Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

5぀星のうち5の評䟡

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

5぀星のうち5の評䟡

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

5぀星のうち1の評䟡

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 89ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Dit was nu de tweede keer dat ik bij

Dit was nu de tweede keer dat ik bij Marine Spare Parts via de webwinkel iets besteld heb. Beide keren zijn de spullen snel en goed bezorgd. Geen nepspul maar originele merkonderdelen voor een fatsoenlijke prijs.

2025幎8月25日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw positieve ervaringen! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan weet u ons te vinden. 💪🚀

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

2025幎8月18日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review Marco, dit lezen wij natuurlijk graag 🀩💪🚀

Meedenkend geholpen

Meedenkend geholpen.
Fijne communicatie gehad.
Probleem oplossend mee gedacht.

2025幎8月25日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Wat fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent door onze serviceafdeling. 💪

Wij wensen u een fantastisch einde van het vaarseizoen! 🚀☀

5぀星のうち5の評䟡

Juiste levering van carberateur ervaring

De carberateur is zoals hij moest zijn! Door een foutje iets later geleverd, maar er is een goede communicatie. Je krijgt snel antwoord. Wat gezegd wordt, wordt gedaan.

2025幎8月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u telkens snel en vriendelijk te woord bent gestaan. We hopen een eventuele volgende bestelling nóg sneller uw kant op te kunnen sturen.

Wij wensen u een fantastisch einde van het vaarseizoen! 🚀☀

5぀星のうち3の評䟡

Een keer was ik teleurgesteld

Een keer was ik teleurgesteld, ik had een handvat van een suzuki df 6 nieuw besteld en de nieuwe prijs betaald, en kreeg een tweede hands handvat opgestuurd onder de moder maar verder ben ik wel te vrede met de rest wat ik had besteld

2025幎3月10日

Hallo Arjon,

Bedankt voor jouw review. Ik heb jouw bestelling van het handvat (61950-91J20-0VAT) bekeken en zie dat je een tweedehands exemplaar hebt besteld. Dit wordt ook vermeld in de productomschrijving. Daardoor was de prijs gelukkig een stuk lager dan die van een origineel onderdeel.

Het kan inderdaad voorkomen dat onze monteurs niet alle onderdelen oppoetsen. Zij hechten vooral waarde aan de technische staat, zodat we er iemand anders nog blij mee kunnen maken.

Hopelijk is alles goed gemonteerd en kun je genieten van een zorgeloos vaarseizoen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij graag weer voor je klaar.

5぀星のうち3の評䟡

Ff wat duidelijker met bezorging

2025幎8月4日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw feedback, Xavi.

Helaas heb ik geen bestelling onder uw naam kunnen vinden. Heeft u geen bericht met een track & trace ontvangen? Normaal gesproken ontvangt u deze automatisch na het plaatsen van een bestelling.

Als u ons een bestelnummer kunt doorgeven, dan kunnen wij nagaan waar het eventueel mis is gegaan.

Voor nu wensen wij u een fantastisch vaarseizoen toe!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering en afstemming over de

Snelle levering en afstemming over de bezorging. Motor was vaarklaar.

2025幎8月6日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor de mooie review Heiko! Hopelijk kunnen wij een eventueel volgende keer voor de 5 sterren gaan 💪🀩

5぀星のうち5の評䟡

Als ze een foutje maken wordt dit super

Als ze een foutje maken wordt dit super opgelost kunnen er veel nog een voorbeeld aan nemen

2025幎8月12日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor de mooie review! Goed om te lezen dat u alsnog snel door ons geholpen bent. Hopelijk kunnen wij u een volgende keer helpen zonder een fout te maken 😉💪

Prima service

Prima service, zijn scherp op heling gelukkig. Goed vakmanschap en direct antwoord op email, ook als ze niet kunnen verkopen aan je.

2025幎7月10日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank je wel voor je fijne woorden! We staan voor eerlijkheid, vakmanschap en snelle service — fijn dat je dat zo hebt ervaren! 😊💪🚀

Prima geholpen

Prima geholpen, goede uitleg over het product. Nemen de tijd voor je.

2025幎7月31日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Bij mooi weer is het vaak extra druk bij ons, waardoor het soms een uitdaging is om iedereen uitgebreid te woord te staan. Toch doen we altijd ons uiterste best om iedereen goed te helpen 💪

5぀星のうち5の評䟡

Behulpzaam en meeste is gewoon

Behulpzaam en meeste is gewoon voorradig.

2025幎7月25日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review 🀩

Wij doen ons best om zoveel mogelijk van de veelverkochte onderdelen zelf op voorraad te houden. Helaas kunnen we niet alle (minder courante) onderdelen direct beschikbaar hebben.

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen!

5぀星のうち5の評䟡

Ze geven de juiste informatie over de

Ze geven de juiste informatie over de motordelen die we moesten hebben
En de dag erna netjes afgeleverd
Zeker aan te bevelen.

2025幎7月24日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review Nico!

Mocht u nog eens wat nodig hebben dan weet u ons te vinden! Nog een fantastisch vaarseizoen gewenst 🚀☀

5぀星のうち5の評䟡

Materiaal was helaas niet op voorraad

Materiaal was helaas niet op voorraad, dat ik ze belde hebben ze er alles aan gedaan om om mijn bestelling compleet te maken, dag later lag het pakketje op de mat. De beste man zocht voor een oplossing dat is mij 5 sterren waard!! Zie je niet zo vaak meer

2025幎7月22日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor het delen van jouw ervaring Martijn! Goed om te lezen dat onze collega er alles aan heeft gedaan om zo goed en snel mogelijk te helpen 💪

Wij wensen jou nog een fantastisch vaarseizoen 🚀☀

5぀星のうち5の評䟡

Snelle, persoonlijke service - zowel online als instore!

Snelle, persoonlijke service zowel online als instore met zeer goede kennis van techniek. Dit maak ik niet vaak mee. Klasse!

2025幎7月12日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met ons bedrijf zowel online als offline!

Hopelijk zijn uw boot en motor inmiddels helemaal in orde zodat u kunt genieten van een zorgeloos vaarseizoen! 🚀☀

Mocht u nog eens wat nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪

5぀星のうち4の評䟡

Verzenden en bestellen snel en

Verzenden en bestellen snel en makkelijk. Wel jammer dat ik 2x verzendkosten moest betalen voir twee kleine producten had in 1 klein doosje gekund ipv nu 2 losse doosjes, dat zou service zijn.

2025幎7月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw review Marco!

Dan lijkt het erop dat u twee afzonderlijke bestellingen heeft geplaatst, waardoor er ook twee keer verzendkosten in rekening zijn gebracht. Als uw eerste bestelling nog niet was verzonden, had u ons gerust even kunnen bellen om te vragen of we nog iets konden toevoegen. In veel gevallen is dat namelijk nog mogelijk, zodat alles in één zending verstuurd kan worden, uiteraard met slechts één keer verzendkosten.

We hopen dat uw motor weer in topconditie is en wensen u een heerlijk, zorgeloos vaarseizoen toe! ☀🚀

Good aftermarket Support.

Good aftermarket Support.
Very fast delivery in all Europe
Very Good site, thanks from Italy ;)

2025幎7月19日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Thank you for your great review Alberto!

We wish you a fantastic and carefree boating season 🚀☀

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Grote voorraad en prima communicatie

Grote voorraad en prima communicatie. Bijkomend voordeel, lekker in de buurt!

2025幎7月21日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review Jaap, dit lezen wij graag! 🀩☀🚀

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。