Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

5぀星のうち5の評䟡

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

5぀星のうち5の評䟡

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

5぀星のうち1の評䟡

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 89ä»¶

レビュヌを曞く

Van A tot Z perfect

Van A tot Z perfect, prettige mensen, prettige communicatie en dus overal een prettige ervaring.

2026幎4月29日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review, daar worden wij natuurlijk erg blij van! 🀩😎🚀

5぀星のうち5の評䟡

Elk jaar koop ik mijn onderhoud

Elk jaar koop ik mijn onderhoud produkte.zeer behulpzaam en super sevice.mooi ingepakt en geleverd .en goed bij prijs. 👍👍👍

2026幎4月23日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor het delen van uw goede ervaring met onze webshop, Luc!

Wij wensen u een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen! 🚀☀

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Onderdelentekeningen welke op de site te vinden zijn helpen de goede onderdelen te vinden.

2026幎4月17日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Marcel! Goed om te zien dat u goed gebruik heeft kunnen maken van onze handige ‘partsfinder’.

Wij wensen u een prettig en zorgeloos vaarseizoen! 😎☀🚀

Snelle levering...prima service

Snelle levering...prima service

2026幎4月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review, Leo! Hopelijk kunnen wij er een volgende keer voor de 5 sterren gaan 🀩

Wij wensen u een prettig en zorgeloos vaarseizoen! 😎🚀

5぀星のうち4の評䟡

Bestellingen goed verzending mag sneller

Bestellingen zijn tot nog toe altijd goed en compleet. Verzending kan wel sneller.

2026幎4月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw feedback en deze mooie review, Jasper. Wij doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn, blijven wij aan onze kant verbeteren.

Wij wensen u een prettig en zorgeloos vaarseizoen! 🚀☀

Snel verzonden

2026幎4月11日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Goed om te lezen dat uw bestelling snel is afgeleverd, en bedankt voor deze mooie review!

Wij wensen u een prettig vaarseizoen! 🚀😎

Super service

Super service, telefonisch advies denken mee, zoeken het zelfs op en bellen terug.

2026幎4月17日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Karin! Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen 🚀☀

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kit bleek een onderdeel te missen

Mijn kit bleek een onderdeel te missen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en het ontbrekende onderdeel werd toegestuurd. De klantenservice was uitstekend.

2026幎4月14日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor deze mooie review, Guillaume! Goed om te lezen dat u tevreden bent met de service en de afhandeling na het versturen van een helaas incomplete kit.

Wij wensen u nogmaals een fantastisch vaarseizoen! 🚀☀

snel geleverd

snel geleverd , altijd goed

2026幎4月8日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review, Rijk! Als u nog eens iets nodig heeft, weet u ons te vinden en wij wensen u een zorgeloos en mooi vaarseizoen! 😎🚀

Verkeerde motor geleverd

Verkeerde motor geleverd waar ze ons de schuld van geven. Wij hebben de juiste motor aangevraagd en zij hebben dat niet juist overgenomen, wij veel kosten gemaakt waar wij niet over gezeurd hebben alleen maar of ze de motor terug willen nemen zelfs voor minder geld dan dat wij ervoor betaald hebben.
Terwijl wij er al meer motoren en spullen gekocht hebben, maar dat is ook meteen de laatste keer geweest. succes verder met het opbouwen van je bedrijf.
Reactie van Allesmarine bewijst maar weer dat ze blijven liegen, we hebben een motor aangevraagd met juiste gietnummers.
Gewoon blijven volhoud.
Ik maak er geen woorden meer aan vuil.

2025幎10月28日

Beste Veldhuisen Motoren Techniek,

Wij hebben op jullie aanvraag een nieuw blok besteld en geleverd (anderhalve week na betaling). Zeven weken na levering hebben jullie ons laten weten dat er bepaalde verschillen in het blok zaten. Het meeste hadden jullie al opgelost (aangepast), alleen het probleem met de krukassensor was nog niet verholpen. Hiervoor werd ons om advies gevraagd, waarbij mijn collega aangaf dat er geen standaard verloop voor is en dat er waarschijnlijk een andere AMP-stekker benodigd zou zijn.

Het vervelende in de planning was dat mijn collega rond deze periode op vakantie ging en u daarna pas weer kon adviseren. In de tussentijd heeft een andere monteur van ons zijn best gedaan om mee te denken, maar dit heeft helaas niet tot een oplossing geleid. Ondertussen hebben jullie een ander blok gereviseerd, zodat jullie klant weer verder kon. Mijn collega heeft daardoor ook niet de kans gehad om mee te kijken naar een oplossing.

Vervolgens hebben jullie ons gevraagd om het blok (dat gemonteerd is geweest) terug te nemen. Wij hebben jullie laten weten dat dit helaas niet mogelijk is, omdat zakelijke klanten zelf verantwoordelijk zijn voor het bestellen van de juiste artikelen. Daarnaast was er al aan het blok gesleuteld.

Ook hebben jullie meerdere keren aangegeven dat jullie klant met hoge huurkosten zat. Dat is uiteraard vervelend, maar daarvoor kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden.

Al met al is dit een zeer vervelende samenloop van omstandigheden, waarin wij jullie zo snel mogelijk hebben proberen te helpen, te leveren en te adviseren.

5぀星のうち3の評䟡

Dave van de gebruikte delen kunnen ze

Dave van de gebruikte delen kunnen ze beter een andere functie geven en zeker niet met klanten laten communiceren.

2026幎4月2日

Beste T. Berkers,

Dank voor uw feedback. Ik heb uw verhaal zorgvuldig doorgenomen en ik zie dat u een tweedehands carterpan heeft besteld waarover u niet tevreden was. U heeft contact gehad met een collega van de supportafdeling, die u vervolgens heeft doorverwezen naar de collega die verantwoordelijk is voor de tweedehands onderdelen.

Door de drukte heeft hij in een vrij directe e-mail geprobeerd duidelijk te maken dat de carterpan bruikbaar is, maar dat u, indien u deze niet wenst, waarschijnlijk ook niet tevreden zult zijn met onze andere voorradige tweedehands carterpan. Hij heeft daarom geadviseerd om een nieuwe/originele carterpan te bestellen en de tweedehands variant terug te sturen. Voor zover ik kan zien, is dit inmiddels ook gebeurd.

Ik heb dit nogmaals met de betreffende collega besproken en wij bieden onze excuses aan voor de directe en wat minder vriendelijke e-mails die zijn verzonden. Dit is mede ontstaan door interne miscommunicatie.

Ik hoop dat de nieuwe carterpan snel wordt geleverd, zodat jullie de klus kunnen klaren! 💪

Wij wensen jullie een fantastisch vaarseizoen!

Duidelijk website,

Duidelijk website,

overzichtelijke factuur betreffende bestelling en vlot geleverd.

2026幎3月30日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw review en positieve feedback, Jan! Mocht u nog eens iets nodig hebben, weet u ons te vinden. Voor nu wensen wij u een geweldig vaarseizoen! 🚀😎

Altijd netjes en correct

Altijd netjes en correct

2026幎3月27日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Remy!

Wat fijn om te lezen dat u al vaker bij ons heeft besteld. Namens ons hele team wensen wij u een fantastisch vaarseizoen! 🚀☀

Very disappointing experience 160584

Bestellnummer: 160584
Sehr enttÀuschende Erfahrung mit diesem Unternehmen.

Ich habe um eine RÌcksendung fÌr einen Artikel gebeten, der sich noch vollstÀndig originalverpackt und ungeöffnet in einwandfreiem Zustand befindet. Dennoch wurde die RÌcknahme strikt abgelehnt, mit Verweis auf die angeblich abgelaufene Frist, ohne jegliche Bereitschaft, den Fall individuell zu prÌfen.

Besonders negativ ist der Umgang im Kundenservice aufgefallen. Anstatt eine kundenorientierte Lösung oder zumindest Kulanz anzubieten, wurde die Kommunikation kurz und wenig hilfreich beendet.

Ich hÀtte hier deutlich mehr Entgegenkommen und ProfessionalitÀt erwartet, gerade bei einem unbenutzten Artikel.

Aufgrund dieser Erfahrung kann ich den HÀndler leider nicht empfehlen.

Very disappointing experience with this company.

I requested a return for an item that is still completely unopened and in its original packaging. Despite this, the company refused the return, strictly referring to their stated return deadline without showing any flexibility or willingness to consider the situation.

What is particularly frustrating is the complete lack of customer-oriented thinking. Instead of trying to find a reasonable or goodwill-based solution, the response was dismissive and the discussion was simply closed.

Customer service in this case felt unhelpful and rigid. I would have expected a more professional and accommodating approach, especially for an unused product in perfect condition.

Unfortunately, based on this experience, I cannot recommend this seller.

2026幎3月25日

Dear Nutzer,

Thank you for updating your review and providing the relevant order number. I cannot see any email correspondence at the email address we have in our records, so I assume you contacted us by phone.

You received your order on 5 March, which gave you until 19 March to decide whether you wished to keep the items or not. After this period (14 days), the right to return the goods does indeed expire. This period gives the customer sufficient time to decide whether they wish to keep the item received. In order to maintain our service and prices, we do not make any exceptions to the return period.

We recommend that you have your outboard motor serviced or save these service parts for the next service.

I therefore believe that your dissatisfaction with our customer service is mainly due to the fact that you would have preferred a longer returns period. We are, in fact, very proud of the many positive comments and experiences our customer service has received in this digital age.

Kind regards,

‘s middags propeller besteld ,‘s

‘s middags propeller besteld ,‘s middags verstuurd en OEM kwaliteit en ook nog voor een goede prijs .

2026幎3月19日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor deze geweldige review, Gerwin! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de geleverde propeller!

Een fantastisch vaarseizoen gewenst! 🚀🀩

Goede service.

2026幎2月10日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review, Everhard! Wij wensen u alvast een fantastisch vaarseizoen! 🚀🀩

5぀星のうち2の評䟡

Schaamteloos Onderdelen verkopen die

Schaamteloos Onderdelen verkopen die niet op voorraad zijn.
Als je er ná vraag doe, krijg je een antwoor van , de volgens leverancier komt het volgende week binnen.
Dit is pure verspilling van tijd en geld.
Ik zal jullie nooit meer vergeten!!

2026幎3月16日

Beste John Doe,

Heeft u een bestelnummer voor ons, zodat wij kunnen meekijken waar dit over gaat?

Wij geven online bij ieder artikel aan of dit direct op voorraad is en, zo niet, wat de indicatieve verwachte levertijd is. In enkele gevallen kan deze verwachte levertijd toch afwijken, indien wij dit na bestelling van de betreffende leverancier te horen krijgen. Wij communiceren dit dan direct aan onze klanten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。