to waÅek. Jak u 99% osób w recenzjach - kwota 10, 30gr wchodzi bez problemu, ale juÅŒ 3zÅ i wiÄcej zostajÄ odrzucone. Szkoda czasu i zachodu.
Najgorzej9
Najgorzej. Z groszowymi zwrotami nie ma problemu, ale jak tylko jest cos wiÄkszego to sie transakcja przedawnia i zwrot odrzucony. Podejrzane.
WiÄksze zwroty znikajÄ bez Åladu
ZamówiÅem przedmiot ze sklepu 26 grudnia 2025 roku, po 3 miesiÄ cach zwrot zniknÄ Å z historii. Nie da siÄ zgÅosiÄ brakujÄ cej transakcji, poniewaÅŒ nie da siÄ cofnÄ Ä daty do dnia zakupu.
OszuÅci z naliczaniem cashbacku!
Widze, ÅŒe nie jestem jedyna osobÄ , której odrzucajÄ cashback.. Wszystko speÅnione zgodnie z regulaminem, a wysokie kwoty odrzucane! I mimo reklamacji dalej odrzucane! Oszusci i tyle czas sie z nimi poÅŒegnaÄ! Nie polecam i ÅŒaÅuje, ÅŒe polecaÅam..
Masakra
Masakra, jak jest wiÄksza kwota, to nigdy nie wchodzi z automatu do systemu, tylko zawsze przez reklamacjÄ, a jak juÅŒ kupcie coÅ za kilka tysiÄcy to zapomnijcie o pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji, dno ððððð
Nie da siÄ daÄ 0 gwiazdek
Daje 1 gwiazdkÄ dlatego, ÅŒe nieda siÄ daÄ zero. Najgorszy program cashbackowy. KaÅŒdÄ wiekszÄ transakcje odrzucajÄ twierdzÄ c, ÅŒe niezgodnie z regulaminem. Mimo odwoÅaÅ niema szans uzyskaÄ pieniÄdzy. PiszÄ to i jednoczeÅnie usuwam u nich konto. Odradzam tych oszustów i zlodzieji
Oszustwo
Oszustwo, nie wypÅacajÄ
cash back.
Sprawa idzie do UOKiK
jedno wielkie oszustwo
jedno wielkie oszustwo
maÅe kwoty sie same dodaja
A WIEKSZE NAGLE NIEWIDOCZNE
Wysokie kwoty odrzucane
Wysokie kwoty odrzucane, ponad póŠroku wisiaÅy mi cashbacki na kwoty kilkudziesiÄciu zÅotych w sklepie skalnik.pl po ponad oÅmiu miesiÄ cach cashbacki odrzucone bo sklep skalnik.pl ich nie zatwierdziÅ czyli sklep odpowiedzialny za wypÅatÄ nie zatwierdziÅ ich wiÄc nie wypÅaciÅ mi pieniÄ dzy... Åmiech na sali.
To ÅŒe odrzucajÄ transakcje to standard
To ÅŒe odrzucajÄ
transakcje to standard. Ale dzisiaj przeszli samych siebie, MiaÅem ponad 51 zÅ zatwierdzonych transakcji gotowych do wypÅaty ale dzisiej nagle skasowali je i zostaÅo nagle do wypÅaty 4 zÅ.
Z Å O D Z I E J E !!!!!!!!!
Scam
Scam fest, nie wysÅali mi juÅŒ prawie 400zÅ w cashbacku, jak juÅŒ coÅ nawet dostaje to niezgodnie z procentami które podajÄ , czyli np 2.2% allegro, 999 powinienem mieÄ 22zÅ, otóŌ nic bardziej mylnego, wg nich jest to 2.37zÅ xDDDD. OSZUÅCI
Na akcept czeka siÄ bez koÅca
Na akcept czeka siÄ bez koÅca, transakcje "wiszÄ ", starsze znikajÄ , nie ma szans zÅoÅŒyÄ reklamacji przy odrzuceniu, po prawie roku juÅŒ nie wiadomo, co byÅo powodem nie potwierdzenia transakcji. Odradzam stanowczo.
Cashback z Goodie.
MaÅe kwoty nalicza jak z Allegro, Sinsay ale jak juÅŒ jest wiÄkszy zwrot to uznajÄ ÅŒe zamówienie jest niezgodne z zasadami Cashbacku, pomimo ÅŒe wszystko byÅo ok, próbowaÅam i przez aplikacjÄ i przez aplikacjÄ bankowÄ Millenium i caÅy czas to samo.Cashback naliczyÅ siÄ automatycznie a później jest odrzucony.
Szkoda czasu..
Szkoda czasu... Podobnie jak u innych, transakcje do +/- 300zÅ zazwyczaj zaliczane bez problemów, te wiÄksze - wÅaÅciwie nigdy. Pomimo stosowania ich wtyczki, czystej przeglÄ darki bez blokerów reklam itd. Reklamacje bezskuteczne, nie pomagajÄ zrzuty ekranu czy filmy (!) z przebiegu transakcji - transakcja niezgodna z zasadami. Bardzo siÄ dziwiÄ, ÅŒe tak duÅŒy bank jak Millenium (bo to jego spóÅka) pozwala sobie na takie dziaÅania, wpÅywajÄ one wg mnie katastrofalnie na wizerunek banku...
Szkoda czasu, nie polecam.
Mnóstwo transakcji wykonanych z wtyczka i poprzez przekierowanie z ich aplikacji lub przeglÄ darki na komputerze. 90% transakcji nie widaÄ, a te które siÄ pojawiÅy sÄ po czasie odrzucane. Nie warto traciÄ czasu na goodie.
Banda zÅodziei i oszustów
Banda zÅodziei, jakieÅ groszowe sprawy naliczajÄ , jak jest coÅ za kilkaset zÅ i np promocja na zwrot do 10% przykÅadowo z alliexpress to nie naliczÄ transakcji, po zgÅoszeniu rozpatrujÄ i rzucajÄ zwrot jakieÅ uÅamki procentu. JuÅŒ kilkukrotnie tak miaÅem, myÅlÄ ÅŒe UOKiK powinien siÄ nimi zainteresowaÄ bo ewidentnie okradajÄ ludzi, sami spijajÄ ÅmietankÄ a ludziom ochÅapy rzucajÄ
Co tu duÅŒo mówiÄ
Co tu duÅŒo mówiÄ, kompletni oszuÅci, zÅodzieje, kryminaliÅci. Tak zwani ludzie zwani Zerem.
ChociaÅŒ nazwaÄ ich Zerem to komplement za to co robiÄ
AÅŒ nie chce mi mi siÄ opisywaÄ wielu sytuacji, zbyteczne. KaÅŒdy wie co to za ÅmierdzÄ
cy podmiot.
OszuÅci
ZrobiÅam duÅŒo transakcji przez goodie i jak wisiaÅy od miesiÄcy tak wiszÄ . Niestety ale nie ma co traciÄ czasu na tÄ aplikacje bo nie dostaniecie ani grosza.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ