Øster SkovgÃ¥rd Julehandel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine varer til billig pris og god mulighed for at finde “retro”varer jeg vil gerne anbefale jer til andre kunder

䌁業が回答したした

Pakken kom efter et par dage. Mine stearinlys var pakket utroligt godt, stÞdsikker. God oplevelse.

䌁業が回答したした

FÞrste gang vi handlede her. FÞdselsdagsgave. Gaven var prÊcis hvad den lovede - mÃ¥ske lidt bedre😇 Levering og indpakning helt i top - figurer fra et krybbespil og en stald. Klart 5 stjerner herfra o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk SÃ¥ fine lys, godt pakket ind sÃ¥ de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Øster SkovgÃ¥rd - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begÊrer til jul og juletiden. Vi har ogsÃ¥ et kÊmpe udvalg af pÃ¥skepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider pÃ¥ Ã¥ret. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kÊmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i stÞrrelser til alle formÃ¥l hele Ã¥ret rundt. Mangler du inspiration til borddÊkning, sÃ¥ besÞg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dÃ¥b, konfirmation, bryllup, fÞdselsdag, pÃ¥ske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 Ã¥r drevet vores gÃ¥rdbutik Øster SkovgÃ¥rd Julehandel, men efter julesÊsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede kÞre on-line salg fra vores webshop, som ogsÃ¥ har vÊret igang i mange Ã¥r. PÃ¥ vores webshop vil du mÞde den samme gode service, som vi altid har vÊret kendt for, og vi er altid parate til at hjÊlpe dig pÃ¥ bedste vis. Du kan vÊlge at fÃ¥ dine varer tilsendt, men du kan ogsÃ¥ vÊlge at afhente dem pÃ¥ vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage nÃ¥r det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. PÃ¥ vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vÊlge imellem - og finder du ikke det du sÞger, sÃ¥ er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ telefon eller mail, sÃ¥ vil vi altid forsÞge at hjÊlpe dig sÃ¥ godt vi kan. Vi glÊder os til at "mÞde" dig pÃ¥ vores webshop Alttiljul.dk

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 113ä»¶

レビュヌを曞く

Har kÞbt de fineste Lyskranse og har

Har kÞbt de fineste Lyskranse og har fået verdensklasse service af deres kundeservice. KÞber bestemt fra dem igen.

2026幎5月6日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner og flotte ord til os. Vi gÞr altid vort bedste for at yde god service til kunderne. Du er velkommen igen en anden gang. mvh Pia

Vi skulle have Julefrokostholdet på

Vi skulle have Julefrokostholdet pÃ¥ besÞg, og sÃ¥ til min rÊdsel at vi ikke havde julelys til lyslegen.😳
Bestilte over middag og skrev at gÊsterne kom nÊste dag. Bad og håbede. NÊste dag kunne pakken hentes.
FANTASTISK SERVICE ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月25日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Tak for dine stjerner og flotte ord. Vi gÞr altid vort bedste for at opfylde kundernes Þnske - så rigtig dejligt at det også kunne lade sig gÞre hos dig :-)

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering. Bestilte to kasser bloklys, til konfirmation. Da kasserne ankom, var alle lysene forsvarligt pakket ind i papir, sÃ¥ de ikke skulle fÃ¥ ridser under vejs. Lysene var fuldstÊndig som pÃ¥ billedet. Meget tilfreds✹

2026幎4月22日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for stjernerne og de rosende ord. Vi gÞr os altid umage for at pakke varerne forsvarligt ind til forsendelse. Tak for din tid til at anmelde os :-)

2026幎4月14日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for stjernerne og dine ord. Det betyder meget for os. HÅber at komme til at handle med dig igen en anden gang :-) mvh Pia

Fine varer til meget rimelige priser

Fine varer til meget rimelige priser

2026幎4月8日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner til os. Det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at vurdere os. Vi er glade for at du er glad for dine varer. Sådan skal det også vÊre :-) mvh Pia

De er altid sÞde og rare

De er altid sÞde og rare.
Og er altid klar til at hjÊlpe.
Lysende,er af fantastisk kvalitet og så man de bestilte jeg varer,meget hurtigt.
De kan varmt,anbefales

2026幎4月15日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner til os. Det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at vurdere os. Vi forsÞger altid at give den bedste service til vores kunder, og jeg er glad for at hÞre, at du også har oplevet det :-) mvh Pia

Handler gerne igen.

Hurtig levering og allle varer levede op til forventningerne.

2026幎4月7日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner. Det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at vurdere os og skrive det her. TAK. mvh Pia

Jeg har kÞbt mos flere gange

Jeg har kÞbt mos flere gange, og det er altid en god oplevelse. Hurtig levering og flot indpakket.

2026幎4月13日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner. Det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at vurdere os og skrive det her. Du vender bare tilbage igen, når du mangler mos eller andet fra os :-) mvh Pia

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Alt var iorden.

2026幎4月10日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Jeg har modtaget en fin forsendelse fra

Jeg har modtaget en fin forsendelse fra dette firma og er fuldt ud tilfreds, varen blev leveret hurtig og var pakket meget forsvarligt. alt muligt ros til dette firma, som jeg har handlet ved flere gange og med samme fine resultat hver gang.

2026幎4月10日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner og flotte ord til os. Det betyder meget for os at yde den bedste service og have glade kunder :-) HÅber at hÞre fra dig igen en anden gang :-) mvh Pia

Fantastisk oplevelse at åbne de flotte

Fantastisk oplevelse at åbne de flotte "Lykke Kasser"med lys. Virkelig pengene vÊrd!

2026幎3月30日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Husejer. Mange TAK for dine stjerner. Dejligt at du også synes at vores LykkeKasser med lys er pengene vÊrd. Det får vi ofte at vide :-) Tak for din tid til at anmelde os :-) mvh Pia

Farveforskel

Jeg havde bl.a bestilt lys og servietter i stÞvet grÞn, men det er slet ikke samme farve, mega Êrgerligt. Super lev. tid og god information hele vejen igennem.

2026幎3月3日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Marianne. Lys og servietter kan godt hedde det samme farvenavn, men ikke vÊre samme nuance, idet varerne jo kommer fra forskellige leverandÞrer (lys - servietter). Men tak for dine stjerner :-)

Sindssyg hurtig levering

Sindssyg hurtig levering. Bestilte min ordre i går og har modtaget den i dag. Tak

2026幎2月27日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Vi gÞr altid vort bedste for at levere så hurtigt det er muligt. Tak for stjernerne :-)

Rigtig god handel.

Jeg kÞbte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk
Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten.
Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse som bestemt skal gentages.

2026幎2月11日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Nina. Mange tak for dine stjerner. Det betyder meget for os, at du vil dele din gode oplevelse med os.
Vi gÞr altid vort bedste for at pakke varerne godt ind, så de ikke tager skader under fragten. mvh Pia

KÞber man 6 t fyrfadslys

KÞber man 6 t fyrfadslys, må de ikke stå i en fyrfadsstage, for så brÊnder de i kortere tid ??? de skal stå på en flad tallerken ! Har da aldrig hÞrt noget lignende... sidste gang jeg handler der

2026幎1月19日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Maria. Jeg er meget ked af at du kun giver os 1 stjerne. Vi synes ikke det er retfÊrdig. Vi har lavet en test og sendt dig foto og brÊndetimer på mail idag. Som vi skriver i mailen til dig, har vi haft 3 fyrfadslys til at brÊnde under 3 forskellige forhold. 1 på en flad tallerken som brÊndte 6 timer og 20 minutter og de 2 andre i 2 forskellige fyrfadsstager, som brÊndte henholdsvis prÊcis 6 timer og 5 timer og 40 minutter. Som jeg forklarede dig i mailen, så kan temperaturen blive for hÞj, hvis lysestagen ikke er dimensioneret rigtigt. Hvis "hullet" i glasset er for smalt, kan varmen ikke komme ud, og dermed vil stearinen smelte for hurtigt, og dermed give fÊrre brÊndetimer. Det er ligesom en fuld opladet el-bil som kÞrer i modvind eller i koldt vejr - den kÞrer heller ikke så langt den er testet til under optimale forhold. Fyrfadslysestager kan have et flot design og se flotte ud, men er måske ikke optimale til at give den rigtige forbrÊnding, så man får mest ud af fyrfadslyset. Du kan naturligvis bruge fyrfadslysene fra os i en fyrfadsstage, men afhÊngig af stagens udformning, kan der vÊre forskellige brÊndetimer. Bl.a. derfor står der også ca. 6 timers brÊndetid i produktbeskrivelsen, da vi ikke kender alle former for fyrfadslysestager. PrÞv evt. at kÞbe nogle 6 timers fyrfadslys fra en anden leverandÞr (hvis du kan finde det, for vores fyrfadslys kommer fra Danmarks stÞrste lysproducent), og sÊt 1 i dine lysestager og 1 på et fad, og test selv om der ikke er forskel i brÊndetimerne. Du må meget gerne sende en mail og foto til mig, når du har prÞvet dette. mvh Pia, Alttiljul.dk

Fantastiske produkter og hjemmeside fyldt med julestemning!

Jeg kÞbte årets julepynt til juletrÊet på alttiljul.dk
Virkelig flot og enkel hjemmeside og fantastiske produkter.
Alttiljul.dk har fyldt vores hjem med julestemning denne jul!🙏🏻🎄

2025幎12月18日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for stjernerne og de flotte ord. Vi glÊder os til at give julestemning igen en anden gang :-) GlÊdelig jul herfra. mvh Pia