Er nÊsten ny altan-menneske og har flere gange vÊret kunde hos Altanliv. Og da en af min find sorte trÊstole gik i stykker, overgik kundeservicen langt mere, end med rimelighed kunne forvente. Imponer... ãã£ãšèŠã
Hurtig sikker levering, og potterne fra Berg var skÞnne, virkelig en lÊkker kvalitet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik lynhurtigt tilsendt stofptÞver, men den RÃDE manglede. Jeg sidder i et udvalgt i AB EIGI som netop er ved at fÃ¥ monteret altaner fra ALTAN. Vi skal vÊlge nogle farver og sÃ¥ bliver det bestemt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AltanLiv er Altan.dkâs webshop- og inspirationsunivers for altaner og altantilbehÞr. PÃ¥ Altanliv.dk findes utallige altanmÞbler og -udstyr som eksempelvis altanstole, borde, altankasser, tilbehÞr og lÊsejl â alt sammen designet til at gÞre dit AltanLiv en tand skÞnnere. PÃ¥ Altanliv.dk finder du ogsÃ¥ inspiration til at bruge og indrette din altan Ã¥ret rundt.
NÊstvedvej 60, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
- altanliv@altan.dk
- altanliv.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering og fin vare ð
Jeg fik en hurtig og meget professionelâŠ
Jeg fik en hurtig og meget professionel hjÊlp.HåndvÊrkeren,der ordnede min altan,var venlig og gav klare svar på mine
spÞrgsmål.
Jeg fik lynhurtigt tilsendt stofptÞver
Vi skal vÊlge nogle farver og så bliver det bestemt hvilke farver der må bruges. Jeg er tilfreds med jeres kvalitet. De enkelte beboere skal selv kÞbe deres lÊsejl, men hvis vi kan opnå en rabat ved at kÞbe hos jer, hvad kan I da tilbyde? Det drejer sig potentielt om 51 nye altaner plus 12 allerede bestående. Vi kan ikke krÊve at folk kun kÞber hos jer...kun farven! mvh Jens AsbjÞrn 42520625

AltanLiv ããã®åç
KÞbte nok den dyreste parasol iâŠ
KÞbte nok den dyreste parasol i kÞbenhavn og omegn . fin betjening og go hjÊlp . med det er fysisk umuligt at slå parasollen helt op . (den kan vÊre lidt stram i begyndelsen !!!! ja det skal jeg love for . ) mangler 10 cm - mvh
Marianne

Fint nok lÊsejl
Fint nok lÊsejl, blot ikke den rette farve, som er godkendt i vores afdeling. Har prÞvet at skrive og ringe til dem flere gange, men det har ikke svaret tilbage på andet end fÞrste e-mail hvor Simone ikke sad med en farveprÞve som hun kunne sammenligne mit billede med. Hun ville sende billedet til Deres sejlmager, men det var så det sidste jeg har hÞrt fra Dem af.

AltanLiv ããã®åç
Den bedste pris og hurtig levering.
Utrolig venlige medarbejder og hurtigâŠ
Utrolig venlige medarbejder og hurtig levering med stor kvalitet af varer.
Jeg fik en hurtig levering
Jeg fik en hurtig levering. Det var let at bestille, let forståelig hjemmeside, med god produkt beskrivelse.
Hurtig levering
hurtigt og nemt
Fik mine varer hurtigt og nemt. Super super god service. Kan varmt anbefale Altanliv
Et godt og håndlavet produkt
Et godt og håndlavet produkt. Nemt at sÊtte op og sejlet er i en god kvalitet.
Hurtig og sikker levering af potter..ð
Det var en super god oplevelse ð
Det var en super god oplevelse ð
Så nu glÊder vi os bare til at få vores sejl.
Meget tilfreds
Jeg har kÞbt 2 stk. A2 Living sort hÊngende Lanterner i mini og spyd til. De er meget fine og lever helt op til forventningerne.
KÊmpe tilfredshed!
Vi bestilte en lampe i gave, og under to dÞgn efter bestilling, kunne jeg hente pakken pÃ¥ posthuset. Alt var super forsvarligt pakket ind, og gaven blev modtaget med stor glÊde. Jeg medgiver mine allerbedste anbefalinger ððŒ