Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

5つ星のうち5の評価

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

5つ星のうち5の評価

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

5つ星のうち1の評価

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

連絡先

Geleverd volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak.

2025年6月13日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Als wij u nog eens kunnen helpen dan weet u ons te vinden 💪

Wij wensen u nog een prettig vaarseizoen! 🚤☀️

snel en goed

2025年6月18日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review Antonius, dit lezen wij graag! 💪🚤☀️

Super winkel

Super winkel, zowel online als fysiek.
Goed en vriendelijk personeel aan de klantenservice en de balie

2025年5月30日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor jouw mooie review Ard!

Mocht jij nog een keer iets nodig hebben dan weet je ons te vinden 💪🚤

Goede website

Goede website.
Heel groot assortiment.
Lage prijzen.
Snelle reactie van de service afdeling bij vragen.
Snelle verzending

2025年5月19日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review 🤩

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen 🚤☀️

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

2025年5月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw mooie review Herman! Als wij u nog een keer kunnen helpen dat weet u ons te vinden 💪

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen! 🚤☀️

Afzetters

Er is maar 1 woord voor, AFZETTERS.
onderdeel besteld, duurde bijna een week voordat we
het binnen hadden, en bleek het verkeerde onderdeel te zijn, betreft een stator, zaten 2 draadjes aan bij diegene die we ontvangen hebben en de stator die er in zit is met 3 draadjes en connectors. hele lange discussie, 10 emails verder. En ik zit met een onderdeel van €75,- die ik niet terug kan sturen.

2025年5月14日

Beste Ronald,

Alle onderdelen dienen op basis van onderdeelnummer besteld te worden. Zoek dit dus van te voren altijd goed uit.

U heeft een tweedehands elektronisch onderdeel gekocht en één van de redenen waarom tweedehands artikelen niet te retourneren zijn is om uitwisselpraktijken te voorkomen. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Ook bepaalde elektronische onderdelen zijn helaas niet te retourneren. Dit omdat deze onderdelen defect kunnen raken of een storing op kunnen lopen wanneer ze op een verkeerde motor worden aangesloten of een andere defect onderdeel van de motor dit veroorzaakt. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Wij hebben uw motorgegevens gevraagd om na te gaan wat de juiste stator is en om te kijken of wij deze uit coulance met een hoge korting kunnen leveren. Wij gaan er namelijk van uit dat u nog steeds een stator nodig heeft. Mocht u hier nog voor open staan dan kan u een bericht sturen naar service@allesmarine.nl

5つ星のうち4の評価

4 sterren zegt genoeg.

4 sterren zegt genoeg.

2025年5月3日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw review. Wij wensen u veel vaarplezier met de fantastische nieuwe Mercury buitenboordmotor! 🚤☀️

5つ星のうち5の評価

Er wordt met je mee gedacht op een hele…

Er wordt met je mee gedacht op een hele normale manier dus goeie service , houden contact met je tot het gelukt is

2025年5月8日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met onze webshop! 🤩

Mochten wij u nog eens kunnen helpen dan horen wij uiteraard graag van u 💪

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen!

5つ星のうち1の評価

Er staat bij de carburateur geschikt…

Er staat bij de carburateur geschikt voor honda bf6 bf7.5 bf 8 bf 10 ik had hem nodig voor mijn bf7.5 dus ik bestel hem vervolgens past hij niet wat dus wel aangeven staat. Dus ik vraag een retour aan en dan zeggen ze dat ik het niet retour kan sturen omdat het een 2de hans artikel is. Ik heb duidelijke foto's neergezet in de mail dat hij niet past. Hun maken hier een fout en willen het niet oplossen. 50 euro de prullenbak in bedankt allesmarine!!!

2025年5月2日

Beste Robin,

De door u ontvangen tweedehands carburateur is inderdaad geschikt voor bepaalde BF6, 7.5, 8 en 10 PK modellen van Honda. De modellen van buitenboordmotoren veranderen nog wel eens, zo is een 6PK model uit 2001 natuurlijk niet het zelfde als een 6PK model uit 2021. Wanneer u onderdelen besteld dient u dus altijd goed naar het onderdeelnummer te kijken en als u er niet uitkomt kunnen wij op voorhand met u meekijken.

Mijn collega heeft u om uw motor gegevens gevraagd zodat wij kunnen meekijken waar het mis gaat en u wellicht een oplossing kunnen bieden.

Een van de redenen waarom tweedehands artikelen niet te retourneren zijn is om uitwisselpraktijken te voorkomen. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Als u de gegevens van uw motor nog wilt delen dan kan dit via service@allesmarine.nl

Prima bedrijf

Prima bedrijf, ik shop hier al een aantal jaren. Als ik wat nodig ben om te varen weet ik waar ik moet zijn. 👌

2025年5月8日

Bedankt voor uw mooie review! 🤩

Goed om te lezen dat u al jaren tevreden bent met onze service 💪 Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen 🚤☀️

5つ星のうち5の評価

Fijn bedrijf en een prettige site

Fijn bedrijf en een prettige site. Ook altijd wanneer het nodig is zijn er medewerkers met kennis van zaken te bereiken.

2025年4月30日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor jouw mooie review Wytse!

Mochten wij jou nog eens kunnen helpen dan weet je ons te vinden 💪

Nog een fijn vaarseizoen gewenst! 🚤😎

Heel contructief

Je belt of mailt met bijvoorbeeld het type buitenboordmotor, en je heb binnen een paar minuten een exploded view tekening waarop alle onderdelen met exact de juiste bestelnummer(s) van het defecte of te onderhouden onderdeel terug te vinden zijn. Dat tik je in en je stopt het in je winkelmandje, ideaal.

2025年4月7日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review Rob! Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw goede ervaring te delen 😁

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen 🚤😎

5つ星のうち5の評価

Vakkundig advies en goede begeleiding

Vakkundig advies en goede begeleiding! Aanrader

2025年5月5日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw review aan aanbeveling aan andere! Goed om te lezen dat u een fijne ervaring heeft met onze webshop.

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen met hopelijk veel mooi weer ☀️🚤

Gewoon goed

Gewoon goed
Perfecte service je bent echt klant
Top😊

2025年3月20日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Hier worden wij blij van! Bedankt dat u zo'n leuke review over ons achterlaat! 🤩🚤😁

Gemakkelijk opgezocht en besteld

Gemakkelijk opgezocht en besteld, en na een dag geleverd. Top

2025年5月5日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review Gerrit. Ook goed om te lezen dat de bestelling zo is gelopen zoals wij dat ook graag zien.

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen!

Super service

Super service. je kan er ook met vragen terecht

2025年5月3日

Bedankt voor uw mooie review! 🤩

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen!

Top leverancier

Vrijwel altijd een fijne ervaring m.b.t. bestellen van onderdelen en after services.

2025年5月2日

Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) からの回答

Dank voor uw mooie review Marc! Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen met hopelijk veel mooi weer! ☀️🚤💪

Kan niet beter....

2025年4月28日

Wouw dank voor uw mooie review Peter! 🤩

Mochten wij u in de toekomst nog een keer kunnen helpen dan weet u ons te vinden 😎💪🚤

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。