レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er nÊsten ny altan-menneske og har flere gange vÊret kunde hos Altanliv. Og da en af min find sorte trÊstole gik i stykker, overgik kundeservicen langt mere, end med rimelighed kunne forvente. Imponer... もっず芋る

Vi bestilte en lampe i gave, og under to dÞgn efter bestilling, kunne jeg hente pakken pÃ¥ posthuset. Alt var super forsvarligt pakket ind, og gaven blev modtaget med stor glÊde. Jeg medgiver mine alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik lynhurtigt tilsendt stofptÞver, men den RØDE manglede. Jeg sidder i et udvalgt i AB EIGI som netop er ved at fÃ¥ monteret altaner fra ALTAN. Vi skal vÊlge nogle farver og sÃ¥ bliver det bestemt... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ガヌデン家具

圓該䌁業による蚘述

AltanLiv er Altan.dk’s webshop- og inspirationsunivers for altaner og altantilbehÞr. PÃ¥ Altanliv.dk findes utallige altanmÞbler og -udstyr som eksempelvis altanstole, borde, altankasser, tilbehÞr og lÊsejl – alt sammen designet til at gÞre dit AltanLiv en tand skÞnnere. PÃ¥ Altanliv.dk finder du ogsÃ¥ inspiration til at bruge og indrette din altan Ã¥ret rundt.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt - har alt til altaner

2024幎1月24日

Hej Jytte

Tak for din fine anmeldelse :-)
Vi sÊtter stor pris på at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse hos AltanLiv.dk

2024幎1月22日

Hej Mads

Tak for din anmeldelse :-)

Simone, AltanLiv

Har flere gange handlet hos Altanliv

Har flere gange handlet hos Altanliv, og er fuldt ud tilfreds. Rigtig hurtig ekspedition. Super kvalitet. Velfungerende webshop. Hurtig levering med GLS som altid. Vender altid tilbage👍🏌

2024幎1月17日

Hej Janne.

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du er tilfreds med at handle hos os og det lyder til at vÊre hele vejen rundt at du er glad for servicen.

Tak for den fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på!

SpÊndende udvalg

Hurtig levering. Godt og spÊndende udvalg

2024幎1月9日

Hej Trine.

Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber du bliver glad for de varer du har bestilt hos os :-)

det var en god oplevelse

det var en god oplevelse
hurtig levering - super

2023幎11月24日

Hej Margit

Tak for din rosende anmeldelse - vi er glade for at du er tilfreds med den hurtige levering :-)

Varen var som forventet 👍

Varen var som forventet 👍
og kom hurtig 👍ikke sidste jeg handler hos Altan liv 🥳

2023幎12月1日

Hej Inger

Tak for din fine anmeldelse :-)

Du skal vÊre mere end velkommen til at kigge forbi altanliv.dk igen!

Alting gik som planlagt

Alting gik som planlagt, mine varer var pakket omhyggeligt ind og de nåede da også intakte frem. Hilsen en tilfreds kunde.

2023幎11月27日

Hej Anne-Marie.

Mange for din fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på!

Meget hurtig ekspedition!

Bestilt på Black Fridag om formiddagen og pakken blev lever på dÞrtrin lÞrdag morgen, ca. 24 timer senere. Gode tilbud, hurtig ekspedition og god service!

2023幎11月24日

Hej Cille!

Mange tak for din fine anmeldelse af os - og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Vi er rigtig glade for at du tilfreds med servicen, tilbuddene og den hurtige levering.

Simone, AltanLiv

Hurtigt levering og varerne var pakket

Hurtigt levering og varerne var pakket godt ind :) Priserne var bestemt heller ikke til at klage over.

Jeg har handlet hos AltanLiv flere gange efterhånden også til kÞb af gaver og modtager er altid glad.

2023幎11月17日

Hej Sofie

Tak for endnu en bestilling hos AltanLiv.

Vi sÊtter stor pris på at du har taget dig tid til denne fine anmeldelse.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, venlig betjening.

2023幎11月21日

Hej Lise

Mange tak for den fine anmeldelse og tilfredshed med vores service.

Simone, AltanLiv

Emballagen var meget skadet ved

Emballagen var meget skadet ved modtagelsen og min vare var mÊrket deraf.
Har bedt om en forklaring, evt. refusion, har intet hÞrt.

2023幎11月21日

Hej Erna

Tak for din anmeldelse, omend emballagen var Þdelagt under GLS' levering og dermed ude af vores hÊnder.

Jeg håber at du er tilfreds med kompensationen fra vores side :-)

Prima kvalitet trappestige

Hurtig ekspedition.
En rigtig fin kvalitet i trappestige i teak. Lige den jeg lÊnge har sÞgt. Og endnu bedre end jeg havde forventet.

2023幎11月14日

Hej Sonja

Mange tak for din fine anmeldelse.
Og hvor er det bare dejligt at hÞre at varen levede op til dine forventninger.