ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Opis: produkt po rozpakowaniu okazaÅ siÄ uszkodzony. wyglÄ da na to ÅŒe coÅ na nie spadÅo i to bardzo ciÄÅŒkiego, bo wygiÄty byÅ nawet paÅÄ k kosza oraz przerwany jest technorattan. Wg przewoźnika winny... ãã£ãšèŠã
Kurier chciaÅ wyÅudziÄ 360zÅ za jak to nazwaÅ wnoszenie 4 paczek. Wnoszenie miaÅo polegaÄ na wyciÄ gniÄciu paczek z pojazdu i poÅoÅŒenie za bramÄ wjazdowÄ na posesjÄ. DosÅownie 3metry miaÅ do przejÅc... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zdecydowanie odradzam korzystanie zâŠ
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usÅug tej firmy kurierskiej. Moja przesyÅka miaÅa zostaÄ dorÄczona w czwartek, nastÄpnie kilkukrotnie zapewniano mnie przez Biuro ObsÅugi Klienta, ÅŒe zostanie dostarczona w trybie pilnym w piÄ
tek, a później, ÅŒe dotrze w sobotÄ. Ostatecznie paczka zostaÅa dorÄczona dopiero w niedzielÄ wieczorem.
Przez kilka dni przesyÅka bez wyjaÅnienia pozostawaÅa w magazynie, a kaÅŒda kolejna rozmowa z infoliniÄ
koÅczyÅa siÄ innymi zapewnieniami, które nie miaÅy pokrycia w rzeczywistoÅci. Zamiast rzetelnych informacji otrzymywaÅam kolejne terminy dorÄczenia, z których ÅŒaden nie zostaÅ dotrzymany.
Po zÅoÅŒeniu reklamacji firma nie wyjaÅniÅa przyczyn opóźnienia, a jedynie stwierdziÅa, ÅŒe konsultanci przekazywali informacje otrzymane z oddziaÅu. Nie zmienia to faktu, ÅŒe jako klient zostaÅam wielokrotnie wprowadzona w bÅÄ
d co do terminu dostawy.
Nie mam zastrzeÅŒeÅ do stanu przesyÅki, ale sam poziom obsÅugi klienta i organizacja dostawy byÅy bardzo rozczarowujÄ
ce. Zdecydowanie nie skorzystam ponownie z usÅug tej firmy.
dostawa mebli bez uprzedzenia poprzedniego dnia, bez ÅŒadnego umawiania siÄ
dostawa mebli bez uprzedzenia
Koszmar i tragedia. 2 w 1
Nie wiem dlaczgo ktokoleiek jeszcze z tego korzysta.
Jeszcze nigdy nie przyjechali planowo.
Teraz dla odmiany - podobno nie ma mnie w domu!
Kurier nie odbiera, a jak.
Czyli znowu kilka dni poszukiwaÅ paczki przede mnÄ
Koszmar i tragedia. 2 w 1
Totalne dno brak szacunku do czasuâŠ
Totalne dno brak szacunku do czasu drugiego czÅowieka. ZamówiÅam paczkÄ z dostawÄ na dziaÅkÄ na której nie ma nikogo na co dzieÅ kontaktowaÅam siÄ z obsÅugÄ klienta nie doÅÄ ze podali mi numer telefonu do kuriera który przebywaÅ na urlopie to w przeciÄ gu tygodnia nie byli w stanie podaÄ konkretnej daty na planowanÄ dostawÄ.Dno i wodorosty NIE POLECAM
Odradzam korzystania z usÅug tej firmy
Odradzam korzystania z usÅug tej firmy. Kurierzy chyba zyjÄ epokÄ socjalizmu. Paczke dostarczy kiedy on bedzie chciaÅ. ZrezygnowaÅem z dostawy bo kurier caÅy czas ja dostarczaÅ przychodziÅy Sms i nic wiecej. Po rezygnacji mojej z próby drugiej dostawy adresat dostawy zostaÅ poinformowany ,ze mnie nie zastaÅ pod wskazanym adresem kuriozalne kÅamstwo kuriera. No cóŌ jak kurier rzadzi w firmie to tak jest.
Nie odpowiedzialni
Totalna poraÅŒka, komunikacja i terminy dostawy to jakiÅ absurd zgubili paczkÄ znalzala sie po 3 tygodniach i odesÅali z powrotem do nadawcy policzyli sobie za nie wykonanà usÅugÄ w obie strony strata 500zl nie polecam omijaÄ tÄ firmÄ z daleka.
Transport huÅtawki - kokon ze stelaÅŒem
Opis: produkt po rozpakowaniu okazaÅ siÄ uszkodzony. wyglÄ
k kosza oraz przerwany jest technorattan. Wg przewoźnika winny jest sprzedawca, bo po opakowaniu nie byÅo widaÄ uszkodzeÅ. Grillowali mnie miesiÄ
c czasu. Za przesyÅkÄ zapÅaciÅem prawie 300 PLN. Niby przesyÅka ubezpieczona. Nie polecam.
Zdecydowanie odradzam.
Zdecydowanie odradzam.
Kurier firmy Ambo zadzwoniÅ w sprawie dostawy przesyÅki. Gdy poprosiÅam o zmianÄ terminu dostawy, od poczÄ
tku byÅ opryskliwy i nieprzyjemny. Kiedy zwróciÅam uwagÄ, ÅŒe oczekujÄ kulturalnej rozmowy, podniósÅ gÅos, zaczÄ
Å krzyczeÄ, a nastÄpnie uÅŒyÅ wobec mnie wulgarnych sÅów.
Nigdy wczeÅniej nie spotkaÅam siÄ z tak skandalicznym i agresywnym zachowaniem pracownika firmy kurierskiej. NiezaleÅŒnie od sytuacji, uÅŒywanie wulgaryzmów wobec klienta jest absolutnie niedopuszczalne.
Sprawa zostaÅa zgÅoszona do firmy. OczekujÄ wyjaÅnienia i konsekwencji wobec osoby odpowiedzialnej za takie zachowanie.
Kurier chciaÅ wyÅudziÄ 360zÅ za jak toâŠ
Kurier chciaÅ wyÅudziÄ 360zÅ za jak to nazwaÅ wnoszenie 4 paczek.
Wnoszenie miaÅo polegaÄ na wyciÄ
gniÄciu paczek z pojazdu i poÅoÅŒenie za bramÄ
wjazdowÄ
na posesjÄ. DosÅownie 3metry miaÅ do przejÅcia.
Po odmowie, z mojÄ
pomocÄ
zdjÄ
Å te przesyÅki z auta i chciaÅ poÅoÅŒyÄ na zÅoÅÄ przed bramÄ
a nie za niÄ
bo to juÅŒ wedÅug niego wnoszenie.
Przesylka do odbiorcy dotarla uszkodzona
Przesylka do odbiorcy dotarla zniszczona. Mimo spisania protokolu z kurierem i zrobienia zdjec, firma spycha odpowiedzialnosc na odbiorce. Poziom obslugi zenujacy. Dodatkowo przesylke ze wzgledu na jej kruchosc ubezpieczylam na 1000zl. Firma nie chce wyplacic mi odszkodowania mimo dowodow i posiadania protokolu. Zdecydowanie nie polecam.
Totalna poraÅŒka
Totalna poraÅŒka, komunikacja i terminy dostawy to jakiÅ absurd. Sprzeczne informacje od kuriera i biura obsÅugi klienta. Poprostu najlepiej nie mieÄ z nimi nic do czynienia.
Nie polecam!
Nie polecam!
Uszkodzili przesyÅkÄ i pomimo ubezpieczenia nie chcÄ
zwróciÄ pieniÄdzy.
Dotyczy reklamacji nr 82315
List przewozowy nr 2036001551768
Alles in bester Ordnung
Alles in bester Ordnung. Am 05.06. Terminvorschlag fÌr den 11.06. erhaten. Ging leider nicht. Neuer Terminvorschlag am 11.06. fÌr den 17.06. Nachmittags. Ca. 20 Minuten vor Lieferung erfolgte Anruf des Fahrers. Auto stand dann auch pÌnktlich vor der TÌr. Insgesamt dauerte die Lieferung der am 31.05.2026 Ìber OBI getÀtigten Bestellung etwas lange - hatten jedoch keinen Termindruck.
Zero kompetencji i doÅwiadczenia z klientem Firma ma problem z komunikacjÄ kurierzyâŠ
Firma ma problem z komunikacjÄ
kurierzy pracujÄ
za karÄ kontak z obsÅugÄ
klienta tragiczny a do tego oszukujÄ
co do terminów a jak juÅŒ przyjdzie paczka to w stanie strasznym opÅakanym wrÄcz
GorÄ
co nie polecam bardzo nie polecam daje -1009 gwiazdek
W peÅni uczciwie
Zakupy zrobione w Centrum Rowerowe
Tam nawet nie wiedzieli jak pomóc z wÅasnÄ
przesyÅkÄ
ð€Šââïž
Nie mam sÅów ÅŒal mi tych którzy z tej firmy bÄdÄ
korzystaÄ
Najgorsza firma kurierska z jakÄ miaÅam do czynienia
Za pierwszym razem nie zdÄ ÅŒyÅam dojechaÄ by odebraÄ przesyÅkÄ, duÅŒa, wiÄc nie byÅo mowy by zostawiÅ kurier pod bramÄ . PrzeÅoÅŒyÅam na termin wskazany przez kuriera. NapisaÅam do BOK. OtrzymaÅam potwierdzenie ÅŒe ustalenie przekazano do realizacji. Po czym w dniu realizacji najpierw dowiedziaÅam siÄ, ÅŒe informacja o dostarczeniu w danym dniu moÅŒe wyjÅÄ aÅŒ do 12.00. OczywiÅcie tego dnia nie byÅo ani informacji o dostawie, ani dostawy. Za to kolejnego dnia z rana Ambro Express informuje mnie o dostawie tego dnia oczywiÅcie, jak zwykle, bez wyprzedzenia. W ciÄ gu póŠgodziny piszÄ do BOK ÅŒe wykluczone, nie ma nikogo, a ja nie zgadzam siÄ na zostawienie gdziekolwiek indziej. PiszÄ teÅŒ do kuriera. Cztery godziny później, przed 15.00 kurier dzwoni ÅŒe jedzie z dostawÄ . OczywiÅcie odmówiÅam, reakcja nie byÅa miÅa. Ambroexpress jest jedynie dla ludzi, którzy majÄ moÅŒliwoÅÄ byÄ nieustannie dyspozycyjni dla kuriera . Ta firma zupeÅnie nie szanuje czasu swoich klientów.
Totalna poraÅŒka
Totalna poraÅŒka, jeÅŒeli mój przypadek nie jest odosobniony a z tego co czytam to nie jest, to bardzo mnie zastanawia kto z takÄ
firmÄ
Åwiadomie podejmuje wspóÅpracÄ :/
Kurier który dostarczaÅ mojÄ
przesyÅke to zwykÅy cham i prostak , klienta ma za nic. Ignoruje informacjÄ o odmowie przyjÄcia przesyÅki ze wzgledu na jej stan (uszkodzona), odmawia sporzÄ
dzenia protokoÅu ... zostawia przesyÅke na Årodku drogi i odjeÅŒdza.
Nie polecam, myÅlaÅem , ÅŒe Poczta Polska to jest granica absurdu w dostarczaniu przesyÅek ale ta firma ustanawia nowe granice której nikt nie przebije :/
Firma nie wywiÄ zuje siÄ z terminówâŠ
Firma nie wywiÄ zuje siÄ z terminów dostawy. PrzesyÅkÄ z oddziaÅu w Warszawie, wysÅali na swój oddziaÅ w Åodzi, teraz zasÅaniajÄ siÄ ze nie ma kto pojechaÄ z przesyÅkÄ - bo adres dostawy jest pod WarszawÄ . Codziennie przesuwajÄ o jeden dzieÅ termin. Trwa juÅŒ to tydzieÅ.
Katastrofa
Katastrofa . Nie dowoÅŒÄ paczek jeÅli nie moÅŒesz odebraÄ telefonu ððððnigdy wiÄcej
Ik wilden klanten worden bij dezeâŠ
Ik wilden klanten worden bij deze partij omdat ze mij hadden vertelt op beurs in polen dat ze dit voor mij konden maar daarna werden collega's heel onbeschoft en moest ik echt achter ze aan gaan voor een reactie
Najgorsza firma z jakÄ miaÅam doâŠ
Najgorsza firma z jakÄ miaÅam do czynienia. Nieterminowi, oszukujÄ co do transportu i terminów- koszmar.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ