Prima materiaal. Niet de goedkoopste, maar wel degelijk, solide en roestvrij staal kwaliteit. Snelle service en levering
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering prima Kreeg geen factuur; mail gestuurd en keurig alsnog factuur gekregen, met de mededeling dat voortaan elke klant factuur krijgt: prima reactie!
De rattenvallen werken niet. Ofwel gaan ze niet af of als ze af zijn gegaan ( zonder vangst ) kun je ze niet meer hergebruiken omdat het kliksysteem niet meer werkt. Zeer dure aankoop waar je niets aa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Altho Pest Control begrijpen we de overlast die ongedierte in en rondom je huis kan veroorzaken. Of het nu gaat om een brutaal knagende marter, een stiekeme muis, of rondzwervende duiven die je woning uitkiezen als favoriete hangplek; wij hebben de oplossing in huis. Met ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten bieden we iedereen een effectieve aanpak tegen deze ongewenste bezoekers.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed apparaat
Goed apparaat, doet wat beloofd
De val stond nog geen uur.
En de eerste zat er al in.

Altho Pestcontrol ããã®åç
Bij de levering was er.iets foutâŠp
Bij de levering was er.iets fout gelopen door externe redenen maar dit werd op een correcte wijze rechtgezet goede service

goede after sales
3 marterverjagers besteld , bij installatie bleek de bedrading niet goed te werken, na 2x heen en weer mailen en een telefoontje van Altho kon ik kiezen tussen nieuwe marter verjagers of nieuwe bedrading, ik koos voor het 2de en waren er een dag later.
Een dikke pluim voor de after sales afdeling.

Top bedrijf
Top bedrijf, had last van duiven maar nu gelukkig niet meer.

Altho Pestcontrol ããã®åç
Het materiaal heeft zijn nut al dubbelâŠ
Het materiaal heeft zijn nut al dubbel en dik bewezen

Altho Pestcontrol ããã®åç
Super service, snelle levering en kwaliteit.
Bij het zoeken naar kwalitatief product en snelle levering, zoek niet verder !
Deze firma is een echte aanrader !
Ook de prijs zit prima !
Aan het bedrijf : doe zo voort.

Perfecte service.
Perfecte service.
Perfecte communicatie.
Garantiegeval in " no time " opgelost

Altho Pestcontrol ããã®åç
een spoedige en mooie levering.
een spoedige en mooie levering.
prima tevreden over de producten ik zelf had al zo een toestel nu voor vrienden besteld.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã