レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi var et lille selskab hos Allegade i dag.. Der var lidt udfordring med at vores mad ikke blev serveret på samme tid, men sikke en service vi fik!! Fantastisk betjening og kompensationen var.. Inge... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Er kommet gennem stedet i årevis og har afholdt flere arrangementer, og har indtil dato altid været yderst tilfredse med både mad og service. Men sikke dog en trist oplevelse vi fik ved sidste besøg... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hvad er der sket??? Har tidligere været en hyppig gæst på stedet i en dejlig atmosfære. Savner de gamle medarbejdere og det gamle menukort. Maden lever ikke op til det tidligere niveau, en peberbøf ti... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Det gør næsten ekstra ondt at skrive denne anmeldelse, fordi vi har været næsten stamgæster her i mange år. Derfor var dagens oplevelse ikke bare skuffende – den føltes ærligt talt som at blive gjo... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg besøger jævnligt Allégade 10 og er…

Jeg besøger jævnligt Allégade 10 og er ovenud tilfreds. Personalet er super søde og friske, altid med et smil på læben. Super betjening. Maden er frisk og lækker, her er intet at sætte en finger på. Jeg har i alle de år, jeg er kommet på Allégade 10, aldrig set bananfluer og hygiejnen er i top. Det er langt fra noget tilfælde, at gæsterne kommer igen og igen år efter år. Gæsterne føler sig virkelig velkommen på Allégade 10. Jeg kan varmt anbefale stedet. Med venlig hilsen en meget tilfreds gæst.

2022年7月27日

Kære Frits .

Jeg beklager meget vores sene svar .
Hvor er vi bare glade for din anmeldelse og det betyder ufatteligt meget for os ! Vi har så mange glade gæster og stamkunder som betyder alt og uden jer havde vi aldrig været Allégade 10 . Så tak til dig og tak for at du vil blive ved med at besøge os :)

Rigtig god weekend !

5つ星のうち1の評価

En stjerner er for maden

En stjerner er for maden, som var ok, men heller ikke mere end det. Men har aldrig oplevet så beskidt restaurant. Gulvet var så ulækkert med grøn slim og madrester som var flere dage gamle og der var bananfluer alle vegne. Vi tog nogle billeder. Men har intet ønske om at komme der igen.

2022年7月24日

Hej Trine .

Jeg er rigtig ked af at hører omkring jeres oplevelse. Jeg er dog lidt uforstående overfor din anmeldelse, men jeg stoler selvfølgelig på det du skriver og vil undersøge sagen og få det bragt i orden hurtigst muligt, da det selvfølgelig ikke skal være sådan . Vi har i dag gennemgået baren, restaurant og lokalerne for at finde det omtalte, men det har ikke været muligt for os . Pigerne fra weekendholdet nævnte godt at de havde oplevet bananfluer lørdag og søndag, men dem har vi heller ikke kunne finde i dag . Det ville være en stor hjælp for os, hvis du kunne sende billederne til vores mail restaurant@allegade10.dk . Så kan vi en en sludder med rengøringen omkring problemet og vide hvad der skal gøres bedre i fremtiden :)

Jeg beklager endnu en gang .

5つ星のうち2の評価

Maden er ikke tilberedt med særlig…

Maden er ikke tilberedt med særlig meget kærlighed og råvarerne under middel.
Fik en wienerschnitzel, som var tør med trist panering. Ingen tvivl om, at kødet har været frosset. Ærterne var ikke kogte, var hårde og triste. Braskartoflerne var fra en pose kartoffelskiver, som var vendt på panden og havde aldrig mødt en rigtig kartoffel.
Det var min første og sidste middag på Allegade 10.

2022年4月17日

Hej Helena .

Jeg er super ked af at hører at maden ikke har levet op til forventningerne og jeg beklager hvis det er gået lidt hurtigt fra køkkenets side . Der er ingen tvivl om vi selvfølgelig altid ønsker glade gæster . Vores wiener er nok den ret vi sælger allermest af, men jeg kan desværre ikke komme med nogen forklaring på hvad der gik galt den dag :( Men jeg vil dog have lov til at tilføje at kødet på ingen måder har været frosset og vores kartofler er rigtige kartofler . Jeg har talt med køkkenet omkring din oplevelse og vi har altid mod på at gøre tingene bedre .

5つ星のうち1の評価

Desværre skal man gi ⭐️ For at skrive……

Desværre skal man gi ⭐️ For at skrive… Vi har idag den 10/4 holdt 95 års og bestilte smørrebrød. Vi var 8 personer. 5 af os fik ⭐️ Skud som var dejlig.. 2 andre var også tilfredse og een fik flæskesteg…som ik var til at spise…Det rene fedt og skiver så tykke som var det hestens føs’dag og så meget rødkål så det lille rugbrød druknede i saft…
Derefter bestilte 2 intet, 1 roastbeef og 5 stk tatar til 129 kr pr stk… Aldrig har jeg oplevet mere sølle mad… Den fladeste tatar…under 100 g…..lidt sylted rødløg og en blomme samt med ristede rugbrøds stykker i kødet🤔🤔🤔 Der stod godt nok med capers og syltede rødløg….MEN.. hvor faen er de capers…pickles, alm løg og peberrod😱😱😱😱🤔🤔🤔 Under AL kritik som jeg sagde til servitricen… 0 ⭐️Herfra..👎🏻👎🏻

2022年4月10日

Hej Alice .

Jeg er rigtig ked af din oplevelse, men det er også rart at hører at andre ved selskabet var tilfredse med deres mad .
At capers ikke var tilstede på retten, har været en beklagelig fejl . Fremover vil de andre ting på vores tatar også være til at finde .
Jeg håber du har mod på at besøge os en anden gang .

5つ星のうち3の評価

Vi var at større selskab

Vi var at større selskab, til en rund fødselsdag. Maden var helt i top. Betjeningen var så det modsætte. Tjeneren stiller sig op ved bordenden også kunne vi ellers råbe vores bestillinger. Der blev ikke taget af bordet da vi var færdige, og klar til at bestille desserter. Vi måtte selv op og gøre dem opmærksomme på at vi godt ville bestille både smørrebrød samt dessert.
Vi var der den 2 April kl 13.

2022年4月3日

Hej Mikkel .

Jeg er glad for at hører at i var tilfredse med maden, men selvfølgelig også rigtig ked af at hører at servicen haltede .
Dette vil vi gøre vores bedste for at rette op på, så det ikke sker fremover .

God solid overnatning

Vi havde en enkelt overnatning på hotellet og blev meget glædeligt overrasket. Vores værelse havde fantastisk udsigt og personalet var søde og venlige. Morgenmaden var lækker og stemningen var helt i top i restauranten

2022年1月17日

Hej Charles .

Hvor er det bare rart at hører at i havde en god oplevelse !
Tusind tak fordi at i har givet jer tid til at dele de 5 stjerner med os . Det betyder utrolig meget og vi håber at i vil besøge os endnu en gang .

Rigtig god aften til jer !

De bedste hilsner
Camilla, Restaurant allégade 10 .

5つ星のうち5の評価

Det var på Frederiksberg, -Det var på Allegade 10, hele året.

Vi bestilte bord til 21. december 2021. og kom 5 voksne og et barn. Vi har kun positive ting at sige om stedet. Hyggelige omgivelser, super mad og imødekommende betjening. Vi har ofte besøget stedet, hvilket vi vil blive ved med. Den hurtige version er kaffe og en fantastisk æblekage, den langsomme version er 3 retters menu med det super møre kød. Allegade giver fuld valuta for pengene.

2021年12月26日

Hej Helle .

Mange tusind tak for din flotte besked !
Vi sætter stor pris på, at vores gæster giver sig tid til at skrive en rosende anmeldelse .
Dette betyder meget, så endnu en gang tak .
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang og vi ønsker jer et fantastisk nytår !

5つ星のうち1の評価

Dårlig info vedrørende menuen om lørdagen

Ankommer kl 12 lørdag for at købe smørrebrød. Får af vide at de kun har brunch, trods at der på menukortet står ALLE UGENS DAGE....
Det er for dårligt....gik igen og personalet så ud til at være ligeglade...der mistede i en potentiel kunde.
Har lige fået et svar fra allegade 10, hvor de siger at hvis ikke man har bestilt bord, så kan man kun få brunch.
Vil dog bemærke at jeg havde bestilt bord til kl. 12.00 og oplyste at vi skulle have frokost. Så den undskyldning kan jeg ikke bruge.

2021年10月30日

Hej Ulla .

Jeg beklager meget din oplevelse .
Da vi stadig ikke er helt med mht. personale i forhold til reservationer - især i weekender, sker det desværre, at vi bliver nød til at lukke ned for frokosten i "brunchtiden" og kun servere dette, hvis man ikke har reserveret bord på forhånd, for at kunne følge bedst muligt med .
Vi er desværre ikke helt tilbage til normalt igen, som følge af corona og derfor må vi desværre ty til andre metoder i nogen tilfælde for at kunne give gæsterne bedst mulig service .

Vi beklager at vi ikke har kunne hjælpe jer den pågældende dag .

Dejlig mad & god service⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️

Holdt vores sølvbryllup med 28 gæster til det store luksus kolde bord på Allégade 10 - skøn frokost, glade og mætte gæster der roste arrangementet til skyerne. Alt spillede, betjeningen var i top og der blev kræset om gæsterne med serveringer i flere etaper. Vi havde en dejlig dag med vores gæster. 5 stjerner herfra. Vi kommer snart igen 😊😄👍 vh Anne og Poul Erik

2021年10月26日

Hej Anne og Poul .

Hvor er vi bare glade for at hører at i havde en god dag og at arrangementet levede op til jeres forventninger .
Tusind tak for at i har ville dele jeres gode oplevelse med os andre og vi håber at vi kan hjælpe en anden god gang .

Endnu en gang tak for de flotte ord og rigtig god aften !

5つ星のうち5の評価

Deltog i frokost i et selskab med 21…

Deltog i frokost i et selskab med 21 mennesker.
Dejlig mad, høflig betjening. Alt gik som smurt på trods af et stort antal gæster i alle lokaler.

2021年10月24日

Hej Birgit .

Tusind tak for de flotte ord - det betyder meget for os !
Vi håber at i vil besøge os en anden gang .

5つ星のうち1の評価

Når et lille Hotel forvrænger historien.

Kære Camilla...som altså ikker er Hotellet,men restauranet i Alle Gade 10,du er åbenbart blvet den nye medspiller mod gæsterne her,så lad mig kort som du også gøre noget godt,og endnu engang svare..altså mail nr 39.Måske skulle du læse de 38 mails istedet for at blot notere antallet.....det havde måske givet mening.Vi har på intet tidspunkt i denne historie omkring Hotellet haft dialog med dig,men forstår hvordan du triller ind på banen,det er vel dig som er Chefens datter,eller? Det var vel dig som under vort ophold,hvor vi rent faktisk tog en extra nat for at vi syntes om stedet,klart forklarede os,at der ikke kunne bestilles andet mad en Buffet,altså det samme som vi fik aftenen inden også,og måske derfor ikke lige var hvad vi ville have.Du var ret arrogant og overhoved ikke nogen service,vi fik rent faktisk gå til en anden restaurant,selvom vi helst ville blive......så du ser tingene hænger altså sammen.Nu træder du ind på banen med sværdet hævet,og ærlig talt,syntes du ikke at du i denne sammenhæng er noget malplaceret........det er jo ikke dit Hotel,eller din bookning,eller???Som sagt,vi ville meget gerne bo hos jer,vi ville meget gerne have vores selskab der også,vi vidste ikke da,at vi skulle blive så mange og naturligvis gik vi til jer først med ønsket om flere værelser,som i så beklageligvis ikke kunne klare.Efter flere forsøg hos gæsterne på at få nogle her og nogle der,så gik det ikke....og vi måtte træffe en tung beslutning om at simpelthen lade være...dette halvanden måned før vi skulle komme,og burde altså ikke være et problem.Når vi læser om folks oplevelser i jeres restaurant på Trust Pilot så er der jo faktisk en stor del som er RET utilfreds med både jeres service,maden og hvad man har fået betale og ikke.Vores meninger som kunder betyder åbenbart intet i jeres virksomhed,og det forklare jo meget.38 mails er nok ikke om ingenting,og du kan jo tælle jeres svar hvis dit fokus ligger på antal og ikke indhold.Se de mails jeres Hotelansvarlige sender til kunderne og døm så ,når du har den nødvendige indsigt og vær ikke partisk før du kender faktum....bare et råd.Skulle du har glemt noget af historien så kan jeg fortælle dig,at vi første aften var så glade for at være der,god service og venligt personale...anden aften som var en ekstra nat på hotellet,mødte vi så dig,stresset og sur og var helt uden interesse i,at Hotellets gæster skulle spise samme mad to dage i træk,der sad et selskab på 4 damer som overhørte dette.,og de rystede på hovedet.Godt du så er tilfreds med resultatet,vi kan love at med 182 rejsedage om året,utal af hoteller over store dele af verden fine og hyggelige private relationer med flere hotelchefer her i Danmark,så lover vi,at vi ikke sætter vores fod på jeres grund nogensinde mere.Jeg er født om hjørnet,kender huset og fortiden,trist at fremtiden ikke kan leve op til dette skønne steds kultur og historie både for Frederiksberg,men også for alle andre gæster.Vi har overgivet denne sag til Ankenævnet og derfor behøver vi to ikke længere at snakke sammen i dette forum.

2021年9月19日
5つ星のうち1の評価

Vi bebeskyldt af en fuld fjerner/ejer…

Vi bebeskyldt af en fuld fjerner/ejer om vi ikkehavde betalt regningen selvom vi havde kviteringen i hånden fra en tjerner der servicerede os og da vi sage hende imod. Blev hun letter forudrettet…
Hun rendte efter os og råbte så alle kunne høre det i sin brandert at vi sku huske og betale og da vi , viste kviteringen blev hun lidt mundlam . Der var ingen undskyldning eller noget bare en sur kvinde. Hun var så uprofessionel og uforskammet.

Vil råde alle folk om at holde sig langt væk fra dette spisested

2021年7月11日

Hej Clas .

Jeg vil startet med at undskylde mange gange, selvom det på ingen måder kan gøre bod på jeres oplevelse .

Dette er under al kritik og vi acceptere på ingen måder den slags opførelse fra vores ansatte . Al personale er bevidste om at der ikke må blive drukket i arbejdstiden og at det har konsekvenser, hvis dette skulle være tilfældet . Jeg ved at min chef har kontaktet dig personligt .

Vi beklager meget endnu en gang .

Super dejligt sted

Super dejligt sted. Vi besøgte restauranten i lørdags til EM hvor Danmark spille kamp. En fed oplevelse.
Rigtig god dansk mad. Og betjening i top klasse. Søde og smilende piger. Et sted man bare må besøge..

2021年7月5日

Hej Pernille .

Hvor er det dejligt at hører at i havde en god aften og tusind tak for de flotte ord !
Vi håber at i vil besøge os en anden gang .

5つ星のうち2の評価

Vi har ofte spist på restauranten

Vi har ofte spist på restauranten, hvor man får klassisk dansk mad.
I dag til frokost måtte vi dog vente over en halv time på maden.
Vi var ikke i forvejen blevet advaret om den lange ventetid af tjeneren, og konsekvensen var, at vi nærmet måtte sluge maden da den endelig kom (efter min klage), da vi havde en aftale.
Det dur ikke på en frokostrestaurant, hvor man gerne skulle kunne nå at spise inden for en overskuelig tid.
Vi har tidligere været glade for stedet.
Vi har holdt vores bryllup der, men hvis det er den nye stil, bliver det uden os.

2021年6月22日

Hej Ole .

Jeg beklager ufatteligt meget jeres oplevelse .
Det har været en hård tid som følge af corona og intet har desværre været optimalt . Jeg er så ked af, at det har gået ud over gæsterne og servicen .
Vi kæmper dagligt med for lidt personale og det er næsten umuligt at få .
Vi prøver at lærer af vores fejl og er derfor begyndt at begrænse antallet af gæster og reservationer, indtil vi er tilbage til "normalt" igen .

Jeg ønsker jer en rigtig god dag !

5つ星のうち2の評価

Det er nok den dårligste service for…

Det er nok den dårligste service for der var ingen .tjener der kun gik op i 2 Selv skaber og ligeglade med andre gæster vi sad en halv time og måtte selv kontakte tjener for et bord der var bestilt. Beskidt bord og ikke en tjener var ude de 2 1/2 time vi sad der ,ingen spurgte om vi ønskede mere at ,drikke troede de var interesseret i at tjene penge,2 turister ssd en halv time og ventede på en tjener. Så gik jeg ind ,der stod 4 og rydde glas op efter et selvskab, men har du ikke tid til gæster så luk lågen. Og den unge tjener var ubehøvlet ,så må i få flere tjenerer ind ,hvis i har taget før mange selv skaber ind så andre gæster ikke kan få fat i en tjener 15 min manglede der tallerkner. Det måtte gæster også selv bede om at få..alt var fir piv ringe.og de gæster der havde ventet op til en time fik af vide alacarten var lukket og de kun kunne få fra grillen..efter jeg havde brokket mig,kom der 2 tjener ud for jeg havde sagt de burde rydde nogle borde der var rodet og uhumsk og ingen borde blev sprittet af ..Det er på ingen måde et besøg værd. Stegen der skulle være rød var gennemn stegt og dej som skosåler og lammekødet så tørt..Og folk tørstede mere end skuffene .Og den unge blondine sagde mange var tilfredse, Ja dem der havde 6 tjener det var selskaberne men os andre var max utilfredse. I burde havde sagt vi giver et glas på huset eller en irsk kaffe, for vi havde glemt og ikke tid til jer der sad udenfor . Få styr på hvem der har hvilken borde . Det var det dårligste sted .bliv væk fra det sted,og de vil jo ikke tjene penge,og en tjener burde stå ude ved lågen og sige velkommen og vise gæster til borde.piv ringe sted kan på ingen måde anbefales ,skod sted

2021年6月19日

Hej Inge .

Mht. den nævnte dato i besøgte restauranten vil jeg gerne have lov til at undskylde mange gange . Vi ligger os fladt ned og vi kunne have gjort det bedre .
Der var desværre 2 tjenere og 2 i køkkenet, som valgte ikke at dukke op på arbejde og vi løb så hurtigt vi kunne . Jeg ved at det på ingen måder var nok, men vi havde simpelthen ikke flere hænder, hvor end vi ville .
Vi var dog kun 4 tjenere d.19, til både at kører selskaber og a la carte . Det må dog aldrig gå ud over gæsterne og vi tog heller ikke imod kunder fra gaden, da vi ikke havde personalet til flere gæster, end dem som havde forudbestilt .
Vi synes ikke at vi kunne være bekendt at ringe til gæsterne samme dag og annullere reservationer, så derfor prøvede vi at gøre det bedste med det vi havde, men det var på måder nok desværre .
Vi havde aldrig regnet med at det ville blive så svært at få personale, men vi kan hører at mange fag bløder i forbindelse med corona.

Vi beklager meget at i havde en dårlig oplevelse .

Med venlig hilsen
Camilla, Restaurant Allégade 10 ..

Super dårlig kvalitet

Vi havde bestilt kaffe med theboller og kringle efter en begravelse .
Vi havde bedt om mulighed for at sidde ude, men ved ankomst på en solskinsdag var det dækket op i et mørkt lokale. Vi fik selv foranlediget at der blev dækket op ude.
Derefter blev personalet fjernet fra vores selskab.
Vi fik serveret masseprodukserede boller lagt på fad, direkte fra posen de var købt i, formodentlig i et supermarked. Der var der den kedeligste kringle.
Derudover var der lidt frugt og Kaffe. Teen havde man glemt, den kom aldrig.
Vi tilkøbte øl og vand, her var der venlig selvbetjening .
Det bedste man kan sige om oplevelsen er, at den var dyrere, end restauranter med tilsvarende tragtement i området.
Da jeg ved afregning i baren mødte den ansvarlige blev jeg kontant sat på plads da jeg spurgte hvor personalet og vores the blev af.
Her kan jeg selvfølgelig ikke anbefale andre at komme.
Mvh.
Nina Stolpe

2021年6月7日

Hej Nina .

Til begravelser og mindesammenkomster bliver gæster over 15-20 personer, altid placeret i lokaler .
Jeg er dog uenig i, at i blev placeret i et mørkt lokale - der hører en kæmpe gårdhave med til lokalet, som i kunne benytte jer af som det lystede .
Efter begravelser ønsker mange at sidde for sig selv uden larm eller gener fra andre gæster og derfor er vores "normal" procedure som nævnt - at blive placeret i lokaler . Vores boller og kringle som i bestilte, er som vi plejer at servere det, men jeg er ked at at hører at det ikke levede op til jeres forventninger .
Jeg har dog svært ved at finde priserne du nævner, i området som skulle være billigere, taget i betragtning af lignende arrangementer .
Prisen for kaffe, the, småkager, chokolade, kringle, boller og frisk frugt er 168,- kr. pr. person, hvilket vi synes er en rimelig pris, til trods for at man heller ikke betaler leje af lokaler .

Vi beklager at i havde en dårlig oplevelse .

Alt er i top:-)

Alt er i top:-)

Det skønneste hjemmelavede frokostbord, med alt hvad man kunne ønske sig.
En betjening, der kender til ordet service og med smil og godt humør.
Alle vores gæster roste arrangementet, og syntes det havde været en dejlig fest.
Tak til jer alle for en fantastisk dag.

2021年6月6日

Hej Rita .

Tusind tak for din flotte anmeldelse !
Vi er så glade for at hører at i havde en god fest .
Vi håber at i vil besøge os igen en anden gang .

5つ星のうち3の評価

Tjah

Tjah, hvad skal man sige?
Traditionel dansk mad... jo. Stegt flæsk med det hele. Undtagen salt. Ret kedeligt. Venlig betjening, omend det måske er lige kvikt nok at tiltale kunderne med ‘ven’.
Men vi blev da mætte.

2020年7月27日

Allégade 10 anbefales

Venlig, imødekommende og professionel vært og personale. Vi havde bestilt til mere end 200 gæster og alt fungerede. Vi er meget tilfredse.

Gerd Gadegaard

2020年1月30日

Super grill buffet

Super grill buffet. Lækkert mørt oksekød. Gode chillipølser. Flæskesvær i lange baner. Meget varieret udvalg af tilbehør og salater. Kan absolut kun anbefale Allegade 10

2019年8月8日

Trustpilot エクスペリエンス