レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har jeg 3 gange forsÞgt at kontakte jer pÃ¥ den eneste mail adresse i har pÃ¥ jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke pÃ¥ min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, fÞrste gan... もっず芋る

Ledte efter lidt "strand" tilbehÞr til den kommende Nudist sÊson og efter nogen tids "surfen" rundt pÃ¥ nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt prÊcis det jeg sÞgte i et b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er altid en fornÞjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man fÃ¥r en varm velkomst, og de deler glÊdeligt ud af deres produktviden... もっず芋る

䌁業情報

1. セックス トむ店
  2. アダルトショップ
  3. セクシヌ ランゞェリヌ店
  4. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 Ã¥rs erfaring indenfor salg af sexlegetÞj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks Êldste sexshop. Det gÞr, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetÞj samt kyndig vejledning – sÃ¥ kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt nÃ¥r du handler hos Tys Tys . EfterspÞrgslen pÃ¥ sexlegetÞj i hÞj kvalitet til lave priser er stadig stÞdt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg pÃ¥ markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mÃ¥l er ikke at blive den stÞrste forhandler, men den bedste. Vi Þnsker at have det bedste udvalg i sexlegetÞj til bÃ¥de mÊnd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.

4.3

レビュヌを曞く

Hurtig levering. Diskret og pÊnt pakket 👌

2021幎2月12日

Hej Stine :)

Tusind tak for anmeldelsen og dejligt du bemÊrkede vores indpakning. Det forsÞger vi at gÞre meget ud af :)

MVH Pernille, Altertystys.dk

God og hurtig service.

2021幎2月9日

hej Line

Mange tak for anmeldelsen, det betyder meget for os :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, sÞdt personale ikke sidste gang vi handler der. Og når coronaen er slut skal butikken bestemt også have et besÞg .

2021幎2月6日

Hej Majbrit

Tusind tak for de sÞde ord! Vi glÊder os også virkelig meget til at åbne og ikke mindst se dig i butikken.

MVH Pernille, Altertystys.dk

Hurtig og diskret levering

Hurtig og diskret levering ,
Og gode produkter , som lever op til forventningen og er prÊcis som den er beskrevet.

2021幎2月3日

Hej Helene :)

Tusind tak for sÞde ord. Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

MVH Pernille, altertystys.dk

Fantastisk service og lÊkre produkter

Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har kÞbt, de er super god kvalitet og de klarede problemerne med postnord på ingen tid og jeg fik allerede min pakke Idag. Jeg vil klart kÞbe fra jer igen! SkÞn service, lÊkre produkter og generelt en fornÞjelse. Mange tak.

2021幎2月2日

Hej Freja.. :)

Tusind tak for de sÞde ord! Og er glad for du fik dine varer fra PostNord, samt vi fandt en lÞsning.
Vi glÊder os til at måtte handle med dig igen en andet gang..

MVH Pernille, AltErTysTys.dk

Jeg synes deres hjemmeside er super god

Jeg synes deres hjemmeside er super god for alt er beskrevet ned til mindste detalje og beskrevet så flot og nemt at bestille fra... fik bestilt og modtog hurtigt min spÊndende pakke alt i alt super god service

2021幎1月28日

Hej Marlene

Tusind tak for de sÞde ord! Og det er bestemt også noget vi vÊgter meget hÞjt.
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Rigtig god service

Rigtig god service. Pernille var super sÞd at skrive med. De ting jeg bestilte er top kvalitet og pakken kom rigtig hurtigt. Alt i alt et sted, hvor jeg igen ville bruge mine penge, med glÊde.

2021幎1月22日

Hurtig og nem

2021幎1月11日

Hej Anika..

Dejligt at hÞre !
Vi håber at kunne handle med dig igen en anden gang :)

MVH Pernille

Altertystys det er virkelig fantastisk

Altertystys det er virkelig fantastisk sted og handle alt er som det skal vÊre nemt og hurtigt😊

2021幎1月4日

Hej Reki

Mange tak for anmeldelsen :)
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Hav en fantastisk dag!

MVH Pernille, AltErTysTys.dk

De har den bedste service!!!

Hej Julie

Tusind tak for de sÞde ord - Det betyder så meget.
Vi håber at måtte handle med dig igen snart :)

Fantastisk kundeservice

Selve min bestilling var noget skuffende. Dårlig pasform, dårlig, kvalitet og dårlig stÞrrelses anvisning, samt forkert leverance.

Men super god kundeservice der hjalp med at få refunderet mine penge, samt forklarede at det var en leverandÞr de havde afsluttet samarbejdet med netop pga dårlig kvalitet

Hej Henriette

Tusind tak for anmeldelsen :) Og er glad for vi fandt en lÞsning.
Alle skal vÊre glade :)

Excellent

Excellent service

Hej Andrea

Det er vi glade for at hÞre!
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Hurtig og distrekt levering

2020幎12月2日

Hej Mette

Tusind tak for de sÞde ord!
Vi håber snart at måtte sende endnu en pakke afsted til dig :)

Kan hÞjt anbefales

Hurtig leverance. Flot pakket ind og meget god kvalitet. HÞjt anbefales ❀👍🏻

2020幎12月2日

Hej Jennie

Tusind tak for de sÞde ord!
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God pris og lynhurtig levering. Kan kun anbefales.

2020幎12月1日

Hej Stig

Hvor er vi bare glade for, at du havde en god oplevelse! Vi håber at måtte handle med dig en anden gang :)