Anders Gissel Personlig TrÊning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret enormt glad for mit forlÞb hos Anders. Han er utrolig kompetent og dygtig pÃ¥ et niveau, hvor man bÃ¥de fÞler sig tryg og tilpas udfordret pÃ¥ samme tid. Han har formÃ¥et at give mig min... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anders er ikke kun en mega god trÊner, men ogsÃ¥ en virkelig god ven man kan snakke med, om sine problemer. Jeg har dÞjet meget med spÊndingshovedpine og Anders var klar til at lÞse problemet og va... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anders Gissel har vÊret min personlige trÊner de seneste to Ã¥r. Jeg har holdt fast i ham sÃ¥ lÊnge, fordi han er virkelig dygtig til at motivere mig og flytte min forestilling om, hvad jeg egentlig kan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anders er en virkelig engernisk, rar, pÃ¥lidelig og super dygtig fyr. Han leverer et gennemarbejdet trÊningsprogram, som kan hjÊlpe dig pÃ¥ vej med dine mÃ¥l. Han har ekstremt meget viden om trÊning og k... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

Jeg er uddannet personlig trÊner, specialiseret i styrke- og muskelopbygning samt fedttab. Til hverdag hjÊlper jeg folk med at blive klÊdt godt på mod deres mål, hvad end det er muskel- og styrkeopbygning, vÊgttab, sparring i kost og trÊningsteknikker eller generel navigering i fitness-verden.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Det personlige i personligtrÊner er i stor fokus

Jeg kan kun give Anders de varmeste anbefalinger.

Han har vÊret en kÊmpe hjÊlp til at få mig motiveret til at trÊne igen efter lang tids pause og til at få opbygget faste og regelmÊssige trÊningsrutiner.

Anders er meget nede på jorden, lyttende og altid i godt humÞr med masser af humor, hvilket gÞr trÊningen både tryg og motiverende.

Han er nem at snakke med, også når det handler om ens egen motivation. og mål.

Hvis man er bekymret for noget, kan man altid tage kontakt til ham og blive mÞdt med forståelse og stÞtte.

Jeg har fÞlt mig set, hÞrt og motiveret hele vejen igennem, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre.

2026幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

En trÊner, der gÞr en reel forskel

Jeg har vÊret enormt glad for mit forlÞb hos Anders. Han er utrolig kompetent og dygtig på et niveau, hvor man både fÞler sig tryg og tilpas udfordret på samme tid. Han har formået at give mig min trÊningsglÊde tilbage, som har haft en kÊmpe betydning for min hverdag og livsglÊde!
Anders er et helt igennem rart og professionelt menneske, der samtidig er god til dele ud af sin viden og erfaringer. Der er generelt ikke en finger at sÊtte på Anders. Han leverer konsekvent god trÊning, god energi og vanvittige resultater!

Jeg kan kun give ham mine bedste og varmeste anbefalinger.

2025幎11月19日

Bedste trÊner

Anders er ikke kun en mega god trÊner, men også en virkelig god ven man kan snakke med, om sine problemer.
Jeg har dÞjet meget med spÊndingshovedpine og Anders var klar til at lÞse problemet og var meget omhyggelig hver gang vi mÞdtes om nogle af Þvelserne irriteret området.
Anders er en der går det ekstra for at man fÞler sig set og hÞrt.

Hvis du vÊlger Anders er du i gode hÊnder, lige meget om det handler om muskelvÊkst eller opbygning af ens selvtillid☺

2025幎10月22日

5 * til Anders - kompetent og fokuseret

Jeg var 49 år, lidt for rund og ingen motion de seneste 10-15 år + et Þdelagt knÊ - der skulle ske noget ...

Jeg fandt Anders og der er nu gået 2,5 år, hvor jeg trÊner 3 gange om ugen, heraf 1-2 gange om ugen med Anders.
Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv og jeg vil fortsÊtte med at bruge Anders, han er rigtig god til at få mig til at holde gejsten og aftalen om 3 gange i Fitness og vigtigst, et godt program og hele tiden fokus på at udfÞrer Þvelserne korrekt, så jeg undgår skader og får trÊnet de rigtige muskler, Anders ved en del om kroppens anatomi.

Jeg kan derfor varmt anbefale Anders.

2025幎10月8日

Den bedste investering i mig selv – 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kontaktede Anders, fordi kropsvÊgten var stukket af, og jeg havde brug for redskaber til en livsstilsÊndring, der holder i lÊngden — og det har jeg fÃ¥et! Inden forlÞbet startede, har jeg aldrig turde trÊne i et fitnesscenter grundet usikkerhed og manglende viden, men nu trÊner jeg 3 gange om ugen uden problemer.

Anders tager hele hverdagen med i ligningen, og kigger derfor ikke kun på trÊning og kost, men også sÞvn, arbejde, studie, stress og overskud. Den helhedsorienterede tilgang gÞr, at det er realistisk at fastholde vanerne og få resultater, der holder.

Anders formidler sin viden klart og jordnÊrt og nuancerer tingene, sÃ¥ det ikke bliver en “alt eller intet”-tilgang, men realistiske lÞsninger. Derudover er han altid velforberedt til hver session, hvilket giver struktur, tryghed og fremdrift.

Resultatet? Jeg er kommet i mit livs bedste form og bliver presset til mit yderste på den gode måde — med respekt for krop, hverdag og mål. Kan kun give min varmeste anbefaling af Anders!

2025幎10月2日
5぀星のうち5の評䟡

Anders Gissel er min personlige trÊner

Anders Gissel har vÊret min personlige trÊner de seneste to år. Jeg har holdt fast i ham så lÊnge, fordi han er virkelig dygtig til at motivere mig og flytte min forestilling om, hvad jeg egentlig kan. På resultatsiden har jeg opnået en super god og realistisk struktur for min trÊning, en langt stÞrre viden om, hvad min krop kan holde til og hvilke teknikker der fungerer for mig, samt - vigtigst af alt: styrke, velvÊre, trÊningsglÊde og fÞlelsen af at vÊre yngre.

2025幎9月30日
5぀星のうち5の評䟡

VÊlg Anders - der er ikke så meget at rafle om der!

Selv har jeg altid vÊret dÃ¥rlig til at skabe en struktur og vedholdenhed nÃ¥r det kom til trÊning. VÊgttab og muskelopbygning er ren videnskab for mig, og ogsÃ¥ det som forhindrede mig i at gÞre en reel indsats selv. Men der mÃ¥ jeg bare sige at Anders virkelig har vÊret, og stadig er, en kÊmpe hjÊlp og stÞtte i den her proces. Han kommer med trÊningsprogrammerne, motivationen og et mindset om at jeg skal lykkes. Og det gÞr jeg - fordi jeg skal kun tÊnke pÃ¥ at mÞde op og yde mit bedste, sÃ¥ stÃ¥r han for alt planlÊgningen 😎

Han er en kÊmpe fornÞjelse at arbejde sammen med! Og så viber vi bare utrolig godt - der er både plads til formelle og uformelle snakke om trÊningen, men også om livet udenfor centeret. Og det er sgu bare fedt når man bruger så meget tid sammen i en lÊngere periode.

Et forlÞb med Anders er den bedste beslutning jeg har truffet for mig selv. Han er dygtig og kompetent, og fagligheden er helt i top! Han fÃ¥r virkelig mine varmeste anbefalinger! 🔥

2025幎9月16日

Super god oplevelse

Jeg har haft en super god oplevelse med personlig trÊning hos Anders Gissel. Han er virkelig god til at lytte og finde ud af, hvad man har brug for også tilpasser han trÊningen helt efter det. Det fÞles ikke som et standardprogram, men noget der er lavet til en personligt.

Man fÞler sig tryg og godt guidet hele vejen, og Anders er rigtig dygtig til at motivere uden at presse for meget. TrÊningen har vÊret både effektiv og overskuelig, og jeg har kunne mÊrke tydelige fremskridt.

Kan klart anbefales, hvis du gerne vil have en trÊner, der tager dig seriÞst og faktisk lytter til dine behov.

2025幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

Engageret og kompetent personlig trÊner

Anders har hjulpet mig igang igen med trÊningen efter et langt krÊftforlÞb. Det har vÊret rigtig lÊrerigt at arbejde med Anders, han bÃ¥de passer pÃ¥ og presser én og gi’r en masse god energi til trÊningen. Anders var god til at lytte og implementere Þvelser der passede til mit niveau og dermed fÃ¥ mig videre pÃ¥ den bedste mÃ¥de.

2025幎5月14日

Kan klart anbefales!

Jeg kan varmt anbefale Anders som personlig trÊner! Jeg har haft et online forlÞb, hvor Anders lynhurtig fangede, hvad jeg sÞgte med forlÞbet. Han har i hele perioden vÊret grundig, dygtig og skrÊddersyet program til mine behov. Han er god til at give feedback, både konstruktivt og rosende ord samt råd undervejs, så forlÞbet generelt bliver helstÞbt! Oveni det er Anders en kanon fyr, altid med et smil på lÊben og god energi - og han lytter til alt hvad der ellers rÞrer sig hos en, så trÊning/kost kan tilpasses til sit liv/hverdag. Tak for nogle gode og lÊrerige måneder Anders! Vil til hver en tid anbefale dig! :-)

2025幎4月25日
5぀星のうち5の評䟡

Det bedste jeg har gjort for mig selv

December 2021 - lavede jeg en aftale med Anders om personlig trÊning œ år. Jeg var 58 og havde aldrig gået i et Fitnesscenter fÞr. Mit mål var at få styrket min mobilitet og lidt all round trÊning - og gerne lidt mindre fedt og finde mine muskler igen. Nu er der gået 3 1/2 år og jeg har stadig Anders som personlig trÊner. Så behÞves jeg vel ikke sige mere - kom i gang - det er aldrig for sent - Anders er den perfekte trÊner, seriÞs, rolig og meget kompetent.

2025幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Super dygtig og kompetent personlig trÊner

Jeg kan klart anbefale Anders som personlig trÊner! Jeg var meget i tvivl om en personlig trÊner var noget for mig. Derfor sÞgte jeg lidt rundt og snakkede med et par forskellige trÊnere, men ved et tilfÊlde fandt jeg Anders og allerede efter vores fÞrste snak var jeg helt sikker på at han var den rette. og jeg tog ikke fejl! Han lyttede til alt hvad jeg kom med og lavede et program skrÊddersyet til mig. Han var rigtig god til at få fuldt op på ALT. og dygtig til at komme med rettelser og support der hvor det manglede.
Alt i alt var det en 10/10 oplevelse og jeg vil til vÊr en tid anbefale ham til andre.

2025幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Anders er en utrolig dejlig og rolig

Anders er en utrolig dejlig og rolig person, som tydeligt brÊnder for sit arbejde. Han er fuldt fokuseret på at hjÊlpe en med at opnå sine mål, uden at have et behov for at Êndre på alt muligt i ens liv - men i stedet forsÞge at nudge små Êndringer ind.

Jeg havde forlÞb med Anders gemmen 6-7 mdr, hvor fokus var en stÊrkere krop, så jeg kunne holde til mit arbejde - og det er vi hvertfald kommet i mål med.
Anders sikrede at trÊningen aldrig blev kede og rettede gerne ind med Þvelser, hvis der var nogle som jeg virkelig ikke brÞd mig om.

Jeg vil varmt anbefale Anders til alle som vil prÞve en personlig trÊner.

2025幎2月27日
5぀星のうち5の評䟡

Anders er en klasse fyr.

Anders er en virkelig engernisk, rar, pålidelig og super dygtig fyr. Han leverer et gennemarbejdet trÊningsprogram, som kan hjÊlpe dig på vej med dine mål. Han har ekstremt meget viden om trÊning og kroppen generelt, hvis ikke han ved det går han hjem og undersÞger det, så du kan altid regne med hjÊlp eller et godt råd fra Anders. Det er mega fedt. Så en meget stÊrk anbefaling herfra, Anders er bare en klasse gut, som du ved du kan regne med.

2025幎2月17日

Fenomenal trÊner

Fenomenal trÊner. Har kun haft gode oplevelser igennem et årevis langt forlÞb. Er god til at imÞdekomme og hjÊlpe med hvad end der kan hindre ens trÊning eller ens liv. Går ud over det forventet for at tage sig af sine klienter.

2025幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス