Øster SkovgÃ¥rd Julehandel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine varer til billig pris og god mulighed for at finde “retro”varer jeg vil gerne anbefale jer til andre kunder

䌁業が回答したした

Pakken kom efter et par dage. Mine stearinlys var pakket utroligt godt, stÞdsikker. God oplevelse.

䌁業が回答したした

FÞrste gang vi handlede her. FÞdselsdagsgave. Gaven var prÊcis hvad den lovede - mÃ¥ske lidt bedre😇 Levering og indpakning helt i top - figurer fra et krybbespil og en stald. Klart 5 stjerner herfra o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk SÃ¥ fine lys, godt pakket ind sÃ¥ de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Øster SkovgÃ¥rd - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begÊrer til jul og juletiden. Vi har ogsÃ¥ et kÊmpe udvalg af pÃ¥skepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider pÃ¥ Ã¥ret. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kÊmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i stÞrrelser til alle formÃ¥l hele Ã¥ret rundt. Mangler du inspiration til borddÊkning, sÃ¥ besÞg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dÃ¥b, konfirmation, bryllup, fÞdselsdag, pÃ¥ske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 Ã¥r drevet vores gÃ¥rdbutik Øster SkovgÃ¥rd Julehandel, men efter julesÊsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede kÞre on-line salg fra vores webshop, som ogsÃ¥ har vÊret igang i mange Ã¥r. PÃ¥ vores webshop vil du mÞde den samme gode service, som vi altid har vÊret kendt for, og vi er altid parate til at hjÊlpe dig pÃ¥ bedste vis. Du kan vÊlge at fÃ¥ dine varer tilsendt, men du kan ogsÃ¥ vÊlge at afhente dem pÃ¥ vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage nÃ¥r det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. PÃ¥ vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vÊlge imellem - og finder du ikke det du sÞger, sÃ¥ er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ telefon eller mail, sÃ¥ vil vi altid forsÞge at hjÊlpe dig sÃ¥ godt vi kan. Vi glÊder os til at "mÞde" dig pÃ¥ vores webshop Alttiljul.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 113ä»¶

レビュヌを曞く

Vil gerne give 5 stjerner for god

Vil gerne give 5 stjerner for god service, når jeg kvart over luk laver en bestilling og spÞrger om de kan nå at sende endnu en pakke i dag i denne travle tid. Og det kunne de! Tusind tak for det. Dejligt med så god hjÊlp og forståelse.

2025幎12月19日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for dine stjerner :-) Vi gÞr altid vort bedste for at hjÊlpe kunderne sÃ¥ godt som muligt. Rigtig glÊdelig jul og rigtig god fÞdselsdagfest 🎄🎈 mvh Pia

Anbefaler å velge en annen butikk

Av flere varer var det spesielt en vare jeg trengte, denne ble jeg plutselig kreditert for etter å ha kjÞpt den for at de var utsolgt. Jeg sendte mail om de kunne ta en annen type å sende meg, men fikk ikke svar. Bildene er misvisende. Juletrekulene jeg fikk fremsto skitten og flere hadde riper. Det manglet også tråder til kulene selv om det sto at det fulgte med. Anbefaler å styre unna

2025幎12月16日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

KÊre Helen. Jeg er meget ked af din oplevelse hos os og din dårlige anmeldelse af os. Det er ikke det vi normalt hÞrer. Hvilket ordrenr. har du kÞbt på? jeg kan ikke finde en ordre fra "Helen". Og hvilken mailadresse har du skrevet til? Jeg svarer normalt alle mails i lÞbet af et par dage. Send meget gerne en mail til mig på mail@alttiljul.dk
Jeg vil meget gerne have denne sag afsluttet på en god måde for os begge. mvh Pia

HåblÞs hjemmeside

En meget hÃ¥blÞs hjemmeside, 😵‍💫
uanset hvad man trykker på /sÞger efter,
kommer den samme del af siden op.😡
Har opgivet og finder nok et andet sted at handle.

2025幎12月15日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Astrid. Det kommer meget bag på mig, det du skriver om vores hjemmeside. Vi får flere hundrede ordrer ind hver dag, og har ALDRIG hÞrt denne påstand fÞr. Er du sikker på at det er vores side du er inde på? Alttiljul.dk Jeg vil meget gerne at du sender en mail til mig og uddyber det du oplever. Skulle der vÊre fejl, vil vi naturligvis rette det. Jeg håber at modtage en mail fra dig hurtigst muligt. mvh Pia

Ok produkter

Ok produkter
Det der hiver det lidt ned er at man ervlangsom i at fÃ¥ pakkerne sendt og sidste Ã¥rda man brÊndte lys til 70 kr sÃ¥ var der ikke vÊge hele vejen igennem sÃ¥ man skal passe pÃ¥ med hvad lys man kÞber fra siden , samt dette Ã¥r har lysene dryppet meget og det er rigtig trÊls nÃ¥r man har nogle dyrebare dekorationer i keramik til formÃ¥let. SÃ¥ til nÊste Ã¥r, hurtigere levering, ingen lys der drypper samt vÊge hele vejen igennem lysene 😀

2025幎12月14日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Kristian. Tak for dine stjerner. Hvis du har oplevet problemer med lysene, ville jeg rigtig gerne at du havde kontaktet mig på enten telefon eller mail, så vi kunne lÞse problemet. Vi gÞr altid vort bedste for at vore kunder får den bedste oplevelse med at bruge vore varer, men det krÊver at vi får besked, hvis der opstår et problem :-) Så skriv meget gerne til mig på mail en anden gang, hvis du oplever noget som ikke er i orden :-) M.h.t. leveringstiden så er november og december jo de allertravleste måneder for os og vi gÞr hele tiden vort bedste for at sende ud så hurtigt som muligt. Og vores skrevne leveringstid har vi overholdt hele sÊsonen. Men har du brug for en ekstra hurtig levering, så er du altid velkommen til at kontakte os, og spÞrge til om det er muligt :-) mvh Pia

Helt fantastisk handlen

Helt fantastisk handlen! Gode varer, gode priser og hurtig levering! Tak for handlen. Mange anbefalinger herfra *****

2025幎12月9日

mange tak for dine stjerner :-) Rigtig glÊdelig jul herfra. mvh Pia

Super service og meget sikker indpakning👌

2025幎12月11日

mange tak for dine stjerner :-) Rigtig glÊdelig jul herfra. mvh Pia

God service og hurtig levering

Har for fÞrste gang bestilt her og er meget tilfreds.
Havde bestilt forskellige julekugler, brammingnisser mv. og alt var forsvarligt pakket ind, så alt var intakt ved modtagelse.
Yderligere var der vedlagt forskellige fyrfadslys, som gratis gave.
God service og meget hurtig levering.

2025幎12月6日

Nei takk.

Varer kom ,men ikke noe svar fra nettbutikken på 3 mail.De reklamere for att de vil satse på netthandel,nettsiden legger opp til att det skal vÊre lett og kontakte nettbutikken- 3 mail til nå og null svar- fikk til gjengjeld sendingsbekreftelse på varer jeg avbestilte samme dag jeg bestilte- på en sÞndag.så jeg vil nok ikke handle herfra mer.

2025幎11月30日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Marianne. Kan du fortÊlle mig hvornår du har sendt mail til mig? eller et navn eller et ordrenummer, som du henviser til? Det du skriver om os, virker uforstående for mig. Vi svarer altid på mails, - så jeg vil gerne vide lidt mere om hvem du er, så jeg kan se hvad der er sket. mvh Pia

Jeg kÞbte for 916,00 kr den 11-10-25.

Jeg kÞbte for 916,00 kr den 11-10-25.
Enkelte af lysene er i rimelig kvalitet, men en stor del kan ikke bruges til andet end en tur i fjernvarmevÊrkets ovne. VÊgerne sidde helt i yderkanten af lyse. De bloklys jeg kÞbte oser hvis ikke vÊgen klippes af for hver 15 minutter.
Jeg kÞbte den enegang og aldrig mere.

2025幎11月30日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

KÊre Hugo Nielsen. Jeg kan ikke se at vi har sendt lys til dig. Har ikke modtaget en ordre i navnet Hugo Nielsen.
Hvis du har kÞbt lys i et andet navn, vil du så ikke sende mig en mail om det på mail@alttiljul.dk. Mvh Pia

Supergod og hurtig service.

Supergod og hurtig service.
Modtog nogle defekte lys, hurtig og nem reklamation, og 2 dage senere ankom flotte intakte lys. Kan varmt anbefales.

2025幎11月7日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

mange tak for stjernerne :-)

Jeg har modtaget min pakke idag og jeg

Jeg har modtaget min pakke idag og jeg er fuldstÊndig blÊst bagover. Alt er hånd indpakket og perfekt emballeret. Produkterne er 100% kvalitet. Skal jeg bestille juleartikler igen bliver det hos jer. Af ❀ tak. Venlig hilsen Helle Gram

2025幎11月4日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for stjernerne og de flotte ord :-)

Super service i det hele taget 🀩

Service i top. Min pakke havde fÃ¥et dobbelt af nogle nisser til ophÊng og en anden manglede sÃ¥. Efter et par mails sender de sÃ¥ de manglende nisser og dem jeg har modtaget dobbelt af mÃ¥tte jeg beholde, det kan man ikke klage over. Alt i alt endnu et godt kÞb ved Øster SkovgÃ¥rd 🀩

2025幎9月15日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Mange tak for stjernerne, Vi gÞr altid vores bedste for at kunderne får en god betjening.

God Kundeservice

Jeg bestilte 8 lys til mine Piet Hein gulvstager. Men desvÊrre var de 4 forkerte.
Men de skrev retur på en sÞndag og vil sende de rigtige lys asap. Det er super god kundeservice. Her handler jeg helt sikkert igen.
Tak for en god oplu.

2025幎6月22日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Hej Karsten. Mange TAK for dine stjerner og fine ord :-) Vi gÞr altid vort bedste for at betjene vore kunder godt :-) Jeg beklager selvfÞlgelig pakkefejlen, men det retter vi naturligvis op på hurtigst muligt.
Ser frem til flere handler med dig :-) mvh Pia

Jeg Altid nemt – og super service ved fejlhar handlet hos Alt Til Jul mange

Jeg har handlet hos Alt Til Jul mange gange – det er nemt, varerne kommer hurtigt, og alt har altid vÊret i orden.

Ved min seneste levering var der en varefejl, men de tog sig hurtigt og professionelt af problemet. Det giver tryghed at vide, at servicen også er i top, når noget går galt.

Kan varmt anbefale dem – og handler gerne her igen!

2025幎2月26日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

Tak for stjernerne - og naturligvis retter vi op på det, hvis der er sket en fejl.

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte små trommer (til juletrÊet) til bordkort til min trommeglade sÞns konfirmation. Da vi var sent ude, havde jeg brug for en hurtig levering.

Trommerne blev sendt hurtigt og nåede frem i god tid og i god stand.

2025幎5月1日

Tak for stjernerne :-)

Nu har jeg handlet hos dem i ja 20 år

Nu har jeg handlet hos dem i ja 20 Ã¥r mÃ¥ske mere, har altid vÊret tilfreds, fantastisk god service , og Pia er altid meget hjÊlpsom.😊la helt sikkert anbefales herfra, et kÊmpe 12 tal med pil op..

2025幎3月17日

Øster Skovgård Julehandel からの回答

1000TAK for stjernerne Birgith :-) Ja - det er mange år efterhånden vi har handlet sammen, godt 20 år er ikke helt ved siden af :-) Det er altid en fornÞjelse af handle med dig :-)