Szanowni PaÅstwo , nie polecam tej firmy !!! ZamówiÅem gripy firmy Nortshore , przyszÅy brudne i bez Årubek mocujÄ cych . NastÄpnie zÅoÅŒyÅem reklamacje ÅŒeby dosÅali mi Årubki powiedzieli ÅŒe magaz... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Szanowni PaÅstwo
Szanowni PaÅstwo , nie polecam tej firmy !!!
ZamówiÅem gripy firmy Nortshore , przyszÅy brudne i bez Årubek mocujÄ
cych .
NastÄpnie zÅoÅŒyÅem reklamacje ÅŒeby dosÅali mi Årubki powiedzieli ÅŒe magazyn nieczynny . Po kilku dniach sam zadzwoniÅem ! zapytaÅem co wiadomo w sprawie ?
Powiedzieli ÅŒe ten model nie ma Årubek . Na opakowaniu jest wyraźnie napisane Lock On Grip . natomiast w kilku innych sklepach twierdzÄ
ÅŒe tego typu sÄ
ze Årubkami .
Nie polecam tego baÅaganu nikomu ! AÅŒ dziwne ÅŒe ta spóÅka jest na gieÅdzie ! to pomyÅka nie spóÅka
niestety sÅabo
niestety sÅabo - kupowaÅem bo pisalo ÅŒe dostawa w 24h ale im zeszÅo 2 dni by wogóle wysÅaÄ rower plus 2 dni dostawa jakimÅ dziwnym kurierem to niestety 4 DNI CZEKANIA - jak komuÅ zaleÅŒy na czasie to szybka dostawa to tylko chwyt marketingowy niestety.....
ReklamowaÅem kierownicÄ karbonowÄ NSâŠ
ReklamowaÅem kierownicÄ karbonowÄ NS Bikes odesÅanÄ w kartonie po kierownicy Title a oni mi piszÄ ÅŒe ruszyÅa procedura reklamacji kierownicy Title. Po moim wyjaÅnieniu i na podstawie wysÅanych zdjÄÄ przed odesÅaniem produktu sami stwierdzili ÅŒe kierownica karbonowa pÄkÅa przez zbyt mocno dociÅniÄtÄ obejmÄ zacisku hamulca (dokrÄcanÄ kluczem dynamo). Przed zÅoÅŒeniem odwoÅania kierownica zostaÅa do mnie juÅŒ odesÅana i nie majÄ c jej juÅŒ fizycznie na miejscu wydali takÄ samÄ opiniÄ, wiÄc u nich reklamacja to mit - sprzedaÄ zapomnieÄ - megaaaa nie polecam
Rower przyszedŠzgodny z zamówieniem
Rower przyszedÅ zgodny z zamówieniem. Sklep przesÅaÅ go wysyÅkÄ ze wstÄpnym zÅoÅŒeniem mimo zamówionego roweru w peÅnej gotowoÅci i z wyregulowaniem. Reklamacja przeszÅa szybko i bez problemu. PieniÄ dze za droÅŒszÄ wysyÅkÄ zwrócone. Oceniam na plus!
SÅaby stan, zerowe wsparcie
Skandaliczny stan dostarczanych rowerów, oraz wrÄcz bezczelny sposób podejÅcia do reklamacji.
Sklep prezentuje skrajnie nieodpowiedzialny sposób podejÅcia do biznesu, który nie tylko w moich obydwu doÅwiadczeniach koÅczy siÄ reklamacyjnÄ
drogÄ
przez mÄkÄ, ale bezpoÅrednio zagroziÅ mojemu bezpieczeÅstwu.
Sklep dramat.
Sklep dramat.
WysyÅajÄ
nie to co zamówione. Ok, moÅŒna siÄ pomyliÄ ale obsÅuga pozakupowa, reklamacyjna - totalna olewka.
WrÄcz bezczelni.
KupiÅem zestaw sterów kierownicy TokenaâŠ
KupiÅem zestaw sterów kierownicy Tokena . WysÅali inny niÅŒ trzeba . ZorientowaÅem siÄ w trakcie montaÅŒu ÅŒe czÄÅÄ zestawu jest na 49mm nie 44mm . SprawdziÅem pudeÅko od zestawu który dostaÅem , no i tak , zamiast TK036F dostaÅem Tk0154R2 . PoÅowa juÅŒ wbita w ramÄ ( dolna miska ) wiÄc dzwoniÄ do nich ÅŒe to nie do koÅca to co zamontowaÅem i chÄtnie zamieniÄ górÄ zestawu wymieniajÄ c jÄ na wÅaÅciwe elementy . PodjadÄ do nich do sklepu i podmienimy na miejscu z innego kompletu bo majÄ go stale w ofercie . Nie zgodzili siÄ kazali mi wyciÄ gaÄ zamontowanÄ czÄÅÄ i odsyÅaÄ caÅoÅÄ wiÄc odmówiÅem bo w czym majÄ problem a jak chcÄ caÅoÅci niech zapÅacÄ za demontaÅŒ dolnej miski z mojego roweru który to zabieg przeprowadzi autoryzowany serwis rowerowy marki Fuji a oni majÄ pokryÄ te koszty . Zaznaczam ÅŒe ten zestaw sterów róŌni siÄ tylko górnym elementem (miskÄ z dekielkiem) reszta taka sama . ZaproponowaÅem ÅŒe wezmÄ na siebie dostarczenie do sklepu itp itd . Szarpali siÄ ze mnÄ ponad 2 tygodnie . UruchomiÅem zatem procedurÄ chargeback w banku i nie ustÄpowaÅem . Ostatecznie postawiÅem na swoim , odesÅaÅem im górnÄ miskÄ i dekielek i absolutnie nic nie demontowaÅem z mojej ramy (dolnej miski) a oni wysÅali do mnie wÅaÅciwe elementy w tym samym czasie (po ponad dwóch tygodniach tÅuaczenia i uÅŒerania siÄ z nimi ). Mogli zrobiÄ to bez szarpaniny i bez kosztów bo byÅem turbo elastyczny w zakresie polubownej i szybkiej obsÅugi tej wymiany byle tylko zamieniÄ te niewÅaÅciwe elementy . Teraz mam juÅŒ wszystko w caÅoÅci a CR musi mi jeszcze oddaÄ kasÄ , koszt odesÅania do nich niepasujÄ cych elementów zestawu. Ostatecznie okazaÅo siÄ równieÅŒ ÅŒe w swojej ofercie zamieÅcili zdjÄcia zestawu TK0154R2 jako TK036F . ZwróciÅem im jeszcze uwagÄ na to ÅŒe majÄ taki bÅÄ d w ekspozycji na stronie sklepu w tej ofercie a Ci ÅŒe to tylko zdjÄcia poglÄ dowe ( to wskazuje na Åwiadome stosowanie przez nich praktyk wprowadzajÄ cych w bÅÄ d ). UwaÅŒajcie na ten sklep bo pokazujÄ w ofertach jedno a potem okazuje siÄ ÅŒe to nie to co zamawiaÅeÅ i widziaÅeÅ na zdjÄciach i przysyÅajÄ czÄÅci w zupeÅnie innej specyfikacji technicznej i wyglÄ dzie . Nie pÅaÄcie tam nigdy przez Blik ani gotówkÄ a wyÅÄ cznie kartÄ swojego banku . W przypadku jakiejkolwiek niezgodnoÅci towaru z zamówieniem , jego stanu , warunków takich jak poziom regulacji , stan techniczny , uszkodzenia w transporcie lub utrudniania sklepu w reklamacjach i wszelkie spychanie lub bagatelizowanie problemu Åatwiej bÄdzie Wam odzyskaÄ pieniÄ dze przez swój bank w procedurze chargeback . Nie dzwoÅcie tam bo poziom profesjonalizmu u nich jest ÅŒenujÄ co niski a infolinia jest zacofana i nie pomocna de facto i nie pozostawi Wam ÅŒadnych dowodów . Kontakt zalecam mailowy , kompletujcie caÅÄ korespondencjÄ w swoich sprawach i wysyÅajcie jÄ od razu do swojego banku . Chargeback jest dla nich jak najbardziej niekorzystnÄ formÄ sporu i za wszelkÄ cenÄ chcÄ go uniknÄ Ä. CiÅnijcie ich ile wlezie . Takie firmy trzeba dociskaÄ i poddawaÄ presji aÅŒ zniknÄ z rynku albo zmieniÄ poziom swoich usÅug . Presja i jeszcze raz presja . Nie odpuszczajcie . Powodzenia
Zdecydowanie odradzam zakupy w tymâŠ
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. KupiÅem rower za blisko 9 000 zÅ, który okazaÅ siÄ niezgodny z ofertÄ
â zamontowano taÅszy osprzÄt (amortyzator innej marki niÅŒ w opisie), co sklep sam poÅrednio przyznaÅ, obniÅŒajÄ
c cenÄ na stronie o 1000 zÅ tuÅŒ po mojej interwencji.
Co gorsza, rower wydano mi z wadÄ
montaÅŒowÄ
pomimo wczeÅniejszego przeglÄ
du zerowego(luźny ukÅad kierowniczy),oraz problemy z hamulcami co doprowadziÅo do niebezpiecznej sytuacji na drodze i utraty sterownoÅci. Sklep odrzuciÅ reklamacjÄ wykonujÄ
c bez mojej zgody 'naprawÄ grzecznoÅciowÄ
', która nie rozwiÄ
zuje problemu istotnej niezgodnoÅci towaru z umowÄ
ObsÅuga klienta ignoruje dowody. JeÅli cenicie swoje pieniÄ
dze i bezpieczeÅstwo â omijajcie ten sklep szerokim Åukiem
Nie polecam â wysokie ryzyko problemów i zamroÅŒenia Årodków.
Zamówienie opÅacone z góry na kwotÄ 6900 zÅ. Sklep dwukrotnie nie dostarczyÅ towaru w ustalonych terminach (24.04 oraz 05.05), mimo wczeÅniejszych zapewnieÅ. Towar nigdy nie zostaÅ mi dorÄczony.
Pomimo niewykonania umowy sklep odmawia natychmiastowego zwrotu pieniÄdzy, zasÅaniajÄ
c siÄ âproceduramiâ i uzaleÅŒniajÄ
c zwrot od powrotu paczki, której klient nigdy nie otrzymaÅ. W praktyce oznacza to przetrzymywanie pieniÄdzy klienta bez realizacji zamówienia.
ObsÅuga reklamacji nie rozwiÄ
zuje problemu, odmawia poÅÄ
czenia z kierownictwem i powtarza te same formuÅki, ignorujÄ
c fakty. Dodatkowo straciÅem dwa dni urlopu, czekajÄ
c na dostawy, które siÄ nie odbyÅy.
Sprawa zostaÅa zgÅoszona do rzecznika konsumentów. Przy takiej skali zamówienia i takim podejÅciu do klienta trudno mówiÄ o profesjonalizmie czy odpowiedzialnoÅci.
Niestety wiÄcej nie skorzystam.
Niestety wiÄcej nie skorzystam.
ZamówiÅem u was dwa rowery dla dzieciaków. OdbieraÅem je pod koniec stycznia. W Årodku zimy, peÅno Åniegu⊠nie byÅo warunków ÅŒeby, przejechaÄ siÄ przed sklepem i sprawdziÄ dokÅadnie jak sÄ
zÅoÅŒone.
Tak w sklepie jest tor do jazdy, ale tam ciÄÅŒko zweryfikowaÄ jak rower pracuje zwÅaszcza dziecku.
Jednak kilka razy dopytywaÅem siÄ czy sÄ
dobrze zÅoÅŒone, âgotoweâ do jazdy, zwÅaszcza zaleÅŒaÅo mi na poprawnym dziaÅaniu przerzutek. Jak zrobiÅo siÄ cieplej idziemy na premierowÄ
przejaÅŒdÅŒkÄ na nowych rowerach i co? Ano nic⊠Nic kompletnie nie wyregulowane, w obu rowerach przednia przerzutka w ogóle nie zmienia biegów, ani w górÄ ani w dóÅ. Tragedia. Niby nie ma wielkiej filozofii samemu to zrobiÄ ale nie za to pÅacÄ odbierajÄ
c âgotowyâ rower do jazdy.
I co zrobiÄ? JechaÄ do sklepu i czekaÄ aÅŒ komuÅ zachce siÄ poprawiÄ to (a jeszcze bÄdÄ musiaÅ pewnie za to zapÅaciÄ bo przecieÅŒ rowery odbieraÅem kilka tygodni wczeÅniej), czy zrobiÄ to pod domem w serwisie ale zapÅaciÄ?
MoÅŒe ja trafiÅem na jakiegoÅ praktykanta który nie poradziÅ sobie z tym, albo komuÅ po prostu naprawdÄ siÄ nie chciaÅo. Tak czy siak niesmak zostaÅ. Dla mnie przestroga na przyszÅoÅÄ. KupowaÄ u was moÅŒna⊠serwisowaÄ, NIE.
MoÅŒe nastÄpnym razem jak bÄdÄ zmieniaÅ rower, jednak warto dopÅaciÄ parÄ zÅotych i kupiÄ gdzieÅ indziej. Generalnie jestem wami ogromnie ROZCZAROWANY.
A z tymi zakupami teÅŒ róŌnie, jak chciaÅem dobieraÄ akcesoria to sprzedawca próbowaÅ mi wcisnÄ
Ä nie pasujÄ
ce rzeczy, na szczÄÅcie nie daÅem siÄ namówiÄ. A na dwa zamówienia w sklepie internetowym jedno przyszÅo ewidentnie ze zwrotu i do tego jeszcze niekompletne.
Zakup roweru elektrycznego w sklepie innternetowym
Edycja 08/05/2026
Sklep zaoferowaÅ w ramach przeprosin obniÅŒenie ceny roweru oraz kupon na kolejne zakupy. To rozwiÄ
zanie zostaÅo przeze mnie przyjÄte.
DziÄkujÄ za polubownie rozwiÄ
zanie sprawy.
-----------
Zakup drobnych akcesoriów przebiega sprawnie, jednak zdecydowanie odradzam ten sklep internetowy przy inwestycjach w zaawansowane rowery (np. e-bike). Proces obsÅugi posprzedaÅŒowej i odpowiedzialnoÅci za wÅasne bÅÄdy ofertowe w mojej ocenie nie istnieje.
ZamówiÅem rower elektryczny Focus Planet² 6.8 ABS. Otrzymany sprzÄt posiadaÅ innÄ
, uboÅŒszÄ
specyfikacjÄ niÅŒ widniaÅa w opisie na stronie internetowej sklepu:
1. Zamontowano napÄd Shimano Deore (HyperGlide) zamiast nowoczeÅniejszego, przystosowanego do wyÅŒszych obciÄ
ÅŒeÅ Shimano CUES (LinkGlide).
2. Brak funkcji oÅwietlenia drogowego (High-Beam) oraz ÅwiatÅa stopu, które byÅy gwarantowane w ofercie.
3. Inny, taÅszy model siodeÅka.
Rynkowy koszt wyrównania tych braków do stanu zgodnego z umowÄ
(zakup czÄÅci oraz robocizna w autoryzowanym serwisie) wynosi okoÅo 1900 PLN.
RozwiÄ
zanie problemu przez sklep:
DziaÅ reklamacji przyznaÅ siÄ do bÅÄdu w opisie oferty. Zamiast wyrównania strat (1900 PLN), zaproponowano rekompensatÄ w wysokoÅci 250 PLN. W przypadku chÄci zwrotu sklep odmawia odbioru wadliwego towaru (door-to-door), przerzucajÄ
c na konsumenta obowiÄ
zek poszukiwania wielkogabarytowego kartonu i pakowania ciÄÅŒkiego roweru z systemem ABS. ZgÅoszenia sÄ
sztucznie rozdzielane na osobne wÄ
tki, aby zminimalizowaÄ wagÄ problemu.
Dalsze kroki prawne:
JeÅŒeli sklep nie naprawi tej sytuacji, sprawa zostanie oficjalnie przekazana do:
⢠Miejskiego Rzecznika Konsumentów (wszczÄcie interwencji).
⢠UOKiK (zawiadomienie o systemowym wprowadzaniu konsumentów w bÅÄ
d w opisach sprzÄtu).
⢠Elektronicznego PostÄpowania Upominawczego (e-sÄ
d) celem egzekucji roszczeÅ finansowych.
Werdykt: Dobre miejsce na zakup dÄtki lub smaru do ÅaÅcucha. Przy zakupie sprzÄtu za kilkanaÅcie tysiÄcy zÅotych ryzykuje siÄ otrzymanie produktu o innej specyfikacji i koniecznoÅÄ sÄ
dowego dochodzenia swoich praw.
Sklep i Firma Centrum Rowerowe usuwaâŠ
Sklep i Firma Centrum Rowerowe usuwa opinie które nie majÄ
5*. NapisaÅem prawdziwÄ
, rzetelnÄ
opinie nt roweru który mi sprzedali - ÅŒe brudny, ÅŒe nie do koÅca poskrÄcany itd.
Po kilku tygodniach "mediacji" stwierdzili, ÅŒe "usuwamy w zwiÄ
zku z jakimÅ regulaminem" i tyle!
Ostrzegam wiÄc Klientów, aby nie patrzyli na Opineo.pl - tam sÄ
kupione opinie, tylko rzetelnie szukali w niezaleÅŒnych źródÅach, sprawdzali w kilku miejscach i niestety, muszÄ
sami siÄ przekonaÄ, jak drogi i zakÅamany to sklep. Niewiarygodny!
Nierzetelne opisy produktów
Nierzetelne opisy produktów: kupiÅem opony które miaÅ waÅŒyÄ 640gr / szt, a po zwaÅŒeniu okazaÅo siÄ ÅŒe waÅŒÄ 695gr. Na stronie producenta opon ten model ma podana wagÄ 700gr. Nie podjÄ Å bym decyzji o zakupie gdybym znaÅ ich realnÄ wagÄ, niestety stronÄ producenta odwiedziÅem po zakupie, gdyÅŒ bÅÄdnie zaufaÅem opisowi na stronie Centrumrowerowe. Produkt to opona Continental Trinotal Race Grip 29x2.4 Race Casing | Grip Compound | 3/330 TPI 60-622 Art.No.0102034
Ocena dotyczy zakupu roweru za ponadâŠ
Ocena dotyczy zakupu roweru za ponad 10tyÅ zÅ. Rower zostaÅ zgÅoszony na gwarancjÄ - uszkodzony bÄbenek, mija 30dni, rower dalej nie naprawiony, zdarza siÄ, ÅŒe odrzucajÄ poÅÄ czenia a jak juÅŒ odbiorÄ to nic nie potrafiÄ powiedzieÄ ile bÄdzie trwaÅa naprawa. ChciaÅem juÅŒ podczas zakupu umówiÄ siÄ na pierwszy przeglÄ d tzw. gwarancyjny, kobieta w sklepie mówiÅa, ÅŒeby po prostu przywieźÄ, jednak i tak wysÅaÅem maila na serwis ÅŒeby siÄ umówiÄ na konkretny dzieÅ, ÅŒeby później nie czekaÄ, email bez odpowiedzi. Natomiast jak juÅŒ przyjechaÅem, to facet pyta czy siÄ umawiaÅem.... No tak dwa razy próbowaÅem bez skutku....
Krotkie daty waznosci
ZÅoÅŒyÅam zamówienie w marcu na ÅŒel. W zamówieniu wyraźnie poprosiÅam o ÅŒel z dÅuÅŒszÄ datÄ waÅŒnoÅci. Å»ele chciaÅam zabraÄ na wyjazd majowy.... PoÅowa ÅŒeli przyszÅa z datÄ waÅŒnoÅci do kwietnia .... maÅo profesjonalne.
Bardzo zÅe doÅwiadczenie reklamacyjne
Bardzo zÅe doÅwiadczenie reklamacyjne. Sklep przez dÅugi czas przekazywaÅ mi sprzeczne, wprowadzajÄ
ce w bÅÄ
d informacje i próbowaÅ narzuciÄ wyÅÄ
cznie korzystny dla siebie sposób zaÅatwienia sprawy.
Rower byÅ wadliwy od poczÄ
tku, nie przejechaÅ nawet kilometra, a mimo to zamiast sensownego rozwiÄ
zania dostaÅem propozycjÄ naprawy bez konkretnego terminu. Finalnie usÅyszaÅem telefonicznie, ÅŒe nie wiadomo, kiedy w ogóle pojawi siÄ potrzebna czÄÅÄ. To oznacza dla klienta wielomiesiÄczne czekanie na naprawÄ sprzÄtu, który od poczÄ
tku byÅ niesprawny.
Kontakt ze sklepem byÅ bardzo sÅaby: powtarzane formuÅki, ignorowanie argumentów i brak realnej chÄci zakoÅczenia sprawy. Z mojej perspektywy byÅa to nie obsÅuga klienta, tylko przeciÄ
ganie reklamacji.
Nie polecam.
Zdecydowanie zalecam zastanowiÄ siÄ
Zdecydowanie zalecam zastanowiÄ siÄ , czy warto zostawiÄ tu swoje pieniÄ dze . Rower kupiony za 6.5 tysiÄ ca , póÅtorej godziny czekania na sprawdzenie w celu podbicia gwarancji (to moÅŒna przeÅŒyÄ). Sprawdzenie roweru trwa 5 minut z czego sprawdzajÄ cy zaÅatwia w tym czasie jeszcze coÅ z innym klientem na sklepie. NastÄpnie tylko zrzuca i podnosi biegi i rower gotowy . WyjeÅŒdÅŒam rowerem który od poczÄ tku źle liczy kilometry , ale tego nie zauwaÅŒyÅem poniewaÅŒ nowy to duÅŒo ciekawego. Na drugi dzieÅ rower zaczyna co 200 metrow wchodziÄ w tryb awaryjny , przypominam ÅŒe byÅ sprawdzany. Oddaje go do sklepu i cisza , po kilku dniach sam musze siÄ dopytywaÄ co z rowerem, ktoÅ do pana odpisze i nic cisza. PiszÄ wiÄc sam, i dopiero kolejnego dnia dostaje odpowiedź po prawie tygodniu ÅŒe reklamacja uznana , no super . PrzyjeÅŒdÅŒam po zwrot i chce wymiany roweru , nic z tego nie ma tak , mam czekaÄ na zwrot Årodków . WiÄc czekam tydzieÅ nic, piszÄ o wÅasne pieniÄ dze , dostaje odpowiedź ÅŒe majÄ dwa tygodnie na zwrot DWA TYGODNIE drugi tydzieÅ Åroda nic w czwartek 13 dzieÅ pytam gdzie pieniÄ dze , odpowiedź prelew nie zostaÅ jeszcze zlecony . Å»adnej informacji , zadnego przepraszamy , ÅŒadnej propozycji , rekompensaty, jak zostawisz pieniÄ dze i sobie pójdziesz ,jesteÅ ok jak coÅ jest nie tak to juÅŒ nawet nikt nie ma zamiaru poinformowaÄ o niczym , dodatkowo blokujÄ nie wiem jakim prawem na dwa tygodnie nie swoje pieniÄ dze , Tak WiÄc RadzÄ SiÄ ZastanowiÄ , bo sÄ sklepy przyjazne i takie które stawiajÄ klienta na pierwszym miejscu .
Niestety
Niestety, obsÅuga klienta pozostawia wiele do ÅŒyczenia. PodejÅcie do klienta jest bardzo nieprofesjonalne â brak podstawowej uprzejmoÅci, brak odpowiedzi na powitanie oraz caÅkowity brak zainteresowania klientem. Bardzo rozczarowujÄ ce doÅwiadczenie.
ByÅam wczoraj na zakupach za nieâŠ
ByÅam wczoraj na zakupach za nie maÅÄ kwotÄ ,dziÅ chciaÅam oddac 2 produkty napotkaÅam siÄ z beznadziejna obsÅugÄ mÅodej kobiety przy zwrocie zero kultury i podejÅcia do klienta nie wspomnÄ o kierowniku sklepu który ignorujÄ c klienta byÅ tak zajÄty rozmowÄ telefonicznÄ spacerujac po sklepie ze sama misiaÅam do niego podejsc ,niestety jego podejscie teÅŒ pozostawia wiele do ÅŒyczenia ogólnie sklep fajny ale obsÅuga i podejdcie do klienta beznadziejna!!mÅode kobiety pracujÄ ce tam chyba za kare
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ