Minimalna wypÅata = 50zÅ. Prawie tam byÅem, ale po roku skasowali mi 20zÅ z mojego pierwszego cashbacku, wiÄc teraz moÅŒna tak ciuÅaÄ do us*anej Åmierci. Bez sensu zupeÅnie, strata czasu
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Picodi.com is an innovative global platform offering a wide array of discount codes, promotions, and deals, designed to enhance your shopping experience. By partnering with a diverse range of brands and online stores, we provide users with an opportunity to save money while purchasing their favourite products and services. Our user-friendly website is regularly updated with the latest offers, ensuring that you always get the best deals. Whether you're shopping for fashion, electronics, travel, or more, Picodi.com is your go-to destination for fantastic savings. Join our community and start shopping smarter today!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ΠαÏαÏλαΜει Ï ÏοÏÏεÏαι cashback αÏοâŠ
ΠαÏαÏλαΜει Ï ÏοÏÏεÏαι cashback αÏο Ï ÏοÏιΞεΌεΜη αγοÏα Ïε site αÏÎ¿Ï ÎµÏÎµÎ¹Ï ÎµÎœÎµÏγοÏοιηΌεΜο Ïο plugin ÏÎ¿Ï Ï Î±Ï Ïοι ÏαιÏÎœÎ¿Ï Îœ ÏÏοΌηΞεια αÏο Ïα Όαγαζια αλλα η καÏαγÏαÏη αγοÏα ÏÎ¿Ï ÎŽÎµÎœ γιΜεÏαι η και εαΜ γιΜει καÏοια ÏÏιγΌη Ïα ÏÏηΌαÏα ÏÎ¿Ï ÏÎ¿Ï Î±ÎœÎ±Î»Î¿Î³Î¿Ï Îœ ΎεΜ Ïα ÏαιÏÎœÎµÎ¹Ï !Ï ÏαÏÏοΜÏαι Ïε καÏοα site ÏÏ ÎºÎ±Î¹ 34% εÏιÏÏÏοÏη ! αÏλα scam
Strata czasu
I used Picodi to book a rental car via DiscoveryCars to be later rejected by their âpartnerâ, without any verifiable justification.
I used Picodi to book a rental car via DiscoverCars on August 10, 2025, with cashback clearly activated and confirmed through their browser extension.
The booking was completed successfully, payment was made, and the reservation was confirmed by DiscoverCars.
Initially, the cashback appeared as pending. However, after several weeks and a complaint, Picodi manually added the transaction â only for it to be later rejected by their âpartnerâ, without any verifiable justification.
What is particularly concerning:
* Picodi refuses to provide any technical evidence (no transaction ID, no tracking logs, no partner identification)
* Multiple affiliate networks (Awin, CJ, Impact) confirmed there is **no record of this transaction**
* DiscoverCars claims no responsibility or visibility over cashback tracking
This creates a situation where the consumer:
* fulfills all visible conditions
* but has no way to verify or contest the rejection
This level of opacity is unacceptable for a service that relies entirely on tracking.
I have now escalated the case to arbitration (CNIACC), as Picodi has been unable or unwilling to provide any transparent explanation.
At this point, this is no longer about the â¬30 cashback â it is about a system where consumers are expected to trust outcomes that cannot be independently verified.
I would strongly advise caution when relying on cashback promises from this platform.
Jedna gwiazdka to za duŌo! Mniej niŌ zero
Jedna gwiazdka to za duÅŒo! Gdy majÄ wypÅaciÄ cashback gdzie suma jest wiÄksza zaczyna siÄ problem! W odpowiedzi dostaniesz, ÅŒe coÅ poszÅo nie tak! Jak odpuÅcisz to przywlaszczajÄ sobie te pieniÄ dze. JeÅli siÄ upomnisz czasami ci dadzÄ , a w wiÄkszoÅci przypadków nie zobaczysz tych pieniÄdzy na oczy! JeÅli twój cashback to max 2 zÅ to bez problemu! Å»adna firma nie powinna z nimi wspóÅpracowaÄ! Bo zwrotów nie zobaczysz na oczy! ObsÅuga która odpowiada na maile, bardzo opryskliwa nastawiona tylko, ÅŒe wszystko ma odrzucaÄ! A jak temat jest niewygodny lub nie wiedzÄ jak odpowiedzieÄ to milczÄ miesiÄ cami i nie odpisujÄ ! OmijaÄ szerokim Åukiem.
Strasznie duÅŒo kruczków w regulaminie iâŠ
Strasznie duÅŒo kruczków w regulaminie i sposobie naliczania cashbacku sprawia, ÅŒe zebranie 50zÅ cashbacku w ciÄ gu 365dni staje siÄ niemoÅŒliwe - nawet jeÅli kupujemy ciÄ gle w sieci. Korzystanie z serwisu jest bezsensowne. Jestem bardzo zawiedziony.

Muito mau, não sério
Muito mau, arranjam todos os argumentos possÃveis e mais algum para não atribuir o cashback devido. Não recomendo de todo.

Straight up scam
Straight up scam, generated cashback saying I could redeem then they doubled the minimum cashback withdrawal just so I couldnât withdraw it, false adverting that just wants your data thatâs how they make their money
Jakby daÅo siÄ oceniÄ na 0* to byÅabyâŠ
Jakby daÅo siÄ oceniÄ na 0* to byÅaby to bardziej adekwatna ocena za scam przy cashbackach.

Es una estafa
Es una estafa, primero dicen que hacen falta 10 euros para sacar el dinero y cuando ya llegas a los 10 te dicen que hacen falta 20, es una estafa, mucho mejor letishhop, que puedes sacar cualquier cantidad sin esperar.
Cashback nie pojawiÅ siÄ na koncie
Cashback nie pojawiÅ siÄ na koncie. Po korespodencji mailowej potwierdzajÄ cej zamówienie ze strony picodi oczywiÅcie informacja ÅŒe ja jako klient źle coÅ wykonaÅam (kwota zamówienia prawie 1600 zÅ. a jakoÅ przy mniejszych zamówieniach nie byÅo problemu) Szkoda.

It's a scam
It's a scam. First, the advertised cashback rate is always incorrect, to which they respond with "it's the maximum possible cashback." Second, even after funds show in your account, they aren't approved for months. Then, they have a ridiculous minimum amount for withdrawal. The help center is the least helpful ever. They give you vague reasoning for any issue you encounter. Basically, do not bother with this. You will not save anything and just be hassled.
banda ignorantow i zlodzieji
banda ignorantow i zlodzieji, nie przedstawiajac zadnych dowodow odrzucaja cashbacki od tak przywlaszczajac sobie pieniadze, szczegolnie wysokie kwoty, wielokrotnie odrzucili mi cashbacki za kilkadziesiat zl twierdzac ze moja wina nie przedstawiajac jakichkolwiek dowodow a gdy o nie poprosisz to cisza, oszusci omijac ich z daleka!!!!
Dolandırıcı
Samsung s25 ultra aldım. Hak ettiÄim miktarı dÃŒÅÃŒrdÃŒkleri gibi birde hala parayı onaylamadılar. Onaylasalar da ödemeyi yapmayacaklar yÃŒksek ihtimal.
OszczÄdzanie nigdy nie byÅo tak proste
Picodi to prawdziwy skarb dla wszystkich miÅoÅników zakupów online. ZnajdujÄ tam zawsze aktualne promocje i rabaty do moich ulubionych sklepów. DziÄki nim udaÅo mi siÄ zaoszczÄdziÄ sporo pieniÄdzy! Prosta obsÅuga i duÅŒy wybór ofert sprawiajÄ
, ÅŒe zaglÄ
dam tam przed kaÅŒdym zakupem.
SkorzystaÅem z promocji Picodi naâŠ
SkorzystaÅem z promocji Picodi na zakupy w Aliexpress, miaÅem otrzymaÄ cashback do 62%, mineÅy 3 dni i nie otrzymaÅem cashbacku. NapisaÅem do obsÅugi klienta i otrzymaÅem odpowiedź, ÅŒe transakcja nie zostaÅa zarejestrowana i Picodi nie moÅŒe odzyskaÄ cashbacku. OszuÅci, nigdy wiÄcej nie bÄdÄ korzystaÅ z Picodi, zrobiÅem zakup przez link który od nich otrzymaÅem na gmaila i zostaÅem oszukany.

Picodi.com ããã®åç
Najlepsze miejsce na promocje i zniÅŒki!
Od kiedy korzystam z Picodi, moje zakupy online sÄ
o wiele taÅsze! Strona jest bardzo przejrzysta i Åatwa w obsÅudze, a kody rabatowe naprawdÄ dziaÅajÄ
. Uwielbiam to, ÅŒe mogÄ zaoszczÄdziÄ na modzie, elektronice i podróŌach w jednym miejscu. GorÄ
co polecam kaÅŒdemu, kto lubi mÄ
drze kupowaÄ!
Picodi is a scam
Picodi often cancels cashback for no reason, and recently they took away all my accumulated cashback without any notification. Terrible service. I would not recommend them to anyone.
Escalate it - Missing Cashback & No Support Response
I made a purchase through Picodi for Lastminute.com on 05 September 2025. The cashback was tracked and later marked as pending, along with £8 referral bonuses showing on my dashboard.
On 06 November 2025, the cashback was suddenly marked as rejected with no valid explanation, and my pending referral amount disappeared. I contacted support multiple times with no reply.
Under UK consumer protection laws, companies must handle cashback offers transparently. Iâve since raised a formal complaint and will escalate through Trading Standards via Citizens Advice if unresolved.
If anyone else experiences similar issues, you can also report Picodi through Citizens Advice
Oszustwo i nic wiÄcej
Pierwszy raz zdecydowaÅam siÄ skorzystaÄ z Picodi, kiedy na stronie sklepu Cocolita zobaczyÅam, ÅŒe moÅŒna odzyskaÄ 40 zÅ za zakupy w kwocie 50 zÅ. W opisie promocji znalazÅam lakonicznÄ informacjÄ, ÅŒe po skorzystaniu z niej, próg wypÅaty wzroÅnie do 60 zÅ. ZrozumiaÅam to w ten sposób, ÅŒe wypÅacÄ te 40, a nastÄpnym razem bÄdÄ musiaÅa uzbieraÄ aÅŒ 60 zÅ, gdybym chciaÅa dalej korzystaÄ z Picodi. OkazaÅo siÄ, ÅŒe źle zrozumiaÅam i od razu muszÄ uzbieraÄ 60 zÅ, ÅŒeby móc cokolwiek wypÅaciÄ. No nic. PostanowiÅam skorzystaÄ z programu poleceÅ, bo za kaÅŒde polecenie rzekomo otrzymuje siÄ 10 zÅ. WysÅaÅam wiÄc linki polecajÄ ce do partnera i mamy. Oboje na mojÄ proÅbÄ zaÅoÅŒyli konta przez moje linki polecajÄ ce i równieÅŒ dokonali zakupów. Picodi uznaÅo tylko jedno polecenie, mimo ÅŒe obie osoby skorzystaÅy z mojego linku polecajÄ cego, na co mam dowody (przekazane juÅŒ do UOKiK), a ponadto obie polecone przeze mnie osoby otrzymaÅy juÅŒ swoje bonusy za zakupy. UwaÅŒam to za oszustwo i ÅŒaÅujÄ, ÅŒe wczeÅniej nie weszÅam na tÄ stronÄ i nie przeczytaÅam opinii innych uÅŒytkowników. Nie polecam, strata czasu, pieniÄdzy i nerwów.
OtrzymaÅem wspóÅpracÄ bezpoÅrednio odâŠ
OtrzymaÅem wspóÅpracÄ bezpoÅrednio od jednego z wÅaÅcicieli Picodi. CaÅa wspóÅpraca przy promocji byÅa tragiczna. Do dziÅ mimo upÅywu dÅugiego czasu nie otrzymaÅem zalegÅego rozliczenia. Kontakt urwaÅ siÄ przy pierwszej próbie rozliczenia siÄ za kampanie. Jestem bardzo rozczarowany podejÅciem tej firmy. Na pewno nigdy nie nawiÄ ÅŒe wiÄcej ÅŒadnej wspóÅpracy.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã