Jeg har kÞbt nogle tastaturer til arbejdet. Og deres designs er jo til at smelte over, inden jeg overhovedet har fÃ¥et vores tastaturer, har service vÊret meget over middel. Havde nogle spÞrgsmÃ¥l pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Super fin hjemmeside med et godt udvalg af produkter, der gÞr det nemt at fÃ¥ et lÊkkert set-up til gaming, ligegyldigt hvilken platform man foretrÊkker. Produktet blev afsendt hurtigt, og da det... ãã£ãšèŠã
Elsker jeres gothic obsidian black collection ! Jeg fik endda også et klistermÊrke og en pin med. Mit setup er så aesthetic nu :)
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Appaz er din webshop med kawaii gaming udstyr i Danmark. GÃ¥r du og drÞmmer om et cute gaming setup med pink headset, keyboard og gaming mus, er du kommet til det rette sted. âš
ãã³ããŒã¯
- hello@appaz.shop
- appaz.shop
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Det bliver nÊsten ikke bedre!
Appaz er simpelthen den mest fantastiske shop med det sÞdeste gaming tilbehÞr. Anne yder den bedste kundeservice, er sÃ¥ sÞd til at hjÊlpe og virker til oprigtigt at lytte til sine kunder, specielt nÃ¥r det kommer til Þnsker og ideer til nye ting. Jeg har kÞbt der fra flere gangen og da jeg lÞb ind i noget der ikke helt levede op til forventningerne var Anne straks klar til at hjÊlpe. Jeg er super tryg ved at handle hos Appaz og vil med glÊde anbefalede det. Syntes ogsÃ¥ priserne er rimelige og kvaliteten er rigtig fin. Tusind tak for alt de gode arbejde Anne, vi er mange der sÊtter pris pÃ¥ det. ð
Gothic Obsidian Black
Elsker jeres gothic obsidian black collection !
Jeg fik endda også et klistermÊrke og en pin med.
Mit setup er så aesthetic nu :)
Great Gaming Gear
Great Gaming Gear, fast shipping and a very nice owner!
Happy to support a female owned company!
Fast shipping and cute packaging
Fast shipping and cute packaging! Will order from here again.
Super cute og god kvalitet
Har kÞbt derfra flere gange, altid hurtig levering og suuuper cute ting i god kvalitet ^-^
Super tilfreds ðð
Overraskende god service
Jeg har kÞbt nogle tastaturer til arbejdet.
Og deres designs er jo til at smelte over, inden jeg overhovedet har fået vores tastaturer, har service vÊret meget over middel. Havde nogle spÞrgsmål på mail, og skulle også Êndre noget på min ordre, det blev hurtigt klaret og sendt med det samme efterfÞlgende.
Ikke et dårligt ord om Appaz
ANBEFALER!!!!
Har handlet hos Appaz flere gange nu og har altid en god oplevelse - vitterligt den bedste kundeservice, mega cute produkter og super hurtig levering! Alt er bare i top! :3
Hurtig levering og produkt i virkeligâŠ
Hurtig levering og produkt i virkelig god kvalitet
Super hurtig levering og mine nye keyâŠ
Super hurtig levering og mine nye key caps er virkelig fede!
Så fint prÊcenteret produkter og indpakning
Min order fra Appaz var så fint indpakket, med en håndskrevet takke note og et par sÞde klistermÊrker. De produkter jeg kÞbte fra Appaz var rigtig fine.
Klar anbefaling!
Anden gang jeg handler hos Appaz og det er altid en fornÞjelse. Legit den sÞdeste shop-ejer jeg nogensinde har mÞdt. KÊmpe ros herfra! Jeg ser frem til hvad fremtiden bringer af sortiment for jeg kommer helt sikkert til at handle igenâ€ïž
Bestilte en pakke med 6 forksÊllige key switches til at teste hvilken passe mig best, og fik så 2 extra med da de var ny ankommet.
Virkelig sÞd når man spÞrger spÞrgsmål
Virkelig sÞd når man spÞrger spÞrgsmål, hurtigt svar tilbage, meget hjÊlp med at finde ud af keycaps, generalt bare en virkelig sÞd butik! elsker hjÊlpen og der er nogle virkelig sÞde varer. leveringen var også tip top
Go-To shoppingsted for gaming
Appaz er altid sÃ¥ hurtig til at levere! Og endda med sÃ¥ fin indpakning og smÃ¥ gaver i pakken ð¥¹ð
Really a nice place to shop
Elsker måden i har pakket det hele ind
Elsker mÃ¥den i har pakket det hele ind, var sÃ¥dan en god overraskelse â€
God service og en virkelig fed butik
Super fin hjemmeside med et godt udvalg af produkter, der gÞr det nemt at få et lÊkkert set-up til gaming, ligegyldigt hvilken platform man foretrÊkker.
Produktet blev afsendt hurtigt, og da det ankom var det prÊcist som beskrevet på hjemmesiden. Det var tilmed fint pakket ind, og indeholdt et sÞdt kort med en personlig hilsen, som er kommet op at pynte på mit vÊrelse.
Jeg vil helt klart handle her igen, nÊste gang jeg skal bruge noget til gaming/computer, og kan klart anbefale det til andre, der vil udtrykke sig gennem sit set-up/gaming udstyr.