レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som mor til en af de studenter der kÞrte med Sarah Krogh d. 2-3 Juli vil jeg sige kÊmpe respekt for hende. Hun sÞrgede for at der ikke var et stille Þjeblik, fik studenterne i feststemning og sÞrged... もっず芋る

Vi kÞrte studenterkÞrsel med chauffÞr Thomas Laursen (volvo man) i Nordjylland, han var SÅ sÞd og hjÊlpsom og den bedste chauffÞr nogensinde. Han hjalp os op og ned at vognen, badet med os og kÊlede... もっず芋る

TankevÊkkende at lÊse de gode oplevelser med chauffÞr Sara Krogh, nÃ¥r man fra studenterne hÞrer, at hun har lÃ¥nt deres telefoner og selv skrevet anmeldelserne. Samme Sara Krogh, som uden at blinke opk... もっず芋る

Hej. Vi er inno2 og vi kÞrte med Sara. Det var den bedste studenterkÞrsel i hele mit liv. . Hun var mega sÞd og imÞdekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kÞrer og holde os igang... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア・出版

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

AMOK er et af Danmarks fÞrende studenterkÞrselfirmaer, og vi er stolte af at kunne sige, at vi kan vores kram.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

335件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

KÊmpe katastrofe

KÊmpe katastrofe. ChauffÞren kunne ikke kÞre vognen. Han bakkede med stigen nede, mens de studenter, der skulle lÞbe efter vognen stod bagved. Bagefter vÊltede han et skilt og derefter en pÊl til et vejtrÊ. Bremsede så hårdt op at studenterne faldt på ladet, og en fik skubbet skulderen af led. Politiet eskorterede vognen til fÞrste stop, hvor de bad chauffÞren finde en anden, der kunne kÞre, da han ikke var egnet. Efter 3 timer kom en aflÞser, som så til gengÊld kÞrte upåklageligt, men han var heller ikke fra samme firma. SelvfÞlgelig blev de unge stadig opkrÊvet betaling for overtid. Super flot arbejde AMOK! Not so much! Man sÊtter livet på spil, hvis man vÊlger at kÞre med AMOK - det har vi politiets ord for!!! Papirerne er i orden, men det er moralen ikke. Skam jer!

2025幎6月27日

Fantastisk

. Hun var mega sÞd og imÞdekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kÞrer og holde os igang og hjÊlpe med tidsplan. Hun var god til at få os igang og ryste vognen. Hun var sÞd mod alle forÊldre og inno2 (vores klasse)

Mvh INNO 2 Learnmark Horsens - Mohammad Soltani

2025幎7月6日

KÊmpe anbefaling af Sarah Krogh som chauffÞr

Hun sÞrgede for at der ikke var et stille Þjeblik, fik studenterne i feststemning og sÞrgede for at de havde de fedeste dage. Det var tydeligt at se at studenterne lyttede til hende og var trygge ved hende som deres chauffÞr. Det var slet ikke meningen det var hende der skulle kÞrer dem fÞrste dag, men de bad selv om at få Sarah tilbage som chauffÞr dagen efter. Sarah var professionel, imÞdekommende, glad og smilende og hun var på bÞlgelÊngde med de sÞde unge mennesker. Hun tog hånd om alle studenter og sÞrgede for at ingen fÞlte sig ekskluderet, dette gjorde også at vi som forÊldre var trygge når de kÞrte videre på deres tur. Da studenterne spurgte om en times tid ekstra kÞrsel, var dette også en mulighed uden problem.

Dårlig oplevelse med chauffÞr

TankevÊkkende at lÊse de gode oplevelser med chauffÞr Sara Krogh, når man fra studenterne hÞrer, at hun har lånt deres telefoner og selv skrevet anmeldelserne. Samme Sara Krogh, som uden at blinke opkrÊvede omkring 8.000 kr. ekstra fra studenterne for ekstra tid, som pga ekstra stop på hendes foranledning gav forsinkelse på turen.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

Jon-Mathias + Mathias nr. 2🫶🏌 DE BEDSTE CHAUFFØRER!

Vi en HF klasse fra Skive gymnasium, som var så heldige at få Jon-Mathias og hans makker Mathias som vores chauffÞrer. De var de skÞnneste chauffÞrer!!! Så venlig, sjove, sÞde og imÞdekommende!

De havde fuld omtanke for os studenter! De holdte ind så klip kunne fuldfÞres, samt når hue og telefon flÞj af vognen. Derudover var de åbne overfor ruteÊndringer, og lyttede til os studenter, når vi Þnskede at kÞrer en bestemt vej. De gav os den sidste energi vi manglede! De kan helt klart anbefales!! 10/10

Og hvis det ikke var nok, så samlede de også vores parallel klasse op, efter at deres egen chauffÞr havde efterladt dem! Dermed lykkedes det os at slutte dagen af sammen! God stil Mathias 1 og 2!!!

2025幎7月1日

Vognmand Jakob som kÞrte for HF i

Vognmand Jakob som kÞrte for HF i Herning D 1 og 2 juli - du var med til at gÞre dagen PERFEKT for de unge. Tak! Fik min sÞn hjem, han fortalte hvor fedt det havde vÊret, måden du var på, var bare den bedste!
Hvis det fantes 10 stjerner, så fik du det! Lastbiler kan alle få, men en så god studenter fÞrer skal man lede lÊnge efter. Tak fordi du gjorde dagene ekstra gode for dem, en oplevelse de aldrig glemmer.
10.000 tak!
HÃ¥ber denne besked kommer videre til dig, det har du fortjent!
Mvh
Bettina Refsgaard / Brande

自発的なレビュヌ

Vores vogne virkede ikke halvdelen af

Vi havde studenterkÞrsel 2 dag, vores vogne virkede ikke halvdelen af tiden og gik i stykker heletide! Musik anlagte gik i stykker vogne startede ikke og vi ventede i 50 min pÃ¥ et nyt batteri til vognen, vi blev ogsÃ¥ nÞdtil selv at have soundboks med for at fÃ¥ musik, dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ dage hvor det skulle have vÊret fedt👎

En uforglemmelig studenterkÞrsel med

En uforglemmelig studenterkÞrsel med Mads og Zebra vognen🊓!
Mads var den perfekte chauffÞr – altid smilende, med pÃ¥ stemningen og med til at lÞfte hele dagen. Han blev ogsÃ¥ bare lidt en del af det hele pÃ¥ den helt rigtig mÃ¥de.
Vi fÞlte os trygge når vi kÞrte og i gode hÊnder fra start til slut.
En kÊmpe tak for en fantastisk oplevelse!

2025幎6月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。