レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har jeg 3 gange forsÞgt at kontakte jer pÃ¥ den eneste mail adresse i har pÃ¥ jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke pÃ¥ min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, fÞrste gan... もっず芋る

Ledte efter lidt "strand" tilbehÞr til den kommende Nudist sÊson og efter nogen tids "surfen" rundt pÃ¥ nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt prÊcis det jeg sÞgte i et b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er altid en fornÞjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man fÃ¥r en varm velkomst, og de deler glÊdeligt ud af deres produktviden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har kÞbt, de er super god k... もっず芋る

䌁業情報

1. セックス トむ店
  2. アダルトショップ
  3. セクシヌ ランゞェリヌ店
  4. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 Ã¥rs erfaring indenfor salg af sexlegetÞj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks Êldste sexshop. Det gÞr, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetÞj samt kyndig vejledning – sÃ¥ kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt nÃ¥r du handler hos Tys Tys . EfterspÞrgslen pÃ¥ sexlegetÞj i hÞj kvalitet til lave priser er stadig stÞdt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg pÃ¥ markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mÃ¥l er ikke at blive den stÞrste forhandler, men den bedste. Vi Þnsker at have det bedste udvalg i sexlegetÞj til bÃ¥de mÊnd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Super service. Hurtig levering.

2020幎11月21日

Hej Hanne,

Tusind tak for de sÞde ord. Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Hav en dejlig dag!

Hej Lars

Vi er rigtig kede af du har haft 'dårlig' oplevelse. Jeg vil rigtig gerne hjÊlpe med at finde et produkt, som har mere et formal at give en orgasme, frem for et forspil, som det produkt du har kÞbt :)

Smid mig gerne en mail på: pernille@alwebtech.dk så hjÊlper jeg dig gerne.
Rigtig god dag!

MVH Pernille, AltErTysTys.dk

Hurtig levering, nemt og diskret 🀗👍👍

2020幎10月19日

Hej Ditte

Mange tak for de sÞde ord, vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Hav en dejlig dag!

Hurtigt levering

2020幎9月30日

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse :)
Det betyder meget for os. Håber alt var som det skulle vÊre :)

It is a great shop

It is a great shop. Great delivery on time. Discreet package.

2020幎9月30日

Hello Yavor..

Thanks :)
I am really glad to hear you liked your items :)

godt og sjovt

Det produkt jeg kÞbte er godt og sjovt til par. Jeg prÞvede den med min kÊreste og vi have det sjovt men rigtig hyggeligt!

👍🏻 Fra mig

2020幎9月26日

Hej Cecilie

Dejligt at i kunne lide det! Vi håber at måtte sende noget til jer igen en anden gang

Lynhurtigt og alt ok

2020幎9月25日

Hej med dig :)

Mange tak for anmeldelsen, det er vi utroligt glade for :)
Vi forsÞger vores bedste

MVH Pernille, AlterTysTys.dk

Fantastisk service

God service, fantastiske priser og yder kundeserviceminded!

2020幎9月19日

Hej Lisa..

Tusind tak for de sÞde ord! Det betyder utrolig meget.
Håber vi må sende dig noget igen en anden gang!

Super god service.

Super god service.

Hurtig levering og gode produkter

2020幎9月13日

Hej Anders

Tusind tak for de sÞde ord!
Vi forsÞger at gÞre vores bedste

Mvh Pernille, AltErTysTys.dk

God service og gode produkter.

Jeg synes at det er virkelig en god service. min pakke kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt den.
og så er produkterne meget gode og man får en rigtig god nydelse og det giver en rigtig god gnist imellem mig og min partner.

2020幎8月20日

Hej Arngerd :)

Dejligt, at vi kunne hjÊlpe med det!

Voksen julekalender

Vi havde en voksen julekalender fra altertystys. Den kom hele vejen rundt og for og bag. Et tilpas varieret udvalg var reprÊsenteret i lÃ¥gerne, uden at det nogensinde blev overvÊldende bizart. Kvaliteten var oftest god, mÃ¥ske lige pÃ¥ nÊr de fÃ¥ aggregater med udskiftelige batterier. Det, af hensyn til miljÞbelastning og anskaffelsesbesvÊret i en akut situation. 😉👍

2020幎8月15日

Hej SÞren :)

Heldigvis kan man få sååå meget sexlegetÞj i dag, som er genopladeligt! Og det holder også bedre. Håber vi må sende noget til dig igen en anden gang..

Mvh Pernille, AltErTysTys.dk

Gode produkter der i den grad lever op til forventningen.
Hurtig betjening og hurtig levering.
Alt i alt bestemt et sted jeg handler igen og varmt anbefaler

2020幎8月10日

Hej Maiken!

Dejligt, vi forsÞger hele tiden at have de bedste produkter på markedet :)

Fantastisk!!!

Vi har indtil videre, kÞbt en ting hos dem og det er simpelhen så lÊkkert kvalitet og lever op til de forventninger vi havde.
Også er der virkelig god service, og hurtig levering!

2020幎8月10日

Hej!! :D

Tusind tak.. Vi håber at måtte handle med jer igen en anden gang

Nem og hurtig afhentning

Stort og spÊndende udvalg på nettet, samt hurtig og effektiv service. Jeg bestilte lidt på nettet og kunne afhente det to timer senere nede i butikken. Thumbs up (Y)

2020幎7月7日

Hej SÞren :)

Mange tak! og Du er altid velkommen en anden gang..

God service.

2020幎7月2日

Hej David

Mange tak :) Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang

Fint

Fint, billigt og hurtigt. Vare som forventet. Alt i orden.

2020幎6月30日

Hej Kitta

Tusind tak for de sÞde ord! Vi håber at måtte sende varer til dig igen en anden gang..