レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ook opgelicht, horloge besteld en betaald. Maar niet ontvangen en geen contact meer mogelijk. Website uit de lucht, 06 gaat direct naar voicemail en mail wordt niet op gereageerd. Ik heb aangifte... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ook wij zijn denk ik opgelicht! 04-01 horloge besteld ,helaas nog steeds niets ontvangen !! Kunnen geen contact meer opnemen ,geen telefoon nummer ,website uit de lucht .Lidmaatschap van Webwinkel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 3 januari een horloge besteld en betaald bij Altijdwijzer. Na de verstreken tijd geen horloge gekregen. Gemaild en antwoord gekregen dat er door drukte vertraging is. Zou horloge afgelopen vr... もっず芋る

䌁業情報

1. 時蚈店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Koop uw nieuwe horloge bij een gevestigde, ervaren en vertrouwde winkel. Laagste prijs garantie en niet goed geld terug beleid.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

opgelicht

Heb op 6 januari een horloge besteld en tot op heden niks meer gehoord van verzending of iets dergelijks. Geen enkel contact met de leveranciers mogelijk en de website is verdwenen.

Ik heb 3 januari een horloge besteld en

Ik heb 3 januari een horloge besteld en betaald bij Altijdwijzer.
Na de verstreken tijd geen horloge gekregen. Gemaild en antwoord gekregen dat er door drukte vertraging is. Zou horloge afgelopen vrijdag of uiterlijk maandag 13 januari ontvangen.
Inmiddels is het maandag en niks ontvangen. De website is niet meer te bereiken en de het mail adres waarop ik eerder contact had werk niet meer. Ik krijg dus sterk het gevoel dat ik nu bedonderd ben en m'n geld kwijt ben

Nou 3 januari horloge besteld,duurder

Nou 3 januari horloge besteld,duurde iets lang.email verzonden waarop ze zeiden ja betaling gehad en ik zou uiterlijk maandag het binnen krijgen!vandaag niks binnen gekregen vanochtend gemaild op antwoord van hun nog niks binnen.net email verzonden en kan hem niet verzenden.plus als je op de site wil is het weg.nou voel me wel bedonderd denk dat ik me geld kwijt ben, heb een melding gedaan bij fraudehelpdesk.nl

5぀星のうち1の評䟡

internet oplichters LET OP!!!!

internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!! internet oplichters LET OP!!!!!

5぀星のうち3の評䟡

Contact

Net een horloge besteld en betaald krijg ik een melding dat die niet is betaald heel raar . Probeer ik een mail te sturen fout melding alles geprobeerd overal krijg ik een foutmelding

2020幎1月11日
5぀星のうち4の評䟡

Mooi horloge maar kwaliteit?

Horloge binnen gekregen, na 5 werkdagen en door de wachttijd netjes een versteller erbij gekregen. Helaas is er met de schakels tussen uit halen een stukje van het horloge afgebroken, wat toch zegt dat de kwaliteit van de band wat minder is. Ook is de versteller zelf al gesneuveld, maar voor de rest is het horloge zelf heel mooi en ben ik er blij mee!

2019幎7月9日
Altijd Wijzer ロゎ

Altijd Wijzer からの回答

Beste Djordie,

We hebben uw email ontvangen en hebben gereageerd in de middag.

De levertijd voor de webshop bestellingen zijn 4 tot 6 werkdagen (zie pagina meest gestelde vragen).

Je bestelling is in ieder geval in goede orde ontvangen.

we zijn er hard mee bezig, zodra we je order mee hebben gegeven aan de bezorger. Zul jij je track and trace binnen krijgen.

Altijd Wijzer

5぀星のうち2の評䟡

Ik zou graag op de hoogte gebracht

Ik zou graag op de hoogte gebracht worden wanneer het pakket bezorgd wordt. Dit is nu niet gedaan.

2019幎6月27日
Altijd Wijzer ロゎ

Altijd Wijzer からの回答

Beste Bjorn,

Uw pakket is al vandaag geleverd nadat ik u gisteren een email heb gestuurd met uw track en trace. Dus ik hoop dat u uw review kunt updaten.

5぀星のうち5の評䟡

Leuke site waar je veel horloge's vind.

Leuke site waar je veel horloge's vind.
Heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ze hebben een zeer ruime keus in merken en verschillende type's horloge's.
Ze hebben een redelijk levering(bij mij vier dagen na betaling).
Ook als je vragen hebt over een horloge kun je makkelijk stellen.
Kortom fijne winkel.

2019幎5月24日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering

Ik heb veel websites bekeken maar moet zeggen dat ze echt hele goede prijzen hebben. Het horloge kwam binnen drie dagen binnen en alles was hoe het hoort te zijn. Ik had nog een paar vragen over de levering en ik werd gelijk geholpen. Goede service en was een vriendelijke medewerker :)

2019幎5月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス