Vi var et lille selskab hos Allegade i dag.. Der var lidt udfordring med at vores mad ikke blev serveret på samme tid, men sikke en service vi fik!! Fantastisk betjening og kompensationen var.. Inge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Er kommet gennem stedet i årevis og har afholdt flere arrangementer, og har indtil dato altid været yderst tilfredse med både mad og service. Men sikke dog en trist oplevelse vi fik ved sidste besøg... もっと見る
Hvad er der sket??? Har tidligere været en hyppig gæst på stedet i en dejlig atmosfære. Savner de gamle medarbejdere og det gamle menukort. Maden lever ikke op til det tidligere niveau, en peberbøf ti... もっと見る
Det gør næsten ekstra ondt at skrive denne anmeldelse, fordi vi har været næsten stamgæster her i mange år. Derfor var dagens oplevelse ikke bare skuffende – den føltes ærligt talt som at blive gjo... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget kedelig og traditionel brunch
Meget kedelig og traditionel brunch. Alt for meget kød, mangel på grønt. Dårlig kvalitet. Kun pga den søde betjening fås 2 stjerner
Var til 60 års fødselsdagsfest i går…
Var til 60 års fødselsdagsfest i går Lørdag d. 3/3 18. (Min dejlige hustrus søde lillesøster) Superlækker mad og superbetjening. alt i Topklasse. Virkelig anbefalelsesværdigt!
Var og spise juleaften.
Var og spise juleaften.. maden var dejlig.. men, men. Alt for lidt plads. Der var for mange borde til et for lille lokale. Der var alt for varmt og larmen var ikke til at holde ud. Så vi skyndte os at spise og gå.. Ikke en hyggelig aften.!!
Dyrt!
Helt ærligt så blev vi skuffede. Det var for dyrt i forhold til kvalitet og mængde. Bacon var i klumper. Spegepølsen var skåret i stumper. Pandekagerne smagte som om det var "shake a cake". Frugten skulle man selv skrælle.
Jeg kan nu kun sige hold jer landet væk …
Jeg kan nu kun sige hold jer landet væk ubehalig ejer der skubbet sine kunder der har bestilt bord ud af døren når de gør opmærksom på de ikke vil sidde i baren og spise da vi havde bestilt en borg som de havde sat andre ved
Uhørt
1 stjerne dækker præcis det man oplever. Bestiller du et lokale til 40 for at sikre dig.Bliver i så kun 25 så skal du betale for 30 det er for groft man aner jo ikke 5 måneder før arrangementet afholdes om folk lever.er syge.ude og rejse.osv. betaler du et depositum og fortryder 4 måneder før arrangementet afholdes så er pengene tabt.Og vil lige gøre opmærksom på ingen af tingene står på deres hjemmeside og du bliver heller ikke gjort opmærksom på det.Jeg mener det på godt dansk er bondefangeri. Men måske også en måde at overleve på hvis brunchen er så dårlig som siden her viser.hilsen en bondefanget
Barnedåb
Vi holdt den perfekte barnedåb for vores datter 6/8-16 på allegade 10. Vi var 55 voksne og børn til brunch. Vi sad i den ene del af restauranten hvor der var dækket fint op til os. Allegade10 var nemme at komme i kontakt med mhp planlægning af dåben og tjenerne var søde, smilende og imødekommende under hele arrangementet. Vi er total tilfredse og kan klart anbefale stedet til andre!
laurbærbladene er visnede
SOm del af et større selskab d. 5/6 må jeg konstatere at de negative anmeldelser som omfatter Allegade10 er i tråd med den oplevelse vi havde.
Uengagerede tjenere der ikke havde fanget betydningen af deres job som tjenere og det at yde kundeservice. Drikkevarer blev leveret i 4-5 omgange fremfor og i hele perioden kom de samlede genopfyldninger vi bestilte dryssende. Hvis man så kunne forstå at deres bakker til drikkevarer var fyldte så var den der dryssen ok, men 1-2 flasker ad gangen batter ikke ret meget i et selskab med mange mennesker.
Tallerkener blev ikke fjernet fra bordet trods tjenerne fik klar besked om at vi bestilte buffet. Buffetten var ikke fyldt op med tilbehør, der manglende tallerkener flere gange, og kødet (som egentligt var ok) var i små bitte bitte stykker. Billig løsning.
Pølser skulle man decideret be om !
Da vi så nåede til om der skulle være dessert måtte vi bede aktivt om at de fulgte deres egne anbefalinger - ellers var vi blevet snydt rent prismæssigt.
Super synd for de der holdt arrangementet, men allegade10, nej det er godt nok for sløvt !
Ringeste oplevelse til prisen
Aldrig har jeg oplevet så elendig mad, Tørre boller fra fryseren, kedelig billig rugbrød og total mangel på service.
I anledning af min datters fødselsdag skulle vi hygge og spise en dejlig Brunch til 179.- vi ankommer kl. 10 hvor de åbner buiffet'en......buffet'en er ikke klar, så vi starter med lunken kaffe,
Kl.10.15 er der kommet bacon og røræg......det er køleskabskoldt....vi spørger pænt om vi kan få noget der er varmt, der kommer noget nyt æg kl.10.30.....det er så gået fra køleskabskoldt til lunken :-) og der er også kommet tørre kolde pandekager, vi gør pænt den søde tjener opmærksom på at vi godt vil have varme pandekager og varm røræg......det kommer så omkring kl.11.....der gør jeg tjener opmærksom på at jeg ikke vil betale fuld pris.....for en brunch vi aldrig har fået.......og istedet for at unskylde og beklage......begynder hun at komme med undskylninger om store selskaber....for lidt personale osv. Vi bliver bedt om at tale med chefen som kommer 11.05.....vi forklarer ham om vores oplevelse......og til vores store forundring siger han at der er varm mad nu......og at kaffen var varm.....han er først ankommet kl.11.05.....han burde da beklage og undskylde........men ender med at give afslag på 2 × 179.-, vi var 7 gæster. De burde skamme sig......
Øv...
Vi var et selskab på 7 mennesker der skulle spise aftensmad inden teaterforestilling. Vi var de første gæster i selve restauranten, så der var ingen stress overhovedet. På trods af det, var personalet ikke rigtig tilstede.
Min mor og jeg bestilte en Allegade Menu, jeg valgte dagens suppe men den blev ikke præsenteret, og tjeneren forlod os ret hurtigt, så vi måtte sidde og gætte os lidt frem.
Det bliver dog bestemt ikke bedre. Min far og en ven havde bestilt gryde, og spiste den første omgang op og fik bestilt en opfyldning, men der gik meget lang tid før der kom noget - vi måtte endda op og spørge om de havde glemt os. En af tjenerne insisterede på vi ikke havde bestilt opfyldning, men vi havde alle 7 været der og hørt hende sige ok.
Da vi skulle fra hovedmenu til dessert kom der en og tog service og tog samtidig imod dessertønsker. Tjeneren havde lige vendt sig om for at gå, men da vi ikke havde fået den sidste dessert med, gjorde vi hende opmærksom. Hun vendte sig om med et meget irriteret udtryk og himlede med øjnene da hun vendte sig. Ja undskyld vi ikke var færdige med vores bestilling.
Maden var rigtig lækker og alt var som dét skulle være. Servicen var dog helt i bund. Ved ikke om vi bare har været uheldige, men personalet var bestemt ikke tilstede og virkede meget uoplagt til at arbejde, meget sløve og trætte. Der var hele tiden noget galt.
Ville gerne spise der igen, for maden var super lækker, men det bliver kun hvis personalet er tilstedeværende næste gang.
Lækker brunch, 5 slags bitter og venlig betjening
I går havde jeg reserveret bord til 20 personer kl.10.30 til den billige brunch på Allegade 10. Desværre modtog jeg hele 4 afbud på dagen, men vi 16 som deltog havde nogle dejlige timer.
Maden var lækker og flot anrettet, kaffen kom på bordene og der var rigeligt af alt. Vi var på forhånd lovet hele 3 slags bitter (Gl. Dansk, Jægermeister og Dr. Nielsen) og til vores store overraskelse var der hele 2 typer mere, vi frit kunne forsyne os af!
Ingen sure miner over at vi "kun" blev 16 personer - Sød og venlig betjening og hele tiden masser af juice, vand, te, kaffe, Kakaomælk og rigeligt at al den dejlige mad og friske frugt!
Det var vores første besøg, men det bliver IKKE det sidste!
Ingen slinger i valsen
Vi fik i sidste øjeblik arrangeret en fødselsdagsfest til et mindre selskab hvor vi fik en fortrinlig brunch, om end de amerikanske pandekager var for tykke og tørre. Men ellers var maden god. Bordet var ekstra pænt pyntet.
Det som jeg især vil fremhæve, er at der var klarhed over prisen. Maden og "fri bar" (kaffe, te, juice, bitter) var inkluderet i prisen, som det også fremgår af hjemmesiden. Hyggelige rammer, god mad og ingen slinger i valsen.
FantastiskFødselsdagsFest
Jeg holdt min 50 års fødselsdag i Allegade 10s selskabslokaler, på 1. sal d. 31. oktober 2014, med et royalt tema. Det var en helt forrygende og fantastisk fest, med dejlig mad (3 retter, efter eget ønske), og vegetarer mf.fik special mad. God vin til maden, kaffe & conjac, samt fri bar til langt ud på natten. Serveringenpersonale var effektive og meget venlige, Det var de smukkeste rammer, jeg kunne ønske. Alt var perfekt. Tak for en super fantastisk fødselsdagsfest, til alle der arbejder på Allegade 10 :-) Er meget tilfreds og glad
Sparetider.
Har kommet i Allegade10 med glæde gennem et par år.. Både til frokost og brunch. Nu har de sat prisen op i weekenden på brunchen, samtidig med at den er blevet mere og mere kedelig.. Rullepølsen røg sidste år, selv om den stadig står på kortet.. Og det kan da ikke passe, at de nu har Gammel Dansk osv. med i brunchen.. Fint, men hvad med folk, der ikke fordrage det stads.. Håber næste gang vi bliver tilbudt noget andet..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。