Appaz レビュー 422

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Appaz er simpelthen den mest fantastiske shop med det sødeste gaming tilbehør. Anne yder den bedste kundeservice, er så sød til at hjælpe og virker til oprigtigt at lytte til sine kunder, specielt når... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt nogle tastaturer til arbejdet. Og deres designs er jo til at smelte over, inden jeg overhovedet har fået vores tastaturer, har service været meget over middel. Havde nogle spørgsmål på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super fin hjemmeside med et godt udvalg af produkter, der gør det nemt at få et lækkert set-up til gaming, ligegyldigt hvilken platform man foretrækker. Produktet blev afsendt hurtigt, og da det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elsker jeres gothic obsidian black collection ! Jeg fik endda også et klistermærke og en pin med. Mit setup er så aesthetic nu :)

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

Appaz er din webshop med kawaii gaming udstyr i Danmark. Går du og drømmer om et cute gaming setup med pink headset, keyboard og gaming mus, er du kommet til det rette sted. ✨

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 170

レビューを書く

Fantastisk webshop

Jeg har længe ledt efter en danskejet forretning, der sælger ting til især gamer girls, da meget af det, der normalt er tilgængeligt, ofte er ret ens eller monotont.

Appaz formår at appellere til alle os, der gerne vil have en bestemt vibe/repræsentation af vores personlighed.

Hurtig levering og fantastisk service, tusinde tak herfra. :)

2026年5月21日
自発的なレビュー

Appaz er helt fantastisk

Appaz er helt fantastisk. Jeg har handlet der to gange, og begge gange har været uden problemer og med utrolig hurtigt levering. Produkterne er også i fremragende kvalitet.
Og så er det også skønt at have en butik der faktisk har nuttede ting til gamere, istedet for alt alt skal være sort og maskulint.
Jeg kan klart anbefale at handle hos Appaz!

2026年5月14日
5つ星のうち5の評価

Både jeg og min kæreste har købt fra…

Både jeg og min kæreste har købt fra denne virksomhed, og har været utrolig tilfredse. Det nogle super søde gaming ting, som er lidt mere til "girly aesthetic" 🌺🩷
Jeg har fået en sød besked og nogle meget fine klistermærker med bestillingerne. Stor anbefaling herfra 🥰

2025年11月13日

Obsidian gothic set

The products were amazing, and I loved the stickers and the pin that came with the order and I loved the thank you note, it felt so personal. Fast shipping and a great variety of products to choose from, it was very easy ordering from here, all the information I needed was easily found! My keyboard feels sturdy, is quiet and it was very easy to assemble thanks to your tutorials! I couldn’t be happier with my products! Thank you <3

2026年4月27日

Toppen!

Så snygga tillbehör till setups och fantastisk kvalité! Så otroligt glad att kunna köpa keycaps med å, ä och ö :3
Snabb frakt också vilket gör hela upplevelsen 10/10 ⭐️

2026年3月4日
5つ星のうち5の評価

Lekkert produkt og god service

Jeg bestilte et bygg selv-keyboard, og jeg er kjempefornøyd med produktet! Det fungerer bra, og designet på keycapsene er helt nydelig, det er veldig kult at det er noe ikke alle andre har. Det er altså så lekkert, og spesielt flott at det er tilpasset nordiske språk!

Leveransen gikk superfort, og pakken min kom nesten en uke før forventet levering, og det var altså en skjønn pakke som kom også. Det vises at det er lagt kjærlighet i denne bedriften.

Jeg har aldri satt sammen et keyboard før, og opplevde noen problemer med å få alt på plass, men med god og rask hjelp på mail fikk jeg gjort det skikkelig, så nå fungerer keyboardet helt utmerket.

Anbefaler definitivt denne butikken, jeg er virkelig fornøyd.

2026年4月15日

Rekommanderet!

Super flot keycaps sæt og god betjening. Svarede pænt på alle mine spørgsmål. Det er generalt bare en super hyggelig shop. Kan ikke andet end at rekommandere! :)

2026年4月10日

Trustpilot エクスペリエンス