Amalie Sandgaard Photography レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Amalie forevigede vores elskede datters dåb. Ved en sådan lejlighed som bare er så stor og, hvor alle følelser er mange og helt uden på tøjet var det en kæmpe tryghed, at blive mødt af en sød, opmærks... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det har altid været en positiv oplevelse at møde Amalie og hun kender efterhånden børnene rigtig godt, så de føler sig trygge på forhånd når vi kommer for at få taget billeder. I har brugt hende de si... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt igennem en fantastik oplevelse hvor Amalie fik fanget SÅ flot det fantastiske bånd mellem mit barnebarn og jeg. Elsker hver og et billede.

5つ星のうち5の評価

Amalie er en utrolig dygtig fotograf, som vi varmt kan anbefale! Hun har en helt særlig evne til at skabe en afslappet og tryg stemning, hvilket gør hele oplevelsen behagelig. Hun er fantastisk til at... もっと見る

企業情報

1. 写真館

当該企業による記述

Børne-og Familie fotograf med fokus på det naturlige og legende.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Helt igennem fantastisk oplevelse ❄️🤩

Man siger tiden går hurtig i godt selskab.
Og det er ikke for sjovt man siger det.

Amalie er en faktisk person, direkte og god med børn.

Udover det er hun bare god til at fange glimtet i øjnene på vores unger 😍❄️ og få dem til at glemme at de egentlig står midt i (hvad ofte) er en akavet situation.
De glemte tid og sted hvad resultatede i de mest fantastiske billeder blev taget og foreviget❤️

Anbefalingerne sendes ud med kys hånd herfra ❄️❤️🌞

2023年11月25日

Dygtig og behagelig fotograf

Dygtig og behagelig fotograf! Amalie inviterede os ind i sit flotte studie med en dejlig atmosfære og tog sig tid til, at børnene blev trygge. Billedsessionen forløb rigtig fint til trods for, at børnene på 3.5 år og 1.5år ikke vidste, hvad der skulle ske. Stille og roligt legede hun sig igennem fotograferingen af børnene. Resultatet blev fantastisk, og vi glæder os uendelig meget til at kigge på billederne hver dag :-) Derudover er Amalie hurtig til at svare tilbage på eventuelle spørgsmål. Klar anbefaling herfra hvis du mangler en professionel og rar fotograf!

2023年11月25日
5つ星のうち4の評価

Det var en rigtig fin oplevelse, at få fotograferet børnene. Hun var hurtig til at svare på beskeder og til at redigere billederne. Og så synes jeg det er rigtig rart at få billederne digitalt, så man selv kan få dem printet som man har lyst.

2023年11月12日

Super oplevelse…

Vi har været hos Amalie og få taget søskendebilleder. Lige fra vi trådte ind af døren var det en god oplevelse. Hun fangede vores store dreng med det samme og resultatet er bare super godt!

2023年11月18日

Udendørs fotografering

Fik taget billeder af min pige på 15 mdr udendørs. Amalie var super sød pg imødekommende. Hun fandt hurtigt ind i hvad der fungerede for os og tog godt hensyn til alder og færdigheder. Da vi var nær vand blev der lagt vægt på at jeg måtte sige stop hvis det blev for meget. Rigtig god oplevelse og flotte billeder som var rigtig svære at vælge imellem.

2023年10月13日

God oplevelse

God oplevelse, Amalie var super god til at underholde vores søn på 11 måneder til han første fotografering.

Super fint studie, samt god personlig dialog med Amalie både i studiet men også på hendes Facebook/Messenger.

Vil klart anbefale hende og hendes priser er super fine, hun kørte med et tilbud hvor vi fik selve foto shootet gratis (normalt 995,-) så det var kun de billeder vi valgte som vi skulle betale for, så der er også penge at spare ved at holde øje på hendes Facebook side.

2023年11月23日
5つ星のうち5の評価

En god og behagelig oplevelse lige fra…

En god og behagelig oplevelse lige fra ankomst. Flot studie med gode rekvisitter. Amalie er meget sød og imødekommende og rigtig god til at interagere med mine børn, for at få dem til at smile og grine. Jeg har tit følt ved fotografer, at det lå på mig at få børnene til at smile, men det havde Amalie bare styr på - med nogle virkelig gode billeder som resultat. Vil helt klart anbefale Amalie 👍

2023年11月21日
5つ星のうち5の評価

Fuldt ud tilfreds med Amalie sandgaard😊 vi fik de fineste billeder som er meget bedre end vi turde håbe på med 2 piger hvor den ene ikke lige altid var helt tilfreds. Men Amalie fik fanget de gode og glade øjeblikke og vi kommer helt sikkert til at bruge hende igen.

2023年11月5日

De smukkeste fotos 🤩

Vi var så heldige at vinde en fotosession ved Amalie 😍
Vi fik taget de smukkeste fotos af vores børn. Hun er så god til børn, det kan man tydelig mærke og se! Amalie er meget sød og imødekommende og det gjorde oplevelsen helt speciel. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi søger til hende for at tage fotos!😍
Jeg var dog lidt i chok over at priserne var så høje på de pakkeløsninger. Men det koster selvfølgelig, jeg synes bare det er meget højt. Men nu venter jeg i spænding på at se det færdige resultat på vores fotos.
Et kæmpe plus er dog, at hun har altid en pose slik til børnene 🤩

2023年10月4日

En dygtig fotograf

En dygtig fotograf, der ligger personlighed i sit arbejde. Man føler sig velkommen om det er hendes studie eller andre omgivelser. Hun giver sig tid til sine kunder. Man får en god oplevelse. Jeg har været ved hende for at få taget billeder af min søn, og jeg har aldrig været gået derfra skuffet, og min søn er altid i grinene humør bagefter.

2023年10月9日
5つ星のうち5の評価

Varmeste velkomst og gladeste billeder

Fra første minut vi trådte ind i Amalies studie var pigerne rolige.
Vi blev taget godt imod og mine 2 piger følte sig straks helt trygge.
Amalie er et dejligt varmt menneske der formår at pille alt det stive af portrætter og til gengæld finder en varme og en glæde frem på kamera.
Vi kan på det varmeste anbefale at besøge Amalies studie og få nogle billeder af familien sammen eller bare guldklumperne som kan sprede glæde hver gang i ser på dem.

2023年11月5日
5つ星のうち4の評価

Vi har fået taget nogle helt…

Vi har fået taget nogle helt fantastiske billeder af Amalie. Som er meget sød og imødekommende.
Og rigtig godt til at fange vores søn på 4’s opmærksomhed og gøre det til en dejlig oplevelse.
Eneste minus er at billederne man gennemser inden udvælgelse er svære at se detaljer på.

2023年10月21日

Familiebilleder

Vi fik taget nogle smukke billeder af hele familien hos Amalie! Trods ændring af lokation pga vejret så blev billederne helt fantastiske og virkelig svært at vælge imellem dem! Amalie formåede at fange de smukkeste billeder af mine dejlige børn ❤️

2023年10月29日

Trustpilot エクスペリエンス