Smukt serveret og med den helt rigtige smag. LÊkkert. Vi kommer igen
1000 tak â€ïž
Smukt serveret og med den helt rigtige smag. LÊkkert. Vi kommer igen
1000 tak â€ïž
Vores besÞg hos Amsuwans var en rigtig god oplevelse. Der er en varm og hjertelig atmosfÊre, og maden er lÊkker og frisk og smukt anrettet. Vi kommer snart igen.
Maden var fantastisk. Man kunne smage den var blevet lavet med gode råvare, og var helt frisk. Det var et super hyggeligt sted og elsker at stÞtte små lokale restauranter.
Menu kortet var lidt svÊrt at finde rundt i! Tjenerne lignede nogen som ikke havde styr på, hvor maden skulle hen!
Man overhÞrte en del samtaler hvor kunderne klagede over maden! (Alt for laaaang tids venten) ved os var der ikke de helt store problemer. Men synes det var ret ubehagelig/og ret Þv at, skulle hÞre nogen små diskussioner hvor det eksempelvis var sådan noget som:
*at kokken ikke havde fået sendt beskeder/bestillingerne ud til dem.
*folk som havde bestil, take away havde ventet i en til to timer på maden, og de, sagde at det, var for dårligt! (Hvilket man nu enligt godt kunne forstå!)
Maden var dog okay men ikke et sted jeg ville komme igen!...
FÞrst og fremmest svarede de ikke på booking via mail, så vi måtte bestilte bord telefonisk. Da vi ankommer får vi at vide, at de desvÊrre ikke har nogen spiritusbevilling, men vi måtte godt hente noget i supermarkedet på den anden side af vejen. Det gjorde vi så. Men fra vi havde bestilt maden til den blev serveret gik der 1 time og 20 minutter!
Restauranten var ikke engang halv fuld, så det er simpelthen for ringe!
Der sÊtter jeg i hvert fald ikke mine ben igen. Men ret skal vÊre ret, maden var okay.
Utrolig lÊkker og velsmagende Thai mad. Her får du virkelig fÞlelsen af din bedste madoplevelse fra det Thailandske store kÞkken.
Det er bliver absolut ikke sidste gang vi spiser her.