Ik heb over een periode van 1,5 jaar 3 bestellingen geplaatst, dit waren met name artikelen van Secret Jardin. Alle artikelen zijn zoals verwacht aangekomen en hadden ook nog eens de beste prijs. Best... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Op vrijdagmiddag All4plants com gebeld omdat ik advies wilde. Een vriendelijke heer stond mij uitvoerig te woord en gaf mij de nodige uitleg. Daarna een elektrische grasmachine besteld van Wolf-Garten... もっと見る
My family bought a Robomower costing €1,750 .this was a special birthday present. 1 season in use, developed serious issues, 3 year warranty, sent several emails requesting assistance in getting re... もっと見る
Kon helaas geen - ster geven, wat een slechte organisatie is dit! Claimen met Producten 35 jaar garantie (!) en na 4 jaar claim je deze garantie en krijg je 0,0 reactie. Echt te bizar voor woorden!!... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
http://t.co/A2nR2bSrBD is a wholesale and retail trade with the largest online selection of products for professional horticulture as well as the hobby grower.
連絡先
Product nooit geleverd, moeilijke communicatie
Op 16/01/2021 een vijverthermometer besteld. De dag dat DHL zou leveren was ik aan het werk en dus koos ik een DHL servicepunt in de buurt die open zou zijn volgens het keuzemenu. Blijkbaar was het servicepunt toch een paar weken dicht vanwege corona en heeft DHL het pakket terug gestuurd naar de verzender. Daar is het op 25/01/2021 bezorgd. Het contact dat ik daarna met all4plants had was moeilijk. Ten eerste moest ik er zelf vooral veel achteraan, en ten tweede zou de leidinggevende gezegd hebben dat het mijn fout was dat ik een dicht servicepunt koos dus zolang ik niet nogmaals verzendkosten betaalde kon het pakket niet verzonden worden. Ik zou 10 euro extra moeten betalen! DHL zei echter dat het een fout op de DHL servicepunten website was dus dat de verzender gewoon restitutie van de extra kosten via hen kon krijgen. DHL had hen zelfs een e-mail gestuurd met het formulier dat ingevuld moest worden, maar all4plants beweert deze nooit ontvangen te hebben. Op 10/02/2021 heeft de leidinggevende van all4plants gezegd dat ze dan zouden proberen eerst restitutie te krijgen om daarna pas het pakket opnieuw te verzenden. Sindsdien heb ik geen bericht meer van all4plants gehad en het is mij dus onduidelijk wat de status is. Ik kan er uiteraard zelf wel weer achteraan gaan, maar het is zeer klant ONvriendelijk. Bij alle andere door corona vertraagde zendingen heb ik een prima respectvol contact gehad met de verzenders waarbij altijd een eerlijke oplossing gevonden werd. Bij all4plants lijkt het bedrijf geen enkele moeite te willen doen. Ik beroep mij nu op mijn herroepingsrecht, maar ik vraag mij sterk af of ik ooit nog iets terug zie van mijn geld of van het product.
Nooit bezorgd, wel verzendkosten moeten betalen
1 februari een bestelling gedaan op All4Plants. 2 februari is de order niet binnengekomen maar "beschadigd" en retour afzender. 3 februari mail ik een statusnavraag, 4 februari geen gehoor dus bel ik.
Ik krijg een man aan de lijn die gelooft dat het wel goedkomt met mijn pakket, kan hem niet overtuigen dat er een onderzoek gestart moet worden.
Ook DHL wil hier pas begin volgende week uitspraak over doen, dus moeten wachten tot 8 februari.
Na contact gehad te hebben, blijkt het pakket in tegenstelling tot wat die man/eigenaar zei, weer terug naar de webshop te moeten, waarna de webshop het opnieuw kan verzenden naar mij. Dit is voor mij veel te laat, maar nu komt het:
De mevrouw die ik hierover aan de lijn had, vertelt doodleuk dat IK dan opnieuw verzendkosten moet betalen!
1. Bestelling komt op deze manier veel te laat binnen bij mij, een goede 2 weken te laat, wat funest is voor mijn planten. Dat de eigenaar in de eerste week geen onderzoek wilde starten, wat ik hem meerdere malen verzocht, is zeer slechte service en kan gezien worden als werkweigering. Door zijn luiheid loopt dit proces onnodige vertraging op.
2. Ik moet dubbele verzendkosten betalen, terwijl ik niks fout heb gedaan.
3. Bij annulering moet ik eenmalige verzendkosten betalen, terwijl ik niks binnen heb gekregen.
Tevens zeer verdacht dat zij zoveel namen hanteren: 2Clever Homeshopping BV, Archimede Group, Trinacria Trading BV, All4Plants en BlumatShop. Actief in Limburg in zowel Susteren als Heerlen, dus de boef die hierachter zit is een rasechte Limburger.
Dat is frappant; mijn enige andere slechte ervaring met een webshop bleek ook uit Limburg te komen.
Afschrikwekkende service
Zending is zoek geraakt aan All4plants gevraagd om een onderzoek te starten bij DHL. Dit hebben zij geweigerd en daarbij aanegegeven dat zei dit niet kunnen doen. Nu krijg ik van DHL het volgende te horen zie bijlage van het chat bericht met DHL.
Waanzinnig is het niet?
Waarin zouden jullie mij niet willen helpen om mijn pakketje op te sporen zodat deze geleverd kan worden? All4plants huh? Alleen als het uitkomt zeker
Scammers
Scammers! Don't by from them! On Black Friday they provided a 50 EUR discount voucher. I paid the order and received my goods. 17 days later they called to say it was a mistake and that I have to pay 50 EUR extra for my order or they will take legal action!! I want to send it back but they have not provided me with the means to do so.
SCAM Received a 50 euro discount when…
SCAM Received a 50 euro discount when ordered and after 17 days they said it was a mistake and asked me to pay the money back.
Top eerste kennismaking
Verschillende producten besteld voor mijn bedrijfje. Alles netjes afgehandeld, tijdig bezorgt en top nazorg. Duidelijke en transparante communicatie bij vragen of opmerkingen. Word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en als er al iets mis ging word hier snel en functioneel op reageert!
Top bedrijf en voor mij een blijvertje voor de toekomst 👍
Ronny's Tuin Klusbedrijf
Ronny
Zeer snelle levering
Vrijdagmiddag een miniset van Wolf Garten besteld. De volgende dag al in huis. En dat in de zeer drukke dagen voor de kerst en in de lockdown! Ik ben er erg blij mee. Top!
Pakket nooit ontvangen, contact onmogelijk
Pakket besteld bij all4plants, verschillende artikelen met een totaalwaarde rond de 60 euro. Pakket zou bezorgd worden door DHL. Uiteindelijk op de leverdag in de track and trace melding "pakket bezorgd", maar niets ontvangen. Geen briefje in de bus en bij de buren niks. Contact opgenomen met dhl welke een onderzoek ingesteld heeft waarvan de uitkomst "negatief" was. Moest maar contact opnemen met all4plants. Ik heb een aantal mails naar all4plants gestuurd echter wordt hier tot op de dag van vandaag niet op gereageerd. Weg 60 euro.. ik bestel hier nooit weer!, en raad het een ieder dan ook af.
Slechte service
Zwenksproeier gekocht die na enkele malen gebruik bleef 'hangen'. Contact opgenomen met All4plants en zij moesten eerst bij de leverancier navragen of dit onder de garantie viel. Op zich al bijzonder omdat ik als koper niets met de leverancier te maken heb maar met de verkoper. Afijn leverancier gaf garantie. Nadat ik de zwenksproeier opgestuurd had en na ellenlange mailwisselingen uiteindelijk gevraagd of ze het aankoopbedrag wilden terugstorten. Opeens kreeg ik bericht dat ze toch geen garantie gaven omdat de sproeier nog goed zou functioneren. Ik kon onder betaling van verzendkosten mijn 'oude' niet goed functionerende sproeier terugkrijgen. Om tot een oplossing te komen heb ik als mediator WebWinkelKeur ingeschakeld, maar ook hier wilde All4plants niet meewerken. WebWinkelKeur heeft n.a.v. dit voorval All4Plants geroyeerd. En intussen, ruim 3/4 jaar verder heeft All4plants nog steeds mijn sproeier en blijft ze weigeren tot een oplossing te komen. Het woord Service komt in het woordenboek van All4plants niet voor. Een waardeloos bedrijf!!
Awful customer care.
Placed an order which arrived as it should. But I had an issue with a malfunctioning product(€30 EC pen).
I sent two very clear videos of the product not working, after ages trying to get a reply they want me to pay to send it back so they can test it. They have no return policy or return shipping label.
Any normal shop would say no worries we will send a new one.
The time, money and effort to return it for testing is not worth it for a €30 product.
Just awful awful customer service, this lot are really a joke.
Snelle bezorging
Ik heb gisteren besteld en vandaag in huis . Binnen 24 uur. Ik zal er zeker nog gaan bestellen. Goed geregeld all4plants👍
Waardeloos zegt dat iets op voorraad is…
Waardeloos zegt dat iets op voorraad is en klaar is voor verzending.. Een week later een email dat het helemaal niet op voorraad is.. Probeer nu mijn geld terug te krijgen maar er wordt niet meer gereageerd op email.. Ik zeg nix bestellen!!
Zeer tevreden🤗
Paar keer wat besteld hier.
Hebben veel op voorraad.
Levering is altijd snel.
Reageren ook snel op emails.
🙏
Erg slechte ervaring met dit bedrijf!!
Erg slechte ervaring met dit bedrijf!!! order geplaatst, als volgt kwam ik erachter dat ik een ander product nodig had. Gemaild op Pinksteren om te annuleren in de hoop dat zij deze de volgende werkdag zouden lezen. En zoals verwacht geen reactie maar wel ondertussen de order zogenaamd inpakken . Gebeld en had een klantvriendelijke vrouwelijke medewerker aan de lijn en zoals verwacht stond de zending ineens al zogenaamd ingepakt tussen de pallets en heb ik kennis gegeven deze te weigeren. Als volgt begon men over weigeringskosten en kreeg ik ineens een heel klantonvriendelijke meneer aan de lijn en dreigde meteen met weigerings kosten van ruim 8 euro terwijl de gehele order maar 10,20 euro was of je zoekt het zelf maar uit hoe je deze retour stuurt. Deze meneer aan de lijn die heel klantonvriendelijk wijze allemaal met excuses aan kwam lopen en de bekendste daarvan is de COVID19 crisis en dat er niet gewerkt wordt op Pinksteren en duidelijk aan de stem van meneer te horen dat hij dit tegen mij probeerde te gebruiken terwijl ik nadrukkelijk gezegd had dat ik tijdig mailde om te voorkomen dat de mail op de volgende werkdag niet gelezen wordt maar nu blijken ze nooit te reageren op mailtjes waardoor de situatie escaleerde en op een heel klantonvriendelijke wijze maar durfde te zeggen dat ik mijn stem verhefde en constant door het gesprek heen praatte zonder mij uit te laten praten. Tevens valt mij evident op bij mijn vorige order dat er al niet op emails worden gereageerd ( niet de eerste keer) en dat je er constant achteraan moet bellen om te zorgen dat je order wordt uitgeleverd en nu is deze order zogenaamd ineens heel snel ingepakt omdat ik ineens begon over weigeren. In plaats om moeite te doen voor een klanten hebben ze daar duidelijk maling aan. Klaarblijkelijk is de 10,20 belangrijker dan een klant netjes te woord te staan. Klantvriendelijkheid is erg ver te zoeken. Ik raad dit bedrijf niemand aan zeker al gelet op hoe er op deze manier met klanten omgegaan wordt vind ik. Hier plaatst ik nooit meer een order. In de algemene voorwaarden staan ook nergens iets vermeld over weigeringskosten voor het weigeren aan de deur. Dat er weigering kosten aan verbonden zijn is opzicht niet zo punt maar hoe klantonvriendelijk zij met je om gaan zodra ze het geld binnen hebben en je het als volgt maar lekker zelf uit kan zoeken is erg amateuristisch en klantonvriendelijk vind ik!. !. Deze recensie is gebaseerd op mijn ervaringen met dit bedrijf!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。