Ik heb over een periode van 1,5 jaar 3 bestellingen geplaatst, dit waren met name artikelen van Secret Jardin. Alle artikelen zijn zoals verwacht aangekomen en hadden ook nog eens de beste prijs. Best... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Op vrijdagmiddag All4plants com gebeld omdat ik advies wilde. Een vriendelijke heer stond mij uitvoerig te woord en gaf mij de nodige uitleg. Daarna een elektrische grasmachine besteld van Wolf-Garten... もっと見る
Kon helaas geen - ster geven, wat een slechte organisatie is dit! Claimen met Producten 35 jaar garantie (!) en na 4 jaar claim je deze garantie en krijg je 0,0 reactie. Echt te bizar voor woorden!!... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
http://t.co/A2nR2bSrBD is a wholesale and retail trade with the largest online selection of products for professional horticulture as well as the hobby grower.
連絡先
Absurd slechte klantenservice
Absurd slechte klantenservice.
Ze hadden een product verkocht dat de ene na de andere plant heeft gedood. Toen ik dat aangaf was hun eerste reactie dat ik het product niet goed had gebruikt en dat ik niet wist wat het was, ondanks mijn expliciete benoeming van het volgen van de gebruiksaanwijzing tot de letter.
Mérite même une demi étoile c'est une…
Mérite même une demi étoile c'est une pur arnaque ce site. Éviter de dépenser votre argent chez eu...Mérite même une demi étoile c'est une pur arnaque ce site. Éviter de dépenser votre argent chez eu...
Mise à jour de 11/07/2024:
Comme prévu selon leur politique et leur demande d'aller sur place pour récupérer la debroussailleuse renvoyé, j'étais mardi dernière sur place pour reprendre la debroussailleuse mais sans aucune explication de leur part faudrait revenir le 11 juillet à 17h voilà que je suis sur place après un long trajet l'employé me demande d'attendre 30 minutes excuses bidon le camion n'y pas arrivé... récupére finalement à 18h40 .première et dernière achat...le seul point positif l'employé très serviable.
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met de service die mij is geboden. Dit van voor ik het product had aangeschaft tot en met de levering van het product.
Even was ik door de negatieve reviews geschrokken, waardoor ik All4Plants heb gebeld. Dit om na te gaan of mijn order goed was verwerkt. Ik kreeg vervolgens iemand aan de lijn die mijn vragen netjes beantwoorde. Krijg mijn bestelling dan ook netjes op tijd en goed verpakt geleverd.
I made order but I never received
I made order but I never received. Don't shop here. They don't want help. Horrible company!
Avoid
I am usually not one for ranting on the internet but horrible avoidant customer service. I never received the products I ordered but they have refused to respond to any of my messages regarding a refund or sending me the product. This is theft.
WEGBLIJVEN! Onbetrouwbaar
Kon helaas geen - ster geven, wat een slechte organisatie is dit! Claimen met
Producten 35 jaar garantie (!) en na 4 jaar claim je deze garantie en krijg je 0,0 reactie. Echt te bizar voor woorden!! Ook lekker duidelijk allemaal! Hortoshop, 2clever, all4plants, kortom CHAOS! Blijf hier maar weg! Heb netjes gevraagd verschillende malen om te reageren op mijn klacht, maar 0,0 reactie!!!
Goede webwinkel met goede prijzen
Goede webwinkel met goede prijzen. Bestel vaak hier. Snel verstuurd en als problemen zijn, worden deze zo opgelost.
Kapot product geleverd; waardeloze service
Sproeilans besteld bij All4plants. Helaas bleek deze beschadigd tijdens het transport. Gelijk over gemaild met foto erbij. Geen reactie. Vervolgens gebeld, de dame aan de telefoon was erg vriendelijk en verzekerde mij dat het zsm opgepakt zou worden. Een week later nog steeds geen reactie. Weer gebeld, dezelfde dame gesproken. Degene die erover gaat (ene Angelo) is opvallend genoeg altijd afwezig als ik bel. Maar ze zou het aan hem doorgeven.
Lang verhaal kort, dit is nog een paar keer zo doorgegaan met bellen en mailen maar er gebeurt niks. Ze wachten net zo lang tot je het opgeeft.
Wat een slechte service, ik bestel hier nooit meer wat.
Wat een super snelle levering!!
Wat een super snelle levering!!! Helemaal top!!! Product, Gardena grasmaaier, moet ik nog uitproberen
AVOID AVOID AVOID
My family bought a Robomower costing €1,750 .this was a special birthday present. 1 season in use, developed serious issues, 3 year warranty, sent several emails requesting assistance in getting repaired.. no help whatsoever. Dead mower sitting in shed. Don’t deal with this company. Suppliers should not allow them to sell their goods, without after sales service.
ALL4PLANTS. Avoid, Avoid Avoid.
Ga eens voor de lol op de website…
Ga eens voor de lol op de website kijken. Als mensen zichzelf niet serieus nemen als bedrijf dan laten ze een 5 jarige de tekst schrijven. Zoveel spelfouten. Ik pas.
Spupersnelle levering wat van groot…
Spupersnelle levering wat van groot belang is en goede communicatie.
Marc
Retour zending niet zonder spelletjes
Bij deze webshop heb ik voor 233 euro aan spullen besteld. Helaas een verkeerde bestelling van een tuinslang die niet paste. Dit product is geleverd in een rol in een verpakking, het zag er niet als spik en span uit maar het is een tuinslang en paste niet. Geen probleem als iets in een magazijn of buiten ligt, het is voor de tuin maar kon het niet gebruiken dus terug. Het is mijn huis niet uit gegaan en is terug de verpakking in gegaan.
En hier komt het spel van de leverancier; Het product is vies en er zitten takjes in dus wij kunnen het product niet zonder geld reductie terug nemen. Volgens leverancier is dit iets wat niet zo uit het magazijn komt en zoals ze er op dit moment liggen. Dit is achteraf niet meer te controleren en objectief niet vast te stellen.
Wil je eerlijk zaken doen met een partij waarbij je achteraf niet het gevoel hebt genaaid te worden, koop elders. Retourbeleid hier is niet in orde en ze spelen spelletjes. En dat blijken ze bij meer mensen te doen.
Update oktober 2023:
We zijn inmiddels een paar maanden verder en deze partij heeft het bedrag nooit terug betaald. Weet waar je aan begint met deze partij.
Slechte tot geen reactie bij kapotte levering
Wij hebben een kapotte Hozelock tuinslang ontvangen en tig foto’s en filmpjes moeten sturen, maar terugbellen of mailen ho maar. Dit is al 2 maanden bezig. Jammer dat dit zo moet.
Mensen trap er niet in
Mensen trap er niet in! Dramatisch slecht bedrijf met slechte klantenservice.
Ze leveren een kapot artikel, dit meld je keurig bij de klantenservice. Artikel retour en klantenservice reageert nergens meer op.Er volgt gewoon geen actie. Je kunt fluiten naar je centen
Snelle levering zelfs op zaterdag via…
Snelle levering zelfs op zaterdag via DHL
Alles soepel verlopen en zal zeker nog een keer bestellen hier
Poor customer service
Via blumat.nl een aantal spullen besteld. Helaas kreeg ik geen verzend bevestiging of tracking link toegestuurd, waardoor het pakket uiteindelijk retour ging.
De klantenservice had hier geen begrip voor, en de kosten voor de verzending waren voor mijn rekening... Dit kan klantvriendelijker!
I was affraid but everything going fine
Hello everyone i first order from all4plants something and later i look on trustpilot( i know im stupid) and I was affraid i dont get anything but yesterday i get my order all was good im happy with that
Geen adequate garantie behandeling
Wat er mis is, is dat de service/garantie/communicatie praktisch nihil is.
Als je antwoord krijgt op je e-mail dan is het met een vraag wat is de factuur of het ordernummer, of kun je een foto maken van het typenummer? Je kunt het niet bedenken maar de garantie afhandeling is: NADA, ho-maar!!!
Slechte ervaring en service
Slechte ervaring en service! Doen maar wat en is maar de vraag of je bestelling krijgt. Soort gokken..krijg je het is het prima maar krijg je bestelling niet zijn ze niet thuis....
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。