レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har jeg 3 gange forsÞgt at kontakte jer pÃ¥ den eneste mail adresse i har pÃ¥ jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke pÃ¥ min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, fÞrste gan... もっず芋る

Ledte efter lidt "strand" tilbehÞr til den kommende Nudist sÊson og efter nogen tids "surfen" rundt pÃ¥ nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt prÊcis det jeg sÞgte i et b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er altid en fornÞjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man fÃ¥r en varm velkomst, og de deler glÊdeligt ud af deres produktviden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har kÞbt, de er super god k... もっず芋る

䌁業情報

1. セックス トむ店
  2. アダルトショップ
  3. セクシヌ ランゞェリヌ店
  4. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 Ã¥rs erfaring indenfor salg af sexlegetÞj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks Êldste sexshop. Det gÞr, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetÞj samt kyndig vejledning – sÃ¥ kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt nÃ¥r du handler hos Tys Tys . EfterspÞrgslen pÃ¥ sexlegetÞj i hÞj kvalitet til lave priser er stadig stÞdt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg pÃ¥ markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mÃ¥l er ikke at blive den stÞrste forhandler, men den bedste. Vi Þnsker at have det bedste udvalg i sexlegetÞj til bÃ¥de mÊnd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Min bedre halvdel bestilte en vare

Min bedre halvdel bestilte en vare, ved check ud i webshoppen valgte han Postnord hjemmelevering, hvilket også stod på kvitteringen tilfÞrt i det samlede belÞb ved check ud.

I dag får vi så en besked fra DAO, at vores pakke er på vej og vil blive leret om 2-4 dage, samt at den skal afhentes i en pakkeshop 4 Km Fra vores bopÊl "PÊnt trÊls"

Vi ringer til Altertystys support, hvor vi kan få tilbudt et gavekort som et plaster på såret, nej tak! Ser hellere at i frem over får styr på jeres forsendelser, så jeres kommende kunder ikke betaler for en fragt de ikke får, Vi endte med at smide 15 kr,- på gulvet, herre gud det kan vi overleve, pointen her er at i skal få styr på jeres fragt!

2020幎4月17日

Hej Nickie..

TÊnkte jeg ville dele svaret her også, da vi er lidt uforstående overfor denne anmeldelse. Det er selvfÞlgelig rigtig trÊls - Men vi snakkede frem og tilbage, både i tlf. og på mail og i fik refunderet hele jeres fragt og endte med at sige tak for god service til i telefonen :)

Jeg er utrolig ked af hvis i stadig ikke fÞlte vi gjorde vores bedste. Og fejlen er desuden rettet fra Shipmondo..

Mvh Pernille, AltErTysTys.dk

Kan varmt anbefale Altertystys

Kan varmt anbefale Altertystys! Min ordre ankom allerede dagen efter bestilling, og derudover virker det til at vÊre rigtig gode kvalitetsprodukter til overraskende lave priser ift. andre webshops. Positiv oplevelse alt i alt.

2020幎1月27日

Hej Rikke :)

Tusind tak for de sÞde ord, det er vi rigtig glade for at hÞre.
Vi håber du bliver glad for dine produkter og har lyst til at handle hos os en anden gang.

Hav en fantastisk dag :)

MVH Pernille, CMO - AltErTysTys.dk

Hurtig service og sÞd og personlig

Hurtig service og sÞd og personlig betjening

Det var dejligt, at der var en mulighed for at få personlig betjening, selvom det var over nettet. Jeg chattede med en sÞd medarbejder, og det hjalp virkelig meget. Jeg modtog også lynhurtigt min pakke. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her.

2020幎1月24日

Hej :)

Mange tak for anmeldelsen. Det er vi rigtig glade for!
Vi glÊder os til at sende en ny pakke afsted til dig

Hav en fantastisk dag :)

MVH Pernille, CMO - AltErTysTys.dk

Hurtig og diskret

Hurtig og diskret. Super nemt at bestille, men kunne godt bruge en vejledning om hvor lang tid et Êg skal oplade inden brug, men eller er der ikke noget.
Hilsen Maria

2019幎12月3日

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse. Ang. Êgget - send so gerne en mail på hvilket Êg der er tale om, så skal jeg nok svare dig på det. (Typisk er det 3-4 timer for at det er fuldt opladet)
Vi er også i gang med at opdatere vores produkter, videoer mv. så det bliver brugervenligt så muligt. Så vi vil bestemt have din kommentar med i den opdatering.

Hav en dejlig dag :)

MVH Pernille, CMO - AltErTysTYs.dk

Hurtig og diskret levering.

2019幎10月2日

Hej Bente.
Mange tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for dit kÞb og har lyst til at handle hos os en anden gang.

Hav en rigtig dejlig dag :)

MVH
Pernille, AltErTysTys.dk

OK oplevelse

FÞrste gang, jeg har handlet på siden. Men helt fint - og neutral afsender :)

2019幎9月22日

Hej Yvonne.

Vi er rigtig glade for du havde en god oplevelse. Vi håber du bliver glad for dit kÞb og har lyst til at handle hos os en anden gang.

Hav en dejlig dag :)

AltErTysTys.dk - Pernille

best place

Place is the best

2019幎9月5日

Hej Julian

Mange tak for de sÞde ord. Vi er glade for at du syntes om vores shop.
Vi håber at se dig igen :)

AltErTYsTYs.dk
Pernille

Dejlig overskuelig webshop med gode

Dejlig overskuelig webshop med gode produkter til vanvittigt billige priser ifht. markedet. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler derinde :-)
En KLAR anbefaling herfra!

2019幎7月8日

Hej Troels

Vi er bare så glade for at kunne hjÊlpe dig og håber selvfÞlgelig du bliver glad for dit kÞb.

AltErTYsTYs.dk
Pernille

Bestilte nogle varer som allerede kom

Bestilte nogle varer som allerede kom dagen efter. Mega god service og vildt gode priser.
jeg vil helt klart anbefale AltErTysTys til andre

2019幎7月4日

Hej Emma

Tak for rosen, vi er glade for at kunne hjÊlpe og håber du har vÊret glad for de bestilte varer.
Vi håber du har lyst til at handle hos os en anden gang :)

AltErTysTYs.dk