Vorig jaar lasapparaat gekocht. Helaas is er iets kapot gegaan wat ik bij wilde bestellen. Hiervoor had ik hulp nodig van de klantenservice. Ik heb mailcontact gehad en dit was ver beneden de maat o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Goed advies gekregen en goede materialen. Zeker aan te raden Ik was op zoek naar een automatische lashelm en kwam met 2 dure helmen waar ik over twijfelde en ze adviseerde me zelfs een goedkopere... もっと見る
企業が回答しました
Helaas goede en slechte ervaring met dit bedrijf. 3 keer iets besteld wat vlot en correct geleverd werd. Helaas 1 product retour en na 3 maanden nog geen geld terug. Op e-mail wordt niet gereageerd,... もっと見る
Verkeerde product bezorgd, contact over gehad, dat verliep soepel. Juiste product zou zsm worden verstuurd, tot op heden nog niet gebeurd. Aanvulling: juiste laskabel ontvangen. Waarvoor dank.
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl! AllesVoorLassen.nl is het betrouwbare startpunt voor elke lasklus. Met een uitgebreid assortiment en online advies bieden wij kwaliteitsproducten aan met een altijd concurrerende prijs voor de lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven in Nederland en België. Allesvoorlassen.nl wil de grootste online partner zijn en blijven voor lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven binnen België en Nederland. Met passie voor de lastechniek streven wij naar de optimale online ervaring voor alle lassers. Dit doen we met een altijd concurrerend geprijsd lasassortiment bestaande uit kwalitatieve merken. LET OP: Sinds 5 juli 2023 is de website allesvoorlassen.nl actief onder een nieuwe eigenaar. Het domein is door ons gekocht uit het faillissement van Pomweld BV.
連絡先
ネガティブなレビューの 18%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altijd vertrouwd, en nooit te laat
Snelle bezorging, en netjes verpakt.
Ook de producten zijn altijd van een goede kwaliteit

niet nakomen levertijd
bestelling zou de volgende dag verzonden zijn, Ik heb op 14-09-2025 besteld en krijg een mail dat het 06-10-2025 geleverd wordt. Net even op de site gekeken en zou de volgende dag geleverd worden.

AllesVoorLassen.nl からの回答
Morgen leveren kan beter worden…
Morgen leveren kan beter worden veranderd naar over een week leveren.

AllesVoorLassen.nl からの回答
Nu 10 dagen verder en mijn bestelling…
Nu 10 dagen verder en mijn bestelling is nog niet verzonden .
Zeer slechte afspraken met deze mensen

AllesVoorLassen.nl からの回答
Ik was vergeten mijn huisnummer in te…
Ik was vergeten mijn huisnummer in te vullen. Nu worden de pakketten niet bezorgd. DHL geeft aan dat de verzender contact moet opnemen om het nummer alsnog toe te voegen aan verzending. Verzender doet niks en pakket ligt al dagen bij DHL.

AllesVoorLassen.nl からの回答
Slechte ervaring met dit bedrijf
Slechte ervaring met dit bedrijf, staat op de website op voorraad en voor 20.00 besteld is volgende dag in huis inmiddels week verder en zie nog niks communicatie is heel slecht

AllesVoorLassen.nl からの回答
Service is waar onder de maat!!
De service die dit bedrijf leverd is ver te zoeken.
De website geeft aan dat dit op voorraad is en dan is de duur van leveren binnen de 6 a 9 dagen.
Maar nadat deze dagen meer dan was verstreken, en nog niets had vernomen.
Heb ik de mail verstuurd naar de vraag waar mijn bestelling bleef.
Sorry als excuus en ze zouden......
Alleen dat het dan sws nog eens 3 weken moet duren is totaal niet wat het zou moeten en mag zijn.
Bizar , maar gelukkig zijn er meer bedrijven die kunnen leveren.
Maar hun betrouwbaarheid is zwaar onder de maat.
En service laat maar.
Ik vaker zaken gedaan en ook dat duurde al iets langer dan voorspeld.
Nooit meer

Positive ingesteldheid
Het was niet zo snel als ik had verwacht, en een tikkie rommelig; ik kreeg een e-mail die niet voor mij was met de bestelling van iemand anders. Pluspunt is dat ze snel antwoorden op e-mails en de fouten oplossen.

AllesVoorLassen.nl からの回答
Lasdraad op rol is verward en loopt vast.
Ik bestelde er lasdraad voor mijn Mig/mag toestel. Spijtig dat de draad niet mooi opgerold is waardoor de draad om de haverklap vastloopt en ontward moet worden. Dit kost tijd en uit ervaring met andere merken weet ik dat dit beter kan. Hopelijk zijn de andere rollen die ik bestelde in een betere toestand. De rol was niet strak opgespannen en mogelijks is de draad niet mooi meer opgelijnd door het transport?

AllesVoorLassen.nl からの回答
Voor tevreden shoppers Een van de producten was snel in…
Een van de producten was snel in intacte verpakking. De werknemer van de leverancier was vriendelijk. We hebben twee producten besteld. De andere zal naar verwachting maximaal 14 zijn. Dank je wel

AllesVoorLassen.nl からの回答
Zeer late levering als wel staat dat…
Zeer late levering als wel staat dat het voorradig is

Altijd wat ik laskabel besteld 50 meter maar hun stuuren 40m+10m en veel telaad
Echt niet goed

AllesVoorLassen.nl からの回答
Correcte levering producten zijn zoals…
Correcte levering producten zijn zoals ze beschreven waren.

AllesVoorLassen.nl からの回答
Niet ontvangenIk heb de las handschoenen nog steeds…
Ik heb de las handschoenen nog steeds niet binnen, ik heb gemaild en het zou in werking worden gezet.
Gekocht op 15 december, gemaild op 22 december. Het is nu 30 december.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。