レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nowoczesna platforma, która zbiera zniŌki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaŌe w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Na papierze wszystko wygląda super — wtyczka pokazuje fajny cashback, więc robisz zakupy z myślą, ÅŒe coś odzyskasz.

A potem rzeczywistość: dostajesz kilka razy mniej niÅŒ było pokazane (u mnie 15 zł zamiast 100-150 zł). Wszystkie warunki spełnione, a i tak kończy się rozczarowaniem.

Najlepsze jest to, ÅŒe przy próbie wyjaśnienia sprawy support sugeruje „nieuczciwą praktykę”. Serio? UÅŒytkownik robi wszystko zgodnie z instrukcją i jeszcze jest traktowany jakby coś kombinował.

Wygląda to tak, jakby pokazywane kwoty cashbacku były po prostu przynętą, a potem system „magicznie” nalicza mniej.

Jeśli liczysz na konkretny zwrot — lepiej się nie nastawiać.

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Oszuści z naliczaniem cashbacku!

Widze, ÅŒe nie jestem jedyna osobą, której odrzucają cashback.. Wszystko spełnione zgodnie z regulaminem, a wysokie kwoty odrzucane! I mimo reklamacji dalej odrzucane! Oszusci i tyle czas sie z nimi poÅŒegnać! Nie polecam i ÅŒałuje, ÅŒe polecałam..

2026幎3月3日

Masakra

Masakra, jak jest większa kwota, to nigdy nie wchodzi z automatu do systemu, tylko zawsze przez reklamację, a jak juÅŒ kupcie coś za kilka tysięcy to zapomnijcie o pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji, dno 👎👎👎👎👎

2026幎3月3日

Nie da się dać 0 gwiazdek

Daje 1 gwiazdkę dlatego, ÅŒe nieda się dać zero. Najgorszy program cashbackowy. KaÅŒdą wiekszą transakcje odrzucają twierdząc, ÅŒe niezgodnie z regulaminem. Mimo odwołań niema szans uzyskać pieniędzy. Piszę to i jednocześnie usuwam u nich konto. Odradzam tych oszustów i zlodzieji

2026幎2月17日

Wysokie kwoty odrzucane

Wysokie kwoty odrzucane, ponad pół roku wisiały mi cashbacki na kwoty kilkudziesięciu złotych w sklepie skalnik.pl po ponad ośmiu miesiącach cashbacki odrzucone bo sklep skalnik.pl ich nie zatwierdził czyli sklep odpowiedzialny za wypłatę nie zatwierdził ich więc nie wypłacił mi pieniądzy... śmiech na sali.

2026幎2月7日

Scam

Scam fest, nie wysłali mi juÅŒ prawie 400zł w cashbacku, jak juÅŒ coś nawet dostaje to niezgodnie z procentami które podają, czyli np 2.2% allegro, 999 powinienem mieć 22zł, otóŌ nic bardziej mylnego, wg nich jest to 2.37zł xDDDD. OSZUŚCI

2026幎2月2日

Cashback z Goodie.

Małe kwoty nalicza jak z Allegro, Sinsay ale jak juÅŒ jest większy zwrot to uznają ÅŒe zamówienie jest niezgodne z zasadami Cashbacku, pomimo ÅŒe wszystko było ok, próbowałam i przez aplikację i przez aplikację bankową Millenium i cały czas to samo.Cashback naliczył się automatycznie a później jest odrzucony.

2026幎1月28日

Szkoda czasu..

Szkoda czasu... Podobnie jak u innych, transakcje do +/- 300zł zazwyczaj zaliczane bez problemów, te większe - właściwie nigdy. Pomimo stosowania ich wtyczki, czystej przeglądarki bez blokerów reklam itd. Reklamacje bezskuteczne, nie pomagają zrzuty ekranu czy filmy (!) z przebiegu transakcji - transakcja niezgodna z zasadami. Bardzo się dziwię, ÅŒe tak duÅŒy bank jak Millenium (bo to jego spółka) pozwala sobie na takie działania, wpływają one wg mnie katastrofalnie na wizerunek banku...

2026幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Banda złodziei i oszustów

Banda złodziei, jakieś groszowe sprawy naliczają, jak jest coś za kilkaset zł i np promocja na zwrot do 10% przykładowo z alliexpress to nie naliczą transakcji, po zgłoszeniu rozpatrują i rzucają zwrot jakieś ułamki procentu. JuÅŒ kilkukrotnie tak miałem, myślę ÅŒe UOKiK powinien się nimi zainteresować bo ewidentnie okradają ludzi, sami spijają śmietankę a ludziom ochłapy rzucają

2025幎12月27日

Co tu duÅŒo mówić

Co tu duÅŒo mówić, kompletni oszuści, złodzieje, kryminaliści. Tak zwani ludzie zwani Zerem.
ChociaÅŒ nazwać ich Zerem to komplement za to co robią.
AÅŒ nie chce mi mi się opisywać wielu sytuacji, zbyteczne. KaÅŒdy wie co to za śmierdzący podmiot.

2025幎12月22日

Oszuści

Zrobiłam duÅŒo transakcji przez goodie i jak wisiały od miesięcy tak wiszą. Niestety ale nie ma co tracić czasu na tą aplikacje bo nie dostaniecie ani grosza.

2025幎12月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス