䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Kosmetisk klinik Hudforyngende behandlinger til kvinder og mÊnd. Botox, filler, skinpen, kemisk peel, frugtsyre ansigtsbehandlinger. Permanent makeup/ microblading bryn. Salg af hudplejeprodukter fra Skinceuticals og IS Clinicals

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

13件のレビュヌ

SÞd og meget professionel behandler

SÞd og meget professionel behandler, det var min fÞrste behandling med Botox og jeg er super tilfreds med resultatet. Det var en meget tryg og behagelig oplevelse

2026幎1月5日

KÊre Christina,

Tak for den meget fine anmeldelse. Så dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse, hvor du har fÞlt dig tryg og at du er fuldt ud tilfreds med resultatet af din behandling :-)

Klinik AnnSigt

Mega tilfreds med kampen mod urskoven

Mega tilfreds med kampen mod urskoven. Ann er super sÞd og har styr på hendes behandlinger. Bedste anbefalinger herfra.

2025幎11月20日

Annsigt からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse 😊
Så dejligt at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds med behandlingen og glad for at komme i klinikken.
Kh Ann
Klinik AnnSiigt

Jeg har vÊret hos Ann flere gange

Jeg har vÊret hos Ann flere gange, og hver gang har det vÊret en virkelig god oplevelse. Hun er både utrolig sÞd, professionel og mega dygtig til sit kosmetiske håndvÊrk. Man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut, og resultatet bliver altid super flot og naturligt. Jeg kan varmt anbefale Ann og SkinPen, hvis du vil forkÊle dig selv med behandlinger i topklasse.

2025幎6月16日

KÊre Laura,
Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse. Hvor er jeg glad for at hÞre, at du fÞler dig tryg og er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Mikroblading af Þjenbryn

Jeg har fået lavet mikroblading af mine Þjenbryn.
Jeg har kun godt at sige om Ann!
Man fÞler sig meget velkommen, når man kommer. Hyggelige lokaler og Ann er meget professionel i sit arbejde.
Man kan godt mÊrke, hun er vant til at have med mennesker at gÞre.
Ann er også meget grundig. Man kan mÊrke, hun går op i, det skal vÊre ordentligt og pÊnt. Bruger hellere lidt lÊngere tid for at få et godt resultat.
Forarbejdet er lavet og man får gode instrukser til at passe brynene under heling samt hun går meget op i, man har det godt, når man er hos hende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse:-)

2024幎10月31日

KÊre Mette,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du har oplevet en professionel tilgang og du alt i alt har haft en rigtig god oplevelse.

Skinpen og filler

Kan meget varmt anbefale Ann-Sigt. Rigtig sÞd og dygtig. Man fÞler sig altid velkommen og godt tilpas.

2024幎6月13日

KÊre Jeff,

1000 tak for de fine ord 😊 SÃ¥ dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds med at komme i klinikken.

Permanent hårfjerning

Har vÊret igennem et permanent hårfjerningsforlÞb med laser på ben, bikinilinie og i armhuler hos Klinik Ann-Sigt. Har ikke mÊrket til gener ifm behandlingen - og under selve behandlingen mÊrker man ikke meget.
Er meget tilfreds med resultatet - min hud er glat og blÞd - uden knopper og indgroede hår.
Har gennem hele forlÞbet fÞlt mig tryg og godt informeret - Ann er super dygtig og faglig kompetent - og så er det bare hyggeligt med snak og grin under behandlingen. Har allerede anbefalet hende til en del bekendte!

2024幎5月17日

KÊre Louise,

Tusinde tak for den fine anmeldelse. SÃ¥ dejligt at hÞre, at du helt igennem har fÞlt dig tryg og er glad for resultatet 😊

Klinik AnnSigt

Annsigt er den bedste klinik

Annsigt er den bedste klinik! Super professionel, venlig og omsorgsfuld!

2024幎4月5日

KÊre Åsa,
Tak for din fine anmeldelse. SÃ¥ dejligt at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds 🀗

Klinik AnnSigt

Tusind tak for en helt igennem god

Tusind tak for en helt igennem god oplevelse og behandling. Det var min fÞrste behandling hos dig, men absolut ikke den sidste. Jeg er SÅ glad for resultatet. Faktisk sÃ¥ glad, at jeg har googlet mig frem til, hvordan jeg kan kvittere med en god anmeldelse pÃ¥ trustpilot.

2024幎4月20日

KÊre Lise,
Tak for de rosende ord og glÊder mig til at se dig igen.
Klinik AnnSigt

Jeg har fået lavet behandling med botox

Jeg har fået lavet behandling med botox og filler hos Ann. Det er blevet et flot resultat der både er naturligt og harmonisk. Derudover har jeg fået lavet laser behandling mod karsprÊngninger. Jeg havde fÞr problemer med at dÊkke mine karsprÊngninger i ansigtet, og måtte bruge flere produkter til det. Nu kan jeg nÞjes med bare at blande lidt foundation i min alm. Creme. Jeg er så glad for resultatet. Jeg har fra start fÞlt mig i trygge hÊnder hos Ann, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

2024幎4月25日

KÊre Maria,
1000 tak for den fine anmeldelse 🀗 SÃ¥ dejligt at hÞre, at du fÞler dig tryg og er glad for resultatet af dine behandlinger.

Klinik AnnSigt

Altid imÞdekommende og yderst kompetent!

Ann er yderst kompetent, grundig og har en hÞj faglighed. Hun er smilende og imÞdekommende, og jeg har fÞlt mig meget tryg under alle behandlingerne.
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser og er meget tilfreds med resultatet. Behandlingerne gÞr ikke ondt, da der er et kÞlesystem i laseren. Der kan mÊrkes en varme, men det er til at holde ud.
Der ses hurtig effekt og reduktion af hårene. Det er skÞnt at slippe for rÞde knopper, og min hud mÊrkes mere blÞd. Det er tidsbesparende, og så giver det en frihed ikke at skulle tÊnke over at barbere ben eller armhuler afhÊngigt af, hvilket tÞj jeg har lyst til at have på.
Jeg vil til en hver tid anbefale Klinik AnnSigt!

2024幎1月23日

KÊre Sine,
Tak for din meget fine anmeldelse. Vi er så glade for, at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds med udfÞrelsen og resultatet af dine permanent hårfjernings behandlinger.
Dbh Ann
Klinik AnnSigt

Meget professionel og god service.

Meget professionel og god service.
Jeg har fået lavet skinpen behandlinger i ansigt og på hals hos Ann-Sigt, og har oplevet en yderst professionel og god service. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg har fået mere jÊvn hud tone, mindre porre samt opstrammende effekt, hvilket har givet mig et mere frisk udseende.

2023幎10月12日

Annsigt からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, Lotte :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。