Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kunnskapsrike og omsorgsfulle ansatteâŠ
Anicura Kongsvinger .
Kunnskapsrike og omsorgsfulle ansatte som samarbeidet og tok godt vare på hunden min i en akutt situasjon.
Vi fikk gode rÃ¥d og anbefalt enkelâŠ
Vi fikk gode råd og anbefalt enkel behandling. Og vi satte pris på å ikke bli prakket på ymse medikamenter med dubiÞs effekt, selv om vi hadde forsikring.
Omtenksomme ansatte her
Ble godt ivaretatt på tlf og ved ankomst. LÞpende info om behandling og pris. Pus var trygg og malte under undersÞkelse. Var ingen problem for meg å forlate ous da han skulle få behandling.
Anbefales!
Vi har vÊrt i kontakt med Anicura vedâŠ
Vi har vÊrt i kontakt med Anicura ved ett par anledninger med vår hund og katt til tross for at egentlig går til en annen klinikk. Vi har alltid blitt mÞtt med forståelse og respekt og fått gode faglige råd.
I dag måtte vi avlive vår katt og da vår vanlige klinikk ikke hadde veterinÊr tilstede ringte vi Anicura, og til tross for at de tydelig hadde det travelt fant de tid til oss med engang. Det var dessverre ikke så mye de kunne gjÞre, men vi ble mÞtt med omsorg og respekt og det satt vi utrolig pris på.
Veldig hyggelige og imÞtekommendeâŠ
Veldig hyggelige og imÞtekommende ansatte, og min hund fikk super behandling:)
Godt mottatt av resepsjonsmedarbeiderâŠ
Godt mottatt av resepsjonsmedarbeider og veterinÊr. Fikk god og grundig info om behandling og fikk svar på mine spÞrsmål ang. behandling av min hunds Þyne.
Tipp topp tommel opp, Anicura Sortland
Tipp topp tommel opp på alle mulige måter.
Syk gammel hund fikk rask behandling, tatt alle prÞver og vi fikk kjÞpt noen bra produkter pÃ¥ vei ut ð
Veldig fornÞyd med Anicura Hafrsfjord
Bestilte time til hunden for tannrens, var ikke selv med ut dit men hun som var ute med henne forteller at både dyr og eier ble tatt godt vare på. De var flinke til å informere om alt som skulle skje, hunden fÞlte seg glad og trygg. De har topp moderne utstyr, som gjÞr at de kan gjÞre en ordentlig jobb og nok folk til at de kan ha overvåkning på oppvåkning etter narkose. Personalet tok også veldig hensyn til mine bekymringer (narkose er alltid skummelt). Vi kommer definitivt til å fortsette å bruke disse veterinÊrene.
Mottakelse og god service
Var innom for å få medisin så vi kunne ta med hund til Sverige.
Alltid hyggelig å komme alle er så blide og hyggelige
Juli blir tatt godt vare på og det samme gjelder meg som hundeeier
Min klinikk med dyra mine.
ImÞtekommende, lÞsningsorienterte og dyktige ansatte på klinikken. De har et strålende samarbeid. Vi blir alltid ivaretatt på aller beste måte. Takk.
Hele teamet er ansvarsfullt
Hele teamet er ansvarsfullt, profesjonelt og veldig hyggelig! Takk!
Har kun gode erfaringer med Anicura
Man blir mÞtt med forståelse og profesjonalitet. Katten min er godt ivaretatt og jeg som eier fÞler jeg får god info og hjelp.
VÊrt kunde i mange år, anbefaler ofte Anicura til venner og bekjente.
Hun gjorde alt for fuglen min.
De ser hunden min
Vi har vÊrt her flere ganger i akutte situasjoner. Vi fÞler oss alltid trygge og hunden vår blir alltid tatt godt vare på. Vi får oppdateringer underveis og ser at de bryr seg like mye om vår lille som vi gjÞr. Veldig hyggelig personal og flotte moderne lokaler. Anbefales virkelig.
Katten min ble veldig godt ivaretatt
Katten min ble veldig godt ivaretatt på klinikken. VeterinÊrene og dyrepleierne stiller veldig gode spÞrsmål og viser kjÊrlighet og omsorg for pasientene. Jeg setter også stor pris på at veterinÊrene kommer alltid med ulike muligheter for videre behandling og gir en forutsigbar overslag på pris.
Har brukt denne klinikken i flere Ã¥r ogâŠ
Har brukt denne klinikken i flere år og veldig fornÞyd. Kompetente og flinke alle som jobber der
Rolige personale
Rolige personale , god forklaring . Blide og trivelige alle sammen. Min tispe fikk en flott opplevelse på blodprÞve for fÞrste gang .
Gått her i mange år (Råholt)
Gått her i mange år (Råholt). Veldig fornÞyd
Flott klinikk
Veldig fornÞyd med dyrleger og dyrepleiere her. Mye erfaring og god kompetanse.
Dyktige ansatte som ivaretar dyr &âŠ
Dyktige ansatte som ivaretar dyr & eiere på en fin måte. Bruker god tid slik at dyrene ikke blir stresset. Eneste minus er at man sjelden kommer inn på riktig tid iht avtalt tid.