Ancestry.se レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Försökt avsluta men det är helt omöjligt. Moment 22. Kommer bara tillbaka till deras chat där man kan ställa frågor. Kommer aldrig rekommendera denna sida till någon. Orsaken är just att de gör det ti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Nybörjare kan bli totallurade på sina sk hints, hitintills har inget av dem stämt, fått på både min och makens farmor "emigrationsrecords" och ingen av dem flyttade nånstans. Alla övriga hintar helt f... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... もっと見る

5つ星のうち2の評価

En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... もっと見る

企業情報

1. ビジネス サービス

当該企業による記述

Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

När man gått med blir mejlboxen…

När man gått med blir mejlboxen bombarderad av meddelanden från Ancestry. Upplever sajten som svårmanövrerad
, har därför inte använt den särskilt mycket.

2023年3月1日
自発的なレビュー

Ancestry.se からの回答

Hej Sune! Tack för att du provar på Ancestry. Vi beklagar om du upplevt besvär med e-postutskick och med att navigera på hemsidan. Vi hjälper dig gärna med lite tips och instruktioner.

Vad gäller e-post från Ancestry så kan du ställa in om du önskar ta emot e-postutskick eller inte. Instruktioner finns via länken nedan:

Vi strävar efter att göra släktforskningen så enkel som möjligt via de verktyg vi erbjuder på Ancestry.se. Vi har flera guider med tips som kan vara till hjälp när man börjar med programmet, dessa finns på vår support-sida. Vi rekommenderar att börja med våra 'kom igång guider' här: https://support.ancestry.se/s/article/Getting-Started-Lesson-1-Starting-Your-Tree (länkar till lektion 2-5 finns längst upp i denna artikel som utför lektion 1).

Det är en bra idé att först lägga in den information du redan har i ett släktträd om du inte redan gjort så, t.ex. namn, datum och platser. På så vis kan vår hemsida jämföra information i ditt träd med information i andra träd och olika register för att generera automatiska tips. Dessa tips visas som gröna löv i trädet. Genom att klicka på de profiler du lägger till i trädet så når du respektive profilsida där du även kan lägga in mer detaljerad information om du önskar, t.ex. berättelser eller fotografier.

Om du behöver vidare support med något speciellt så får du även gärna ta kontakt med vår kundtjänst via chatt/e-post. Våra kontaktuppgifter finns här: https://support.ancestry.se/s/contactsupport

Vi hoppas att dessa tips är till hjälp och önskar lycka till med fortsatt släktforskning!

5つ星のうち1の評価

Company gives/sells all information to…

Company gives/sells all information to third parties.

2023年2月20日

Ancestry.se からの回答

Hello Alex! There can naturally be a lot of misunderstanding surrounding how various different companies protect data. That is why we are always ready to help answer any queries which pop up related to our own serious approach to such matters.

Protecting the privacy of our users is one of our top priorities and we've taken many concrete steps to do this. You can learn more here: https://www.ancestry.com/cs/privacyphilosophy

We’d also like to clarify that anyone who participates in our DNA testing service retains ownership and control of their data and sample at all times, which they can opt to delete and/or destroy upon request. We do not sell or share our Information with third parties such as insurers or third party marketers without each participant's additional and express consent. Ancestry has provided customers with the option to participate in a small number of academic and scientific research studies to contribute to scientific discoveries – as publicly disclosed on our website (https://support.ancestry.com/s/article/AncestryDNA-Research-Project).

Thanks for providing this review of Ancestry. We hope these insights are helpful!

Ancestry DNA

Jag fick tillbaka resultatet för Ancestry DNA härom dagen. Jag är helt överväldigad över all information. Det kommer ta ett tag att överblicka alltihopa, men det är så spännande. Jag fattar inte riktigt att jag inte gjorde detta tidigare. Min släktforskning har fått en STOR vitamininjektion! Tack! Från hela mitt hjärta, tack.

2023年2月13日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Jag tycker att Ancestry är helt oslagbart släktforskningsprogram

Jag tycker att Ancestry är helt oslagbart finns tillgång till alla kyrkböcker och mycket bra support om det är någonting som man grubblar över. 👍🏻👍🏻👍🏻
Fantastiskt att ta del av andra släktforskares forskning som dom lägger ut släktträd familjevis. 👍🏻👍🏻👍🏻
MEN man måste vara noga med att kontrollera själv i kyrkböckerna för det är dessa datum m m som gäller .
Jag har kommit mycket långt i min släktforskning efter många många år . Forskar dagligen och trivs så bra med det .Jag har också Sveriges Dödbok 1869 - 2016 som är ett utmärkt komplement till Ancestrys material . Jag har hittat så mycket intressanta uppgifter om mina anfäder m m. Så roligt med kort och bilder ,ovärdeligt . 👍🏻👍🏻👍🏻
Jag delar med mig om alla mina anfäders uppgifter . Tycker det är helt riktigt att dela med mig till andra släktforskare om mina uppgifter . Kommer alltid släktforska med Ancestry , finns inget alternativ . Lena Birgitta Wallin

2023年2月15日

Persontipsen

De flesta persontipsen jag fått, har jag redan uppgifter om. Men för nybörjare kanske dom är värdefulla.
Mycket trevlig och tillmötesgående kundtjänst jag fick hjälp av vid problem med mitt nytecknade abonnemang

2022年2月14日

Hej Håkan!

Tack för att du släktforskar med oss på Ancestry, vi uppskattar din feedback. Vi kan tipsa om att det går att ställa in vilket typ av tips man önskar ta emot (eller inte). Du får gärna läsa mer via länken nedan:

Ancestry-tips:

Vi önskar lycka till med fortsatt släktforskning!

Ancestry.se からの回答

Hej Kristina! Vi uppskattar ditt intresse för Ancestry och beklagar eventuella besvär eller missförstånd. Om det finns något vi kan hjälpa dig med så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst, vårt svenska team kan nås via följande formulär: https://support.ancestry.se/s/email-us

Generellt så erbjuder vi på Ancestry olika tjänster som är tänkta att underlätta för släktforskare, inklusive DNA-test och abonnemang för åtkomst till databaser. Våra priser sätts enligt marknaden och för att täcka de utgifter som vi erhåller. Vi vill dock passa på att nämna att vi också erbjuder många tjänster helt gratis, som ett sätt att ge tillbaka till vårt community. Du får gärna läsa mer om att vara en gratis gästmedlem och de samlingar och tjänster man då får åtkomst till via länken nedan:

Vi hoppas att denna information är till hjälp!

5つ星のうち3の評価

Toppen att få rreda på var mina rötter…

Toppen att få rreda på var mina rötter komner från, viking?? 😉. Därefter tycker jag det är svårt att komma vidare i forskningen så jag skall nog bestämma mig för att gå släktforskning så att man vet hur man letar eftet mer o djupare. Tyvärr har min dna orofil försvunnit på nötet så skulle gärna vilja att ni skickar en kopia, tack på förhand

2023年2月13日

Ancestry.se からの回答

Hej Ann Louise! Tack för att du släktforskar med oss på Ancestry. Vi beklagar om du har svårt att hitta dina DNA-resultat och vill gärna hjälpa dig. Resultaten finns tillgängliga om du loggar in på det Ancestry-konto där du aktiverade provröret och klickar på "DNA" bland alternativen i den svarta menyn längst upp på sidan. Mer detaljerade instruktioner finns nedan:

Hitta DNA-resultat:

Vi kan också tipsa om följande guider med förslag på hur du kan använda dina DNA-resultat i släktforskningen:

Få ut det mesta av AncestryDNA®-matchningarna:

Få ut det mesta av din etnicitetsuppskattning:

Vi hoppas att detta är till hjälp!

5つ星のうち3の評価

Hej , hur jag upplever Ancestry !

Hej ! Jag uppskattar alla tips som jag får , även om en del tips kan vara helt åt skogen som t.e.x att en person är 211 år , men det är väl den s.k. AI intelligensen som kommer med tips .Jag kontaktade kundtjänst för jag fattade inte hur det fungerade med DNA egenskaper , men jag vet fortfarande inte vad dom menar när man som jag har gjort ett DNA test , och vill lägga till DNA egenskaper .Men jag får väl göra ett nytt försök senare .Annars är jag nöjd , och kan rekommendera andra att börja med släktforskning .

2022年8月14日

Hej Ove!

Tack för att du släktforskar med oss på Ancestry. Vi uppskattar att du recenserar oss här på TrustPilot!

Vi beklagar missförstånd kring DNA-egenskaper och vill gärna vara till hjälp. Tyvärr så går det på svenska marknaden endast att beställa egenskaper i kombination med ett nytt DNA-test, i nuläget. Det innebär att om du redan tar del av vår ordinarie DNA-tjänst så går det inte att köpa till egenskaper. Vi jobbar dock på att lägga till denna möjlighet framöver och hoppas att du så ska kunna delta i tjänsten!

Vi hoppas att denna information är till hjälp och önskar lycka till med fortsatt släktforskning!

Dåliga sökmöjligheter i Ancestry

Det finns ingen möjlighet att söka personer efter platser / årtal / Yrke.
Det finns ingen möjlighet att sortera efter Orter eller redigera orter i "grupp"
Det finns ingen möjlighet att ignorera felaktiga dna matchningar i Thrulines.
Styvföräldrar räknas in i släktskap trots att det finns släktskap på "andra sidan"
Ingen kartfunktion som går att använda för att söka i.

Ancestry.se からの回答

Hej Stig! Vi uppskattar din feedback och ska skicka denna vidare till våra produktutvecklare. Om du önskar så får du även gärna själv skicka in förslag via länken nedan:

Vad gäller sökfunktionerna i släktträd så kan vi tipsa om funktionen MyTreeTags, som kanske kan vara till hjälp. du hittar denna under 'Trädsökning' i ditt träd både på hemsidan och i appen. Du kan här lägga in egna taggar kopplade till profiler i ditt träd och sedan filtrera utifrån dessa. Du kan t.ex. skapa taggar för en viss bostadsort, ett visst yrke, en viss släktgren eller forskningsstatus. Mer information finns nedan:

Om du har den senaste versionen av vår app så har vi också ett kartverktyg där, som dock inte finns tillgänglig på webbplatsversionen av sidan i nuläget. Från släktträdet i appen så kan du visa kartan genom att klicka på kart-pin ikonen längst upp i trädet. Här kan du kunna se en karta som visar personerna i släktträdet levt baserat på data ur de födelse-, död -och vigselregister du sparat i trädet.

Vi hoppas att detta svar är till hjälp. Tack för att du släktforskar med oss på Ancestry!

Bra men inte perfekt.

Jag gillar gränssnittet som är snyggt och tydligt. Mycket bättre och överskådligare än t.ex. myHeritage. Sökmotorn är för begränsad, jag använder mig av Arkiv Digital som är bättre för svenska användare. Jag saknar en kromosombrowser och trianguleringshjälpmedel. Det vore också bra att kunna visa trädet i cirkelform för att få en snabb översikt över direkta anor. Kundservicen är bra, jag uppskattar att få information i god tid innan den årliga förnyelsen av abonnemanget. Tips om släkt i USA är i toppklass. Jag är på det hela nöjd med företaget och kommer att fortsätta mitt abonnemang.

Ancestry.se からの回答

Hej Stig! Tack för att du släktforskar med Ancestry, roligt att höra att du tänker fortsätta med ditt abonnemang och att du söker släktingar i USA!

Vi uppskattar att du tagit dig tid att recensera dina upplevelse av sajten och ska skicka din feedback vidare till relevant avdelning. Om du önskar så går du även gärna skicka feedback och förbättringsidéer via länken nedan:

Lycka till med fortsatt släktforskning!

Historisk spännande resa

En fantastisk historisk resa att hitta sina släktingar på ett enkelt smidigt sätt. Jättespännande varje gång man sätter sig ner och "forskar" och hittar ytterligare historia.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。