Nu har jeg 3 gange forsÞgt at kontakte jer pÃ¥ den eneste mail adresse i har pÃ¥ jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke pÃ¥ min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, fÞrste gan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ledte efter lidt "strand" tilbehÞr til den kommende Nudist sÊson og efter nogen tids "surfen" rundt pÃ¥ nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt prÊcis det jeg sÞgte i et b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man fÃ¥r en varm velkomst, og de deler glÊdeligt ud af deres produktviden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har kÞbt, de er super god k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã»ãã¯ã¹ ãã€åº
- ã¢ãã«ãã·ã§ãã
- ã»ã¯ã·ãŒ ã©ã³ãžã§ãªãŒåº
- ã©ã³ãžã§ãªãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 Ã¥rs erfaring indenfor salg af sexlegetÞj. Vores fysiske butik i hjertet af à rhus C, er dermed Danmarks Êldste sexshop. Det gÞr, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetÞj samt kyndig vejledning â sÃ¥ kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt nÃ¥r du handler hos Tys Tys . EfterspÞrgslen pÃ¥ sexlegetÞj i hÞj kvalitet til lave priser er stadig stÞdt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg pÃ¥ markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mÃ¥l er ikke at blive den stÞrste forhandler, men den bedste. Vi Þnsker at have det bedste udvalg i sexlegetÞj til bÃ¥de mÊnd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og diskret levering ð

It is a great shop
It is a great shop. Great delivery on time. Discreet package.

godt og sjovt
Det produkt jeg kÞbte er godt og sjovt til par. Jeg prÞvede den med min kÊreste og vi have det sjovt men rigtig hyggeligt!
ðð» Fra mig

Tys-Tys.dk ããã®åç
kom rigtigt hurtigt og varen var perfekt

Fantastisk service
God service, fantastiske priser og yder kundeserviceminded!

Super god service.
Super god service.
Hurtig levering og gode produkter

Tys-Tys.dk ããã®åç
God service og gode produkter.
Jeg synes at det er virkelig en god service. min pakke kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt den.
og så er produkterne meget gode og man får en rigtig god nydelse og det giver en rigtig god gnist imellem mig og min partner.

Voksen julekalender
Vi havde en voksen julekalender fra altertystys. Den kom hele vejen rundt og for og bag. Et tilpas varieret udvalg var reprÊsenteret i lÃ¥gerne, uden at det nogensinde blev overvÊldende bizart. Kvaliteten var oftest god, mÃ¥ske lige pÃ¥ nÊr de fÃ¥ aggregater med udskiftelige batterier. Det, af hensyn til miljÞbelastning og anskaffelsesbesvÊret i en akut situation. ðð

Tys-Tys.dk ããã®åç
Gode produkter der i den grad lever op til forventningen.
Hurtig betjening og hurtig levering.
Alt i alt bestemt et sted jeg handler igen og varmt anbefaler

Fantastisk!!!
Vi har indtil videre, kÞbt en ting hos dem og det er simpelhen så lÊkkert kvalitet og lever op til de forventninger vi havde.
Også er der virkelig god service, og hurtig levering!

Nem og hurtig afhentning
Stort og spÊndende udvalg på nettet, samt hurtig og effektiv service. Jeg bestilte lidt på nettet og kunne afhente det to timer senere nede i butikken. Thumbs up (Y)

Fint
Fint, billigt og hurtigt. Vare som forventet. Alt i orden.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã