䌁業情報

1. リフレク゜ロゞスト

圓該䌁業による蚘述

Lene Gubi Andersen er uddannet zoneterapeut pÃ¥ Zoneterapeutskolen Aros i Århus. Lene er RAB godkendt (Registreret alternativ behandler), hvilket betyder, at hun opfylder en rÊkke krav til grunduddannelse og fortsat efteruddannelse. Derudover er Lene uddannet sygeplejerske og har 17 Ã¥rs erfaring, hovedsageligt fra gynÊkologi, barsel, neonatologi og bÞrneafdeling. Udover zoneterapi benytter Lene ogsÃ¥ akupressur, Þreakupunktur og meridianmassage i sine behandlinger. Hos Lene Gubi Andersen vil du opleve, at der skabes et omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til, at du kan finde inspiration og udvikle dig. Lene mÞder dig lige der, hvor du er. Du er den vigtigste person i dit liv! Ønsker du at styrke din sundhed, opnÃ¥ lindring af symptomer eller sygdomme, fÃ¥ mere overskud i din hverdag – sÃ¥ lad Lene hjÊlpe og guide dig. Du vil opleve en meget blid og nÊnsom zoneterapi hos Lene. Derudover lÊgger hun stor vÊgt pÃ¥, at du fÞler dig tryg og afslappet. I Lene Gubi Andersens klinik vÊrner hun meget om tavshedspligten. LÊs mere om, hvilke lidelser Lene kan behandle pÃ¥ www.gubizonen.dk

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

6件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Behandling med succes

Lene er meget dygtig, nÊrvÊrende og empatisk. Hun har lavet en plan for at forebygge min pollenallergi med zoneterapi, og det virker. Jeg tager glad og taknemlig fra behandling hver gang.

2026幎3月16日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er så dejligt du har god effekt af behandlingen 🧡

At få zoneterapi hos Lene er en

At få zoneterapi hos Lene er en oplevelse, der går dybt. Jeg oplever mig set med et nÊrvÊr, der hver gang giver tryghed og jordforbindelse i mit nervesystem og jeg har fået lettere ved at stå ved mig og mine behov, siden jeg er begyndt hos Lene. Hendes behandlinger stÞtter mig i at forankre mig i min sensitivitet og grÊnser. Jeg har gået ved Lene i 1 års tid nu og er meget taknemmelig for at jeg skiftede til at få hende til at hjÊlpe mig. Jeg kan klart anbefale Lene som din zoneterapeut.

2026幎2月6日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

Tusind tak Henriette - for de meget flotte ord om din oplevelse af zoneterapi hos mig. Det glÊder mig virkelig meget, at du har sÃ¥ stor glÊde af behandlingerne 🧡

Gubizonen - Tryg og god behandling giver ro i hoved og krop

Jeg har ofte hÞrt, at zoneterapi gÞr ondt og er ubehageligt. Det må jeg sige, at Lene gÞr til skamme! Lene har en stor forståelse for dig som menneske; hun ser og lytter til de udfordringer, du har brug for hjÊlp til. Hvis der er noget, hun mener kan hjÊlpe yderligere, så anbefaler hun gerne fx kosttilskud, der kan hjÊlpe en tilbage på rette spor i egen krop.

Lenes behandlinger hjÊlper mig med at finde ro i kroppen, når hverdagen kÞrer i et lidt for hÞjt gear og både krop og tanker bliver for meget. Selvom min egen forståelse for kroppens sammenhÊng er begrÊnset, mÊrker jeg tydeligt effekten af Lenes behandlinger gang på gang.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Lene, hendes ekspertise og professionalisme. Hvis du er en af dem, der tror, at zoneterapi gÞr ondt eller blot er noget hokus pokus, så tag en tur forbi Lenes klinik - jeg er overbevist om, at du ikke vil fortryde det!

2026幎1月16日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

Mange tak for de fine ord Nanna og tak fordi du anbefaler mig til andre! Dejligt du har lyst til at dele dine oplevelser med zoneterapi hos mig 🧡

Positiv oplevelse

Jeg har gået hos Lene i 4 måneder nu, med lille forventning til hvad denne form for behandling kunne gÞre for mig. Det har vist sig at vÊre en positiv og givende oplevelse. Behandlingerne har vÊret healende for både mit fysiske, men isÊr også mit mentale. Hver gang jeg forlader Lene, har jeg en indre fÞlelse af ro og velvÊre. MiljÞet hos Lene har vÊret meget trygt og har fÞlt mig i gode hÊnder.
Det er et sted og en behandling jeg vil anbefale for stÞrre balance, ro og omsorg for både krop og sind.
Mvh Kristoffer

2026幎1月12日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er jeg meget taknemmelig for 🧡

Fantastisk behandling som gav mega ro i

Fantastisk behandling som gav mega ro i kroppen. Sover så dejligt efter en behandling hos Lene. Varmeste anbefalinger ❀

2026幎1月6日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

TAK for din fine anmeldelse og tak fordi du deler din oplevelse Lotte 🧡

Dygtig og kompetent

Har gået ved Lene i virkelig mange år, faktisk siden hun var under uddannelse til zoneterapeut.
Lene er utrolig dygtig og meget kompetent. Man fÞler sig virkelig hÞrt og set når man trÊder ind i rummet.
Jeg har gennem årerne fået hjÊlp til flere forskellige problemstillinger og tÊnker helt klart at mine behandlinger har vÊret medvirkende til, at jeg er kommet rimelig nemt gennem overgangsalderen.
KÊmpe anbefaling herfra 👌

2026幎1月6日

Gubizonen v/Lene Gubi Andersen からの回答

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse Lene og tak for den tillid, du har vist mig gennem flere Ã¥r. Det glÊder mig rigtig meget, at du har haft god effekt af mine behandlinger 🧡

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。