Aq Living レビュー 14,479

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tafel besteld, scheur in tafelblad, mail gestuurd en gelijk een nieuw tafelblad toegestuurd gekregen maar helaas weer een beschadiging maar een super reactie... we sturen nogmaals een nieuwe met een... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Op tijd geleverd, prachtig en goed zittende eetbank. Moest alleen nog het onderstel bevestigen, dat was even lastig als je alleen bent. Kleur is iets donkerder dan op de afbeelding (moest cognac zijn... もっと見る

5つ星のうち4の評価

R beste , we hebben onlangs een ronde tafel bij jullie aangekocht. De levering was prima en snel . Bij het openen van de verpakking was er aan het tafelblad toch wat schade .Na overleg met jullie hebb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er is vanuit AQ contact met me opgenomen en hebben excuses aangeboden. Ook heeft met een bedrag van 15 euro ter compensatie teruggestort. Blij met deze oplossing. 😉

企業情報

1. 家具店

当該企業による記述

AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.

連絡先

(14,479)

過去12か月のレビュー数: 2,948

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Snel geleverd en mooie tafel

Eettafel besteld en was in eerste instantie niet op voorraad. Zou pas eind september geleverd worden. Tot mijn verbazing kreeg ik kort na het bestellen al een mailtje met een bezorgdag. Bezorging was heel netjes, goed verpakt en heel blij met de eettafel!!

2026年6月8日
5つ星のうち1の評価

Op 29 mei 2026 heb ik een kast besteld

De levering verliep goed en de chauffeur verdient een groot compliment. Hij was vriendelijk, professioneel en werkte ontzettend netjes.

Helaas verliep de afhandeling van mijn retour veel minder goed. Ik heb meerdere keren moeten bellen over mijn terugbetaling en kreeg steeds andere toezeggingen. Tijdens een gesprek werd mijn verhaal zelfs een “gek verhaal” genoemd, waardoor ik mij niet serieus genomen voelde. Uiteindelijk heb ik het grootste deel van het aankoopbedrag ontvangen, maar ik heb nog steeds niet het volledige bedrag van mijn bestelling teruggekregen. Terwijl op de website staat dat retourneren binnen 14 dagen gratis is, is mijn volledige bestelling bovendien direct bij de levering weer met de chauffeur mee teruggegaan.

Jammer dat de klantenservice niet dezelfde kwaliteit levert als de bezorging. Zolang het volledige aankoopbedrag niet is teruggestort, kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

2026年5月29日

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling, Wat spijtig om te vernemen dat de kast niet door het trappenhuis paste en dat de service niet naar wens is verlopen, mijn oprechte excuses hiervoor!

Ik heb u zojuist geprobeerd telefonisch te bereiken, helaas klopt het telefoonnummer in uw order niet. Graag kom ik met u in contact om de situatie te kunnen bespreken. U kunt mij hiervoor terugbellen op telefoonnummer 088 22 66 308. Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

Lindy | team klantenservice.

5つ星のうち4の評価

Ik kreeg na betaling een mail van hun…

Ik kreeg na betaling een mail van hun dat de levering 19-06-2026 zou plaatsvinden, de hele dag voor niets thuisgebleven en na tel. Contact kreeg ik te horen dat de stoel pas 21-07-2026 bij hun binnenkomt. Volgens hun kon ik dat weten omdat op de site staat dat het om voorlevering gaat ?????? Ik heb inmiddels excuses en een oplossing gekregen en men zal kijken of er wat aanpassingen aan de bestelsite gedaan kunnen worden.

2026年6月22日
自発的なレビュー

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Allereerst wil ik u nogmaals mijn excuses aanbieden voor het ongemak welke u heeft ervaren in deze situatie.

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en u voor het ongemak een oplossing aan kunnen bieden. Ik verwelkom u in de toekomst zodoende graag wederom in de webshop.

Marloes
Team klantenservice.

5つ星のうち2の評価

Eerst een eettafel besteld

Eerst een eettafel besteld, verstelpootje was kapot dit is goed opgelost. Daarna een tv kast besteld, schroeven miste, 2 poten misten en de handgrepen, deze zijn keurig opgestuurd. Helaas was dit kastje ook beschadigd hier ook melding van gedaan incl foto’s gestuurd maar helaas niets op gehoord

2026年6月5日

Mooie Tafel Optijd geleverd

Zoals beloofd dag 1 besteld volgende dag in huis.
Hele vriendelijke bezorger die ondanks dat het niet hoefde mij toch geholpen heeft om tafelblad naar de 1e verdieping voor mijn woning te brengen.
Mooie tafel mooi product.
Jammer dat de poten aan beide kanten een stukje scheef zijn gebogen. (mogelijk door vervoer) Heb zelf zo iets van nja het is niet storend en had geen zin in gedoe om 2 onbeschadigde poten te vragen en daar weer op te w8en en terug sturen ect ect. Veder prima product mooi. Als de tafelpoten niet beschadigd waren aan weerzijde was het 5 sterren geweest ook ivm service bezorger.

2026年6月5日
5つ星のうち2の評価

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Allereerst wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak welke u heeft ervaren in deze situatie.

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en de situatie voor u naar wens op kunnen lossen. Ik wens u alsnog veel plezier met de aankoop toe en ik verwelkom u in de toekomst graag wederom in de webshop.

Marloes
Team klantenservice.

5つ星のうち3の評価

Redelijke kwaliteit, maar mooi

De kwaliteit van de producten is discutabel en de aangegeven levertijden zijn bij lange na niet gehaald. De producten zien er wel mooi uit.

Beste Vikesh,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat spijtig om te vernemen dat u niet tevreden was over de levering en de kwaliteit, mijn oprechte excuses hiervoor!

Ik heb u zojuist gesproken en hopelijk toch een passende oplossing kunnen aanbieden voor de situatie. Hopelijk heeft u toch nog veel plezier van uw meubels.

Lindy | team Klantenservice

5つ星のうち5の評価

Ondanks dat mijn bestelling na een week…

Ondanks dat mijn bestelling na een week nog niet was aangekomen door een sorteerfout bij de bezorgdienst, ben ik erg tevreden over de service. Nadat ik contact had opgenomen, hebben ze direct een nieuwe tafel verstuurd, die ik de volgende dag al in huis had. De tafel voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ik ben er erg blij mee. Fijne klantenservice en een mooie oplossing voor het probleem. Zeker tevreden!

5つ星のうち3の評価

ORDER AQS79338

1. Wat de bezorging betreft, is de levering succesvol afgeleverd op de door mij gekozen locatie.

2. Wat betreft de kwaliteit van het product: na het uitpakken moet de steunpoot worden schoongemaakt. De kwaliteit is niet erg goed, er zijn roestsporen op te zien, ook bij de lasnaden.

kwaliteit 3/5
diensten 5/5

Beste Adelin,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat de stoel niet helemaal naar wens is.

Ik heb u inmiddels telefonisch gesproken en hopelijk alsnog een passende oplossing kunnen aanbieden voor de situatie. Ik wens u nog veel plezier toe met de hangstoel.

Lindy | Team klantenservice.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。