Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

5つ星のうち5の評価

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

5つ星のうち5の評価

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

5つ星のうち1の評価

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 89

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Ik zocht een nieuwe v snaar voor mijn…

Ik zocht een nieuwe v snaar voor mijn volvo penta aq130 de mijne is te ver versleten dus kon niet meer de code lezen dus via internet bij deze gekomen geschikt voor een volvo penta aq130 week later krijg je het binnen en past die niet veelste klein contact opgenomen nou beweren ze dat het mijn fout is dat ik maar techinische gegevens had moeten opvragen bij volvo volvo helpt hun klanten al helemaal niet aan gegevens dus is het zo genaamd mijn fout moet ik de verzend kosten betalen totaal ontrechten informatie verstrekken doen ze

2026年3月15日

Beste Erwin,

Voorafgaand aan uw bestelling is er geen contact met u geweest over hetgeen u heeft besteld. Hierin is dus ook niets door ons geadviseerd. Na ontvangst kwam u erachter dat u helaas de verkeerde maat heeft besteld, waar wij natuurlijk niets aan kunnen doen. Voor het model motor dat u heeft, zijn V-snaren in verschillende maten geschikt.

U heeft vervolgens contact met ons opgenomen, waarin wij u dit ook hebben uitgelegd. Ook hebben wij met u meegedacht over wat naar verwachting de juiste afmeting zou zijn, maar deze kunnen wij helaas niet leveren. Dat Volvo Penta in uw ogen haar klanten niet goed helpt, daar kunnen wij uiteraard ook niets aan doen.

U mag de verkeerd bestelde V-snaar binnen 14 dagen in nieuwstaat en in de originele verpakking naar ons retourneren. De kosten voor retour zijn voor uzelf.

Snelle reactie

Snelle reactie. Snelle levering.
Goede service.
Met al top bedrijf .

2026年3月16日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor deze fantastische review, Diwan! Wij wensen u alvast een geweldig vaarseizoen! 🚤🤩

Snelle levering juiste product

Snelle levering juiste product

2026年3月10日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review, John! Wij wensen u alvast een fantastisch vaarseizoen! 🚤🤩

Zo hoort het !

Snel en het juiste artikel via een goede site gekregen

2026年1月26日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Herman! Mochten wij u nog eens kunnen helpen, dan weet u ons te vinden, en wie weet gaan we dan voor een 5‑sterrenreview! 🤩🚤

Betrouwbaar zoals altijd

Snel geleverd, goed product en geen gedoe

2026年1月24日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Pim. Als wij u nog eens kunnen helpen, dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Zijn altijd behulpzaam

Zijn altijd behulpzaam , goede service !

2026年1月19日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. Voor nu wensen wij u alvast een prettig vaarseizoen! 💪🚤

Goed contact!

Goed contact!
We bestellen regelmatig onderdelen en dit gaat altijd goed. als het een keer niet goed gaat omdat er iets niet leverbaar is, is er heel vaak een oplossing voor handen!

2026年1月3日

Beste Oostema,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Leuk om te lezen dat u vaker bij ons bestelt en dat dit ook vaak goed gaat. Mocht er toch iets misgaan of sprake zijn van onverwacht lange levertijden, dan doen wij inderdaad ons uiterste best om zo snel mogelijk met de beste oplossing te komen.

Tot de volgende keer!

5つ星のうち2の評価

2e hands startset niet compleet

Onderdelen zijn geleverd,
"Complete startset 8pk mercury"
Echter niet compleet als werkend set.
Meerdere email,s over en weer gestuurd.
Uiteindelijk ontbrekende spullen besteld en bijbetaald.

Nav. Uw reactie.
Het klopt inderdaad dat u accu klemmen heeft nageleverd, dank daarvoor.

Vind wel dat u bij de advertentie moet vermelden dat het een voorbeeld foto is, en niet de exacte set.

Tevens zou u of een opsomming van de geleverde onderdelen bij de advertentie kunnen zetten, of dat er nog 3 extra onderdelen nodig zijn om het set werkend te maken.

De referentie naar het originele artikel nummer,waar wel een opsomming bij staat was voor mij leidend om niet nog een start schakelaar en een neutraal schakelaar te hoeven bestellen,met montage klem.
De dubbele verzendkosten door miscommunicatie daaropvolgend is ook zeer jammer!

Alle ontbrekende boutjes en moertjes etc. Heb ik ook totaal niet moeilijk over gedaan.!

Verder is het startset naar wens gemonteerd en werkt naar tevredenheid.
Heb ook geen reden om eventuele volgende bestellingen niet bij u te doen!

2026年1月6日

Beste Reinaldo,

Dank voor uw feedback. U heeft een door ons samengestelde tweedehands elektrische startkit besteld. Helaas waren de accuklemmen niet direct meegeleverd, maar deze hebben wij later (nieuw) nagezonden. Onze monteur heeft deze kit zo samengesteld omdat dit is wat nodig is om de meeste modellen goed om te bouwen. Doordat wij dit in de vorm van tweedehands onderdelen aanbieden, kunnen klanten dit voor bijna de helft van de prijs van de originele kit realiseren. Daar maken wij veel mensen blij mee.

Mocht iemand aanvullende onderdelen (die ook niet op de afbeelding staan) nodig hebben, dan kunnen deze inderdaad los bijbesteld worden of de keuze maken voor een originele kit.

Wij hopen dat uw motor inmiddels succesvol is omgebouwd en dat u kunt genieten van een goed werkende elektrische start.

Snelle en adequate service

Snelle en adequate service.
Goede spullen met keuze tussen aftermarket en merk.
Klantenservice geeft vlotte reactie. Zeer behulpzaam.

2025年12月18日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Nico! Als wij u nog eens kunnen helpen, dan horen wij dat uiteraard graag!

Al jaren zeer tevreden

Al jaren zeer tevreden

2025年12月18日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Hartelijk dank voor deze geweldige 5‑sterrenreview! Het doet ons goed om te lezen dat wij u al jaren naar tevredenheid van dienst mogen zijn.

Garantie tot de deur

Garantie tot de deur, brengt €200 reparatie kosten in rekening terwijl apparaat niet gerepareerd werd (geconfirmeerd door de fabriek), onbeschoft, maakt zaken direct persoonlijk. Uiteindelijk apparaat door fabriek onder garantie gerepareerd. Maar niet door tussenkomst van AVA marine.

2025年1月8日

Beste Zuiderhoek,

Wij hebben het idee dat deze review niet voor ons bestemd is. Uw naam is niet bekend in ons systeem en ook het beschreven verhaal komt ons niet bekend voor.

Mocht dit wel het geval zijn, dan ontvangen wij graag het betreffende factuurnummer. Indien de review inderdaad voor een ander bedrijf bedoeld is, zouden wij het op prijs stellen als u deze verwijdert.

Vriendelijke groet,

Nix te klagen!

Nix te klagen. Snelle leveringen en ontvangen wat is besteld. Wat wil je nog meer! :-)

2025年12月1日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw goede ervaring te delen en ons te belonen met deze mooie 5-sterren review 🤩💪

Topshop

Heel simpel ....
Spulletjes besteld
Werd Goed op de hoogte gehouden via mail etc
Bezorging ook op tijd en uiteraard onbeschadigd

2025年11月30日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Mocht u nog eens iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪🚤

5つ星のうち5の評価

Prima service ook de zoek functie voor…

Prima service ook de zoek functie voor onderdelen is fijn

2025年11月23日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Bart! Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. 💪🚤

Perfekt - Düsen für AB Mercury

Perfekt ! ,Man gibt sich große Mühe die Teile zu beschaffen. Preise und Versandkosten sind angemessen. Zuverlässige und informative Kommunikation über den gesamten Prozess per Mail. Jederzeit wieder ,sehr zu empfehlen.

2025年11月10日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Wow, thank you for your wonderful review, Uta! If we can assist you again, you know where to find us 🤩💪🚤

5つ星のうち5の評価

Top adres voor bbm onderdelen

Gewoon goede service, snelle levering en een mooi compleet assortiment.

2025年11月17日

Bedankt voor uw mooie review Jan! 🤩

Als u nog eens iets nodig heeft dan helpen wij u graag weer 💪🚤

5つ星のうち4の評価

Goed overzichtelijke site met de…

Goed overzichtelijke site met de mogelijkheid om ook "after market" onderdelen te bestellen. Helaas een trage levering....

2025年11月7日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk kunnen wij de volgende keer voor een 5-sterren review gaan met een snellere levering. 🤩

Helaas komt het wel eens voor dat de levering van niet gangbare onderdelen langer kan duren. Dit proberen wij zo transparant mogelijk op voorhand aan te geven.

Mocht u nog een keer iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Alles bestens

Alles bestens, gerne wieder.

2025年11月13日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Thank you for your review and see you next time! 🤩💪

snel en goed en betaalbaar

snel en goed en betaalbaar

2025年11月11日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven! 🤩

Mochten wij u in de toekomst nog eens kunnen helpen dan weet u ons te vinden 💪🚤

Wat een OPLICHTERS

Wat een OPLICHTERS, MAFFIA!
gebruikte mercury 60pk gebracht om te checken starte lastig, liep onregelmatig. Na € 400,- betaald te hebben viel na 10 minuten varen de boot stil op het Markermeer. Boot direct terug gebracht. Na 2 weken werd er geconstateerd dat er een benzineslang dubbelgevouwen zat en moeilijk zichtbaar was. Of ik even € 200,- wilde betalen. Aangegeven dat ze dit de 1e x hadden kunnen/ moeten zien. Wilde toegepaste onderdelen betalen. Was geen optie. Helft van factuur ook niet. Kreeg boot niet mee. En wilde ook wel de stallinskosten doorbelasten. Op het Markermeer stil vallen, kan gebeuren volgens BOB. Dat ik 3x naar hen toe gereden is niet erg, je woont toch dichtbij vgls BOB. Dat ik niet kon varen, het is toch geen weer om te varen vgls BOB. 3 dagen erna factuur opgevraagd. Die bleek ondertussen VERVALST te zijn. De tekst dubbelgevouwen benzine slang “moeilijk te zien” was van de factuur verdwenen alsmede was de factuurdatum gewijzigd?! HOEZO iets te verbergen? Wilde in gesprek met andere eigenaar DAVE omdat BOB op vakantie is. Na meerdere keren gebeld te hebben belde DAVE eindelijk terug. Zo dus u bent die klant die bonje maakt?! U moet het maar met BB oplossen die is nog sympathiek. Mag ik het uitleggen nee heb ik geen behoefte aan. En tuut tuut tuut hoorn erop gegooid. 3x kunnen varen € 600,- lichter en wederom hetzelfde probleem, motor valt op het Markermeer uit! Boot heeft er na de 2e storing 2 weken gestaan voordat ze aan het probleem gingen beginnen. Boot het er totaal 6 weken gestaan?!?

Zijn officiële MERCURY DEALER vh jaar:
2022/ 2023 & 2024 hoe dan?

Doe NOOIT NOOIT geen zaken met deze mensen. ONBETROUWBAAR / Slechte monteurs! & TOTAAL GEEN SERVICE GEVOEL!

MAFFIA/ OPLICHTERS!!

Let op voor DAVE & BOB!!!

2025年8月15日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Wij herkennen ons niet in het verhaal zoals u dat schetst. De toon waarop u zich uitlaat is onacceptabel. Het juiste verloop van zaken toelichten in reactie op deze review is helaas niet mogelijk. Wij richten ons liever op de vele klanten die wél normaal communiceren en tevreden zijn over onze service, ons vakmanschap en onze inzet. Dáár halen wij onze energie uit.

Wij lichten het juiste verhaal graag toe aan potentiële klanten die hierin geïnteresseerd zijn. Zoals de heer Deen zelf aangeeft, kan er contact worden opgenomen met Bob.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。